asia19813 06.05.07, 21:27 www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=547267 co myślicie o takim blenderze - mikserze. Chce sobie kupić coś do koktaili, a potem wykorzystać do miksowania zupek dla dziecka, warto kupic czy lepiej boscha blender? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobimax Re: Blender? 07.05.07, 08:40 Ja mam blender w tym stylu tylko firmy braun. Jestem z niego bardzo zadowolona mało mycia łatwo się składa i rozkłada i jest bardzo poręczny innego nie mam zamiaru już kupować a miksuję nim zarówno koktaile jak i zupki (bo do nich właściwie go kupiłam) www.euro.com.pl/miksery/bosch-msm-6b-100.bhtml Odpowiedz Link
aurinko Re: Blender? 07.05.07, 13:18 Ja mam taki: www.tinyurl.pl?REbk0Oq0 Po prostu rewelacja! Dodatkowo jest kubek do koktajli, nie ma go na zdjęciu. Można nim zmiksować praktycznie wszystko, posiekać, albo tylko rozdrobnić, błyskawicznie ubija pianę czy śmietanę, łatwo się myje i składa, miałam okazję wcześniej przetestować u koleżanki na zupkach dla maluszka i byłam zachwycona tym blenderem. Świetnie też miksuje owoce, nawet mrożone. Odpowiedz Link
asia19813 Re: Blender? 07.05.07, 15:36 zastanawiałam się tez własnie nad takim blenderem boscha, ale nie wiem czy az tyle funkcji mi potrzeba, a ten moulinexa mi sie bardzo podoba, pisza że pianę też ubija... sama nie wiem, w domu mam mikser.... chyba kupie i to i to;) żartuję. musze się jeszcze zastanowić, jutro pójdę do sklepu i zobacze. Odpowiedz Link