ub_1661 12.03.07, 16:16 Jak ktos zna te agencje prosze by cos napisal o jej wiarygodnosci.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JAREK Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: 85.219.206.* 13.03.07, 08:52 Do tej agencji zgłosiłem się na początku grudnia ub.roku na kurs angielskiego.Miał być szybki wyjazd do Kanady do pracy.Pod koniec kursu mowa była o wyjeżdzie do Holandii.Do dzisiaj dzwonię dopytując się opracę.I nic.Nie wiem co o nich sądzić.zwalają winę na pracodawcę w Holandii a o Kanadzie cisza.Nie do końca im wierzę i szukam gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.hrnxx5.dynamic.dsl.tele.dk 07.08.08, 23:00 dokładnie tak jak mówisz ja z kolegami byłem na pierwszym kursie remontowaliśmy klase w szkole i zapłaciliśmy po 100pln wyjechaliśmy do domów i do dzisiaj było echo od nich dziś przysłali sms ze mają jakąś prace w polsce ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.system-sat.pl 24.06.07, 12:17 Ja znam. Byłem na kursie integracyjnym, zapłaciłem 100 zł, miałem lecieć do Kanady. To było z pół roku temu. Nie widze ani Kanady ani pieniędzy. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: 80.54.0.* 28.07.07, 21:38 Ja znam mieli wiele problemów ale wiem że teraz wysyłają i ludzie sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.08, 20:00 Bardzo proszę uważać na ofertę dotyczącą dekarzy Kanada/Vancouver (tamtejsza firma nazywa się Metroroofing). Podane kwoty jakie można zarobić to czysta fikcja. Na miejscu żadnych ubrań (chyba, że swoje), narzędzia owszem, ale trzeba kupić sobie samemu. Kursy językowe, szkolenia na miejscu-bzdura. Właściciel firmy nie liczy się z pracownikami, traktuje ich jak śmieci (zasada: nie będzie tego Polaczka to będzie 10 następnych na jego miejsce) Nie wywiązuje się z umowy, nie płaci za nadgodziny, nie płaci gdy warunki atmosferyczne nie pozwalają na pracę (padające tam częste deszcze są przeszkodą w wykonywaniu pracy-obligatoryjnie nikt nie pracuje). Z kilku osób, które skorzystały z oferty i wyjechały tam pracować, nie pracuje już żadna, a to o czymś świadczy. Przestrzegam wszystkich i proszę o poważne potraktowanie moich słów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.vc.shawcable.net 16.05.08, 03:33 nie ufajcie tej firmie bylem wyslany do kanady to co zobaczylem na miejscu to sie w glowie nie miesci.kasa nawet polowy nie bylo z tego co obiecali,potem jeszcze stawki ucieli nadgodziny? sa jak sam sobie zaplacisz,,wszystko kupujesz sam wkretarki itp..,dob ze ze jeszcze materjalu nie kazali miec wlasnego,ludzie zaczeli uciekac tak uciekac do polski a w pracy to masz biegiem latac a najlepiej to fruwac bo czas to piniadz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek K+FGlobal Partners Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 21:45 Szkam jakiś informacj o tej firmie.Wysyłają ludzi do Kanady,Vankuwer oferują dobre warunki,ale niewiem czy to prawda.Prosze ojakieś informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: K+FGlobal Partners Szczecin IP: *.vc.shawcable.net 24.05.08, 23:01 wlasnie pracowalem przez ta firme ale powiem tak mielismy 29 dol an godz a po 2 miesiacach dostalismy niecale 16 dolarow na godzine wiec widzisz jaka to firma,ludzie wracaja do polski niema platnych nadgodzin,,w miesiacu zarobisz z 2400 dol z tego mieszkanie oplacic trzeba narzedzia kupic bo to ty kupujesz narzedzia dojazd do pracy tez ty.ja zjechalem bo dziadostwo i nic wiecej.radze niepchaj sie w to bo jak bedziesz chcial zjechac to bedziesz musial zaplacic 750 dol tak jak ja i inni co zrezygnowali.jednym slowem dranstwo i oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: K+FGlobal Partners Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 13:37 Dziękuję za odpowiedz. Byłem właśnie po wizę i miałem jechać.Jak dzwonię do firmy do szczecina to kobieta mi odpowiada że wróciły 4 osoby którym się nie chciało pracować,nic nie umieli, a jeden był psychicznie chory.Jeżeli chcesz pogodać więcej to podaje ci mój numer telefonu. Bo jak ja chcę numer telefonu do pracowników w kanadzie to kobieta mi mówi że nie ma do pracowników żadnego numeru.Mój numer 601844582 zadzwoń ja oddzwonie.Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: K+FGlobal Partners Szczecin IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.08, 15:38 A co mają odpowiedzieć. Muszą się jakoś wykręcić i zwalić na kogoś. Wszyscy są "be" tylko oni ok. Na K+F Global Partners w Kanadzie to nie ma co liczyć, biorą ładną kaskę od właścicieli firm i mają wszystko w d..., a pracodawca potem to sobie na pracownikach odbija w sposób podany przez osoby wcześniejsze. Ta oferta dobrze wygląda tylko w internecie (dekarz), a na miejscu to jedno bagno. Jak się "wkopać" to gdzieś bliżej, gdzie przynajmniej powrotna podróż jest tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: K+FGlobal Partners Szczecin IP: *.vc.shawcable.net 25.05.08, 20:13 podaj mi swojego skype to pogadamy powiem ci co i jal pozdrawiam.masz mojego meila skowron.budowa@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: K+FGlobal Partners Szczecin IP: 195.116.228.* 31.05.08, 22:31 Dlaczego zmienili ci stawkę z 29 na 16 dolców na godzinę?.Odwoływałeś się? a co na to lokalne związki? Ktoś ci pomagał,napisz więcej bo też przymierzam sie do wyjazdu ale z inna firmą,ale tu stawka dla dekarza jest 24.5 kanadola.Wiesz ja w polsce dojeżdżałem do pracy codziennie i też mi nikt za dojazdy nie zwracał,przedtem pracowałem w Niemczech i też sam płaciłem za dojazdy więc nie wiem o co problem.W cywilizowanym świecie każdy do roboty jeździ swoim autkiem.I co z tymi narzędziami napisz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: K+FGlobal Partners Szczecin IP: *.vc.shawcable.net 01.06.08, 19:42 nie do konca tak jest z tymi dojazdami jak muwisz bo np.w irlandi masz doliczana kase jak dojezdzasz do pracy powyzej ilus kilometrow ,wiem bo pracowalem w Dani tez pracodawca pokrywa paliwo tak wiec nie wszedzie placisz za dojazdy,ale wracajac do kanady to tu dojazdy mialy byc po stronie pracodawcy anie pracownika kanada jesli chodzi o wielkosc to nie polska czy niemcy nawet razem liczac rozumiesz oco mi chodzi.JEzeli chodzi o sawke to zmienili nie tylko mi ale wszystkim polakom co przyjechali przez ta agecje.Zwiazki? chlopie kanada to nie europa tu sa calkiem inne zwyczaje jestes tylko obcy.Bylismy u konsula dowiedziec sie co i jak na jaka pomoc mozemy liczyc to wiesz co powiedzial;Panowie wiecie dlaczego kanada jest tak bogata bo siciaga sobie niewolnikow do pracy rozumiesz niewolnikow.I niestety ale taka jest prawda jestes maksymalnie wyekspatowywany.Jak spytalem sie wlasciciela firmy co jest najwarz\niejsze w pracy czy bezpieczenstwo czy cos innego odpowiedzial mi ze produkcja najwarzniejsza jest produkcja,tak wiec widzisz jaka wartosc ma tu czlowiek.Zapamietaj jedno w kanadzie nie chodza ludzie ..chodza dolary.Jezeli chodzi o narzedzia to musisz miec wlasne drobne mozesz miec z polski ale elektryczne musisz kupi ctu inne napiecie.Osobiscie odradzam przyjazd bo zycie wcale nie jest tanie,a wrecz przeciwnie,calkiem inny styl pracy.Rozmawialem tu z wieloma polakami ktozy juz sa tu kilka a nawet kilkanascie lat,i wiesz czego sie dorobili?wynajmowanego mieszkania albo pokoju i samochodu na raty.niektorych sie pytalem czego nie wracaja to odpowiedzieli z czym?..I to jest kanada polaka pracujacego na budowie,a na dachy to bym sie niepchal bo jak pada deszcz to nie pracujesz a i niemasz placone wiem bo znam dekarzy z polski ktozy tu pracuja,na poczatku muwili ze beda miec placone ale potem okazalo sie co innego tak jak unas..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: K+FGlobal Partners Szczecin IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 22:42 Niestety z przykrością stwierdzam, że osoba, która Ci odpowiedziała ma racje. Tutaj w zwyczaju jest, ze każdy ma swoje narzędzia, żaden pracodawca ich nie zapewnia. Ja akurat jestem dekarzem i byłem jako dekarz, ale miałem kontakt z cieślami, zbrojarzami i u nich jest tak samo. Po prostu taki jest zwyczaj, każdy w swoim zakresie stara się o narzędzia. Ponadto z tymi deszczami to też prawda. Często leje (za to nie ma zim) i niestety okazało się, że nie mieliśmy za to płacone, choć obiecywali. Jeżeli liczysz na zarobek to raczej wybierz Europę, bo jak zajedziesz to przekonasz się, że Kanada jest za Europą zach. w tyle o jakieś min.10 lat. Związki? Jakie związki? To wszystko tylko tak ładnie wygląda w internecie, tv i prasie, a tak naprawdę jak nie trafisz na życzliwych ludzi to nic nie zdziałasz. Próbuj może będziesz szczęśliwcem, który będzie zadowolony, ale moja statystyka pokazuje, ze 1/2 wróciła po 1/2 roku, kolejni wrócili po roku. Kontrakt był na 2 lata- chyba zostanie jeden, ale to też nie jest pewne. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adziu Re: K+FGlobal Partners Szczecin IP: 80.54.117.* 28.06.08, 17:14 a moze tak spróbować podać ich do sądu? wiem ze to nie takie proste ale gdyby tak kilka osób sie zjednoczyło i moze wtedy dało by rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: K+FGlobal Partners Szczecin IP: 80.54.117.* 28.06.08, 16:36 Szukam osób które były w Kanadzie w Vancouver, i zostały oszukane przez firme Euro Vacat jak i K+F Global Partners. Jeżeli byłeś w Kanadzie i czujesz sie pokrzywdzony i oszukany przez te firmy koniecznie napisz najwyzszy czas skonczyc z ich oszustwem. Podaje meila do kontaktu monia7624@wp.pl Moze razem uda nam sie skonczyc z ich oszustwem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.vc.shawcable.net 03.06.08, 03:59 a jeszcze jedno pyt6asz sie dlaczego ucieli nam stawki? nikt niewie chyba tylko ten co nam uciol.mialy byc placone nadgodziny i nawet tego niema.zadasz pytanie to czego ludzie tam jada? odpowiem ci agecjka Euro vakat czy jak jej tam wmawia ze w kanadzie zarobi sie od 9 do 15 tys zlotych,jest to perfidne klamstwo bo wystarczy sobie policzyc 15 dol na reke razy 40 godz w tygodniu i razy 4 tygodnie to ci wyjdzie zarobek m iesieczny.Teraz bilet alutobusowy 100 dol,pokoj 450 dol do tego zycie narzedzia.to sam ocen czy warto w kanadzie byc.a tej agecji z gryfina czy tez ze szczecina nie ufajcie,zaden bilet gratis,ktochce zjechac wczesniej musi zaplacic 750 dol,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adziu Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: 80.54.117.* 22.06.08, 10:05 agencja jest nie wiarygodna co innego mówia a co innego jest,zgodnie z prawem jakie obowiazuje w Kanadzie za nadgodziny powinno byc płacone 150%stawki a tego nie ma wszystko zabiera agencja i podobnie jest z tak zwanym postojowym gdy pada normalnie pracwnik powinien dostac okolo 70-80% stawki podstawowej ale to zabiera agencja.Nic innego tylko podac ich do sadu i moze wtedy cos udało by sie zdzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: 195.116.228.