Gość: SEX IP: *.tnt35.chi5.da.uu.net 25.07.01, 06:51 GRATULOJE BABY TWOJEJ FIGURCE;IM WIEKSZE TYM WIECEJ DO PIESZCZENIA.JESZCZE JEDNA SPRAWA, JESTEM Z CHICAGO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 212.244.106.* 25.07.01, 09:36 Ale porozmawiać mozemy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM(DO BABY) IP: *.tnt35.chi5.da.uu.net 25.07.01, 09:52 Gość portalu: Baby napisał(a): > Ale porozmawiać mozemy...... Z WIELKA PRZYJEMNOSCIA I NA ROZNE TEMATY.CHOCIAZ CHCIALBYM WIEDZIEC CZ JESTES W MOJEJ OKOLICY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM(DO BABY) IP: 212.244.106.* 25.07.01, 10:01 Musze Cie zmartwić - mieszkam Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM(DO BABY) IP: *.tnt55.chi5.da.uu.net 25.07.01, 16:26 Gość portalu: Baby napisał(a): > Musze Cie zmartwić - mieszkam Warszawie. ZECZYWISCIE MNIE ZMARTWILAS.APROPOS,STOLICA PIEKNE MIASTO TEZ SIE W NIEJ KOCHALEM BEDAC NA STUDIACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 00:55 I jak Cię znaleźć w takim wielkim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do BABY IP: 212.244.106.* 27.07.01, 09:12 A co chciałbys wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.ipartners.pl 27.07.01, 09:53 Na przykład przedział wiekowy: 21-30, 31-40, a moze pow. 41 lat. Pytam bo w podobnym wątku ktoś mówił, że ma 50-tkę. A poza tym w jakiej dzielnicy Warszawy mieszkasz? Masz e-mail, za pomocą którego można z Tobą porozmawiać? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do BABY IP: 212.244.106.* 27.07.01, 15:45 Lat 27 , blondynka , niebieskie oczy. A dzisaj jestem ostatni dzien w pracy bo wyjezdzam . Ale wracam za 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 20:14 Zazdroszczę Ci. Spotkamy się wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 20:22 Aha, jeszcze jedno: jestem w Twoim wieku. A tak na marginesie, czy jesteś wolna? Hmmm, kluczowe pytanie późno zadane. Dużo słońca na tym urlopie, ciepłej wody w jeziorach i co tam jeszcze zechcesz. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re: Do BABY IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 27.07.01, 21:35 BABYGość portalu: Janek napisał(a): > Aha, jeszcze jedno: jestem w Twoim wieku. A tak na marginesie, czy jesteś wolna > ? > Hmmm, kluczowe pytanie późno zadane. > Dużo słońca na tym urlopie, ciepłej wody w jeziorach i co tam jeszcze zechcesz. > Pozdrowienia HEJ,HEJ JANEK ;TO BYL MOJ WATEK.I PRZY OKAZJI ZYCZE CI SPOTKANIA Z BABY.CZESC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO JANKA Re: Do BABY IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 27.07.01, 21:39 Gość portalu: SEX napisał(a): > BABYGość portalu: Janek napisał(a): > > > Aha, jeszcze jedno: jestem w Twoim wieku. A tak na marginesie, czy jesteś > wolna > > ? > > Hmmm, kluczowe pytanie późno zadane. > > Dużo słońca na tym urlopie, ciepłej wody w jeziorach i co tam jeszcze zech > cesz. > > Pozdrowienia > HEJ,HEJ JANEK ;TO BYL MOJ WATEK.I PRZY OKAZJI ZYCZE CI SPOTKANIA Z BABY.CZESC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.01, 02:37 Wybacz SEX, ale nie mogłem się powstrzymać. Dzięki za zrozumienie. Ja też sobie życzę spotkania z BABY. 10 dni, przecież to wieczność! A ona mnie jeszcze trzyma w niepewności czy w ogóle. Katusze. Pozdrowienia dla SEX i BABY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO JANKA Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt61.chi5.da.uu.net 28.07.01, 06:21 Gość portalu: SEX napisał(a): > GRATULOJE BABY TWOJEJ FIGURCE;IM WIEKSZE TYM WIECEJ DO PIESZCZENIA.JESZCZE > JEDNA SPRAWA, JESTEM Z CHICAGO HEJ JANEK GDYBYM BYL W WARSZAWIE TO TAK BYM NIE NAPISAL . WTEDY MUSIALABY BABY SAMA ZADECYDOWAC.ALE DLA NIEJ TO LEPIEJ BO MA JAK WIDAC WYBOR A MY JAK NARAZIE JADNA BABY,A WLASCIWIE TO JA JUZ ODPADLEM CZYLI ZOSTALES SAM NA SCENIE.MYSLE ZE SOBIE PORADZISZ.SEX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.ipartners.pl 28.07.01, 11:49 Wiem, że miałbym konkurencję. I wiem, że nie byłoby mi łatwo. Czy Ty już odpadłeś? Nigdy nic nie wiadomo. Jeśli nie przypadnę Jej do gustu, to Ty masz przecież zielone światło. I nie będzie miało znaczenia, gdzie Ty jesteś, a gdzie ja. To kobiety nas wybierają, a nie my je. I wcale nie ma pewności, że mam teraz przewagę nad Tobą. "MYSLE ZE SOBIE PORADZISZ.SEX". No, no, ja bym chyba tak nie umiał powiedzieć konkurentowi. Dlatego dzięki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.vancouver32.dialup.canada.psi.net 30.07.01, 08:19 Stary, pomyliles forum. Na twoim miejscu rozejzalbym sie za tlusta African American, ( po polsku: Murzynka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to X Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt15.chi1.da.uu.net 30.07.01, 08:49 Gość portalu: X napisał(a): > Stary, pomyliles forum. Na twoim miejscu rozejzalbym sie za tlusta African Amer > ican, ( po polsku: Murzynka) Listen smart asshole I don''t need your advise,if I do I would look for you in the Quare section Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 212.244.106.* 30.07.01, 10:56 To nie bedą jeziora tylko Adriatyk. Odezwę się jak wróce - bedziesz na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM-do Janka IP: 212.244.106.* 30.07.01, 11:01 To nie bedą jeziora tylko Adriatyk.Odezwe się jak wróce- będziesz na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 194.181.38.* 30.07.01, 11:05 Czy Twój nick oznacza że jesteś wulkanem sexu, czy jest to tylko Twoje pobożne życzenie?! A w tej Ameryce to nie macie biuściastych babek? Gdzie Ty mieszkasz? Wprawdzie moje popiersie bije na głowę cale Stany, ale mógłby. zaspokoić kobiecą ciekawość... pozdrawiam Jasmina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:szalejąca jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 11:23 Ależ Ty lubisz się przechwalać! Aż mi dech zapiera! A co do Twojego popiersia to nie wierzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do wścibskiego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 11:42 Nie masz wyjścia: musisz uwierzyć na słowo.... Poza tym mam bardzo stresującą pracę więc muszę sobie poszaleć! Śledzisz mnie?! Gość portalu: Pete napisał(a): > Ależ Ty lubisz się przechwalać! Aż mi dech zapiera! A co do Twojego popiersia > to nie wierzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do spiętej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 11:53 Nie,nie śledze Cie, ale mnie zaciekawiłaś!!! A po wzmiance o popiersiu tym bardziej mnie interesujesz! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re:do wyluzowanego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:03 Nie chcę Cię martwić, ale oprócz biustu mam jeszcze mózg. Podobno też jest całkiem niezły, więc jeśli chcesz poślinić się do mojego dekoltu to musisz się trochę bardziej postarać. pozdrawiam Jasmina Gość portalu: Pete napisał(a): > Nie,nie śledze Cie, ale mnie zaciekawiłaś!!! A po wzmiance o popiersiu tym > bardziej mnie interesujesz! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do omnibusa Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:07 Nie wątpilem w Twój mózg, dlatego piszę do Ciebie i dyskutuje z Tobą! A na marginesie dyskusja ta jest bardzo ciekawa! W sprawie dekoltu- to nie teraz bo podobno jest już bardzo spocony! Może po chłodnym prysznicu i dalszej pasjonujacej wymianie myśli! Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do lizusa Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:16 No proszę... Potrafisz być całkiem milutki jak zechcesz! To lubię! A co do dekoltu to spocony czy nie to i tak jest atrakcyjny. Gość portalu: Pete napisał(a): > Nie wątpilem w Twój mózg, dlatego piszę do Ciebie i dyskutuje z Tobą! A na > marginesie dyskusja ta jest bardzo ciekawa! W sprawie dekoltu- to nie teraz bo > podobno jest już bardzo spocony! Może po chłodnym prysznicu i dalszej > pasjonujacej wymianie myśli! Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do całkiem miłej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:18 Widzisz, Ty też potrafisz byc czarująca i miła jak tylko zechcesz! A co do dekoltu to miałem taką nadzieję! Ale juz nie poruszam tego tematu bo znów się zwstydzisz i zaczniej być dla mnie niemiła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re:do zarozumiałego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:31 Niby kiedy to tak straszliwie się zawstydziłam?! Widzę, że bardzo byś chciał hehehehe...... I bez tego mogę być dla Ciebie niemiła. Wystarczy mój kiepski humor: stymulacje z zewnątrz są zazwyczaj zbędne... Gość portalu: Pete napisał(a): > Widzisz, Ty też potrafisz byc czarująca i miła jak tylko zechcesz! A co do > dekoltu to miałem taką nadzieję! Ale juz nie poruszam tego tematu bo znów się > zwstydzisz i zaczniej być dla mnie niemiła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do wahającej się Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:34 A zły humor płynie z pracy czy z fazy cyklu? Bolesna faza? Poczekam na radosną owulację! No to zdradź może co tam u Ciebie słychać w tych spoconych rejonach? