chytra_hydra 30.09.09, 19:52 ...gdzie są Wszyscy?...:) i dlaczego poczta zwraca usilne prośby o przyjęcie do porozmawiajmy w ukryciu?... nie ma się jak dostać tam?... a ja bym chciała, no... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarneoczy Re: ja się pytam...:) 13.10.09, 19:23 łoooo... nie wiem czemu cię odrzuca :(( admin padł na polu chwały? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ja się pytam...:) 14.10.09, 12:55 CHYTRA!!!!!!!!!! Gdzie ty byłas jak cię nie było!! na ukryte zaraz wpuszczę, chociaz sama tam nie bywam :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: ja się pytam...:) 14.10.09, 13:49 Chloe, ty podły baboku :) jaka z ciebie matka założycielka, co to o własne dzieci nie dba, ja się zapytowuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: ja się pytam...:) 14.10.09, 19:10 Matka Założycielka powinna bywać. Wybaczać rzecz ludzka! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ja się pytam...:) 14.10.09, 20:04 :) to ja na razie tu posiedzę, może stare ukochane forum wigoru nabierze :D Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: ja się pytam...:) 19.10.09, 16:53 ło matko!... założycielko, rzecz jasna...:) najpierw zaglądałam tu co chwila, potem raz dziennie, teraz zajrzałam po dniach co najmniej kilku i w końcu ktoś się odezwał! co za, doprawdy zmiana losu mego;)))) gdzie ja nie byłam, czego nie robiłam, ech... (znaczy się, nigdzie nie byłam i nic fascynującego nie robiłam)... ale byście jakoś się zreaktywizowały, baby, bo jakoś, cholerka, brak dyskusji?;))) gadajmy, no... bo brakuje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: ja się pytam...:) 20.10.09, 14:04 o czym mam gadać jak mnie dreszcze telepią ? Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: ja się pytam...:) 20.10.09, 15:27 było nie latać goła po mieście! i bez szalika! i bez skarpetek! teraz telepią... herbata z cytryną, czosnek, spokój i w piernaty! Odpowiedz Link Zgłoś