esmeralda_2 13.03.09, 18:18 Mój skorpion miał 629 odsłon w jednym roku. I to fotka robiona moim komórkowcem, która jest po prostu beznadziejna. No fakt jak na niego patrzę to odczuwam strach i brrr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: Jestem w szoku 13.03.09, 19:55 Znaj moje chamskie serce, masz już 630 A to jakieś wyścigi ? ................................................................. Nasze życie jest wersją próbną, w przeciwnym razie dostalibyśmy lepsze instrukcje. Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Jestem w szoku 14.03.09, 06:38 Nie, to nie są wyścigi, tylko moje zdumienie, że w ogóle ktoś je ogląda, bo ja sobie myślałam, że leżą odłogiem, a Ginger jak tam u Ciebie w fotkach, czy któraś Twoja, Ciebie zadziwiła tzn, jej oglądalność?. Ja do foto-galerii wklejałam wiewiórkę, bo chciałam na jednym forum ją wkleić i przeglądałam swoją galerię, bo okazało się, że mam też inne zdjątko wiewiórek i się zszokowałam tą oglądalnością. Ponoć te wiewiórki wypleniają rude. Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Jestem w szoku 14.03.09, 07:59 Zdolna z Ciebie kobieta, kubki bardzo mi się podobają i wieszaczki.Ach w pięknej okolicy mieszkasz. Bardzo urokliwie. Odpowiedz Link
ginger43 Re: Jestem w szoku 14.03.09, 08:10 Zdolna do wszystkiego Hihihi, widzę że mnie sprawdziłaś A zobacz jaką kosmiczną oglądalność mają zdjęcia na forum o wnętrzach mieszkań, tam to dopiero szok można przeżyć - po kilka tysięcy odsłon! A poczytać to forum, to jest dopiero zabawa ................................................................. Nasze życie jest wersją próbną, w przeciwnym razie dostalibyśmy lepsze instrukcje. Odpowiedz Link
bella1 Re: Jestem w szoku 14.03.09, 08:24 Co Ty sie Esme dziwisz.....-zdjecie dobre to i ogladalnosc duza..... Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Jestem w szoku 14.03.09, 08:54 ginger43 napisała: forum o wnętrzach mieszkań, tam to dopiero szok można przeżyć - po kilka tysięcy odsłon! A poczytać to forum, to jest dopiero zabawa ... dzięki, ja sobie tam inny nick założę i tam sobie pobuszuję, bo jestem ciekawa co ludziska sądzą na pewne wystrojowe sprawy, ale to na inną sobotę. teraz pa. Odpowiedz Link
andreas.007 polecam Wam 14.03.09, 11:28 polecam Wam www.digart.pl Mozna tam zamieszczac swoje fotki i nie tylko, otrzymuje sie procenty satysfakcji oceny, ale co cenniejsze rady innych... widac po ich zdjeciach, ze wiedzacych co radza! Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: polecam Wam 14.03.09, 11:36 to nie dla mnie, na aparat nie mam pieniędzy, teraz zastanawiam się nad wymiana komórki, bo jeszcze umowy nie podpisałam, a inny wariant wybrałam, zresztą ja nie robię tak dużo zdjęć, w mojej galerii przez przypadek jest około 65. Wolę mieć komórkę pod ręką niż aparat, bo za ciężki, za drogi i w Krakowie mnie oszukali, ale jak tam kiedyś pojadę to nagadam facetowi, bo mi zabrał akumulatorki do aparatu, a ja myślałam, ze to baterie i teraz po prostu jest kicha. Odpowiedz Link
andreas.007 Re: polecam Wam 14.03.09, 11:44 Esma bezwatpiemia sprzet jest wazny i to widac chocby po moich zdjechach nowym aparatem... to o amatorach. Ale w trójce była rozmowa z jakims znanym fotografikiem, ale chyba bardziej reportazysta, to na pytanie o sprzet powiedział, ze korzysta z najmniejszego aparatu Olimpusa, jaki jest dostepny na rynku... a wiec zadna rewelacja! Taki sprzet mozna kupic do 300 zlotych, a na allegro znacznie taniej - przeciez na necie nie potrzeba milionow pikseli, ale trzeba patrzec na optyke zeby była dobra! Traktujemy to przeciez jak zabawe... Tam raczej publikuje sie malo zdjec, ale dobre... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: polecam Wam 14.03.09, 11:47 Wybacz, chciałem dac Twojego skorpiona... ale brzydze sie takimi stworzeniami, nie mogłem... Poza tym po mojej czarnej pełni chciałem wrzucic cos takiego wiosenno-słonecznego... Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: polecam Wam 14.03.09, 15:17 To bardzo dobrze zrobiłeś, ja też brzydzę się takimi pajęczakami. Te zdjęcia były robione w pewnym celu, a ten skorpoin był dość żywotny, bo łaził po tym swoim terrarium. i zła byłam, bo go nie uchwyciłam tak jak chciałam, zresztą z tego terrarium chciałam jak najszybciej wyjść, bo pajęczaków było cdla mnie za dużo. Jak to wspominam, to gęsią skórke mam brr obrzydlistwo, że takie coś jest na Ziemi. Odpowiedz Link
bella1 Re: polecam Wam 14.03.09, 17:14 Skoro Ty sie brzydzisz -to ja ....tez... ;]Zdecydowanie wole ogladac zdjecia ryb wedzonych zrobionych przez smakoszy.... Odpowiedz Link