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:39 Masz kłopot z interpretacją skarbie! Nie napisałam, że teraz mam zły humor, tylko mogę go dopiero mieć! Co do biustu, to niedługo dorobię się własnego strumyczka! Zgadnij, którędy płynie....... Gość portalu: Pete napisał(a): > A zły humor płynie z pracy czy z fazy cyklu? Bolesna faza? Poczekam na radosną > owulację! No to zdradź może co tam u Ciebie słychać w tych spoconych rejonach? > Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do płynącej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:43 Oooooooo, taki strumyczek to ma fajnie! Tu dotknie, tam przepłynie!!! Chciałbym byc na jego miejscu ale zamiast środkiem (doliną) wolałbym płynąć szczytami i tam na trochę przystawać (nr1.) Co ty na to? A jak wysokie są te szczyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re:do rozpływającego się Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:47 Jak na razie, dla Ciebie za wysokie! Prawda, że potrafię być milutka?! Buziak jasmina Gość portalu: Pete napisał(a): > Oooooooo, taki strumyczek to ma fajnie! Tu dotknie, tam przepłynie!!! Chciałbym > > byc na jego miejscu ale zamiast środkiem (doliną) wolałbym płynąć szczytami i > tam na trochę przystawać (nr1.) Co ty na to? A jak wysokie są te szczyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do ust jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:51 Zaskakujesz mnie !!!!!!!Tak milutka-Ty?! Jejku,one sa aż taaak wysokie? fiu fiu! Jak tak dalej pójdzie to stwierdzę że z Ciebie bardzo milutka osóbka!! Aż sam się sobie dziwię i płynę gorami i górami, ale do szczytu nie moge się dostać!!! A usta też musisz miec super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re:do wiadomości Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:56 Zaskakujesz mnie... Przed minutą śmiertelnie się obraziłeś, a teraz bierzesz się do całowania?! Masz tak nieziemsko krótką pamięć czy tak bardzo chcesz mi zajrzeć w ten spocony dekolt? Gość portalu: Pete napisał(a): > Zaskakujesz mnie !!!!!!!Tak milutka-Ty?! Jejku,one sa aż taaak wysokie? fiu > fiu! Jak tak dalej pójdzie to stwierdzę że z Ciebie bardzo milutka osóbka!! Aż > sam się sobie dziwię i płynę gorami i górami, ale do szczytu nie moge się > dostać!!! A usta też musisz miec super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:dekoltu Jasmin! IP: 195.136.251.* 30.07.01, 13:00 Jak ktoś mi się podoba (z rozmowy bo jeszcze Cie nie widziałem) to wydatnie skraca mi się pamięć co do negatywów! A w sprawie dekoltu- to nie ukrywam że przyjemnie byłoby mi zajrzeć i ewentualnie popieścić (jak ktoś by napisał że nie to musiałby być obłudny)!!! Nie ukrywam że stale mnie do tego zachęcacsz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:ust Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 13:14 Drogie usta Pete! Do niczego was nie zachęcam! Wręcz przeciwnie: usiłuję, jak na razie, bezskutecznie, ostudzić wasz zapał! Hej usta! A gryziecie czasami?! Gość portalu: Pete napisał(a): > Jak ktoś mi się podoba (z rozmowy bo jeszcze Cie nie widziałem) to wydatnie > skraca mi się pamięć co do negatywów! A w sprawie dekoltu- to nie ukrywam że > przyjemnie byłoby mi zajrzeć i ewentualnie popieścić (jak ktoś by napisał że > nie to musiałby być obłudny)!!! Nie ukrywam że stale mnie do tego zachęcacsz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:strażak Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 13:29 Tak czasem jak ktoś jest niemiły to te usta potrafią kąsać! Natomiast dla miłych i ciekawych usta i ząbki lekko przygryzają szczyty i wzgórki (nr. 1 i nr.2)!!!! wybieraj więc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do groźnego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:02 Jestem tylko słabą kobietą! Jak możesz stawiać mnie przed tak okropnym wyborem.... I teraz sama nie wiem co robić: jak będę niemiła to mnie zagryziesz... Ale jak będę miła, to też mnie zagryziesz..... Co robić?! Gość portalu: Pete napisał(a): > Tak czasem jak ktoś jest niemiły to te usta potrafią kąsać! Natomiast dla > miłych i ciekawych usta i ząbki lekko przygryzają szczyty i wzgórki (nr. 1 i > nr.2)!!!! wybieraj więc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do niewinne Jasmin! IP: 195.136.251.* 30.07.01, 15:20 Ale myślę że to drugie ugryzienie (przygryzienie) sprawiłoby Ci wiele przyjemności w przeciwieństwie do opcji pierwszej!!! Wybieraj więc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re:do groźnego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:33 Jest jeszcze trzecia opcja, o której zapomniałeś: to JA ugryzę Ciebie! Co Ty na to?! Tylko nie wiem, czy by Ci się spodobało.... Gość portalu: Pete napisał(a): > Ale myślę że to drugie ugryzienie (przygryzienie) sprawiłoby Ci wiele > przyjemności w przeciwieństwie do opcji pierwszej!!! Wybieraj więc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do gryzącej Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 15:35 A to zależy w co Słoneczko - co prawda preferuję ssania, ale jakbyś zrobila to umiejętnie to...! Fajna ta opcja1 Wchodzę w to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do świntucha Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:39 A wchodź sobie w co chcesz tylko mnie w to nie mieszaj.... A co do ssania, to sądzę, że nawet pomimo starczego wieku sam sobie dosięgniesz... Baw się dobrze tylko wcześniej włóż zęby do szklanki.... Gość portalu: Pete napisał(a): > A to zależy w co Słoneczko - co prawda preferuję ssania, ale jakbyś zrobila to > umiejętnie to...! Fajna ta opcja1 Wchodzę w to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do dziewicy Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 15:42 Ojej, już się obrażasz! Nie rozczarowuj mnie co do siebie i swojej dowcipności!!! Niestety niedługo kończe pracę, więc czekam na Twój kontakt mailowy - xxxxx7@wp.pl lub jutro na forum!!! Proszę nie zwiedź mnie i napisz lub badź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re:do dziewicy Jasmin IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 15:57 Gość portalu: Pete napisał(a): > Ojej, już się obrażasz! Nie rozczarowuj mnie co do siebie i swojej > dowcipności!!! Niestety niedługo kończe pracę, więc czekam na Twój kontakt > mailowy - xxxxx7@wp.pl lub jutro na forum!!! Proszę nie zwiedź mnie i napisz > lub badź!!! HEJ PETE ,LADNA MASZ PRACE,POWIEDZ CO ROBISZ OPRUCZ ROMANSOWANIA NA FORUM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do Sexa IP: 194.181.38.* 30.07.01, 16:45 Dobre pytanie! Wrodzona nieśmiałość nie pozwoliła mi go zadać! A Ty, Sex, dlaczego krzyczysz?! I nie odpowiedziałeś na moje pytanie! Podjedź kawałek do góry to na pewno je zobaczysz.... Gość portalu: SEX napisał(a): > > HEJ PETE ,LADNA MASZ PRACE,POWIEDZ CO ROBISZ OPRUCZ ROMANSOWANIA NA FORUM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re:DO JASMINA IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 17:11 Gość portalu: jasmina napisał(a): > Dobre pytanie! Wrodzona nieśmiałość nie pozwoliła mi go > zadać! > A Ty, Sex, dlaczego krzyczysz?! I nie odpowiedziałeś na > moje pytanie! Podjedź kawałek do góry to na pewno je > zobaczysz.... > > > Gość portalu: SEX napisał(a): > > > > > HEJ PETE ,LADNA MASZ PRACE,POWIEDZ CO ROBISZ OPRUCZ ROMANSOWANIA NA FORUM? > PRZEPRASZM,PRZEOCZYLEM.PEWNO ZE JESTEM WULKANEM SEXU ZWLASZCZA WTEDY KIEDY SA DUZE GORY DO ZALANIA.W AMERYCE SA DUZE POPIERSIA.ALE JAK WIDAC NIE WPADLY JESZCZE NA TO FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:DO sexa IP: 194.181.38.* 30.07.01, 17:15 A może to Ty nie wpadłeś na to, aby się porządnie rozejrzeć i poszukać! > PRZEPRASZM,PRZEOCZYLEM.PEWNO ZE JESTEM WULKANEM SEXU ZWLASZCZA WTEDY KIEDY SA > DUZE GORY DO ZALANIA.W AMERYCE SA DUZE POPIERSIA.ALE JAK WIDAC NIE WPADLY JESZC > ZE > NA TO FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re:DO JASMINA IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 17:27 Gość portalu: jasmina napisał(a): > > A może to Ty nie wpadłeś na to, aby się porządnie > rozejrzeć i poszukać! > > > > PRZEPRASZM,PRZEOCZYLEM.PEWNO ZE JESTEM WULKANEM SEXU ZWLASZCZA WTEDY KIEDY > SA > > DUZE GORY DO ZALANIA.W AMERYCE SA DUZE POPIERSIA.ALE JAK WIDAC NIE WPADLY > JESZC > > ZE > > NA TO FORUM. > WPADLEM OCZYWISCIE NA TO I MYSLE ZE W KONCU SIE KTORAS ODEZWIE.JEZELI NIE TO ZNACZY NIE SZUKA PO DRUGIE NIE MA KOMPUTERA PO TRZECIE NIE WIE O MNIE PO CZWARTE MUSZE ZAMKNAC KOMPUTER I WYJSC NA WYCIECZKE PIESZA PO PIATE GDYBYM TO ZROBIL NIE MIALABYS MNIE DO ROZMOWY. JAK WIDZISZ RADZISZ MI COS NA CZYM BYS SAMA STRACILA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:DO sexa IP: 194.181.38.* 30.07.01, 17:40 Straciła?????? Nie pochlebiaj sobie! Napisałeś do mnie dwa zdania i sądzisz, że umieram ze szczęścia?! Nie dziwne że dużych biustów musisz szukać aż za oceanem: tam chyba wszyscy mają Cię dosyć skarbie :-))))) I zmień do cholery czcionkę! Nie jestem ślepa! > WPADLEM OCZYWISCIE NA TO I MYSLE ZE W KONCU SIE KTORAS ODEZWIE.JEZELI NIE TO > ZNACZY NIE SZUKA PO DRUGIE NIE MA KOMPUTERA PO TRZECIE NIE WIE O MNIE PO CZWART > E > MUSZE ZAMKNAC KOMPUTER I WYJSC NA WYCIECZKE PIESZA PO PIATE GDYBYM TO ZROBIL NI > E > MIALABYS MNIE DO ROZMOWY. JAK WIDZISZ RADZISZ MI COS NA CZYM BYS SAMA STRACILA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re:DO JASMINA IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 17:56 Czciake juz zmieniam; okej!.Chyba zakoncze ten dialog bo ja do ciebie z rozami a ty do mnie z kolcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 16:42 O rany... mm kłopot z policzeniem tych iksów....zastanowię się czy napisać! Gość portalu: Pete napisał(a): > Ojej, już się obrażasz! Nie rozczarowuj mnie co do siebie i swojej > dowcipności!!! Niestety niedługo kończe pracę, więc czekam na Twój kontakt > mailowy - xxxxx7@wp.pl lub jutro na forum!!! Proszę nie zwiedź mnie i napisz > lub badź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do niezdecydowanej Jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 09:13 Oj widze że nie wyszło Coi policzenie tych iksów i nie napisałaś! a szkoda!!! wiele miłego w ten sposób Cie ominęło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do zarozumiałego Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 09:27 Oj widzę, że się zmartwiłeś! Co konkretnie rozumiesz pod słowem "miłego"? Twoje przechwałki :-))))) ? Gość portalu: Pete napisał(a): > Oj widze że nie wyszło Coi policzenie tych iksów i nie napisałaś! a szkoda!!! > wiele miłego w ten sposób Cie ominęło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do poprostu Jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 09:41 za dużo chcialabys wiedzieć! policz te iksy i napisz to się dowiesz, a nie będziesz tego żalowała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do poprostu Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 09:45 Może kilka zdań zachęty, bo jak na razie, nie czuję się jakoś szczególnie podekscytowana.... Gość portalu: Pete napisał(a): > za dużo chcialabys wiedzieć! policz te iksy i napisz to się dowiesz, a nie > będziesz tego żalowała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do zachęcającej jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 09:50 A więc uważaj: będzie interesująco (w sensie intelektualnym), dowcipnie (żarty) przejmująco (w sensie erotycznym) i pouczająco (w sensie doświadczeń i poglądów). A na koniec zupelna niespodzianka - ale o niej w mailu! Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:odp.do Pete IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 10:09 dołączam się jeżeli pozwolicie...Najbardziej zainteresowała mnie kwestia pouczających doświadczeń???Proszę o rozwinięcie wątku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:odp.do aga IP: 195.136.251.* 31.07.01, 10:14 Żaluję bardzo ale na to to trzeba sobie zasłużyć! ta wiedza jest tylko dla wybranych, bo inaczej nie bylaby żadną tajemnicą! Postaraj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do obłudnego Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 10:20 No i po co ja nieszęsna policzyłam te iksy! Zachęcasz całe forum żeby się starało?! Ale numer...... Gość portalu: Pete napisał(a): > Żaluję bardzo ale na to to trzeba sobie zasłużyć! ta wiedza jest tylko dla > wybranych, bo inaczej nie bylaby żadną tajemnicą! Postaraj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do zmartwionej jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 10:22 Wciąż tylko na Ciebie czekam pod tymi iksami! Czekam na odp. na maila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:do wymagającego Pete IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 10:38 Oj chyba niepotrzebnie weszłam w paradę ,bo już stałeś się <obłudny>.A zresztą ty czkasz na Jasmine i nawet moja" stójka w zwisie "chyba cię nie zachwyci .A mogło być tak intrygująco...Poooozdrowionka rudowłosa Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do Agi IP: 194.181.38.* 31.07.01, 10:43 Aga, nie bierz tego do siebie! Ja po prostu jestem jedna na milion, i dlatego on na mnie leci! pozdrawiam Jasmina Gość portalu: aga napisał(a): > Oj chyba niepotrzebnie weszłam w paradę ,bo już stałeś się <obłudny>.A zr > esztą > ty czkasz na Jasmine i nawet moja" stójka w zwisie "chyba cię nie zachwyci .A > mogło być tak intrygująco...Poooozdrowionka rudowłosa Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do agi IP: 195.136.251.* 31.07.01, 11:05 Jasmin na razie wygrywa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do milutkiego Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 11:10 Wiesz co, zaczynam Cię lubić! A tak nawiasem mówiąc, to skąd wiesz, że ona przegrywa??? Jakieś konszachty za moimi plecami?! Gość portalu: Pete napisał(a): > Jasmin na razie wygrywa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:do słodziutkiej jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 11:16 Bardzo mnie to cieszy i daje nadzieję na...! A to dlaczego na razie przegrywa to wiesz gdzie możemy komentować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:do Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 11:21 Na nic Ci nie daję nadziei i lepiej od razu wbij to sobie do tej niebieskookiej główki! Sam zacząłeś pierwszy komentować! AGA!!!!! BROŃ SIĘ!!!! HEHEHEHEHEHE,,,,,,,, Gość portalu: Pete napisał(a): > Bardzo mnie to cieszy i daje nadzieję na...! A to dlaczego na razie przegrywa > to wiesz gdzie możemy komentować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 11:55 Będę czekał, nawet jeśli wątek opustoszeje. Przestaję lubić wszystkie nacje, które mieszkają nad Adriatykiem, a zwłaszcza Włochów. Oni się ponoć strasznie kobietom podobają i techniki podrywania kobiet mają we krwi. Kiedy się odezwiesz z powrotem? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 17:15 No tak Pete zajął się Jasminą, Jasmina Petem. A ja nie wiem BABY jednego: jak mam liczyć te 10 dni: od 27-ego czy 30-ego, czy Ty już wyjechałaś i piszesz z terenu? Jeśli tak to moglibyśmy trochę porozmawiać jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Pete, Jasmin i Agi IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 11:10 Słyszałeś to Pete? Lecisz na nią! Swoją drogą, ja się nie dziwię... Gdyby nie to, że czekam, aż BABY odezwie się do mnie, wzięlibyśmy Jasmin w dwa ognie. Żadna twierdza nie wytrzymałaby naszego naporu. Chyba, że Aga przyszłaby w sukurs...Wtedy siły byłyby wyrównane. Wiem, wiem nie potrzeba Ci pomocy... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina re: do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 11:14 To się chyba nazywa męska solidarność, co?! Nie proponuj żadnych trójkątów ani czworokątów, bo on gotów wejść w ten interes! Tak poza tym, to z mojej twierdzy odpadło już kilka cegiełek! On ma niebieskie oczy................... Gość portalu: Janek napisał(a): > Słyszałeś to Pete? Lecisz na nią! Swoją drogą, ja się nie dziwię... > Gdyby nie to, że czekam, aż BABY odezwie się do mnie, wzięlibyśmy Jasmin w dwa > ognie. Żadna twierdza nie wytrzymałaby naszego naporu. Chyba, że Aga przyszłaby > > w sukurs...Wtedy siły byłyby wyrównane. Wiem, wiem nie potrzeba Ci pomocy... > Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasminy IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 13:05 Nie uznaję trójkatów, czworokątów i w ogóle nie lubię geometrii, ale kocham anatomię. Skoro Twa twierdza słabnie, nie przyczynię się do Twej zguby. Mam nadzieję, że podpiszecie gdzieś traktat pokojowy. Ostatniego słowa nie traktuj dosłownie... Aj! czyżbym już oberwał? A ja czekam, aż znad morza powróci małomówna BABY, bym mógł omówić z Nią zasady wzajemnej hmmmmm.... inkorporacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 13:16 Wieści z ostatniej chwili: moja twierdza uzbroiła się w dodatkowy mur i fosę nie do przebycia! Nasz uroczy Pete już dobrze wie dlaczego.... Poza tym chyba w końcu wziął się do pracy bo zamilkł. Ja też nie uznaję geometrii ani innych tego typu kombinacji i zdania nie zmienię.... Co do BABY to chyba muszę prześledzić waszą korespondencję, bo jak na razie nie wiem kim się tak mocno ekscytujesz :-))))) Gość portalu: Janek napisał(a): > Nie uznaję trójkatów, czworokątów i w ogóle nie lubię geometrii, ale kocham > anatomię. > Skoro Twa twierdza słabnie, nie przyczynię się do Twej zguby. Mam nadzieję, że > podpiszecie gdzieś traktat pokojowy. Ostatniego słowa nie traktuj dosłownie... > Aj! czyżbym już oberwał? > A ja czekam, aż znad morza powróci małomówna BABY, bym mógł omówić z Nią zasady > > wzajemnej hmmmmm.... inkorporacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 14:06 Będziesz rozczarowana i zawiedziona, bo niewiele mojej korespondencji z Baby na forum i w ogóle. Czy jest się czym ekscytować? T r u d n o powiedzieć, ale powiedziałem, że będę na forum, do czasu kiedy powróci. To kwestia lojalności, chociaż znam ją z trzech (?) może czterech zdań z forum. Jeśli okaże się, że zwinęła żagle i odpłynęła (jest nad morzem), no cóż... Wtedy n i e c h y b n i e moje dziesięć pułków stanie u bram Twoich dwóch niebosiężnych twierdz i nie straszne mi będą Twe mury. Oblężenie będzie trwało do skutku, chyba, że otworzysz mi bramy, a wtedy z Twoich dwóch szczytów zbliżymy się do Niebios. Będziemy jak bogowie na Olimpie, a nektar i ambrozja będą lać się strumieniami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 14:15 Cooooooooooo?????? Z braku laku i kit dobry?! Mam w tym momencie nadzieję, że nie wróci, a Tobie życie upłynie na dobijaniu się do mych zamkniętych na głucho bram! Obraziłam się na amen...... I to tylko dlatego, że ona ma niebieskie oczy, a ja nie! Och...... Gość portalu: Janek napisał(a): > Będziesz rozczarowana i zawiedziona, bo niewiele mojej korespondencji z Baby na > > forum i w ogóle. Czy jest się czym ekscytować? T r u d n o powiedzieć, ale > powiedziałem, że będę na forum, do czasu kiedy powróci. To kwestia lojalności, > chociaż znam ją z trzech (?) może czterech zdań z forum. > Jeśli okaże się, że zwinęła żagle i odpłynęła (jest nad morzem), no cóż... > Wtedy n i e c h y b n i e moje dziesięć pułków stanie u bram Twoich dwóch > niebosiężnych twierdz i nie straszne mi będą Twe mury. Oblężenie będzie trwało > do skutku, chyba, że otworzysz mi bramy, a wtedy z Twoich dwóch szczytów > zbliżymy się do Niebios. Będziemy jak bogowie na Olimpie, a nektar i ambrozja > będą lać się strumieniami. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do urażonej (ale dlaczego?) Jasmin IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 14:48 Dlaczego "Z braku laku" i dlaczego "i kit dobry?!" Cudownie się z Tobą rozmawia, ale ten lak i kit... OK wiem, że to żart. "a Tobie życie upłynie na dobijaniu się do mych zamkniętych na głucho bram!" Może znajdę jakiś klucz... "I to tylko dlatego, że ona ma niebieskie oczy, a ja nie!" Twoje oczy też są piękne. Twe włosy, ciało, och! o n e są naprawdę wspaniałe. Twoja talia ze wszystkimi rozkosznymi zakątkami. Ach! I nogi. Brak słów! popatrz na siebie w lustro! Zrozumiesz me zachwyty. Co do Baby: kolor oczu i włosów ma charakter drugorzędny. A tak swoją drogą: gdybym zaproponował Ci prywatną konwersację przez nasze konta e-mailowe już teraz, powiedziałabyś, że jestem typem, który wykorzystuje nieobecność jednej by być z drugą. A to nie leży w moim charakterze. Więc chyba jestem porządku, choć moze mi się to nie będzie opłacać. To się nazywa kobieca przewrotność, jak byś nie zrobił jest źle. Co do bram: nie zamykaj ich... Bo nigdy nie wiadomo, kiedy.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 14:59 Ech..... Ciężkie z wami życie wstrętne chłopy.... Nie żebym chciała zaraz dać Ci swojego maila, ale jak długo masz tu zamiar usychać z tęsknoty??? Lubię facetów, którzy bywają w porządku, choć to pojęcie bardzo względne, nie sądzisz? Gość portalu: Janek napisał(a): > Dlaczego "Z braku laku" i dlaczego "i kit dobry?!" > Cudownie się z Tobą rozmawia, ale ten lak i kit... OK wiem, że to żart. > > "a Tobie życie upłynie na dobijaniu się do mych zamkniętych na głucho > bram!" > Może znajdę jakiś klucz... > > "I to tylko dlatego, że ona ma niebieskie oczy, a ja nie!" > Twoje oczy też są piękne. Twe włosy, ciało, och! o n e są naprawdę wspaniałe. > > Twoja talia ze wszystkimi rozkosznymi zakątkami. Ach! I nogi. Brak słów! > popatrz na siebie w lustro! Zrozumiesz me zachwyty. > Co do Baby: kolor oczu i włosów ma charakter drugorzędny. A tak swoją drogą: > gdybym zaproponował Ci prywatną konwersację przez nasze konta e-mailowe już > teraz, powiedziałabyś, że jestem typem, który wykorzystuje nieobecność jednej > by być z drugą. A to nie leży w moim charakterze. Więc chyba jestem porządku, > choć moze mi się to nie będzie opłacać. To się nazywa kobieca przewrotność, jak > > byś nie zrobił jest źle. > Co do bram: nie zamykaj ich... Bo nigdy nie wiadomo, kiedy.... > Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: http://.bearchive.com/ IP: *.tnt33.chi5.da.uu.net 31.07.01, 19:15 Hej dziewczyny, ktos zucil pytanie co to znaczy duzy biust.Zobaczci sobie powyzsza strone zeby nie bylo watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sex Re:To juz teraz wszystko wiem IP: *.tnt33.chi5.da.uu.net 31.07.01, 19:47 dlaczego na forum takie pustki po godz.4tej. Poprostu towarzystwo skonczylo prace.E chyba sie przeniose spowrotem do Kraju,bo jak widze tam praca juz zaczyna byc przyjemnoscia.A tutaj w tym US ludzie chodza do pracy z potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:To juz teraz wszystko wiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 20:59 Pusto, kurcze, bo pracują (pracowali) do teraz. W końcu trzeba popracować na zbytki tego świata. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do cichej Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:51 "Ech..... Ciężkie z wami życie wstrętne chłopy.... " Zaraz tam wstrętne. To taka babska kokieteria. Kurcze, korci mnie aby się z Tobą umówić i to od dłuższego czasu. Mam pytanie, czy jeśli uschnę z tęsknoty, czy upoisz mnie w ostatniej chwili i utrzymasz na tym ziemskim padole przy życiu? Co do względności, masz rację. Jest taki miły (facet) na początku, a potem okazuje się, że niekoniecznie. Myślę, że to kwestia naszych oczekiwań względem innych i rozczarowań, gdy wytworzony wizerunek mija się z rzeczywistością. My faceci także tworzymy takie wizerunki i także zdarza się, że rozczarowujemy się. Prosta recepta: mniej oczekiwań, mniej rozczarowań. Pozdrowienia dla nieziemskiej Jasmin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:do JasminJankaPete IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:14 Wrócłam...może nie do końca aby walczyć,ale aby troszkę zamącić te Wasze trele.Ponoć przegrywam,a jeszcze nie stanęłam do żadnej potyczki...isn\t it funny?Czekam na zestaw konkurencji i zobaczymy...Pozdrowienia dla "rywalki" Jasmine .aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:do JasminJankaPete IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:31 Witamy w kąciku wzajemnej adoracji, gdzie obelga i brak grzeczności wstępu nie ma. Ale jak Cię tu zapytać o ten biust. Poprzedniczka Twa przesłania mi i Pete''owi Stany. A Ty co nam przesłonisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re:do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:42 Tylko mi nie mów ,że nic nie widzisz??może nie dysponuję rozmiarem jasmin,ale jest na co popatrzeć.Tylko czemu Wy<meżczyżni> przywiązujecie taką wagę do biustu?A inne walory...Pozdrowienia i miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Agi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:58 "Ciemność, widzę ciemność" Przecież noc jest to jak mam to ocenić? "Tylko czemu Wy<meżczyżni> przywiązujecie taką wagę do biustu?A inne walory?" Nie przesadzaj, uwielbiam obfite rozkoszności, ale nie jest to klucz moich poszukiwań kobiety. A wiesz to nawet ciekawe, bo wśród kobiet, które poznałem i uznaję za ciekawe i atrakcyjne pod wieloma względami nie było takiej z dużym biustem. Tak więc inne walory najpierw zwracają moją uwagę i uwierz jest wśród nich inteligencja, rozsądek itd. A przecież jestem wzrokowcem bo jestem mężczyzną! Dlaczego przywiązuję uwagę do większego biustu? Bo jest wspaniały! Banał mi trochę wyszedł. Może dlatego, że nie potrafię do końca uzasadnić dlaczego tak podobają mi się obfite biusty. Pozdroienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Do jANKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 02:15 O chwała ci za to!!!!inteliencja -konieczna w stu %,ale rozsadek może zmieszałaby w połowie z spntanicznością,nie uznawaniem granic takim carpe diem.Co ty na to?Czyż to nie wspaniąła mieszanka ?