rrj 07.01.04, 21:44 Właśnie kupiłem i było mało śledzi a tylko pocięta cebula i śmietana. Jestem głodny... Bojkotuj produkty Lisnera!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 07.01.04, 22:49 Było sobie kupić Rarytas Warszawski, czyli śledzika wędzonego a' la łosoś w oleju. Pychota i najeść sie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrj Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! IP: 212.76.52.* 08.01.04, 11:54 Też lubię ale nie ma w moim sklepiku... Za to całe półki tego Lisnera... Niech sobie będzie ale niech daje więcej śledzi do śledzia :-)) R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 12:10 racja,zawartosc sledzia w sledziu powinna byc duzo wieksza he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 08.01.04, 12:28 no kiedys byla taka reklama, i to chyba wlasnie Lisnera, "Lisner - ryby maja glos" Toc gdyby za duzo tych sledziow bylo w sloiku, to by jeszcze jakies klotnie w sloiku powstaly i by sie sledzie zaczely nawalac nazwajem cebula i pieprzem, i jeszcze by sie pozabijaly, czy jak. Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 12:33 może te śledzie nabrały wody w usta i nie tylko ??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 14:34 Ej, mądrale. Na opakowaniu jest oznaczona masa netto, oraz osobno masa ryby. Masa netto jest równa (chyba) 300g w tym masa śledzi 120g. Jakie to proste, prawda? Polak=malkontent. Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 14:44 Nie masa sledzi tylko ilość "obcieku" a pozostałość masy to śledzie z innymi przyprawami i właśnie chodzi o te przyprawy ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 14:55 Nie ma tam żadnego "obcieku". Jest podana masa netto oraz masa ryby. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 15:05 Zapytajcie się rzecznika, on wie najlepiej, umie pływać :-P Odpowiedz Link Zgłoś
rrj Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 15:11 No i tej ryby powinno być więcej. A nie po to idę do sklepu aby czytać etykiety. Jakbym chciał poczytać to bym poszedł do biblioteki. Za mało śledzi i już. Może jestem malkonetentem ale jak jest za mało śledzi w sałatce śledziowej to jest to oszustwo i nieuczciwość, niezależnie od tego co jest napisane na opakowaniu. Solidna frima nie oszukuje na śledziach w głupiej sałatce. Takie mam staroświeckie poglądy na etykę kupiecką. rrj Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 15:13 Lisner - ryby mają głos! Tylko dlaczego milczą? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rrj Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 15:16 Ten dziubek wygląda na ich PR-owca ;-) ka_27 napisał: > Lisner - ryby mają głos! > > Tylko dlaczego milczą? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 15:19 Ja, naturlich :-) Wolsztyn als Fischberg :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rrj Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 15:20 ja fersztejen niks :-) ka_27 napisał: > Ja, naturlich :-) > > Wolsztyn als Fischberg :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 15:22 One, te śledzie, powstają w Wolsztynie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 08.01.04, 15:23 to ja wam powiem: jedzcie dorsze gowno gorsze...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrj Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! IP: 212.76.52.* 08.01.04, 15:27 Aaaa. tego nie próbowałem... Jak jadłeś to gówno? W sosie koperkowym??? :-) czy na ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 08.01.04, 15:31 kazdemu wg uznania....mam ci zaserwowac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrj Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! IP: 212.76.52.* 08.01.04, 15:34 No w .be to wszystko zjedzą byle z sosem podawali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 08.01.04, 15:41 no to czego sie czepiasz lisnera, ze w sloiku ma wiecej cebuli niz sledzia???? skoro nie stac cie na samego sledzia, wcinaj cebule..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrj Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! IP: 212.76.52.* 08.01.04, 16:09 Problem nie jest monetarny. To problem zawiedzionych nadziei. Egzystencjalny, można by powiedzieć. Poza tym nie chce mi się chodzić do sklepu po drugie opakowanie... Niech kłada tych śledzi w sam raz... A poza tym kogoś sie trzeba czepiać. Za całe moje zmarnowane zycie i Ojczyznę co ciepiała w niewoli od zaborców :-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ŚLEDZIE LISNER TO OSZUSTWO!!! 08.01.04, 22:23 Z tym problemem egzystencjalnym to chyba trochę przesadziłeś, ale tępienie oszustw kulinarnych, odbywających się kosztem kieszeni i żołądka konsumenta jak najbardziej popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś