Dodaj do ulubionych

Stare "Foremki" i co u WAS? :)

20.09.09, 22:42
CZEEEEŚĆ :)

Tak sobie siedze przed kompem i co by tu porobic... A! Kiedyś się udzielałam w CUsNs -lookne se...
No i oczom nie wierzę...
Stare (nie urażając nikogo) mordki nadal sie pojawiają :) Jak miło widzieć WAS 'Foremki' kochane :):):)

Umnie masa zmian od tych chyba już (o zgrozo) 2 lat ( jak nie więcej :)
Żem se nika zmieniła bo mi konto wygasło ale kto mnie pamięta to wylooka co to i kto to? :)

To konkrety:
Mam swego własnego rodzonego na łonie w bólach :) hodowanego Małża PiW-em zwanego:)
Jestem mamą-juz prawie półtora roczku ma moje Szczęście :)
Do niedawna miałam też fajną pracę -ale z uwagi na wszędobylskiego zwierza zwanego kryzysem 'wydalono' mnie (tu sem mogiem ponarzekać bo robo szukam!)

Co u Was? (boo-boo, Verte, Legwan, Towłaśnieja, Almondgirl, Joanna, Bogna, Pumka?)Tylko nie jednym zdaniem proszę
A Żmijke ktoś widział-bo chyba się nie doszukałam...?!

Pozdrawiam
No i skoro pojawiają się dawne "twarze" (a niesądziłam że tak jest) to 'bendem' se zglądać :):)
Obserwuj wątek
    • moretta1 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 20.09.09, 23:35
      Aż tak stara to nie jestem, ale też chwilę już tu zaglądam :) Obecnie ciągle szukam faceta do pogadania (bo z mężem to nie zawsze się da ;) )w robocie też kryzys i nie wiem co będzie. A z radości to męż zrobił mi dziecko - z czego jest bardzo zadowolony, a ja będę jak przestanie mnie mdlić 30 godzin na dobę :)
      • joanna784 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 21.09.09, 08:59
        moretta gratualcje dla męża :) a rzyganko wkrótce minie :)
        a co u mnie... mi też rodzina się powiększyła 5 miesięcy temu. aktualnie jest nas więcej o całe 8 kg izuli (co już odczuwa mój kręgosłup). siedzę na wychowawczym w domu, więc czasem tu zaglądam. brakuje mi czasem tych pogaduszek tutaj.wiele nicków już tu nie zagląda, a czasem myślę co u nich słychać :)
        • bella.donna2 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 21.09.09, 11:15
          No właśnie pamiętam kiedyś aktywność tego forum na gazecie była bardzo wysoka a
          teraz z tego co widzę to kilka postów na miesiąc... Za naszych czasów (że tak
          powiem ) było kilka kilkanaście dziennie.
          Jakoś tak smętnie teraz:)
          Ale miło dziewczyny Was widzieć. :o)
          No i gratulacje Wielkie !
          Widzę boom dzieci-owy trwa :)
          Wszystkie się rozmnożyłyśmy :)

Pozdrawiam serdecznie
          • joanna784 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 21.09.09, 12:06
            myślę i myślę i chyba nie wymyślę twojego poprzedniego nicka :) jakaś odpowedź cobym skojażyła? :)
            • wojtek56 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 21.09.09, 15:52
              Ciocia? No popatrz...
              Pozdrawiam :-)
              Foremek Wojtek
              • joanna784 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 21.09.09, 16:24
                nie no :) ciotka :D TAK??
                • bogna71 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 21.09.09, 21:03
                  Ej, to na 100% nie Ciotka, wiem co mówię!;PPP
                  Nie pamiętacie Bella.Donny - tyle że bez "2"???:))
                  Miło Was widzieć, ja też czasem z sentymentu tu zaglądam, no ale coś wiatr hula....
                  Wojtek, widzę, że Ty też podglądasz:)
                  Nie widzę Yvonki-kangurzycy naszej, Boo też już chyba jakiś czas nie było,
                  Legwana tez wywiało, ech w sumie szkoda, bo kiedyś naprawdę coś się tu działo.
                  Dziewczyny - gratuluję rozmnożenia!!!!, u mnie stan - jeden Klon nadal, koty 4
                  (jeden zaginął:(, pies też ten sam, robota jakaś jest, w sumie jakoś pomału do
                  przodu....

Ściskam wszystkich gorąco!!!:)))
                  • legwan4 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 22.09.09, 18:51
                    Jak miło,że jeszcze "stare Foremki" łodezwą się raz na 100 lat :) U mnie
                    "nieustające wakacje",bo żyję w wymarzonym miejscu,oczywiście z mawżonem :D
                    Cudowne widoki,rekompensują zmienną pogodę...Praca dorywcza,ale nieźle
                    płatna...A w ogóle,to wszystkim tak dobrze??? :0
                    • bella.donna2 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 23.09.09, 12:17
                      No właśnie-to sem ja :o) Bez dwójki
                      Jak zawiodłam niektórych przepraszam-to nie ciocia-a swoją drogą właśnie gdzież
                      ona-matka założycielka?:)

Fajnie Was wszystkich poczytać:)
                      I co za zmiany...
                      Jak nie użalamy się regularnie na forum cóż się okazuje? -ze stan depresyjny i
                      permanentnego wkur%$#$&%$ mija :)
                      Każda pisze o radości i szczęściu
                      Jakieś małe niedociągnięcia-ale KTO BY TAM NARZEKAŁ?:):):)

Pozdrawiam Buziaki
                      • joanna784 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 23.09.09, 16:19
                        wojtek trochę mnie zmylił :) ja też się zastanawiam co z ciocią, chyba bogna wie conieco?
                        • yvona73pol Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 27.09.09, 07:37
                          melduje sie kangurzyca ;)
                          u mnie troche zmian, wyszlam za maz 14go wrzesnia, w Senegalu, w Afryce, jakby ktos nie wiedzial ;)
                          ciagle walczymy z imigracyjnym... to juz poltora roku bedzie; mam cicha nadzieje, ze pod koniec roku podejma w koncu decyzje;
                          za miesiac zostane obywatelka tego pieknego kraju i bede mogla sobie nowy, sliczny paszport wyrobic (i latac do Stanow bez wizy, hehe.... nie, zebym planowala....)
                          finansowo stara bida, pracuje i wydaje (ostatnio na wakacje afrykanskie i weselicho poszlo conieco), ale ogolnie do przodu :D
                          • joanna784 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 27.09.09, 11:13
                            WOW, no to gratulacje moja droga!!!
                            • bella.donna2 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 28.09.09, 11:33
                              Gratuluję Serdeczne:)
                              łał jak to egzotycznie brzmi:)
                              zazdraszczam tej egzotyk:)
                          • legwan4 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 28.09.09, 21:04
                            Gratulacje na nowej drodze życia :D
                            • yvona73pol Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 30.09.09, 01:34

Dzienksy, dziewczynki :)

a wy, Legwanku, jak widze, dopieliscie swego :D baaaardzo mnie to cieszy :)
                              a fiordy wam normalnie jedza z reki :D :D :D
                              • legwan4 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 30.09.09, 21:00
                                yvona73pol napisała:

> a wy, Legwanku, jak widze, dopieliscie swego :D baaaardzo mnie to cieszy :)
                                > a fiordy wam normalnie jedza z reki :D :D :D

Nawet czasami,odwdzięczają się rybami :D Ale mamy frajdę :)
                                • bogna71 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 02.10.09, 12:41
                                  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
                                  Yvonka, gratulacje serdeczne!!:))))
                                  Legwan, super, że spełniły się twoje plany!:)
                                  Mam nadzieję, że Wam wszystkim dobrze się wiedzie i nie macie
                                  specjalnych powodów do użalania się nad sobą. Tym bardziej, że Forum
                                  juz niestety mało aktywne, nie to co kiedyś....:///
                                  • legwan4 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 03.10.09, 09:01
                                    Aż strach,że forum padnie....bo narzekających prawie brak :o
                                    • yvona73pol Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 04.10.09, 14:00
                                      mam jeszcze jedna nowine, ale to calkiem swieza sprawa ;)))
                                      znaczy potomek
                                      • legwan4 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 04.10.09, 18:08
                                        Oooo,suuuuper wiadomość!!!I mocno ściskam i gratuluję!
                                      • joanna784 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 04.10.09, 21:24
                                        GRATULUJĘ!!!
                                        • bella.donna2 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 05.10.09, 13:56
                                          Cie choroba :) ale nowiny:)
                                          Po tych wszystkich postach wnoszę o zmianę forum bo nikt się nie użalił ni huhu:)