Życie jest takie krótkie .że trzeba je jeść garsciami.powoli idę do łózia,bo dzisiejszy dzień obfitowł w zbyt wiele atrakcji:skasowałm prawie mój samochód ,bo ktos zapomniał,że drodze podporządkowanej nie ma się pierwszeństwana.3_aj za mnie kciuki w jutrzejszej walce z ubezpieczycielami.Do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt13.chi1.da.uu.net 01.08.01, 08:47 Puk,Puk,-to ja sex; sprawdzam obecnosc.Wszyscy sa?.Sa ,to super i widze ze nowi entuzjasci i entuzjastki entuzjastow dochodza.Janek mam propozycje nie do odrzucenia.Trzeba zawiazac Klub Milosnikow Kobiet z Duzym Biustem.Ja mysle ze Ty to zorganizujesz a ja jak przyjade ze Stanow to ci pomoge w kwalifikacjach.Ja mysle zeby zaczac od rozmiaru"D" w dol.Oczywiscie to bedzie prawdziwy Pagent i wszystkie talenty beda brane pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: do janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 09:33 A jak bardzo Cię korci????? :-)))) Co do względności, to ja zazwyczaj oszczędzam sobie rozczarowań i na nic się nie nastawiam. Kwestia tylko tego, że ta druga strona wyobraża sobie bóg wie co i potem wychodzą różne takie..... Chodzi o to, że nie jestem blondynką we wszystkich znaczeniach tego słowa... Sam rozumiesz, że kłopoty gotowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasminy i SEXa IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 12:52 Jejku strasznie mnie korci, żeby się z Tobą umówić, wierz mi. POWAŻNIE! Intrygujesz mnie, chciałbym zapytać o Twój adres e-mailowy, ale "zabrałem" kobietę SEX-owi, oczywiście wirtualnie i co teraz? Zrejterować i zaproponować spotkanie Innej? Trochę to byłoby nie fair. Ale zaraz, zaraz, właściwie to przecież już mam Twój e-mail. Między młotem a kowadłem, niedługo zamienię się w osła Sancho Pansy, ale jak on skończył... Kiedy ja mam randkę w ciemno, to wyobrażam sobie Tą dziewczynę jako kogoś najzupełniej zwyczajnego, ani pięknej ani bardzo brzydkiej. Wtedy nie ma wizualnego rozczarowania. A do SEX-a, nie bardzo lubię struktury i sformalizowanie. Poza tym chyba jeszcze Nas trochę mało, aby powstał Klub Miłośników Kobiet Z Dużym Biustem. Pytanie natury formalnej: czy ma to być klub tylko męski, czy Panie też mogą być miłośniczkami dużego biustu? Chyba, że to byłoby jakieś lobby, wspierające nasze działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 12:58 Możecie założyć sobie ten klubik dla sfrustrowanych amatorów damskich popiersi, ale pod warunkiem, że to JA zostanę przewodniczącą! :-)))) Tak poza tym, to skąd masz mój adres? No dobra: wiem skąd..... Trudno tu o anonimowość. Zawsze możesz zrobić z niego odpowiedni użytek... Pete zdążył się śmiertelnie obrazić... Zresztą wcale mu się nie dziwię: też bym się na siebie obraziła :-)))) Zobaczymy, co Ty wymyślisz............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 13:28 Dlaczego zaraz sfrustrowanych? "....ale pod warunkiem, że to JA zostanę przewodniczącą!" Skład osobowy zarządu jeszcze nie był dyskutowany, ale weźmiemy to pod uwagę. "Pete zdążył się śmiertelnie obrazić... Zresztą wcale mu się nie dziwię: też bym się na siebie obraziła." Moze to nieładne i niesolidarne, ale cieszę się odrobinę, że Mu się nie udało. Pete nie bądź obrażony. Dobrze, już dobrze, świnia jestem no. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 14:45 No nie przesadzaj z samokrytyką: zostaw coś dla mnie! Poza tym, dlaczego cieszysz się tylko odrobinę?! Gdzie Twój zapał? pozdrawiam.... Gość portalu: janek napisał(a): > Dlaczego zaraz sfrustrowanych? > "....ale pod warunkiem, że to JA zostanę przewodniczącą!" > > Skład osobowy zarządu jeszcze nie był dyskutowany, ale weźmiemy to pod uwagę. > > "Pete zdążył się śmiertelnie obrazić... Zresztą wcale mu się nie dziwię: też > bym się na siebie obraziła." > > Moze to nieładne i niesolidarne, ale cieszę się odrobinę, że Mu się nie udało. > Pete nie bądź obrażony. Dobrze, już dobrze, świnia jestem no. > Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 15:58 No dobrze, niech Ci będzie, że cieszę się bardziej. I po co ja to mówię, skoro Ty już dajesz mi do zrozumienia bym pozwolił Tobie się krytykować. Pozdrowienia dla Szatynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 16:04 Jasne, że Cię skrytykuję: uwodzisz chyba już z połowę forum, a jak któraś naiwna z natury niewiasta, zaczyna się na to nabierać, to zasłaniasz się jakąś Baby.... Niezły z Ciebie numerek :-)))) Jeszcze kilka dni i nasza blondynka będzie skuteczniejsza od chińskiego muru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 16:22 "Jasne, że Cię skrytykuję: uwodzisz chyba już z połowę forum" Ależ skąd, no może w tym wątku. Jako prawdziwy mężczyzna żadną kobietą się nie zasłaniam i jestem szczery, kiedy mówię, że katusze przezywam jak ten osioł z "Don Kichota". Najpierw mówi Taka czy zaczekasz, a kiedy mówię, że tak, to Inna ma do mnie wyrzut. A czy Ty wiesz, jak trudno jest mężczyźnie czekać, kiedy Ty mnie tak kusisz? Nie wspomnę już o Magdzie, na Nią też trudno nie zwrócić uwagi. A BABY może będzie skuteczna, ale jeśli się nie odezwie to zwinę żagle. Przybiję wtedy do przystani Jasmin. A tam połyskujące w słońcu Alpy przywrócą mi wiarę w szczęście. Wpłynę do doliny, gdzie ponoć płynie strumień między szczytami i tam wysiądę z łodzi. Udam się doliną w górę rzeki i stamtąd wyruszę by zdobyć zapierające dech w mych piersiach Mt Blanc!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 16:29 Drogi Janku! Jako prawdziwa kobieta nie mam sumienia przerywać Ci snucia Twoich wizji..... Po drugie, nie odczuwam jakiejkolwiek potrzeby stawania do wyścigu, którego finałem będzie rozwinęcie przez Ciebie żagli...... Choć mogłoby to być niezwykle ciekawe. Mam nadzieję, że Baby zjadły conajmniej rekiny! Miłego dnia.......:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 16:41 Czy tu trwa jakiś wyścig? Skądże!!! niczyj z nikim, nie bierz tego w ten sposób. Czyżbyś była już zdegustowana, zmęczona? Morze morzem, ale Alpy chciałbym odwiedzić... Z Tobą. Chciałbym powspinać się z Tobą, nie żartuję! Wtedy, kiedy tylko zechcesz. Ale nie przez najbliższy tydzień, proszę. Adres Twego portu zdobyłem podstępem wszak nie po to, by pozotał nie wykorzystany. Rewanzuje się swoim. Port zwany BABE moze już nie istnieje. Moze to był tylko miraż dla dwóch chłopców jednego z Mazowsza, drugiego z USA. Kto wie? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janku IP: 194.181.38.* 01.08.01, 16:46 Twoja wnikliwość mnie przeraża :-(((((((((( Z tymi wyścigami to był żart.... Naprawdę! Ja nie muszę się ścigać bo i tak zawsze wygrywam :-)))))) Wybierasz się na urlop???? Ale Ci dobrze........ A Alpy wolę zimą, bo uwielbiam jeździć na nartach.... Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Jasmin i Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:52 Janku teraz pokazałeś serce na dłoni.Jesteś chętny do wędrówek,szczery, miły,pomysłowy.Oj,oj,oj jaka szkoda ,ze zapatrzony jesteś TYLKO w Jasmine i TYLKO z Nią w te Alpy.Może ze mną choć w Beskidy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do Magdy IP: 194.181.38.