Gość: norttt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 21:51 Witam, Planuję w tym roku wyjazd j.w :) może ktoś polecic mi jakies biuro z poznania i ewentualnie podzielic się wrażeniami> ? Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mewcia7 work and travel 2009 :) USA IP: *.icpnet.pl 30.01.09, 15:48 ja tez chce pojechac na work and travel i rowniez szukam biura w poznaniu gdzie mozna taki wyjazd zalatwic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: work and travel 2009 :) USA IP: *.merinet.pl 04.02.09, 23:56 radze uwazac na oszustow, 3/4 biur tylko zeruja na naiwnych i oszustach. przemysce 2 razy zanim podpiszecie umowe Good luck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo Re: work and travel 2009 :) USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 01:31 georgb@o2.pl napisz doradze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: work and travel 2009 :) USA IP: *.welnowiec.net 22.02.09, 15:01 hej szukam chetnych na wyjazd do usa na program work and travel jade z biura adventure club najprawdopodobniej do stanu Massachusetts miasto Mashpee 100km od Bostonu prosze pisac psc_olka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: work and travel 2009 :) USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 10:09 Polecam z całą odpowiedzialnością, najlepsi, najtańsi, najbardziej rzetelni - CCUSA - mają w poznaniu oddział, są najtańsi na rynku, nie oszukują, byłam z nimi 2 razy ... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
masjedi Re: work and travel 2009 :) USA 28.09.09, 14:55 I jak ludzie?? byliście w tych Stanach??? ja wybieram się na Campamerica w przyszłym roku, w tym niestety nie dałam rady ale za rok już na bank się wybiorę. Znajomi byli z tym programem w zeszłym roku i dwójka z nich wybrała się też w te wakacje-jeszcze nie wrócili. Właśnie podróżują po Stanach:) dostałam piękną pocztówkę:)są bardzo zadowoleni i mówią, że najchętniej spędziliby tam cały rok:) podobno strasznie ciężko jest się pożegnać z ludźmi których się tam spotyka. Tworzą się prawdziwe przyjaźnie. Już nie mogę się doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: work and travel 2009 :) USA IP: 87.105.201.* 01.11.09, 11:39 Jestem z okolic Wrocławia i też na przyszłe wakacje planuję wyjazd na work &travel. Tylko jest taki problem, że nie mam nikogo znajomego, stad moje pytanie, czy jest ktoś zainteresowany planowaniem takiego wyjazdu? Wiem, że do wyjazdu jest jeszcze spooooro czasu,ale chce się rozejrzeć za dobrym biurem, poczyta opinię itd. żeby nie było poźniej wszystko na "wariackich papierach". Więc, jeżeli jest ktos też "samotny" ;-) kto ma takie plany, proszę pisać . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk Re: work and travel 2009 :) USA IP: *.artronik.net 17.11.09, 22:21 hej hej! ja własnie też zacząłem powoli myślec na USA w przyszłym roku, tzn myśle już nad tym od dwóch lat ale zawsze ląduje i tak w UK;) napiszcie jakie biura polecacie? ja narazie kompletnie niemam pomysłu na to jak sie do tego zabrac;/ i też własnie póki co niemam żadnej osoby towarzyszącej bo jakby nie było troche $$$ trzeba w to zainwestowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: work and travel 2009 :) USA IP: *.artronik.net 26.11.09, 20:07 hej kamilo:) nie wiem czy jeszcze tu zagladasz, ale jak będziesz miała ochotę pogadac to zapraszam na gg: 6486557, ja też mysle o stanach i też niemam nikogo narazie:/ pozdrawiam, wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: work and travel 2009 :) USA 18.11.09, 05:14 najlepiej wyslac maila o informacje do : lech.keller@gmail.com on wie wszystko na temat wyjazdow Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: work and travel 2009 :) USA 18.11.09, 17:50 japoxx napisała: > najlepiej wyslac maila o informacje do : > lech.keller@gmail.com > > on wie wszystko na temat wyjazdow on wie wszystko na kazdy temat, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angellooo@tlen.pl Re: work and travel 2009 :) USA IP: *.siedlce.vectranet.pl 23.11.09, 18:49 jade na camp america. juz dostalam prace w MAINE k. portlandu. camp micah. Wyjezdzam 18 czerwca. zglosilam sie miesiac temu, po 2 tyg dostalam prace. angellooo@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan159 Re: work and travel 2009 :) USA 15.12.09, 21:15 Gość portalu: norttt napisał(a): > Witam, > Planuję w tym roku wyjazd j.w :) > może ktoś polecic mi jakies biuro z poznania i ewentualnie podzielic > się wrażeniami> ? > > Pozdrawiam !! Wpadlem wlasnie na dosyc ciekawy tekst o work & travel, zajrzyj na ludziepracy.com/opisy.php?id=19&Praca=Kasjer_%28ang__Cage_Cashier%29_w_kasynie.html , ktos tam poruszal wlasnie pisal o swoich wrazeniach pracy w usa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: work and travel 2009 :) USA IP: *.centertel.pl 13.02.10, 16:27 trzymaj sie z dala od emakopolu Odpowiedz Link Zgłoś