Dodaj do ulubionych

Co jest lepsze?

10.08.11, 02:17
Ucieczka z Polskiej nędzy, marazmu i braku perspektyw do bankrutującego giganta. Co jest lepsze? Brak jakichkolwiek perspektyw w Polsce, czy widmo upadku giganta???

Polka deportowana cztery lata temu wróciła do Chicago

Janina Wasilewska - Polka, która cztery lata temu została deportowana z USA - wróciła do Chicago. Samolot LOT-u z Wasilewską i jej 10-letnim synem Brianem na pokładzie wylądował w poniedziałek po popołudniu czasu lokalnego na chicagowskim lotnisku O'Hare. Na ich przylot czekał Tony Wasilewski, od 2007 roku walczący o połączenie rozdzielonej przez deportację rodziny.

wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/349910,polka-deportowana-cztery-lata-temu-wrocila-do-chicago.html
Obserwuj wątek
    • polonus5 Ciesze sie z dobrobytu w Polsce 10.08.11, 02:23
      Ciesze sie z dobrobytu w Polsce

Ja sie ciesze, ze Polacy w Polsce uznali USA za bankruta a dolara za nic nie warta walute. Po 30 latach wysylania nie musze juz do Polski nic wysylac. I nie mam z tego powodu wyrzutow sumienia. Bo i jak im sie tam przelewa to mojego nie potrzebuja. Poczekam spokojnie kiedy oni z Polski mi tutaj cos przysla.
    • jutro_przestaje_pic Re: Co jest lepsze? 10.08.11, 04:10
      hehe,tobie to sie mysli.

~polonus52011-08-10 02:26

ciekawe co ta wyjechana zona miala na meza ze tak wiernie czekal. Dziecko wyslac do Wejt Woczers.
    • rat_canals Re: Co jest lepsze? 10.08.11, 14:45
      ja na jego miejscu chlal bym dalej, pytales co lepsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka