gosia.43 15.10.08, 18:45 proszę Was - odezwijcie się - bo wiem , że tu piszecie......a na moje telefony nie odpowiadacie.....i..... gosia a swoją drogą ciekawa jestem jak wygladałoby Nasze spotkanie - wszystkich razem w realu - chyba ZAJEBIŚCIE.... ?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 15.10.08, 19:15 Alex - nie odbieraj tego zbyt osobiscie ale wkurwia mnie taka sytuacja.... gosia a może to wpływ pełni tej minionej nocy albo całego tego dzisiejszego pierdolonego szczytowania brukselskiego.... g trudną choć wielką sztuką jest umieć cieszyć się tym , co człowiek posiada... <*> Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 15.10.08, 19:26 gosia.43 napisała: > Alex - nie odbieraj tego zbyt osobiscie ale wkurwia mnie taka > sytuacja.... > gosia nie biorę tego osobiście. Nie mam wpływy na tego kretyna i na to co robi. Dlatego poprosiłam Andego o wybanowanie tego osła. Dlatego z nim nie rozmawiam żeby nie dawać mu powodów do kontaktu. Przeciez się nie powieszę z tego powodu..... a może???? Nie masz pojęcia jak jestem wkurwiona. Chyba przestanę tutaj wogóle zaglądać. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 15.10.08, 19:33 > Chyba przestanę tutaj wogóle zaglądać. No co Ty Alex - dopiero zajrzałaś i juz bedziesz uciekać ??? Nie przejmuj sie i zostań , chociaz rzeczywiscie sytuacja jest irytujaca i pewnie dla Ciebie najbardziej.... Ciekawe jak Cię tu wypatrzył ?... gosia Odpowiedz Link
bella1 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 15.10.08, 20:25 Guzik prawda....Telefonowalam do Ciebie.....Facet odebral i powiedzial,zebym nie przeszkadzala - bo do waznych spraw ma dojsc dzisiaj miedzy Toba a nim..../napisalabym 'Nim" - ale byl zbyt przystojny na moj szacunek .... Potem wyslalam wiadomosc na priva - i znowu - ktos "nie Twoja reka' - odpisal,ze jestes w lazience i 'pobierasz' kapiele w pianie.....I znow,zebym nie przeszkadzala...../meska @/ Wiec wsiadlam w samolot i podskoczylam do Twojego mieszkania...Drzwi otworzyl facet....Przystojny po zboju - wiec napisze "Facet" - bo sprawdzone -a nie tylko wyobraznia..... Na pytanie o Ciebie - wzruszyl ramionami i wpuscil mnie do pokoju...Ciemno bylo - tylko swiece sie palily....,bezzapachowe - takie jak lubie.... - lozko bylo ozdobione platkami roz,a na stole stalo 14 piw Labatt Blue,w tym jedno otwarte i 'upite' do polowy.... Jakos mnie to zamulilo troche w sferze kultury ....moze nie ten gosc/tfu...Gosc/.....,ale ta czternastka......I pozwolilam sobie siegnac po butelke..... Gosc wyjal mi ja ze spoconej reki.....- ogladnal etykietke - jakby sprawdzal termin przydatnosci do spozycia....- znow wzruszyl ramionami.... i siegnal po otwieracz...... Goska..... Takiego napiecia - to ja juz dawno nie czulam.... A,ze i pamiec mam nie najlepsza..... - to nie wiedzialam - jak sobie z tym poradzic.....Ale - skubana - pamietalam ,ze jak nie mozna sobie z czyms poradzic - to najlepsza jest ucieczka.... Olalam szalona szanse na 'czternastke /tfu,trzynastke - bo ja po kims nie pije/ na spole' i wybieglam z mieszkania..... Wsiadlam w samolot tak zdenerwowana,ze i start i lot i ladowanie -zaliczylam na 'automatycznym pilocie'.....Jako pierwsza z pierwszych...i ostatnich......A wiec jakis tam sukces.... Goska..... - ja sie do tej pory trzese ze zdziwienia....Jak ten gosc / a co mi to,ze przystojny - jak niedojda jakas..../....smial myslec,ze ja otwieracza potrzebuje do piwa.... Kontakty tylko na forum - bo ja mam serce delikatne i do tego / nie wiem jak Ty/ - jedno..... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 15.10.08, 20:26 no masz, całą noc dzwoniłam ,a Ty nie odbierałaś ja przeciw spotkaniom nie stawiam veto Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 15.10.08, 21:17 A to..pewnie znowu nie byłam "dyspozycyjna " ...albo pomyliłam telefony , poczty , mieszkania, facetów... Bardzom wdzięczna - no prawie ,że dozgonnie za odzew....jestescie rewelacyjne.... Zupelnie nie wiem dlaczego , ale po przeczytaniu Twojej historii Belka - przypomniało mi sie powiedzenie z psem ogrodnika..i z pewnością nie chodzi tu o piwo... Lekką złosliwoscią - wpadłam sama w pulapkę - czyżby nadmiar emocji zagłuszył mi "coś" czego tak na dobrą sprawę nie powinnam , ruszać - a przynajmniej nie w osobnym wątku ? ..... gosia Spotkanie taaaakiej grupy byłoby chyba naprawdę interesujace i ...sporo mam na ten temat wyobrazeń.....ale dobrych wyobrazeń.... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 15.10.08, 22:31 gosia.43 napisała: Gosiu43, z tą wyobraźnią to tak się nie rozpędzaj, bo nasz kochany admin na pewno by na takie spotkanie nie odważył się Odpowiedz Link
