warcholski 20.12.12, 21:29 nazywa sie RECESJA i "uderzy w nasz kRaj szybciej, niż ktokolwiek mógł przypuszczać...." www.hotmoney.pl/Recesja-Polska-gospodarke-czekaja-trudne-chwile-a28788 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warcholski Re: psy szczekaja a u progu Sw. Mikolaj 20.12.12, 21:31 Gość 14:46 [24.08.2012] pozdrawiam wszystkich wyborców PO,wkrótce nie będzie was stać na ziemniaki,dla takich jak wy suchy ryż i woda z kranu www.hotmoney.pl/artykul/polacy-biednieja-z-miesiaca-na-miesiac-27014 Odpowiedz Link Zgłoś
mcov "Trudne chwile" w Polsce od 1939, hehehehe 20.12.12, 21:35 "Trudne chwile" w Polsce od 1939, hehehehe Nic się nie zmienia, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: "Trudne chwile" w Polsce od 1939, hehehehe 20.12.12, 21:39 wazne, ze Tusk Netforki maja Vizje a tu cala prawda cala dobe: Gość 20:17 [25.08.2012] JA NIE MAM PRACY MOJA ŻONA NIE MA PRACY MÓJ SYN NIE MA PRACY ŻYJEMY JAK SIĘ DA W DUPIE MAM POLSKĘ PO- PIS- PSL- SLD I WSZYSTKIE INNE PARTIE W DUPIE MAM SWÓJ PATRIOTYZM JAK DO GARA NIE MA CO WŁOŻYĆ www.hotmoney.pl/artykul/pieniadze-wszystko-drozeje-a-nasze-pensje-nadal-stoja-w-miejscu-27031 Gość 10:52 [26.08.2012] napisal Czyli te wszystkie zapijaczone nierobyzostaną w Polsce... Szkoda Kserkses 11:06 [26.08.2012] napisal W Polsce nie da się już normalnie żyć. Zostaną tu tylko starzy, emeryci, politycy i ludzie po układzie. Mam 33 lata, wyższe wykształcenie, jestem inżynierem budownictwa, doświadczenie jako kierownik budowy i inspektor nadzoru inwestorskiego, ale nie jestem w układzie kolezenko-polityczno-mafij nym. Mam już dość tej Polski. Szykuje się do emigracji bez powrotu. Następuje upadek tego państwa, a właściwie już go prawie nie ma, jest tylko dla małej grupy tzw. elity, a reszta walczy już tylko o przeżycie. www.hotmoney.pl/artykul/emigracja-kanada-juz-nie-chce-50-letnich-polakow-po-zawodowce-27035 Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Na szczęscie Czoznek jest młody i bogaty, hehehehe 20.12.12, 21:42 Jutro się przewróci na ulicy, dostanie pavulon i sprzedadzą go jako skórę za 1300 złotych, hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski zrowaski przy stole wigiljnym 20.12.12, 21:49 Wierzę w jednego Tuska, ojca wszechuwielbianego, stworzyciela autostrad i stadionów, wszystkich dotacji z unii widzialnych i niewidzialnych. I w jednego pana ministra Rostowskiego, doradcę Tuska prawdomównego, który przez Putina jest stworzony przed wszystkimi dlugami. Tusk z Tuska, europejskość z europejskości, fakty prawdziwe z TVN obiektywnego, przez Lisa stworzone i mówione, współistotne Tuskowi, a przez niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i naszego ogłupienia, zstapił z Kremla i za sprawa Putina Wielkiego przyjał miliardy z Unii i stał się komuchem. Pomógł Grecji również za nas i pod namową Angeli został poklepany i pochwalony oraz ponownie wybrany dnia trzeciego jak oznajmia OBOP. I wstapił do rządu, siedzi po prawicy Bronka i powtórnie przyjdzie w chwale, a głupstwu jego nie będzie końca. Wierzę w pancerną brzozę, Zdradka jej ożywiciela, który od Tuska i Rostowskiego pochodzi, który z Tuskiem i Bronkiem wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę, który mówi przez Olejnik i Bzdurczoka. Wierzę w jeden wielki, powszechny i europejski kryzys, wyznaję brak emerytury na odpuszczenie grzechów i oczekuję kromki chleba, szklanki wody oraz nowej edycji Tańca z gwiazdami w TVN. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: psy szczekaja a u progu Sw. Mikolaj 20.12.12, 21:54 popatrz jaki ty jestes zpozniony w rozwoju: dopiero teraz dowiedziales sie ze jest recesja. Przy odrobinie szczescia zauwazylbys jeszcze ze tkwisz w niej po uszy od kilku lat, gdybys mial mozg zamiast styropianu. Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski czytac nie umiesz? 20.12.12, 22:44 masz buje zoladkowe? "trudne chwile szybciej niz przypuszczasz" - puszczaja na razie bonki, a smrod ich zezre Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super ty spisz czy o droge pytasz? 21.12.12, 01:49 jak zwykle chrzanisz farmazony. Strozowka nie jest opalana? Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Nie zesraj się ze szczęscia, hehehehe 20.12.12, 22:38 Obciągnąłes warcholskiemu, męski prostytucie, hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: Nie zesraj się ze szczęscia, hehehehe 21.12.12, 20:01 he he he znowu poleciałeś do admina chvju trafiony! widzę że bardzo celnie cię kopię skoro ze wstydem biegasz żeby skopaną mordę przed światem ukryć he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski kryzysu już nie będzie? emrytura + 4,4 proc. 21.12.12, 19:53 pieniadze.fakt.pl/Emerytura-w-2013-r-Podwyzka-kwotowa-a-procentowa-Emerytury-i-ich-wysokosc-Niskie-emerytury-Wysokie-emerytury,artykuly,192903,1.html wiec nie zabraknie tych pieniędzy już w styczniu: - W Polsce nie ma tak dużych obniżek cen jak w USA, a poza tym są sklepy, które postępują nieuczciwie. Podnoszą znacznie cenę na jeden dzień, a potem obniżają ją do poprzedniego poziomu twierdząc, że cena jest obniżona na przykład o trzydzieści procent. Trzeba być stałym klientem, żeby nie dać się na to złapać - mówi Piotr Kuczyński, główny analityk Domu Inwestycyjnego Xelion. - Nie wolno ulegać presji i zawsze trzeba zadać sobie pytanie: czy warto wydawać pieniądze na wątpliwe prezenty i czy przypadkiem nie zabraknie tych pieniędzy już w styczniu... pieniadze.fakt.pl/Za-sprzet-elektroniczny-czy-urzadzenia-domowe-mozemy-teraz-sporo-przeplacic,artykuly,193288,1.html Odpowiedz Link Zgłoś