* 23.06.08, 21:06 A skąd ty to wiesz że to właśnie agencja zabiera pieniądze za twoje nadgodziny a nie pracodawca ciebie kroi? a ty na to pozwalasz i czemu nie zgłaszasz tego władzom kanadyjskim przecież one ciebie chronią bo poręczyły wystawiając pozwolenie na pracę i wizę pracowniczą,czy zgłosiłeś to przedstawicielom agencji w Kanadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.vc.shawcable.net 24.06.08, 03:47 chlopie co ty wypisujesz za brednie kto cie tu chroni? chyba parasolka przed deszczem.Komu chcersz zglosic ze cie okradaja z nadgodzin? no powiedz komu,a co tz tak bronisz tej agecji,sa oszustami i tyle wzstarczy zobaczyc jakie oferuja zarobki,a jak jest naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.interblock.pl 24.06.08, 21:46 chce zapytac czy za nadgodziny nie jest nic placone ,bo rozumiem ze pracuje sie 8 czy tam 10 godzin a pozniej jesli trzeba zostac to za darmo ,prosze o odpowiedz i chcialbym porozmawac z kims kto tam byl i pracowal telefonicznie podam adres e-mail aby przeslac nr telefonu a ja zadzwonie krzych123@msn.com dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adziu Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: 80.54.117.* 28.06.08, 11:58 za nadgodziny jest płacone ale stawka podstawowa a zgodnie z prawem nalezy ci sie 150% stawki podstawowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.bc.hsia.telus.net 05.07.08, 00:48 wiesz co, to nie masz wogle racji. Fakt jest ze nie sprawdziles kto ci te pieniadze nie placi i gdzie one sa. Ja wiem o tych kontraktach i jak bys przeczytal to konkretnie to bys wiedzial ze firma ktora ciebie tutaj sprowadza nie ma nic wspolnego z pracodawca. tak jest na calym swiecie. dlatego masz przynajmiej dwa kontrakty na pewno, tak? jezeli nie jestes male dziedzko ktore sie boji zapytac pracodawce pytanie to wtedy bys nie mial tych problemow. a tak to siedzisz napewno w domu, bez pracy, i na internecie placzesz o rzeczah ktore nawet nie masz prawa rozmawiac bo nic konkretnie nie wiesz. to zostaj tam w europie i przy najmniej nie gadaj bzdury dla tych ktorzy chca szanse na nowe rzycie gdzies indziej na swiecie. Ja po calym swiecie pracowalem. i obojetnie gdzie jedziesz, jak jestes idiota to wyjdziesz jak idiota...spowrotem w Polsce. jak taka prace sie bierze, to trzeba byc odpowiedzialnym i doroslym czlowiekiem. a czy ty bys po prostu wolal jak niewolnik w jakies stodole mieszkac z 200 Polakami, i autobusem pomaranczowym dojerzdrzac na fabryke? uspokuj sie.z tego co ja czytam to dalej nic konkretnie nie wytumaczyles... kanadyjczyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: 80.54.117.* 05.07.08, 15:55 wiesz co to chyba ty nie wiesz o czym mowisz byles tam? bo jezeli nie to jedz i niech cie oszukaja tak jak innych co wtedy powiesz? Tak naprawde to agencja oszukuje nie tylko ciebie ale rowniez pracdawce mowiac mu ze masz duze doswiadczenie i wszystko potrafisz. Jednego tylko nie rozumiem skoro uwazasz ze oni nic nie zabieraja to dlaczego chca zeby jak najwiecej osob wyjechala ?wiesz czemu , bo z kazdej osoby maja niezla kase zreszta nie tylko u nasz oszukuja sprawdz jak jest w czechach ? moze wtedy zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.vc.shawcable.net 05.07.08, 19:37 ty..polak co ty za bzdury wypisujesz? co ty wiesz na temat age. posreddnictwa pracy.w te bzdury co tu wypisujesz to przedczkolak by nie uwierzyl.Co ty wiesz na temat tych kontraktow?