beatrix13 27.11.08, 14:04 to wszytsko przez Andreasa i jego zwierzątko w żadnym senniku interpretacji owego snu nie znalazłam pomożecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 27.11.08, 14:49 Bea, a co Cię tak nagle wena opuściła ? Zapodaj swoją wersję najpierw Odpowiedz Link
andreas.007 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 27.11.08, 15:05 Ja tez tam byłem, a na dowód załaczam fotke... Szukaj w senniku pod myszoskoczki. Odpowiedz Link
beatrix13 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 27.11.08, 15:21 to Ty tak chrobotałeś??? Odpowiedz Link
exman Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 27.11.08, 16:08 podobne zwierzęta ginęły zgniecione drzwiami na naszych licealnych imprezach...zawsze był problem co zrobić w truchłem....paliliśmy nimi w piecu. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 27.11.08, 16:52 Bea...a czy ta myszka była biała i latała , i czy aby na pewno jedna ?? gosia Odpowiedz Link
beatrix13 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 27.11.08, 23:20 jedna, i ruda jak wyderka, a rude to fałszowate są Odpowiedz Link
oktomvre Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 27.11.08, 17:01 Znaczenie erotyczno-seksualne; także: sen ostrzegający przed nadmiernym wyczerpaniem organizmu. Może także ostrzegać nas przed czymś co się dzieje i czego nie możemy zlekceważyć. piszcząca mysz: ostrzeżenie przed stratami i ryzykiem finansowym widzieć biegającą: konflikty i zmartwienia chrobocącą: ostrzeżenie przed niebezpieczeństwem złapać: szczęście w nieszczęściu ujrzeć ją w myszołapce: załatwisz w końcu denerwującą sprawę zobaczyć białe myszki: niepotrzebnie się czymś martwisz mysz z twarzą wyderki - to wszystko, co powyżej, czego powodem jest jakaś WYDRA! Odpowiedz Link
beatrix13 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 27.11.08, 23:22 oktomvre napisała: > mysz z twarzą wyderki - to wszystko, co powyżej, czego powodem jest jakaś WYDRA! ............. teraz trzeba tę wydrę zlokalizować i obedrzeć ze skóry Odpowiedz Link
mamoniowa303 futrzaki 27.11.08, 20:34 Te myszunie sa prawie tak slodkie jak moja Wanda Odpowiedz Link
ziege77 Re: futrzaki 28.11.08, 07:32 Mamoń Twoja Wanda jest boska! a te myszki wrrr jakbym była kotem było by juz po myszkach Odpowiedz Link
kwint.esencja Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 28.11.08, 09:40 myszka- symbol płochości, skromności...wyderka- sama wiesz, bardziej znana jako wydra- czyli po prostu udajesz albo ktos udaje skromną , a tak naprawdę to niezła z niej wydra. Moze tez być na odwrót- na zewnaatrz kawał wydry a tak naprawdę skromniutka osóbka, zakładająca maskę wrednej , drapieżnej baby))) Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 28.11.08, 10:18 a jak ja lubię wydry to co to znaczy? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 28.11.08, 10:27 to znaczy, ze jestes smakoszem... a ja wczoraj jadłem królika, tez lubie! Odpowiedz Link
exman Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 28.11.08, 10:28 Co, Andre, pluszaki nie schodzą ? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 28.11.08, 10:30 Był czas, ze mialem banany i nie schodziły! A wiesz, jak strasznie tupią dochodzace banany! Ogłuchnąc mozna! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 28.11.08, 10:50 andreas.007 napisał: > to znaczy, ze jestes smakoszem... > a ja wczoraj jadłem królika, tez lubie! > > a ja nie jem królików odkąd skończyłam 4 latka Odpowiedz Link
andreas.007 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 28.11.08, 10:53 a łosia jadłas? Super! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: śniła mi się myszka z pyszczkiem wyderki 28.11.08, 10:55 andreas.007 napisał: > a łosia jadłas? > Super! > > jadłam łosia w Rydze ..... w kultowej knajpie (snobistyczna nader) ..... pyszniutki był jagnięcinę tez jadałam - szczególnie w górach ..... ale staram się nie jeść już mięsa więc ..... wspomnień czar... Odpowiedz Link
alex-0_0 Adek znowu 28.11.08, 11:17 rozmawiasz ze mną o jedzieniu ..... i znowu zrobiłam się głodna ....... zobaczysz, że kiedys wystawie Tobie za to znęcanie się (kulinarne) nade mną - rachunek! I będzie very słony - ten rachunek!! Odpowiedz Link