exman 27.02.10, 21:07 Po huj produkują papier toaletowy zapachowy ? Lawenda, morska bryza, wanilia, truskawka. Komu to potrzebne ? Dupie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Papier toaletowy 28.02.10, 02:56 złe pytanie - nie po huj produkują, tylko po huj kupują, bo produkują dlatego, ze kupują! Odpowiedz Link
exman Re: Papier toaletowy 28.02.10, 07:48 no właśnie, odpowiedz mi na to pytanie, mądralo Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Papier toaletowy 28.02.10, 11:40 Ta można być zdzwionym nawet obmywaniem czy myciem niektórych części ciała - skoro je powiedzmy upaprzemy... a do mycia wystarczy szare mydlo... Odpowiedz Link
i.fugazi z obserwacja kupujących wnioskuję 02.03.10, 12:33 że dla kobiet! Te od rana do wieczora żyją nadzieją, że im dupę stary bez wstrętu wyliże. pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link
ziege77 Re: z obserwacja kupujących wnioskuję 02.03.10, 13:14 i.fugazi napisał: > że dla kobiet! > Te od rana do wieczora żyją nadzieją, że im dupę stary bez wstrętu > wyliże. > > hehehe:0 pieknie Fugazi dziękuję za poprawienie mi humoru mnie zaś zastanawiaja klientki ktore zakupuja podpaski zapachowe- te rumiankowe i tak sobie mysle coz to musi byc za zapach podczas tych dni z taka wspaniała podpaska?! Odpowiedz Link
konspirant.0 Re: z obserwacja kupujących wnioskuję 02.03.10, 16:03 liczy,że się przejęzyczy ? Odpowiedz Link
whiteentrance Re: z obserwacja kupujących wnioskuję 03.03.10, 20:48 i.fugazi napisał: > że dla kobiet! > (...) żyją nadzieją, że im dupę stary bez wstrętu > wyliże. > > pozdrawiam > Fugazi Tylko skąd u kobiet prześiwadczenie, że gęba starego to lawenda albo jaśmin? Odpowiedz Link
tikki Re: Papier toaletowy 03.03.10, 22:12 No dobrze, powiem Wam, czemu kupuje się pachnący papier toaletowy, bo widzę, że w życiu na to nie wpadniecie. Kupuje się, bo... ładnie pachnie. Odpowiedz Link
ginger43 zmysły :))) 05.03.10, 09:19 Nie ma co się zaśmiewać jedni mają rozwinięty lepiej słuch inni węch, ja należę do tych drugich, co poradzić, że mi słoń na ucho nadepnął ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Papier toaletowy 04.03.10, 23:12 o brzoskwiniowym i rumiankowym exiu zapomniałeś aa i miałam edycję świąteczną z Rossmana z reniferkami o zapachu pierników ale was tikki zażyła Odpowiedz Link