-nic chyba ze maczalers palce w tym przekrecie.nie pisz jak to wspaniala jest ta agecja bo to klamstwo.Dowiedz sie naipierw naczym polega tz.wyjazd do pracy w kanadzie-sposorowanie a potem zabieraj glos.I jescze jedna za ta stawke ktora teraz ludzie maja to zaden wykfalifikowany pracownik w kanadzie by nie robil a ile moznas zarobic miesiecznie? okolo 6.500 zl.odlicz mieszkanie dojazd wyzywienie zostanie ci moze z 4000 zl-moze.Wiec to sa te wspaniale zarobki.Wiec powiem ci tak albo jestes z tej firmy albo przeznia naslany ,wiec zamknij pysk i nie wprowacaj ludzi w maliny.Wystarczy wejsc na strone tej agacji i zzobaczyc jakie oni oferuja zarobki a jak jest naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic 05.07.08, 20:36 "kanadyjczyk"-u, cos masz problemy z jezykiem polskim (czy pinglish) i waluta. Oed kiedy w Kandzie uzywa sie waluty polskiej? A w ogole to albo: - wytrzezwiej - idz do szkoly (jezyka POLSKIEGO) Tertium non datur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.vc.shawcable.net 06.07.08, 00:14 kwasne mleko ..czy ty naprawde jestes debilem czy tylko udajesz? dlatego podalem w polskiej walucie zeby ludzie wiedzieli ile mozna zarobic w Kanadzie a jak jestes tak tepy to juz twoj problem.A polonista nigdy nie bedziesz..jedynie moze kiedys nadasz sie na...pokarm dla warana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.bchsia.telus.net 05.07.08, 22:07 no masz racje, bo w Polsce to ci Prezydent przychodzi do domu raz na miesiac i ci daje pieniadze na koszt rzycia, przejazd do pracy i jeszcze dupe ci caluje zebys lepiej spal. to musi byc tam w tej kanadzie przegrane jak takich bonusow nie dostajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.vc.shawcable.net 06.07.08, 00:25 twoja wiedza na temat pracy jest bardzo plytka,w bardo wielu krajach dojazd do pracy jest po stronie pracodawcy,A tutaj ten temay zostal tylko dlatego poruszony gdyz wlasnie ta agecja wprowadszila ludzi w blad muwiac ze jest to po stronie pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.vc.shawcable.net 06.07.08, 00:33 tak sie zastanawialem kim ty jestes ze tak bronisz tej agaecji..teraz sie juz domyslam jetses w kanadzie przecierz i pracjesz w tej firmie i dlatego tak slodko sie onich wypowiadasz.SZkoda nawet z toba gadac.. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic 06.07.08, 06:32 Gość portalu: kanadyjczyk napisał(a): > tak sie zastanawialem kim ty jestes ze tak bronisz tej > agaecji..teraz sie juz domyslam jetses w kanadzie przecierz i > pracjesz w tej firmie i dlatego tak slodko sie onich > wypowiadasz.SZkoda nawet z toba gadac.. A Ty to z Polski? "Kanadyjczyku" od siedmiou bolesci i osmego smutku. Idz spac i wytrzezwiej, albo przypomnij sobie jezyk polski, bo CIEZKO idzie zrozumiec Twoje "wypociny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.vc.shawcable.net 06.07.08, 20:38 kwaśne mleko powiem tak.. mam cos dla ciebie a mianowicie bilet na wycieczke do Bakutilu bo tam jest miejsce padliny.koncze bo zaczynam sie znirzac do twojego poziomu a to juz jest zle bardzo zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.bchsia.telus.net 06.07.08, 22:52 ja to dostalem prace dzieki firmie i nie moge zniesc tego ze jakis czlowiek ktory sam zawinil sobie wymysla rzeczy ktore nie sa prawdziwe. Ja wspolpracowalem z roznymi firmami i nie jestem niewdzieczny. a ty to dalej jestes tu w kanadzie. Spojrz na swoj IP adress. On cie zdradza. Jak tutaj tak zle, to czemu tu jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadyjczyk Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.vc.shawcable.net 07.07.08, 01:54 ty polak ty masz cos z glowa chyba po pierwsze nie powiedzialem ze nie jestem obecnie w Kanadzie.Wytykasz mi kłamstwo tylko powiedz mi co napisalem nieprawde.To ty wpierales sie ze jestes W kanadzie a twoje ip to chyba z marsa jest.dlaczego tu jestem juz mam bilet kupiony na 7 sierpnia i znikam.Ty moze zawdzieczasz tej firmie prace a dlaczego to juz sam wiesz.Jezeli jest tak cudownie jak muwisz to dlaczego ludzie uciekaja?,regipsiarze,dekarze no wytluimacz mi to,ty niemasz poco do Polski wracac bo by cie tam zatlukli a oni mieli do kogo wrucic tak jak ja.Wiec ;przestan robic wode zmuzgu ludziom i pamietaj ze nie kazdy polak jest dupolizem.Bo uczciwie pracowac i zarabiac to nie to samo co byc szmaciarzem i slizgac sie na plecach innych. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic 07.07.08, 16:44 Jeszcze nie wytrzezwiales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfas Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 14:18 pajacu nawet pisac nie potrafisz,a na kanade to ja sram wole 100razy norwegie napewno wiecej zarobie i blizej mam,europa to potega Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic 27.07.08, 17:45 Gość portalu: kfas napisał(a): > pajacu nawet pisac nie potrafisz,a na kanade to ja sram wole 100razy norwegie > napewno wiecej zarobie i blizej mam,europa to potega "Pan" kfas za to potrafi pisac. 11 bledow. O tresci merytorycznej nie wypowiem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos??? Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: 80.54.117.* 05.07.08, 15:50 masz racje maja cie gdzies ale jak tylko potrafisz cos zrobic zeby sie nie dac to wtedy zostawiaja cie na bruku a na poczatek jeszcze strasza sadem i zgadza sie pracujesz dla agencji oni za ciebie dostaja gruba kase a ty tylko ochlapy resztki tego co zostanie.A jezeli ktos chce tam wyjechac i zyc to powodzenia trzeba byc naprawde twardym bo inaczej zostaniesz z niczym bez grosza bez ubezpieczenia nikt ci nie pomoze no moze znajdziesz jakiegos polaka ale marne szanse na to.A tak na marginesie jak stanie ci sie cos na budowie to nikt ci nie pomoze musisz sobie radzic sam i do tego slono zaplacic za wizyte u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja, mamuśia Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: *.bchsia.telus.net 05.07.08, 21:43 Martusiu, a co ty sie znowu wydurniasz, za jakiegoś pana podajesz. Jaki sąd, agencja, budowa, o czym ty wogóle piszesz? przeciesz ty masz tylko 11 lat! Jak to piszesz o byciu twardą, przeciesz ja ciebie wyslalam do babći. Napisz mi szczerze, czy to babcia zmusila cie do pracy na budowie?? Cholera, co sie z nią dzieje? :/ A jeźeli chodzi o ubezpieczenie, to pamiętam źe osobiście zanośilam pieniąrzki do twojej szkoly, bo ty jak zwykle byś na cukierki albo na nowa lalke Barbi wydał. A przeciesz masz ich juź chyba ze sto!!!!!! Całuje i pozdrawiam, Mamuśia. p.s. przykro mi powiedziec, ale chomik ci zdech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: 80.54.117.* 08.07.08, 17:45 mamuśka a ty co znowu piłas tylko ciekawe z kim pewnie z tym zenkiem z sasiedztwa i znow dolał ci niewiadomo czego do wodki bo zaczyna ci sie juz pier...w głowie,bo wypisujesz takie bzdury bo to ja musze na ciebie robic bo wszystko co zarobie to mi zabierasz i nic z tego nie mam.Nawet nie wiesz co sie ze mna dzieje i gdzie jestem? no0 tak jak sie mysli tylko o jednym to potem tak jest, ale uwazaj bo cie za to zamkna a mnie wezma do domu dziecka i kto bedzie kupowal ci fajki?A chyba tego nie chcesz wiec siedz cicho i nie gadaj takich bzdur jak sie nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adziu Re: Kto zna -Euro Vacat. - Agencja Poœrednic IP: 80.54.117.* 28.06.08, 11:57 człowieku w jakim ty swiecie zyjesz? To ze władze kanady dały ci prace to nic nie znaczy pracujesz tam z ramienia agencji pracodawce nic nie obchodzisz dla niego liczy sie wykonana praca a nie ty, jestes tam jak niewolnik nie masz zadnych praw nawet jak zachorujesz to za wszystko musisz płacic bo nikt cie nie ubezpieczył i co gorsza nikt ci o tym nie powiedział no bo po co? Euro Vacat i K+F Global Partners to oszusci dla nich liczy sie tylko kasa jaka za ciebie zapłacił im pracodawca a do tego jeszcze jego tez szukali twierdzac ze kazdy kto tam jedzie ma minimum 25 lat pracy na papie? I co ty na to nadal uwazasz ze sa uczciwi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik IP: *.cust.tele2.pl 13.03.09, 18:23 Pojechałem z tej firmy do kanady ,tak jak opisują są nie fer ,dopiero po pół roku dostalismy ubezpieczenie , a powinieneś je dostać odrazu , 0 kontaktu z firmą K+F Global , poprostu nas olewali a mieli się nami zajmować przez pół roku tak jak mielismy napisane w umowie , do tej pory nieotrzymałem czeku za ostatni tydzień pracy , a czek jest u nich w firmie w Vankuwer , mikeszkanie załatwili nam takie że płaciliśmy 1600 dolarów , a w centrum Calgary były tańsze, miał być kurs angielskiego i jak zwykle olali to , Hana która sie nami zajmowała olewała nas , nawet na telefon i meile nieodpowiadała, dla mnie to so oszusci i naciagacze . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik 13.03.09, 22:31 Gdzie jest "kanada" i "Vancuwer"? Prawdopodobnie "Szanowny Pisarz", jako "Wybitny Znawca Jezyka Polskiego i Angielskiego" nie przeczytal i nie zrozumial kontraktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik IP: *.cust.tele2.pl 16.03.09, 07:43 zobacz sobie na mapie tumanie gdzie jest Kanada i Vancuwer , i przestań pouczać innych gramatyki skoro nieznasz geografi , a co do twoich komentarzy są nudne i zwracasz tylko uwage na pisownie , a inni piszą że mieli problem z tą firmą , a może w niej pracujesz , skoro tak to pogratulowac świństaw które robićie z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik 16.03.09, 14:57 Nadal nie moge znalezc Vancuwer. A "swinstaw" to robi ktos WIELONICKOWY. Kto? Pomysl. To nie boli. PS. Geografie znam i wiem gdzie jest Vancouver w BC (British Columbia, natomiast Vankuwer NIE istnieje, "panie" (hmmm) wieloimienny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik IP: *.cust.tele2.pl 19.03.09, 15:27 ciekawe czy ty pracujesz w tej poje..... firmie bo jesteś tak samo pusty jak oni Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik 19.03.09, 16:47 Nie pracuje w "tej" firmie. A "kultury" gratuluje. No no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik IP: *.cust.tele2.pl 19.03.09, 19:18 denerwujesz mnie chłopie . Tu piszą o problemach z euro vacat a ty piszesz takie smuty że sie płakac chce , może ktoś niedawno poraz pierwszy usiadł na kompa i pisze , a ty mu zwracasz chorą uwage na temat pisowni , to jest strona poświęcona tej nieuczciwej firmie , aby sie wszyscy dowiedzieli jakie przekręty robią . Nara Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik 20.03.09, 00:36 Gość portalu: tytan napisał(a): > denerwujesz mnie chłopie . Tu piszą o problemach z euro vacat a ty > piszesz takie smuty że sie płakac chce , może ktoś niedawno poraz > pierwszy usiadł na kompa i pisze , a ty mu zwracasz chorą uwage na > temat pisowni , to jest strona poświęcona tej nieuczciwej firmie , > aby sie wszyscy dowiedzieli jakie przekręty robią . Nara Jaka "strony". Radze rozrozniac miedzy strona www a watkiem w forum. Drobna, lecz zasadnicza roznica. Co to znaczy "nara". Wybitnie "kulturalne" Pozegnam sie inaczej: VALE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytya Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik IP: *.cust.tele2.pl 20.03.09, 06:25 nara znaczy narazie , polonista sie znalazł , może jesteś wykształcony a niewie co to znaczy , długo w kraju nie było sie. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik 20.03.09, 17:16 "Nara" to po "polskiemu". Nawet "narazie" (a raczej "na razie") so.pwn.pl/zasady.php?id=629475 nie jest szczytem kultury. VALE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan Re: -Euro Vacat. - Agencja Pośrednik IP: *.cust.tele2.pl 20.03.09, 18:10 jestes burak Odpowiedz Link Zgłoś