Dodaj do ulubionych

a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D:D:P

10.12.10, 08:52
u mnie w Wielkopolsce gdzie mieszkalam do lat 27.. byl jeszcze Gwiazdor w wigilie, to w krakowie sa aniolki...
ja bym chcialam pakiet sleep & rest ;-) 3 x po 8 cennych godzin
ii jakas fajna bielizne do spania
i super torebke widzialam w solarze ale troche drogawa...
hheh
i nie mam kremu do oczuuuf
a wy ??
kilka ciuchow do pracy tez bym chciala

ta to ma potrzeby cO :D:D:
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 08:54
      ja bym chciała płyte Pincode.
    • aurinko Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 08:59
      Od Mikołaja nic, bo Mikołaj dla mnie nie istnieje (tak jak inne Gwiazdory czy Aniołki).

A marzy mi się projekt zagospodarowania naszego pokoju, taki, żeby wszystko się ładnie zmieściło, fajnie wyglądało i nic nie kosztowało :D
      • zurawina100 Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:05
        a ja bym chciała dostać
        -11,12,13 Świetlickiego- czytałam a chciałabym na własność:)
        -książkę o fotografii (coś a'la poradnik)
        - siedzisko bambusowe z ikei, bo lubię siedzić na podłodze i oglądać filmy, a to siedzisko jest takie niskie:)
      • burdziaa Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:06
        ja poprosze Mikołaja o piękny album z ikonami i jeszcze,zeby mi tak ze 20 kilo ubyło pomimo kosztowania codziennych wypieków :) wtedy zmiesciłabym sie w stare fajne ciuszki,a tak nie mam za bardzo co włożyc z tej otyłosci.
        • latortura burdzia 12.12.10, 00:10
          tęsknisz do dawnego wyglądu? jaki rozmiar kiedys nosilas?
          próbowałas jakiś diet ale Ci to nie wychodzi?

pytam z czystej ciekawosci, zawsze jakos wydawało mi sie, że jestes całkowicie pogodzona ze sobą samą i pierwszy raz przeczytałam tak dosłownie, ze Twoim zyczeniem byłoby schudnąć ;)
    • paris4 Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:15
      duuużo książek w tym kulinarnych
      prenumeratę paru gazetek;)
      kilka fajnych płyt z muzą
      perfumy
      zestaw kosmetyków Vichy
      skipass Dolomiti Super Ski na 10 dni powiedzmy:)
      • pabia_a Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:20
        kupon z szóstką w toto-lotku ;P
    • cui Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:20
      A ja bym chciała taki szalik na kształt szalika z lisa, tylko zrobiony z włóczki :) Widziałam to cudeńko :) Puszczek, łapki i ogonek wydziergane z włóczki, wypełnione czymś ciepłym.... I może jeszcze kask narciarski :)
    • lucy_cu Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:22
      A ja bym chciała (i dostanę, hehe!) angielskie książki o roślinach i ogrodach.
      I jeszcze (nie dostanę, bo za droga) cuuudną zamszową zieloną torbę.
      I jedwabną czarną sukienkę też bym chciała.
      I z 5 kg mniej...
      I...ooo, tak, ski-pass na parę dni gdziekolwiek, najlepiej gdzieś gdzie ładnie i na stokach pusto.
      I żeby choć raz mieć 10 minut spokoju w łazience...Bez pukania i pytań i 50 interesów do mnie akurat wtedy...;-ppp
      Iiiii....
      Na razie tyle ;-p
    • kogosia Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:26
      laptopa;)
    • olcia.kaktus Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:31
      torebkę.. taką z nutkami...
      Czarny długi płaszcz skórzany
      wyjazd na narty i sprzęt narciarski i ciuchy na narty
      i tak ze 3 dni na wyspanie się bez ciągłych telefonów od wszystkich
      I dużo kontraktów do firmy
      I podróż do Nowej Zelandii....
      ale narazie może tylko to pierwsze ;)
      • aga_junior Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:39
        Nowy depilator
        i trochę kasy na ciuchy
    • lipiec_2007 Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:53
      chcialabym wyjsc z mezem na jakas elegancka kolacje
      kurs wiedzy o winie, ech...
      kilka dni swietego spokoju na kanapie (najlepiej wlasnej) z kubkiem zimowej herbaty i stosem ksiazek:)
      • lilka.k Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 09:57
        kurs o winie też mi się marzy, a mój mąż po obejrzeniu filmu: "Wino na medal" już całkiem zwriował ;) i też chce iść :)
        • lipiec_2007 Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 10:13
          fajnie byloby zapisac sie wieksza grupa:) szkoda, ze mieszkamy tak daleko od siebie...
    • guciowamama Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 10:04
      A ja bym chciala dwie kreseczki na tescie ciazowym :-)
      • aurinko Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 10:05
        guciowamama napisała:

> A ja bym chciala dwie kreseczki na tescie ciazowym :-)

Mogę Ci pożyczyć :PPP
        • guciowamama aurinko 10.12.10, 10:20
          Zycz mi aurinko zycz mi, dziekuje :-)
    • dagi.ww Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 10:35
      Chciałabym multum rzeczy do domu;
      narożnik
      nowe meble do kuchni
      szafę przesuwną wnękową
      rolety itp...