GRATULUJĘ SERDECZNIE bobaska
                                          • moretta1 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 06.10.09, 17:06
                                            I ja gratuluje.... :)))))
                  • verte34 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 07.12.09, 21:22
                    Hehe, a ja myślałam że to Bogna właśnie. No i jak mogłam przegapić
                    ten wątek, pytam się?? Gapa...
    • s.dominika Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 20.10.09, 20:51
      Ja wprawdzie niewymieniona, ale też się czuję jako część starej Gwardii :D

U mnie bida z nędzą

Nie, no przesadzam, ale ponarzekać mogę

Mój ukochany półtoraroczny syn mnie wykańcza. Nie mam siły, po prostu. Może to
      tak jesień (zima?). Od półtora roku nie śpię normalnie. Tzn ciurkiem 8 godzin
      jak porządny obywatel, tylko z pobudkami 2-5 każdej nocy. KAŻDEJ rozumiecie to?

I oczywiście koniec spania koło 6-7...

Nie mam skąd czerpać energii, nie mam siły do pracy :(

Ale

Z wieści optymistycznych

za tydzień mam obronę. Trzymajcie kciuki, bo nie mam czasu się przygotować :)
      ani sił :(
      • joanna784 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 20.10.09, 22:30
        ja cię doskonale rozumiem z tym spaniem. izka moja przesypia ciurkiem tylko 5-6 godzin w nocy,a jej ulubionym zajęciem jest pobudka o 5 rano.
        trzymam kciuki za ta obronę, bo trochę się już ciągnie, co? ;)
        • s.dominika Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 21.10.09, 15:42
          Ciągnie się Joanno już 4 lata (o ile dobrze liczę). Pracę napisałam w 2 i pół,
          reszta - to kwestie ADMINISTRACYJNE. Rozumiecie to? Półtora roku papierologii
          stosowanej...

Modlę się, żeby nie było pytań w stylu gwóźdź do trumny ... Ale zdaję sobie
          sprawę, że większość członków szanownej komisji jest mi nieprzychylna ... To
          zdecydowanie pogarsza sprawę i nieco komplikuje wszystko
      • wojtek56 Dominiko, dasz radę! 21.10.09, 02:13
        Teraz daj z siebie wszystko i się obroń ku chwale ojczyzny i naszego forum!
        (A na Mateuszku odegrasz się, jak będzie maturę za naście lat robił! Niech nie
        marzy, że się wówczas będzie wysypiał...)
        • bella.donna2 Re: Dominiko, dasz radę! 21.10.09, 12:21
          A ja myślałam ze to tylko mój synio (1,5 roku) tak ma z tym spaniem.
          Też się budzi co noc co najmniej!! raz

Skoro tu wlazłam to se pożalę....
          Łapie depreche :(
          od kilku dni mam kijowy humor na nic ochoty -szukam i szukam tej roboty i
          ku#$@$%^% - gów%$#^%#%$ NIC kilka rekrutacji w toku zapraszają -nadzieja-i
          potem dupa!!
          Juz powoli brak mi sił -a z kasa cienizna z jedna pensją...
          Buuuu

przytulcie chociaż wirtualnie -albo co...

