szymon009 29.11.06, 23:00 przesyłam link www.pracawkanadzie.com/home/ biura które złatwia prace w kanadzie.czy ktoś korzystał z tej firmy.czy żeczywiście są uczciwi i solidni.prosze o odpowiedz tylko poważna na szymon009@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dradam2 Re: czy to jest uczciwe co oni oferują 30.11.06, 00:34 rzeczywiscie jest duzo pracy, mowi sie, ze 3 milionowa prowincja w ciagu 4 lat sprowadza circa 40 tys. pracownikow, spoza swoich granic. Dobrze placa... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23005&w=49984209&v=2&s=0 Pozdrawiam dradam 1/2 Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: czy to jest uczciwe co oni oferują 30.11.06, 03:15 nie zebym sie czepial, ale na oficjalnej stronie powinni chyba bardziej dbac o jakosc jezyka "Zachodnia Kanada, a szczególnie prowincja Alberta, przeżywają niesłychany wzrost ekonomiczny, która potrwa jeszcze wiele lat." Odpowiedz Link Zgłoś
toffy_sweet Re: czy to jest uczciwe co oni oferują 01.12.06, 11:36 ja byłam na programie Work&Travel z Youth Travel Polska. Nie narzekam! Zarobilam kupe kasy i mialam swietne wakacje!!! Bez ściemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Typowi naciagacze IP: *.proxy.aol.com 30.11.06, 08:51 Proces emigracyjny do Kanady jest trudny i zmudny. Znalezienie tam legalnej, dobrze platnej pracy - jeszcze trudniejsze. A biuro prawnicze Muszynskiego oferuje to wszytko ot, tak - z dobrego serca? Jestem przekonanay, ze wylozysz mase pieniedzy i nic nie zalatwia. Poza kilkoma kolorowymi prospektami... Odpowiedz Link Zgłoś
dradam2 Re: Typowi naciagacze 05.12.06, 04:23 Wspomniane biuro nie zajmuje sie imigracja do Kanady, ale wylacznie wjazdem za praca do Alberty. Ile sie placi ( o ile sie placi) jest sprawa do wyjasnienia bezposrednio.Radze skorzystac z mozliwosci zebrania informacji bezposrednio od nich. Znalezienie dobrej i legalnej pracy w Albercie, zwlaszcza poprzez WWW, nie jest sprawa trudna. Znam chyba z 6 web-sites, w tym zakresie, poleconych mi przez wladze Alberty. Praca takiego biura , jak pana Muszynskiego, jest nadzorowana przez Alberta Bar Association i przez Canada Immmigration Dept.Radze tam udac sie w razie watpliwosci. Pozdrawiam dradam 1/2 Odpowiedz Link Zgłoś