bella1 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 15.10.08, 23:44 Alex poznalabym po nowym 'bobie' ,Exmana tez po fryzurze i skorzanych spodniach,Andreasa po zegarku....Siebie po wezelku przy rekawie,ktory mialby przypomniec,ze to ja.....Chyba,ze Okto przyszlaby z dzieciatkiem.... Z reszta mialabym klopot.....- musieliby zaczac mowic.... Ale.....racjonalnie myslac..... Moze ....Bea ma 'Boba",Exman nosi drogi zegarek,ja przyjde z malutkim dzieckiem, Alex ma dredy...a Gosia chodzi w czapeczce 'charakterystycznej"..... - na dodatek - komus sie zachce przyjsc w skorzanej.....spodnicy..... Odpowiedz Link
bella1 Prostuje..... 15.10.08, 23:53 Andreasa poznalabym...Ale nie jestem pewna - czy wymagaloby to 'szerokich' ogledzin/lazienka,szatnia,biuro menagera?/.....Bo nie pamietam dokladnie.... Wiem,ze ma slad po lopatce..... Ale - gdyby sie tak zastanowic - to my wszyscy mamy....... Wiec sie wycofuje..../tez glupi wyraz /. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Prostuje..... 16.10.08, 19:43 Nie myślalam o strojach - wszak nie szata zdobi człowieka...chociaż i sposób ubierania też coś o nas mówi.... Bardziej skupiłam się z tą wyobraźnia na tym , jaki kto jest , że tak powiem wewnętrznie jako człowiek , a ponieważ zauważam tu na podstawie pisania dość nietuzinkowe jednostki zastanawiam się jak wyszłoby to w zespole ... I czy ordynator pozostałby ordynatorem , siostra - siostra , a salowa- salowa - czy wszystko na opak ???.... gosia Jedno jest chyba pewne - alkoholu byśmy nie unikali g Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 20:24 bella1 napisała: > Alex poznalabym po nowym 'bobie' ,Exmana tez po fryzurze i skorzanych > spodniach,Andreasa po zegarku....Siebie po wezelku przy rekawie,ktory mialby > przypomniec,ze to ja.....Chyba,ze Okto przyszlaby z dzieciatkiem.... > Z reszta mialabym klopot.....- musieliby zaczac mowic.... > Ale.....racjonalnie myslac..... > Moze ....Bea ma 'Boba",Exman nosi drogi zegarek,ja przyjde z malutkim dzieckiem > , > Alex ma dredy...a Gosia chodzi w czapeczce 'charakterystycznej"..... - na > dodatek - komus sie zachce przyjsc w skorzanej.....spodnicy..... > I duzo Belciu sie nie pomyliłaś nosiłam i dredy i biegam w skórzanej spódnicy. Bojówki mam ( a właściwie cały mundur ) więc możeny z Andym zrobić Tobie zgaduj-zgadule ( oboje bojówkowe jednostki jesteśmy ) pt; Które jest które Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 19:36 beatrix13 napisała: > Gosiu43, z tą wyobraźnią to tak się nie rozpędzaj, bo nasz > kochany admin na pewno by na takie spotkanie nie odważył się Czyżby nasz ordynator był az tak dziewiczo nieśmiały ? gosia Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 20:00 gosia.43 napisała: > Czyżby nasz ordynator był az tak dziewiczo nieśmiały ? > ....................... a jakże, to skromne chłopię jest Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 20:05 beatrix13 napisała: > a jakże, to skromne chłopię jest bajkopisarz - erotoman ? gosia Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 20:09 <milczek> bo mnie znowu wyszarzy Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 20:30 beatrix13 napisała: > <milczek> > bo mnie znowu wyszarzy UWAGA , UWAGA - Nasz ordynator jest najwspanialszy ze wspaniałych.... to mówiłam ja - gosia , a Bea tez tak myśli Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 20:39 gosia.43 napisała: > UWAGA , UWAGA - Nasz ordynator jest najwspanialszy ze > wspaniałych.... > > to mówiłam ja - gosia , a Bea tez tak myśli > > ................... ja nie tylko TAK myślę, ja kocham naszego najwspanialszego Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 20:53 beatrix13 napisała: > > ................... > ja nie tylko TAK myślę, ja kocham naszego najwspanialszego zatem - kochajmy Go wspólnie B i G -> A gosia Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 20:56 trójkącik? Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 21:02 beatrix13 napisała: > trójkącik? mało ? to może pięciokąt ? ( juz nawet wiem - kto by uczestniczył ) gosia Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 21:11 ciemno będzie to i tak nie będzie widać kto zacz Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 21:17 a kogo jasność oślepia z tej piątki ? gosia Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 01:41 Sluchajta to nie jest smieszne i mam nadzieje, ze czlowiek sobie zdaje z tego sprawe i postapi kulturalonie, tak by nie narazac nikogo na dyskomfort. Mam nadzieje... ale prosze o pomoc. Alex, jak sie czujesz w naszym towarzystwie wirtualnym dobrze nie widze powodow bys to Ty wycofywala sie.... a nawet byłoby mi bardzo przykro! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Bea , Ex , Andy , Okto , Bella ,Esme i inni.. 16.10.08, 19:46 Alex - spróbuję inaczej.... strzel jednego , albo dwa prześpij problem i nie pierdol - tylko wracaj...bo idiotyczne użalanie się nad sobą jest nie na miejscu....i do niczego dobrego Cię nie doprowadzi gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 corecta ,) 16.10.08, 20:11 gosia.43 napisała: > Alex - spróbuję inaczej.... strzel jednego , albo dwa prześpij > problem i nie pierdol - tylko wracaj...bo idiotyczne użalanie się > nad sobą jest nie na miejscu....i do niczego dobrego Cię nie > doprowadzi > gosia > Gosiu: *nie miewam w zwyczaju się użalać nad sobą. A już tym bardziej dawać satysfakcję jakimś niedorobionym kretynom. Nie było mnie bo miałam trochę zajęć .... * nie upijam się na smutno raczej na wesoło lubię się na%%%%%%%% * jak mnie co wkurwi to idę sobie porawiac samopoczucie u fryzjera. I właśnie od fryzjera wróciłam i kurwencja dopiero teraz mam ochote uchlac się na smutno Gdzie w Szczecinie można kupić NIKAB ? nie ukrywam pilne Odpowiedz Link
gosia.43 Re: corecta ,) 16.10.08, 20:28 No tego , gdzie mozna kupić - nie wiem - bom ja nie ze Szczecina.... A co Ci z tymi włosami zrobili ,żeś taka markotna ?? Przyjeżdzaj do Krakowa - mam kapitalnego fryzjera - bedziesz miec fryzurke ,że hej....a później pójdziemy w "tango "... Ale naważniejsze ,że TU jesteś - witaj świrusko gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: corecta ,) 16.10.08, 20:46 co mi zrobili z włosami ?/??/////?????? najkrócej??? opier....lili z kudełek niemal do pasa mam jakieś coś do ramion (((((( dlatego chce NIkab żeby się przed światem schować a mogłam do Lesia Czajki jechać Odpowiedz Link
gosia.43 Re: corecta ,) 16.10.08, 20:55 Nie matrw się - włosy mają to do siebie ,że odrastają .. A pomyśl o bezzębnych albo bezrozumnych.... gosia Odpowiedz Link
gosia.43 Re: corecta ,) 16.10.08, 21:50 oktomvre napisała: > o ustach było niedawno, Bea, nie spamuj ale wtedy to ja bylam tą wyjmującą gosia Odpowiedz Link
beatrix13 Re: corecta ,) 16.10.08, 22:01 oktomvre napisała: > o ustach było niedawno, Bea, nie spamuj .............. u mnie dawno, wypraszam sobie Odpowiedz Link
gosia.43 Re: corecta ,) 16.10.08, 21:49 znowu ????? mamy chyba podobne upodobania męskie gosia Odpowiedz Link
oktomvre Re: corecta ,) 16.10.08, 21:56 nie, zamknięta paszcza ja już nic nie piszę, bo mi się wątki nie przestawiają i zaczynam myslić... a nic nie piłam Odpowiedz Link
gosia.43 Re: corecta ,) 16.10.08, 22:01 mnie tez dziwnie skaczą.. dopisałam sie do Joli jako pierwsza ...a wyszłam czwarta...Jakas magia , czy serwer zdurniał ?? gosia Odpowiedz Link
beatrix13 Re: corecta ,) 16.10.08, 22:03 oktomvre napisała: > zaczynam myslić... a nic nie piłam ................ to co będzie jak wypijesz Odpowiedz Link
oktomvre Re: corecta ,) 16.10.08, 22:06 to co zwykle, najem się i pójdę spać ale nie dziś... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: corecta ,) 17.10.08, 10:07 gosia.43 napisała: > Nie matrw się - włosy mają to do siebie ,że odrastają .. > A pomyśl o bezzębnych albo bezrozumnych.... > gosia > tosz kurna wiem...... ale jakos tak kiepsko..... zżyłam się z moimi kudłami Odpowiedz Link
gosia.43 ja się zżyłam z niejednym 17.10.08, 17:45 ...ale to z czasem przechodzi... Przyzwyczajenie - to druga natura człowieka.... gosia a co nie widziałaś jak Cię tną ? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: ja się zżyłam z niejednym 20.10.08, 10:03 gosia.43 napisała: a co nie widziałaś jak Cię tną ? > problem w tym, ze laska cięła od tyłu. Jak "ciachnęła" pierwszy kosmyk to juz było po sprawie no i trzeba było resztę dopasować Odpowiedz Link