Dziękuję za uwagę
          • wojtek56 BellaDonko... 21.10.09, 18:10
            no już nie płakaj... wtul się w moje wirtualne ramiona (moja Pani ma tak wielkie
            serce, że ten gest zrozumie i wybaczy) i odetchnij głęboko... że co? że koszulka
            niedoprana? no wiesz co? w takiej chwili?!
        • s.dominika Re: Dominiko, dasz radę! 21.10.09, 15:42
          Oczywiście że dam radę, bo Matki to Terminatory WOjtku, nie wiedziałeś :> :)
          • wojtek56 Re: Dominiko, dasz radę! 21.10.09, 18:05
            s.dominika napisała:

> Oczywiście że dam radę, bo Matki to Terminatory WOjtku, nie wiedziałeś :> :
            > )

Terminator to przy Tobie żałosny, blaszany mięczak...
            • panna.pola Re: Dominiko, dasz radę! 07.11.09, 23:29
              Stara Ciotka to teraz ja... cóż, u mnie czas jakoś w odwrotną stronę płynie. ;)
              Odmężczyźnilam się i takie tam.
              Widzę, że moce (re)produkcyjne na wysokim poziomie. :)
              Gratuluję.
              • legwan4 Re: Dominiko, dasz radę! 08.11.09, 12:14
                Jestem w szoku! CiociaPolcia??
                • yvona73pol Re: Dominiko, dasz radę! 09.11.09, 11:44
                  oooo, Ciocia, to ty? :)
                  buziaczki :* :* :*
    • almondgirl Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 18.12.09, 21:04
      cześć Dziewczyny i Chłopaku!:))) i ja wreszcie trafiłam na wątek
      "aktualizacyjny":) gratuluję wszystkim potomstwa!:) ale się u Was pozmieniało! u
      mnie też trochę zmian - zawodowo mocno do przodu, mam też wreszcie własny kąt (i
      wieloletni związek z bankiem), o, zapomniałabym o moim ostatnim dużym sukcesie -
      wróciłam do swojej wagi sprzed kilku lat i znowu jestem szczupła!:) i powinnam
      chyba teraz ruszyć na jakiś podryw, bo jedyne, na co mogłabym ponarzekać, to
      brak faceta.
      Buziaki dla wszystkich!:)
      • wojtek56 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 18.12.09, 22:50
        Cześć, Migdałku! Nie poznaję koleżanki! Tyle energii, werwy, entuzjazmu! Tak
        trzymać!!!
        Z facetami to wiesz jak jest. Jest - źle, nie ma - też niedobrze. Życzę Ci
        takiego, przy którym Twój związek z bankiem wyda się kruchy i ulotny jak mgiełka
        pary nad imbryczkiem zielonej herbatki...
        Siedziałem sobie dzisiaj w saunie i tak się zastanawiałem, że z jednej strony
        miło by było do kogo gębę otworzyć, a z drugiej chwila samotności też ma swoje
        zalety. Dziewczyny, namawiam Was na taki relaks, nawet w tym jednocześnie
        gorącym i mroźnym klimacie przedświątecznym. O, boskie ciepełko...
        Wszystkiego najlepszego, a ciepełka przede wszystkim, Migdałku & Spółka!
        • almondgirl Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 19.12.09, 13:11
          dzięki Wojtku, oby się spełniło Twoje życzenie:)

pozdrawiam Was wszystkich ciepło! mam nadzieję, ze od czasu do czasu cala stara
          gwardia się odezwie:) ale raczej nie w celu użalania się;)
          • askastar Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 29.12.09, 13:27
            to i ja napisze,tez jestem ze starych czasow:-)
            u mnie praca,praca,praca...i czasem drobne przyjemnosci. narzekac jest na co
            ofc,ale nie chce psuc milego watku:-)
            Gratuluje Iwonie i Legwanowi spelnienia marzen,reszte serdecznie pozdrawiam:-D
            • legwan4 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 29.12.09, 17:56
              O witaj Askastar :D Macham łapą i dziękuję za gratulki i mam nadzieję,że innym też spełnią się marzenia...tak jak mnie :D
              • pomarancha88 Re: Stare "Foremki" i co u WAS? :) 19.01.10, 23:56
                Osz! Ze też ja zawsze trafiam na jakieś fajne forum kiedy ono zbliża się ku końcowi;/ Nie dajmy mu zginąć! Wywalajmy tu nasze emocjonalne flaki! Na cześć centrum użalania się nad sobą: "bida z nędzą!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka