Gość: emigrant IP: *.visp.energis.pl 25.09.03, 21:01 Pozdrowienia z Beskidu Sądeckiego dla mojej rodzinnej wsi Wolibórz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaijacek Re: Wolibórz 28.09.03, 09:20 Czy w mojej rodzinnej miejscowosci ktos ma internet i korzysta z niego.Pozdrawiam ponownie i prosze ogarsc informacji o tej miejscowosci z ktorej wyjechalem gdy mialem roczek, 50 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Wolibórz IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 07:42 Hej, sam mieszkam w Słupcu ale w Woliborzu jestem prawie codziennie. Chyba przez te pól wieku dużo się nie zmieniło. Nowe domu, nowa elewacja na starych, starzy ludzie po umierali a młodzi siedzą i niemają pracy. Pozatym, to bardzo ładne miejsce połóżone w jeszcze ladniejszym miejscu. Pozdrawiam. jakbyś chciał kogoś odnaleźc to daj znać, może Ci pomogę. P.S Internetu tam chyba jeszcze niewidzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
agaijacek Re: Wolibórz 03.10.03, 20:46 Witam Cie Erwinie.Ja mieszkam obecnie w Beskidzie Sadeckim w Piwnicznej Zdroju.W tamtych stronach wiem że w Nowej Rudzie mieszkaLi moi chrzesti rodzice pańtwo Bytomscy.Pozdrawiam Cie serdecznie Jacek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Wolibórz IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:17 Nieznam tych panstwa wogóle, ale zapytam moją przyjaciółkę. Ona powinna ich znać. Dam Ci znac co u nich jak się dowiem.... Odpowiedz Link Zgłoś