gosia.43 09.10.08, 19:41 prawie jak w miasteczku wesołym ...a buziek ile i rozmiarów różnych trzcionek i jakieś malunki i rysunki mniej lub bardziej udane ...no kurwa żyć nie umierać.... gosia i tylko mam pytanie - czy Państwo opuścili już oddział i dobrze sie czują ? g Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:09 pacjenci przechodza kolejny etap - D Z I E C I N N I E J Ą Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:11 To chyba niebezpieczne ....?! A chociaz jeszcze coś pijecie i seksicie , czy już tak całkiem w piaskownicy ? gosia Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:20 alex-0_0 napisała: > pijemy sexić zabrania ORDYNATOR ale szuja !!!! gosia kurwa , jakie "chińskie litery " wyżej.... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:22 gosia.43 napisała: > alex-0_0 napisała: > > > pijemy sexić zabrania ORDYNATOR > > > ale szuja !!!! > gosia > pewno sam sexi a nam nie da i Ordynator nazywa to terapią Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:25 > pewno sam sexi a nam nie da i Ordynator nazywa to tera > pią że pią ?? - pierwsze słyszę ?! gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:27 gosia.43 napisała: > > > pewno sam sexi a nam nie da i Ordynator > nazywa to tera > > pią > no zobacz. Wychodzi na to że będziemy musiały na oddziale wydać wewnętrzny słownik synonimów > że pią ?? - pierwsze słyszę ?! > > > gosia > > Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:32 już dawno był opracowany - Bea i Eks go tworzyli ale ten spod siódemki zjadł połowę a drugą sprzedala salowa.. gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:35 gosia.43 napisała: > już dawno był opracowany - Bea i Eks go tworzyli ale ten spod > siódemki zjadł połowę a drugą sprzedala salowa.. > gosia > salowa twierdziła że oddała ordynatorowi ..... w zamian za konsumpcję. Jej konsumpcję Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:40 > salowa twierdziła że oddała ordynatorowi ..... w zamian za konsumpcję. Jej kons > umpcję no...mnie sie nawet o uszy obiło , że ona to słynna lodziara w tym szpitalu.... i juz wiele razy wy..latywała i w..latywala - oczywiscie z pracy.. gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:10 > i tylko mam pytanie - czy Państwo opuścili już oddział i dobrze > sie czują ? > oddział nadal zamkniety Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:13 to chyba ordynator ma urlop...albo za długo z pacjentami przebywał.. gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:15 gosia.43 napisała: > to chyba ordynator ma urlop...albo za długo z pacjentami > przebywał.. > gosia > ORDYNATOR zamknął się w gabinecie i ......... no właśnie, co robi? Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:22 A to pewnie się onanizuje , albo pije - jak to w gabinecie... gosia ulubiona pielęgniarka skończyła już dyżur ? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:23 gosia.43 napisała: > A to pewnie się onanizuje , albo pije - jak to w gabinecie... > gosia widziałaś???? to sie teraz nazywa "ordynuje" a nie ...... jw > Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:27 ale dałam plamę , myslałam , że była zmiana na stanowisku słyszałam ,że teraz ordynuje salowa..ale to pewnie tylko plotka.. ;0 gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:29 gosia.43 napisała: > ale dałam plamę , myslałam , że była zmiana na stanowisku > słyszałam ,że teraz ordynuje salowa..ale to pewnie tylko plotka.. > ;0 > > gosia salowa wyleciała bo za molestowanie Exa Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:34 no...wcale jej się nie dziwię ale , ze ordynator o Eksia tak dba to mnie conajmniej zadziwia...czyzby cos mnie ominęło ??!!! gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:37 gosia.43 napisała: > no...wcale jej się nie dziwię ale , ze ordynator o Eksia tak > dba to mnie conajmniej zadziwia...czyzby cos mnie ominęło ??!!! > > > gosia po zabiegowym lata plotka że Ex ma na Ordynatora HAKA! ..... Podobno Ordynator był kiedyś kobietą czy facetem ..... nikt nie jest w stanie dojść prawdy .... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:38 mam dla wszystkich wiadomosć... Kolega chce mi odsstapic dziewicza dmuchana lale! zapewne sie zakocham! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:41 andreas.007 napisał: > mam dla wszystkich wiadomosć... > Kolega chce mi odsstapic dziewicza dmuchana lale! > > zapewne sie zakocham! > blond, ruda czy czarna? I koniecznie zapytaj o znak zodiaku > Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:42 andreas.007 napisał: > mam dla wszystkich wiadomosć... > Kolega chce mi odsstapic dziewicza dmuchana lale! Sprawdz tylko czy ona nadmuchana czy roz.dmuchana i czekamy na wrazenia ... gosia Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 20:59 jest przezroczysta, ale ubiore ja ładnie. Troche niska... myslałem, ze sa wyzsze... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 21:03 andreas.007 napisał: > jest przezroczysta, ale ubiore ja ładnie. > Troche niska... myslałem, ze sa wyzsze... zawsze to trochę wiecej zabawy z rozbieraniem , nie ? gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 21:08 > andreas.007 napisał: > > > jest przezroczysta, ale ubiore ja ładnie. > > Troche niska... myslałem, ze sa wyzsze... nie jest przypadkiem ciut zimna ? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Ależ tu kolorowo.... 09.10.08, 21:08 masz jakies brudne mysli! Mi nie chodzi o S E K S Mi chodzi o prawdziwe uczucia, chce z kims wyjechac w góry, bede ja nosil w plecaku... potrzebuje kogos kto mnie pokocha! Odpowiedz Link