Poza tym oczywiście dwie kreski, ale to może dopiero na Walentynki...
    • domatorka.amatorka Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 11:06
      u nas chodzi Aniłek, więc ja go ładnie proszę o nowy zestaw drutów, kilka motków włóczki, parę gazetek o dzierganiu i bujany fotel przed kominkiem w jakiejś zasypanej śniegiem chatce:) i to byłoby na razie tyle;)
      • lilka.k domatorka 10.12.10, 11:10
        a widziałaś takie druty?
        Ja mam na nie chrapkę...:)
        www.zpotrzebypiekna.com/dom/praktyczne-i-piekne/kolorowe-druty-do-robotek-recznych.html
        • domatorka.amatorka Re: domatorka 10.12.10, 20:43
          Lilka, ja miłością absolutną darzę tylko Knit-Pro
          www.e-dziewiarka.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=54&Itemid=wloczka
          na razie mam tylko dwa zestawiki ale kiedyś, gdzieś... kto wie, no chyba że Aniołki zaglądają w ten wątek;)
          • klarysa007 Re: domatorka 11.12.10, 00:34
            Asia, a czemu one są takie grube niektóre? Ja dwie lewe rączki mam do robótek więc nie wiem...
          • lipiec_2007 Re: domatorka 12.12.10, 22:19
            piekne sa te druty. one sa drewniane, tak? ja zawsze bardzo lubilam dziergac na drutach z zylka. teraz juz bardziej szydelkowa jestem:)

nie wzgardzilabym komplecikiem szydelek. moze faktycznie Aniolki czytaja ten watek, one wiedza przeciez, ze caly rok bylam bardzo grzeczn.....
            • lilka.k Re: domatorka 17.12.10, 11:47
              ha! napisałam, zę chciałabym dostać płytę PINCODE i właśnie wygrałam w radiu ją..ależ się cieszę! Mikołaj istnieje? ;)
    • tri-mamma Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 11:23
      O! Tak!
      Zestaw sleep &rest!!

A poza tym oczywiście płytę Pincode

No i wagę elektryczną do kuchni
    • boazeria Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 11:46
      1. wyjazd do spa tylko z mezem lub z przyjaciolkami
      2. zobaczyc brata bo 5 lat siedzi nielegalnie zagranica i nie mamy sie jak spotkac
      3. zeby wreszcie Eryk wyzdrowial i juz nie chorowal
      4. schudnac kolejne 10 kg
      5. zeby Pola zechciala jesc mleko z butelki
      6. zeby maz sie we mnie zakochal........
      • dorka3078 Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 11:54
        a ja chyba mam już wszystko czego potrzebuję ,no może tylko żeby doba była dłuższa!!! O
    • sierpniowa27 Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 12:20
      Taka figure jak w liceum;-)
      Wazylam wtedy 56 kilo przy 1,72 i uwazalam, ze jestem wielorybem;-)
      Ech,teraz bym dala sie pokroic za taka wage:)
      • motylek1407 Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 12:24
        Versace Versense, wielka butle albo choc 30ke ;)
        :D
        • joasia83m Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 12:29
          a ja mam liste marzen strasznie dlugaaaśną, na domiar codziennie cos do niej dochodzi bo jakis kosmetyk mi sie konczy :/ i wszystko sprowadza sie do pieniedzy poza zdrowiem i szczesciem mojej rodziny of course
          • ankas4 Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 13:09
            A ja chciałabym płytę Brodki, oraz falownicę,i bon do Saphory na kosmetyki za 1000 zł:)))
    • a_beatle Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 13:28
      Ech... jest coś, o czym marzę od wielu lat... bilet na koncert Sade.
      Zaczyna trasę w Europie, najbliżej mam Sztokholm....
      Mikołaj wie, ale chyba nie da rady;-)
      • guciowamama a_beatle 10.12.10, 19:28
        Bilety w Sztokholmie wysprzedane...
        • a_beatle Guciowamamo 12.12.10, 20:13
          M. dzisiaj sprawdzał i są przez internet:-)
          Wiem, że trzeba się szybko decydować, jeszcze Niemcy bierzemy pod uwagę.
          Ale... nie wszystkie marzenia muszą się spełnić, prawda? Bo o czym byśmy wtedy marzyli?
    • klarysa007 Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 10.12.10, 17:02
      A ja bym chciała żeby mój szpik się komuś przydał najlepiej teraz, na święta.
      I żeby mi zniknęło 20kg :)
      Resztę sobie sama wykombinuje :P
    • mimi_mm Re: a co Wy byscie chcialy dostac od Mikolaja??:D 12.12.10, 21:32
      buty od Laboutina :)
      a mam dostac filtr do obiektywu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka