exman 05.02.09, 08:31 Przed nami znowu kilka szaroburych dni, jakiś mokry śnieg, plucha i generalnie TRZEBA BĘDZIE SIĘ POSTARAĆ. Uśmiechajmy się do ludzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 08:40 Przebijając się powoli przez mgłę , mżawkę i resztki szarego śniegu - przesyłam Wam wszystkim ciepłe uśmiechy gosia Exman , daj jakąś muzykę , będzie jeszcze raźniej... g Odpowiedz Link
ziege77 Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 10:09 po co? po mimo tego, ze praca mnie dobija , pogoda generalnie jest do dupy a moja mina przedstawia nie zblizac sie - mam sie usmiechac - bo tak wypada ? nie bede udawała ze wszystko jest ok , i czuje sie wysmienicie by inni mowil jak radosna wspanial osoba przeszął i zaraziłą mnie odrobina radosci - kazdy moj stan ma jakies znaczenie przesłąnie i wszytsko nalezy przeżyc. BTW DO CIEBIE NIE CHCE MI SIE UśMIECHAC EX Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 10:35 O , Ziege - widzę , że jesteś nieźle wkurwiona .. Bywa - i tak , nie przejmuj się zbytnio , uśmiech z przymusu nie poprawia samopoczucia i nie jest też dobrze odbierany , a i asertywnośći też trzeba w sobie trochę mieć . Bądź zwyczajnie sobą i tylko nie zapominaj , że po nocy przychodzi dzień , a po burzy spokój.... www.tekstowo.pl/piosenka,stanislaw_sojka,cud_niepamieci.html gosia Odpowiedz Link
exman Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 11:26 Dalej, jazda, możecie mi dowalać. A słońce i tak wyszło Odpowiedz Link
e-okto Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 11:32 akurat na personalne dowalanie szkoda mi energii, chciałam tylko powiedzieć, ze pogodą ducha nie da rady się zarazić a i syty głodnego nie zrozumie - teksty o uśmiechaniu, optymizmie, szczęściu jawią się jak beznadziejne banały, gdy tu i ówdzie zgrzyta, ot.. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 11:39 Okto raczej do mnie piła...ale mnie to rybka... gosia Z ludzmi uśmiechniętymi ( szczerze ) zawsze lepiej po drodze i łatwiej ; a w ogóle uśmiech łagodzi obyczaje , podonie jak muzyka i jeszcze czasami kobieta g Odpowiedz Link
exman Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 11:48 panie pozwolą, jarniemy skręta. www.youtube.com/watch?v=2DmLIUKZB7I Odpowiedz Link
ginger43 Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 12:07 e-okto napisała: > chciałam tylko powiedzieć, ze pogodą ducha nie da rady się zarazić Da się, ale może to chyba zależy od usposobienia. Ja się zarażam dość łatwo i bardzo lubię, gdy ktoś mnie "uśmiechnie" jak jestem w dole, pozwala mi się to odbić od dna i obudzić w sobie dobrą energię. > a i syty głodnego nie zrozumie - teksty o uśmiechaniu >optymizmie, szczęściu jawią się jak beznadziejne banały, gdy tu i > ówdzie zgrzyta, ot.. To przykre, ale cholera prawdziwe, że każdemu zgrzyta (aż się czasami dziwię, że się jeszcze nie rozsypałam od tego zgrzytania ) ale nigdy nie jest tak, żeby wszystko było do d4, a i to kiedyś minie - patrz tam, gdzie jaśniejsze widoki. Wiem, wiem zaraz mi powiesz, że następna się mądrzy Wiem co mówię, uśmiechnij się zamiast fuchać jak kot Będzie dobrze. ................................................................. "Człowiek musi dokonywać wyborów. W tym tkwi jego siła: w możliwości podejmowania decyzji." P.Coelho, Piąta Góra Odpowiedz Link
e-okto Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 13:30 Ależ ja mam całkiem dobry nastrój i nigdzie nie napisałam, że u mnie coś nie halo. Tylko wiem, jak wkurwiające mogą być zacieszone gęby, gdy sama jestem w posępnym nastroju. Koniec. Kropka Odpowiedz Link
ginger43 Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 16:15 e-okto napisała: > Ależ ja mam całkiem dobry nastrój i nigdzie nie napisałam, że u >mnie coś nie halo. Ja też tego nie napisałam Nie zawężam myślenia, do tu i teraz, tym bardziej w stosunku do osoby, której nie znam, to było pisane w odniesieniu do hipotetycznej, niesprzyjającej sytuacji. ................................................................. "Człowiek musi dokonywać wyborów. W tym tkwi jego siła: w możliwości podejmowania decyzji." P.Coelho, Piąta Góra Odpowiedz Link
exman Re: Uśmiechnijmy się 05.02.09, 12:14 no i dla wszystkich pań, bez wyjątku, mój kotłowniczy szlagierek www.youtube.com/watch?v=R4jPqIM-__0 Odpowiedz Link
ginger43 Faktycznie, 05.02.09, 12:22 trudno się nie uśmiechnąć, jak się tego słucha i ogląda ................................................................. "Człowiek musi dokonywać wyborów. W tym tkwi jego siła: w możliwości podejmowania decyzji." P.Coelho, Piąta Góra Odpowiedz Link
andreas.007 oooo widze 05.02.09, 12:17 o widze tabletki psychotropowe poszły na oddział... wszyscy usmiechniecie... Odpowiedz Link
gosia.43 Uśmiechnę się i dziś... 06.02.09, 08:04 a co - nawyżej zjebkę od kogoś dostanę... gosia Odpowiedz Link
ginger43 Re: Uśmiechnę się i dziś... 06.02.09, 08:20 To ja też bo warto a wczorajszy miły wieczór dodał mi duuuużo nowych uśmiechów. ................................................................. "Człowiek musi dokonywać wyborów. W tym tkwi jego siła: w możliwości podejmowania decyzji." P.Coelho, Piąta Góra Odpowiedz Link
ginger43 zmarszczek dostaniesz od tego uśmiechania :) 07.02.09, 21:59 Ale cóż tam, one nawet ładnie wyglądają, w każdym razie lepiej, niż takie od zasępionej miny ................................................................. "Człowiek musi dokonywać wyborów. W tym tkwi jego siła: w możliwości podejmowania decyzji." P.Coelho, Piąta Góra Odpowiedz Link