jola_iza Re: SieM wtąceę 09.10.08, 20:42 Ja jeszcze na oddziale, ścigana adMlicją, ukryłam się tu Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 20:44 my wszyscy się ukrywamy ....... przed ordynatorem....... dzisiaj chce leczyć elektrowstrząsami jakby co..... wszyscy siedzą w kiblu! za kotarką ..... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 20:45 jeden taki "kanapowy"...tez miał rozdwojenie imion - pamietasz..?? gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 20:47 gosia.43 napisała: > jeden taki "kanapowy"...tez miał rozdwojenie imion - pamietasz..?? > > > gosia > nooooo tak tylko że on przynajmniej pił i sexił z nami a nie w swoim pokoju jak Ordynator Odpowiedz Link
gosia.43 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 20:50 > nooooo tak tylko że on przynajmniej pił i sexił z nami a nie w swoim pokoju > jak Ordynator nie to nie ten...ten świętojebliwy jest.... Ale chwała bogu , ze jola iza to inna bajka....))))) gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 20:55 cholera. Bo nam ORDYNATOR oddział zamknie i co gorsza wszystkich wypisze w tym stanie do domu .... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:00 No tak...a mnie zapewne znowu da na miesiąc do izolatki...i pozbawi mozlwości pisania....i jakichkolwiek kontaktow gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:04 gosia.43 napisała: > No tak...a mnie zapewne znowu da na miesiąc do izolatki...i pozbawi > mozlwości pisania....i jakichkolwiek kontaktow > > gosia > sam donosi że ma nowa fascynację - jakieś plastykowe lale .... może wymieni nas na oddziale na lateksowe panny i pójdziemy w sina dal ...... z oddziału zamknietego na otwarty? kto wie? Trzeba miec nadzieję ......a na wolności : sex, flaszka & ..... ????? Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:06 U ordynatora , hm tam stoi coś z dziubkiem tylko nie wiem po co mu to? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:10 esmeralda_2 napisała: > U ordynatora , hm tam stoi coś z dziubkiem > > tylko nie wiem po co mu to? aaaaaa..... ja wiem ...... to zbiorniczek na białko Odpowiedz Link
gosia.43 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:11 > > > sam donosi że ma nowa fascynację - jakieś plastykowe lale .... może wymieni > nas na oddziale na lateksowe panny i pójdziemy w sina dal ...... z oddziału zam > knietego na otwarty? kto wie? Trzeba miec nadzieję ......a na wolności : sex, f > laszka & ..... ????? Na zamknietym żle nie jest..Okto ma wódke ..niejedno zerosiedem , a Esme..jakies nowe i młode "ciacha" ostatnio wypatrzyła... Tylko...ciiiii bo nie moze o tym ordynator wiedziec - on uwaza , że żywego uczucia tu nie znajdzie...stąd te lale..zstępcze... gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:13 gosia.43 napisała: > > > > > > sam donosi że ma nowa fascynację - jakieś plastykowe lale .... > może wymieni > > nas na oddziale na lateksowe panny i pójdziemy w sina dal ...... z > oddziału zam > > knietego na otwarty? kto wie? Trzeba miec nadzieję ......a na > wolności : sex, f > > laszka & ..... ????? > > Na zamknietym żle nie jest..Okto ma wódke ..niejedno zerosiedem , a > Esme..jakies nowe i młode "ciacha" ostatnio wypatrzyła... > Tylko...ciiiii bo nie moze o tym ordynator wiedziec - on uwaza , że > żywego uczucia tu nie znajdzie...stąd te lale..zstępcze... > gosia > > aaaa to ja wiem co to za ciacha służba zastępcza tylko jeden z nich to gey...... widziałam jak patrzy na Ordynatora Odpowiedz Link
gosia.43 Iza jola , jola iza .... 09.10.08, 21:06 chybaś się nie zagniewała - no przeciez chyba wiesz kto to " kanapowy" dwojga imion... czyzby jednak Twój sympatyk ? gosia Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Iza jola , jola iza .... 09.10.08, 21:14 esmeralda_2 napisała: > Gosia spoko, bo ona to: to teraz juz wiem , że NASZA...... gosia Odpowiedz Link
jola_iza Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:09 gosia.43 napisała: > No tak...a mnie zapewne znowu da na miesiąc do izolatki...i pozbawi > mozlwości pisania....i jakichkolwiek kontaktow > > gosia Nie ma takiej możliwości , zawsze jest jakaś Rada Nadzorcza Odpowiedz Link
gosia.43 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:13 > Nie ma takiej możliwości , zawsze jest jakaś Rada Nadzorcz > a i jeszcze ...Związki_Zawodowe gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:14 gosia.43 napisała: > > > Nie ma takiej możliwości , zawsze jest jakaś > Rada Nadzorcz > > a > > i jeszcze ...Związki_Zawodowe > gosia > przypominam koleżankom że związki zawodowe to MY Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: SieM wtąceę 09.10.08, 21:26 co tam związki, lepiej zobaczcie, co on tam eksperymentuje, jakie filmiki ogląda, pewnie, będzie chciał tę zupę z tych grzybków nam przygotować, chyba nie jadłyście tej czerwonej polewki! klipsy.pl/Portal/1536,Wideo,Grzybki.html Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: SieM wtąceę 10.10.08, 09:46 esmeralda_2 napisała: > co tam związki, lepiej zobaczcie, co on tam eksperymentuje, jakie filmiki > ogląda, pewnie, będzie chciał tę zupę z tych grzybków nam przygotować, chyba ni > e > jadłyście tej czerwonej polewki! > klipsy.pl/Portal/1536,Wideo,Grzybki.html aaaaa to dlatego mnie tak ścieło i poszłam spać ????? a ja myślałam że to od tych kolorych pigułek Odpowiedz Link