rad1488 12.05.08, 20:32 Witam. Szukam pomocy. Chce jechać do znajomej w NY na dwa tygodnie. Jeśli mi się tam spodoba to może zostanę. Chcę wiedzieć co muszę zrobić aby uzyskać wize ile to będzie trwać itp. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacek_z_portu Re: Chce do NYC 12.05.08, 22:42 Najlepiej zapytac znajomej, ona na pewno bedzie miala jakis pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
rad1488 Re: Chce do NYC 13.05.08, 03:14 Ona jest z USA i nie ma zielonego pojęcia jak dostać wizę. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 jak dostac wize turystyczna do USA 13.05.08, 08:47 polish.poland.usembassy.gov/visas/nonimmigrant_visas/niv_how_to_apply.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micc Re: jak dostac wize turystyczna do USA IP: *.fbx.proxad.net 19.10.08, 03:15 tylko plakac, nie masz szans wyjechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Chce do NYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 21:19 Ja tez jestem w trakcie starania sie o wize najpierw czeba zadzwonic do ambasady i tam sie wszystkiego dowiesz a potem wypelnic wniosek wizowy i umuwic sie na spotkanie ja dostalam spotkanie 2 tygodnie puzniej do zadzwonienia w tym czasie wypelnilam wniosek no i teraz zostalo mi kilka dni poczekac ... Mam nadzieje ze mi sie uda i tobie tez powodzenia :>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor:) Re: Chce do NYC IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.02.09, 04:32 Wiesz co Agnes?? Watpie w powodzenie Twoich zamierzen. Konsul robi egzamin z ortografii, a Ty cienka jestes w te klocki:)) Odpowiedz Link Zgłoś