* 01.08.01, 17:18 Coś Ty.... Ja to tylko taka przykrywka... Za tydzień wraca Baby, a wtedy oboje się ulotnią na jakiś odległy, miły wątek.... buhuhuhuuuuuuuuuu......:-((((( Gość portalu: Magda napisał(a): > Janku teraz pokazałeś serce na dłoni.Jesteś chętny do wędrówek,szczery, > miły,pomysłowy.Oj,oj,oj jaka szkoda ,ze zapatrzony jesteś TYLKO w Jasmine i > TYLKO z Nią w te Alpy.Może ze mną choć w Beskidy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Magdy IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 17:49 Magdo, z Alpami to były tylko takie tam... bezeceństwa męskie skierowane do kobiety. No wiesz, uruchomiona ciężka męska wyobraźnia, której tylko jedno w głowie. Ale na pociechę powiem, że nie tylko taka wyobraźnia w tej mojej głowie. Beskidy, bliskie i też niczego sobie. No tak, ale mi to się tak jednoznacznie kojarzy. Ale co ja zrobię? Proszę nie czerwień się jesteśmy dorośli. Jeśli takie skojarzenia Ci się nie podobają, to przepraszam, ale cóż jest w nas mężczyznach coś z małego chłopca, który lubi zabawę. Tylko zabawko o Niebo wspanialsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 17:58 Nooooo taaaak..... W końcu jestem tylko dużym biustem, na którym każdy może sobie poużywać i powciskać bzdury...... Jest mi smutno... Byłoby mi nawet wtedy, gdybyś się okazał lepszy niż Janek z 4 pancernych..... :-((((((((((((((((((((((((((((((( > Magdo, z Alpami to były tylko takie tam... bezeceństwa męskie skierowane do > kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 19:12 Czasy gdy się czerwieniłam bezpowrotnie minęły,a szkoda.Teraz pozostała mi tylko cięta riposta.Porównanie do wszelakich górotworów było całkiem zgrabne i chyba byłabym strasznym drętwiakiem gdyby mnie to uraziło.strasznie mnie korci dowiedzieć się bliżej co mieści ta Twoja wyobrażnia i jak daleko ona sięga albo raczej gdzie jej granica?Dla mnie mężczyzna bez wyobrażni odpada w przedbiegachi cenię bardzo otwartą głowę.Póżnopopołudniowe Buziaki w policzek.Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.ym1.on.wave.home.com 01.08.01, 19:18 ...ciagnie do boga co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin i Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 21:52 "W końcu jestem tylko dużym biustem, na którym każdy może sobie poużywać i powciskać bzdury...... " Czyżbym Cię Jasmin zawstydził? nie wierzę. Jesteś urocza. Mówiłem wielokrotnie, że nie tylko To się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:06 Hmmmmm, to było jak muśnięcie motyla. Takie zmysłowe.... Pozdrawiam i przesyłam całuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Magdy i Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 01:28 Kiedy tak śpicie, siedzę przy Was i nasycić oczu nie mogę. Rozrzucone włosy, pierś unoszona miarowym, regularnym oddechem. Rozluźnione mięśnie twarzy i lekki uśmiech. Nocne odzienie skrywające me marzenia, ale i na to przyjdzie czas. Innej nocy... Byłem u Was. Chciałem coś zostawić. Kwiat, chociaż jeden, ale zawahałem się... Czar prysł. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 09:13 ...drzazga mojej wobrażni czasem zapala się od słowa ,a czasem od zapachu soli i czuję jak pode mną przestępuje z nogi na nogę okręt i ocean jest niezmierzony też bez żadnego brzegu.Zamknięta w łupinie drzewa jestem cudownie wolna(...) oczekiwanie jest moją porą ,a najlepiej jest czekać na Ciebie tyle wieczorów...POOOOOBUDKA ,a to coś <mam nadzieję miłego> za moją wczorajszą nieobecność.Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re: Do Janka :-)))))) IP: 194.181.38.* 02.08.01, 09:39 Witaj Słoneczko........ Myślałam, że to tylko taki rozkoszny sen..... a to jednak byłeś TY........ Tylko dlaczego ugryzłeś mnie w szyję???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 10:53 Ja nie gryzę, ja całuję. To pewnie niecny Zizi ugryzł tak delikatnie, że nie spostrzegłaś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka!!!!!! IP: 194.181.38.* 02.08.01, 10:57 Oooooooooooooooo....... zazdrosny?! A więc to jednak był sen......................... szkoda....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:08 Ja znoszę granice między snem a rzeczywistością. (tylko najpierw trochę nad tym muszę popracować) Nie jestem zazdrosny. Tej nocy znów będę z Tobą, obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:11 No cóż... nie pozostaje mi nic innego, jak uwierzyć w sen na jawie i czekać czekać czekać hrrrrrrrr...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:20 Ostatniej nocy nie chrapałaś. Ale cóż każdy poszukiwacz skarbów musi zmagać się z trudnościami, aby dotknąć niezmierzonych skarbów El Dorado. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:22 Ręce precz od Vietnamu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 11:21 Kompletnie mnie ignorujesz.Zostawiam was więc samych .Pa,Pa.<Czyzby ten romantyzm cię przeraził ?Pozdrowienia dla Jasmin.magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:25 Mój galeon płynie targany wichrami by dotrzeć do Twego okrętu. Choć najeżony armatami groźnymi, kapitan jego tęsknie spogląda na morze. Przez dzień, przez noc, przez dzień i noc. I wypatrzy i znajdzie. To coś (ale co) było rozkoszne. Ciemno jeszcze było, a ja niedoświadczony... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Magdy IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:31 Nie odchodź Magdo proszę. Wszak do Katowic tak mi daleko. Nie ignoruję Cię, ale odpierać muszę wyrzuty i pisać po kilkakroć co Ty... Brakować mi Ciebie będzie... Pozdrawiam z nadzieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:37 Oj Janku Janku.... Jedna na końcu świata, druga w Katowicach.... Nie mógłbyś się tak skupić na Warszawie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re Do Kpt.Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 11:53 Myślałby kto,że Ty do mnie płyniesz tym galeonem?Chyba straszna burza targa Twoim stateczkiem ,bo raz ciska cię do portu Jasmin a raz <na jakiś czas> do mojego.Ale jak na prawdziwego marynarza przystało :kobieta w każdym porcie,co??Zastanów się nad radą Jasmin ,te katowice chuuuulernie daleko i czymże jest błękit mych oczu w porównaniu z bezkresną czernią "węgielków" Jasmin.Pozdrowienia,oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: do Magdy IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:59 Ja mam zielone oczy.... Niestety Zizi pominął chyba ten drobny szczegół...... no cóż..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: do Magdy IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:44 Magdo! Janek ma rację: nie odchodź, bo zrobi się nudno i pusto! Poza tym, ja bardzo lubię się dzielić, więc Jankiem się podzielę!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Pań IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:51 Obiecuję, że nie wykorzystam.... słów Jasmin o dzieleniu się. Ach Jasmin, muszę zrewidować swoje podejście do Ciebie. Ale nie, Zizi już dokonuje abordażu. Poczekam chwilę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:54 No cóż, nie sądzę, abyś doczekał się czegokolwiek ciekawego...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:58 Czy wiesz, że i największe twierdze padają? Zamki też... Daj mi dzień by zapoznać się z warunkami zawieszenia broni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 12:01 Czyżby Zizi potraktował mnie jak twierdzę??? Chyba jest coś, o czym nie wiem, a już zwłaszcza te "wieszaki" hmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Janka i Jasmin IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 12:21 Jak mus to mus.Odpieraj Janku ataki i szukaj drogi do zielonych<sorry za te czarne ,ale podążałam tropem Zizi>oczu Jasmin.:)))))))))magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Magda IP: 194.181.38.* 02.08.01, 12:23 No Magda! Chyba nie zamierzasz się ulotnić?! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Jasmin IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 12:38 Chyba na razie Was opuszczę,muszę trochę pozarabiać dukatów...ale już niebawem odrodzę się jak Fenix z popiołow.Miłego dnia Jasmin i powodzenia z "Żelowym Zizi".Pozdrowienia.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 12:48 Jasmin tylko czeka, aż odpłyniesz by wtedy zadać mi cios. Jeśli musisz odpłynąć, nie odpływaj daleko, niech widzę Twe maszty na horyzoncie. Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 12:53 Rozczaruję Cię: nie zamierzam Ci czegokolwiek zadawać. Choć coś w tym musi być: kilka maili, jedno spotkanie i faceci giną w niewyjaśnionych okolicznościach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 13:17 Błękit? To mój ulubiony kolor. Błękitne jak niebiosa, czarowne i urzekające. Pogodny to port, choć tak daleki. Zawinę tam, gdy surowe żywioły Jasmin połamią me maszty i ostawią jak rozbitka. I przyjdzie czas, gdy podniesion z otchłani, naprawię nadwątlony mój okręt. Rozwinę żagle i wpłynę do tego portu. A wtedy Beskidy czy Tatry, będę Tam, by zażywać rozkoszy Tych wzgórz, szczytów i dolin, które szumią w mej głowie jak wino. Pozdrawiam Marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 16:26 Ja nie znikam, zawsze potem odpowiadam. Mówię co, jak i dlaczego. Czy chcę dalej czy nie. Tak jest fair. Jeśli poproszę Cię o spotkanie, to następnego dnia po randce powiem, że dalej chcę lub nie. Będziesz wiedziała, czy zwinąłem żagle. Pozdrowienia Kurczę, zaczynam ogladać się za każdą spotykaną na ulicy szatynką Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 16:36 A co robisz w sytuacji, gdy Ty mówisz "tak", a kobieta "nie" lub na odwrót????? Bo chyba nie powiesz mi, że panie nic tu nie mają do powiedzenia...... pozdrawiam :-)))) mam nadzieję, że nie oglądasz się, jadąc samochodem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Janka IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 16:59 Jeśli ja mówie "tak", a Ona nie, to znaczy ze podjęła decyzję, że nie uznała mnie za godnego uwagi. To jest jej wybór, ja go uszanuję. Dostałem, kiedyś kosza od kogoś kogo pokochałem, więc jakoś sobie poradzę i tym razem. Ale kiedy Ona mówi "tak", a ja "nie"... jeszcze nie miałem takiego przypadku. Prawda jest taka, że to Wy nas wybieracie, a nam się wydaje, że jest odwrotnie. Oglądam się nawet jak jeżdżę...ale tylko na chwilę. Dlatego na wszelki wypadek nie podjeżdżam komuś za bardzo do bagażnika. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 17:22 No cóż, w każdym bądź razie czekam na maila..... Jeśli zobaczę kogoś, za kim wlecze się sznur samochodów, a przed nim będzie pusto, to na pewno będziesz Ty! Będę się rozglądać w drodze do domu :-))))))) pozdrawiam J. p.s. ja naprawdę mam zielone oczy.... nie wiem, co wy wszyscy z tymi czarnymi... Zizi nieźle namieszał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 18:31 A którędy i czym najczęściej jeździsz? Mój samochód ma kolor zielony, taki kolor mają podobno moje oczy. Ale nie dobierałem specjalnie. Pozdrowienia E-mail będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 18:39 Zielone oczy mówisz............ A już myślałam, że absolutnie nic nas nie łączy :-))))) Na parkingu mam srebrnego Nissana, a na ścianie srebrną Toyotę RSC..... marzenie....hmmmmmmm........ No Janku! JUŻ jest wieczór....... Nie każ mi czekać do rana.... mam popsuty komputer w domu..... nie będę mogła spać........... J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 18:53 Podaj jeszcze raz swój e-mail, bo nazbierało się tyle wiadomości, że nie mogę znaleźć tej jednej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 18:57 No to masz problem :-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 19:21 Problem jest wtedy, kiedy ktoś nie czyta poczty. Potwierdź moją wiadomość Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 19:43 Z chęcią bym poczytała to i owo, gdyby było co! Skrzynka jest pusta....... jasmina_tdi@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 00:44 Wrociłam,ale jak widać na załączonym obrazku nic tu po mnie,bo mailujecie już sobie potajemnie.Janku drogi nie cierpię ławeczek rezerwowych ,a Ty starasz mnie tam trzymać do czasu jak Jasmin wyrzuci Cię za burtę ?Nigdy nie byłam i nie będę ta drugą.Oglądając się za szatynkami mnie nigdy nie dostrzeżesz,a szkoda ,bo nie wiesz co tracisz!!Powodzenia z Jasmin,staraj się ,bo schowała właśnie pazurki...:-)))))Wieczorne uściski dla Was obojga-Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 01:56 W życiu nie ma czegoś takiego jak ławki rezerwowe. Przynajmniej u mnie. Jeśli mailuję z Jasmin, to dlatego, że jesteś tak daleko. T y l k o tu tkwi problem. Nie we mnie. A BABY, czy traktuje mnie poważnie po Tych kilku zdaniach wymienionych przed Jej wyjazdem? Jest coś przez co myślę, że nie traktuje mnie poważnie. U w a ż n y "czytacz" zauważy pewne pytanie i brak odpowiedzi z Jej strony, bynajmniej nie dlatego, że jest nad Adriatykiem. Powiem Ci jeszcze jedno flirtuję na kilku wątkach, ale zachowuję granice, by nikt nie poczuł się dotknięty. jeśli Ciebie dotknąłem, wybacz mi. Brak doświadczenia mści się na mnie. Wiem, co tracę, pamiętaj, że mężczyźni mają aż nazbyt bujną wyobraźnie (i nie mówię o rozmiarze Twojego biustu, co by sugerował temat wątku). Ja na kobiety patrzę całościowo by mieć jakiś obraz tego co widzę. Przygotowałem sobie wcześniej krótki liścik, ale widzę, że trwało to za długo. Ale przeczytaj... "Witaj Magdo. Jak obiecałem jestem. Tęskny mój wzrok i Twoja bliskość w mej wyobraźni... Nie piszę tego by się Tobą bawić. To tęsknota za szczęściem, którego każdy pragnie. A czego pragnie? nie tylko seksu, ale i prozaicznej bliskości, przytulenia i ciepła. Seks przychodzi później, prawda? Twe włosy, hmmmm, jakiego są koloru? Czy są długie, nie wiem, boję się dotknąć. Linia szyi ma barwę alabastru? Zgaduję. Ramię ponad okryciem, nie zsunę ramionczka. Choć kusi mnie, odstąpię. To byłoby za wiele. Jeszcze nie teraz. Uczynisz to kiedyś dla mnie? Patrzę jak w obraz, zginie on rano, więc trzeba sycić wzrok. Drżę jak liść przed Tobą, czy wątpisz? To co spowite szatami poniżej obiecuje niesamowitość, radość i szczęście. Dalej nie spoglądam... Boję się utracić to co już widzę. Tak jak zmęczony wędrowiec zstępuje z wysokich gór i ciągnie ku dolinie. Ale sam Tego nie zrobię. Poprowadzisz mnie? Nie znam Twych zakątków. Czy źle, że marzę o ich poznaniu? Samiec nie Twój wróg, samiec nie Twój wróg. Ale samcem, cóż zostanie. Śpij słodko" Traktuję Cię poważniej niż myślisz. W mych słowach w i ę c e j szczerości i tęsknoty niż na to wygląda. I gdybym miał do Katowic bliżej, nie zastanawiałbym się. Wiem, że napisany przeze mnie liścik może mieć teraz inny posmak. W życiu powstają scenariusze inne niż myślimy. Czy sądzisz, że mailowanie moje z Jasmin, może oznaczać coś więcej niż dotychczas?. Może tak, ale zapominasz, że istnieć może też przyjaźń. osoby, które zechcą się spotkać i którym tak dobrze rozmawia się na forum mogą być poza nim zupełnie sobie obce i nie rozumieć się. I nic im nie wyjdzie poza miłą rozmową na jeden raz. W tym kontekście nie ma lepszych i bliższych, gorszych i dalszych Nie ma przegranych ani ławek rezerwowych. Uwierz mi, moje słowa to nie tylko ładne słówka, ale i coś więcej. Choć może trudno mi już wierzyć. Jakoś gorzko się zrobiło. Moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 10:39 Drogi Janku! Jeśli wszystkim kobietom, będziesz pisać to samo, to zrobi Ci się jeszcze bardziej gorzko! Zapewniam Cię..... Trochę inwencji młody człowieku!!! :-)))))) uśmiech jest dla Magdy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 11:56 Nie o inwencję tu chodzi, ale o zgodność zeznań. Nie mam innych wersji dla różnych dziewczyn. Gdyby było inaczej nie byłbym sobą. To kwestia bycia w porządku wobec innych ludzi. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 12:15 Szkoda.... Kobiety zazwyczaj oczekują, że facet będzie traktował je inaczej, niż wszystkie inne :-))) No, przynajmniej ja to bardzo lubię,,,, ale ja mam przewrócone w głowie, więc nie ma sprawy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 12:41 Nie zrozumiałaś mnie. Ja nie traktuję każdej kobiety tak samo. Intuicja damska zaczyna Cię zawodzić... Skąd możesz poza tym wiedzieć, że facet, którego spotykasz traktuje Cię tak samo jak inne lub inaczej? Nigdy nie wiesz. On Ci nie powie. "...ale ja mam przewrócone w głowie, więc nie ma sprawy..." Wiem. Ale powiedz mi o sobie coś wiecej, ja powiedziałem już tak wiele, a Ty? Masz poniżej, czy powyżej 30-stki? Czy mieścisz się w wadze 55-80 kg? Nie traktuj tego jako obostrzenia, ale po prostu widziałem dziś w drodze do pracy seksowną brunetkę i zaczynam zastanawiać się jak wyglądasz. A może to byłaś Ty? Aha nie lubię anorektyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 13:35 Gość portalu: Janek napisał(a): > "...ale ja mam przewrócone w głowie, więc nie ma sprawy..." > Wiem. > Cooooooooo??????? Co to ma znaczyć????? I chcesz się pomimo to ze mną spotkać?! No ciekawe...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 14:56 Hmmmm, widzę, że nie powinieniem wierzyć w żadne Twoje słowo. Lekcja nr 2 Wbrew pozorom nie potakiwać. Chyba, że w uzasadnionych przypadkach w których występuje wyraźna sugestia. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 15:09 Hmmmmmm..... a jaka była lekcja nr 1??????? Chyba coś przeoczyłam.... Jesteś niesprawiedliwy! Od razu: "w żadne".... Lepiej faktycznie czekaj na sugestie...:-))) pozdrawiam.... Gość portalu: Janek napisał(a): > Hmmmm, widzę, że nie powinieniem wierzyć w żadne Twoje słowo. > Lekcja nr 2 > Wbrew pozorom nie potakiwać. Chyba, że w uzasadnionych przypadkach w których > występuje wyraźna sugestia. > > Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 15:25 Ja już zapomniałem o co chodziło, a Ty zaraz, że jestem niesprawiedliwy i czekaj na sugestie. Czy ktoś już Ci powiedział, że ładnie dziś wyglądasz, że Twój dekolt wygląda zmysłowo, że pachniesz tak, że czuję zawrót głowy? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 15:38 Załóżmy, że Ty byłeś pierwszy......:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 16:18 Drogi Janku ,przygotowany wcześniej liścik był na prawndę przepyszny ,choć jak widzę był kroplą goryczy dla Jasmin(czeo bardzo żałuję ,bo nie lubię jak tak się dzieje).Nie urazileś mnie,ale po prostu szkoda ,że kierujesz się selekcja naturalną wg. klucza kilometrów.Czy znajomość na odległość aż/tylko 300 km jest gorsza,bezowocna,nie wnosząca niczgo miłego w nasze życie?????Chyba tak sądzisz.Ale to tylko miłe pogawędki na tematy różniste ....A na marginesie ,podaj mi parę informacji w celu upewnienia się czy przypadkiem się nie poznaliśmy;Jesteś brunetem ,po 30, Twoje nazwisko zacz. się na M ? Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 16:31 Jestem brunetem poniżej 30-stki, pierwsza litera nazwiska to G. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 16:52 Och.... widzę, że oprócz koloru oczu, mamy wspólne także inicjały....... To chyba przeznaczenie :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 16:44 Janku zyczę Ci na prawdę szczerze ,aby tęsknota za szczęściem i obcowaniem z drugą osobą wreszcie znalazła swój kres.Co do życiowych scenariuszy ,aż nadto dobrze wiem jakie los może nam płatać fgle ,po których nic nie zostaje jak dawniej i wszystko diametralnie się zmienia.A włosy mam rude...pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 01:57 "Czy znajomość na odległość aż/tylko 300 km jest gorsza,bezowocna,nie wnosząca niczgo miłego w nasze życie?????Chyba tak sądzisz" Co do kilometrów: to był głos rozsądku z mojej strony. Jak często moglibyśmy się widywać, gdybyś się zgodziła? W pewnym momencie wyłącznie wirtualny kontakt nie wystarcza. Taka znajomość nie jest gorsza i nie musi być bezowocna. Wnosi w nasze życie radość i czasem smutki, czasem rozterki. "Ale to tylko miłe pogawędki na tematy różniste..." Obrona, kropla zawodu, wybacz, że tak wyszło. "Janku zyczę Ci na prawdę szczerze ,aby tęsknota za szczęściem i obcowaniem z drugą osobą wreszcie znalazła swój kres.Co do życiowych scenariuszy ,aż nadto dobrze wiem jakie los może nam płatać fgle ,po których nic nie zostaje jak dawniej i wszystko diametralnie się zmienia.A włosy mam rude" Dziękuję. Rude - jak namiętności, których kolor łączy ludzi... Rozważam Twe słowa z powyżej. Dziś jestem w Warszawie, jutro jakieś zrządzenie losu rzucić mnie może do Katowic... Nikt nie jest niczego pewien w swoim życiu. My też nie możemy. Może to głupie, ale nie wiadomo co przyniesie jutro. Za dwa dni Jasmin może dać mi kosza i wyrzucić ze swej poczty elektronicznej. Mogę ja, albo Ona mi nie przypaść do gustu, to się zdarza. Żałuję, że jesteś tak daleko. Gdyby nie to, chciałbym Cię spotkać i porozmawiać o wszystkim. Naprawdę. Wyczuwam w Tobie delikatność i wyobraźnię. Jakąś s u b t e l n o ś ć, którą nie każda kobieta ma, ale która to cecha zwraca m o j ą uwagę. Może się komuś wydawać, że taka cecha jest nudna i nieistotna, ale dla mnie ma znaczenie. Duże. Nie odchodź z Tego forum. P r o s z ę. Zależy mi na tym by czytać od Ciebie. Wydajesz mi się pokrewną duszą. Masz coś w sobie, co jest mi bliskie, ledwo uchwytne, by to opisać. Zostańmy przyjaciółmi. Mój adres: ja_nek@poczta.arena.pl Rozmowy z Tobą są dla mnie czymś (wiem, że to głupio brzmi) ważnym. Daję Ci ten adres NIE dlatego, byś była jakąś drugą. Nie po to by spotykać się z kilkoma równocześnie. NIE W TYM RZECZ. Nie po to, bym mógł zbliżyć się do Ciebie, kiedy Jasmin da mi kosza. Chcę z Tobą rozmawiać: i poważnie i frywolnie. Jak przyjaciele. Żadna ławka rezerwowa - odróżnij to. Ja nikogo nie kolekcjonuję, a pomyślałaś sobie o tym prawda? Jakaś cząstka mojego umysłu potrzebuje kontaktu z Tobą. Mozemy pogadać o wszystkim. Intryguje mnie Twój umysł. Nie powiem, że Twe ciało nie ma dla mnie znaczenia. Udowodniłem, że pobudza mą wyobraźnię. Śpisz już, kiedy to piszę. A ja usnąć nie mogę. Chciałbym teraz dotknąć Twej twarzy, zanurzyć palce we włosy... Smutno, bo dokonałem dziś jakiegoś wyboru. Niełatwo było. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Pań IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 17:33 Czy wszystkie dziewczyny obdarzone tak fenomenalnie przez Naturę wyjechały na plaże, w góry lub gdzie indziej? No tak, a człowiek musi podziwiać ekran komputera. A może coś robię nie tak, że już nikogo ani widu ani słychu? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 01:33 Cześć Janku!dwa razy przeczytalam Twój list,aby dobrze zinterprtować Twoje słowa.I oto moje drobne konkluzje.Wolisz na początek dobre wiadomości czy złe?Jeżeli jesteśmy pokrewnymi duszami to pewnie wybierzesz złe,a więc zaczynam...Przemówił Twój ''głos rozsadku''-Nie powinien ,bo najważniejsze jest "serce"(szeroko w tym momencie rozumiane).Co do "kropli zawodu,lub obrony" to nie było ani jednego ani drugieg,bo w życiu nie nastawiam się na coś na zapas,a raczej czekam na miłe niespodzianki od losu.I na koniec mega gafa z Twojej strony;"...pozwoli zbliżyć się do siebie kiedy Jasmin da mi kosza..."Nie kumam czaczy czy powinnam Cię wtedy pocieszyć?,Czy wtedy zaczniesz mnie traktować jako hipotetyczną "nie-koleżankę"/????......................A teraz przestaje gderać i myślę ,że nie powinno Ci być przykro z wyboru jakiego dokonałeś ,bo jestem przekonana ,że już jutro dzień zaskoczy Cię czymś miłym od J.Ja wyznaję takie zasady 1.nigdy nie żałuję swoich decyzji 2.kieruję sie uczuciami 3.Jeżeli uznam,ze znalazłam swoje miejsce w życiu-przestanę zadawać pytania.A jeśli przestanę zadawać pytania,umrę.A ponadto liścik był przemiły,proszę o więcej,jezeli nie zniecheciły Cię moje kąśliwe uwagi.....delikatna jestem iłatwo mnie urazić,ale to chyba właściwa cecha kobiety?.Pozrawiam.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 06.08.01, 12:12 Wy kobiety oczekujecie od nas mężczyzn, abyśmy byli rozsądnymi. Abyśmy nie żyli marzeniami, tylko mocno chodzili po ziemi, bo dom, rodzina, poważne sprawy. Pogardzacie marzycielami, a kiedy on skoncetruje się na rzeczach poważnych - pracy, zdobywaniu forsy, mówicie, że przestaje Was kochać, przestał być czuły. Wiem, że Ty myślisz inaczej. Kiedyś żyłem marzeniem, za miesiąc to moje Dawne Marzenie bierze ślub z innym. Właśnie dlatego, że bardziej myślałem Sercem, a nie głową było mi bardzo trudno otrząsnąć się. Pomimo, że miałem Świadomość wszystkich scenariuszy również czarnych. Potrzebowałem wielu miesięcy, aby uwolnić się od Tego marzenia. Dziś boję się aż tak marzyć. Te same marzenia, które uskrzydlają, nie pozwalają spać, później są jak zmory i ciężko jest żyć. Ale dziś jestem wolny. "I na koniec mega gafa z Twojej strony;"...pozwoli zbliżyć się do siebie kiedy Jasmin da mi kosza..." Pełne zdanie brzmiało: "Za dwa dni Jasmin może dać mi kosza i wyrzucić ze swej poczty elektronicznej" Nie oczekuję pocieszenia od jednej kobiety dlatego, że druga daje kosza, to byłoby żałosne z mojej strony. A co do hipotetycznej "nie-koleżanki". Ludzie zyją obok siebie, znają się przyjaźnią, łączą, rozstają, potem szukają dalej. A jeśli za pół roku lub wcześniej poproszę Cię o spotkanie, to odmówisz mi dlatego, że spotkałem się z Jasmin? Czy powiesz mi: nie chcę być druga, chcę być jedyna? A myślisz, że ja nie szukam Tej jedynej? Nie jestem kolekcjonerem ani nie działam na kilku frontach. "A teraz przestaje gderać i myślę ,że nie powinno Ci być przykro z wyboru jakiego dokonałeś" Nie chciałem, abyś Ty poczuła się dotknięta. Kąśliwe uwagi mnie nie urażają, skłaniają raczej do myślenia. I uwielbiam z Tobą rozmawiać. "delikatna jestem i łatwo mnie urazić,ale to chyba właściwa cecha kobiety?" Jak najwłaściwsza. Lubię delikatne kobiety, pod warunkiem, że nie należą do kategorii "porcelanowych". Ty na szczęście na taką nie wyglądasz. Będę tu i będę pisał. Wiesz, że czekam z niecierpliwością na każdą wiadomość od Ciebie? Przepraszam za krople goryczy, to czasem wychodzi z człowieka. A ze mnie szczególnie, kiedy słyszę o marzycielach i rozsądku. Wybacz następnym razem się poprawię. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 06.08.01, 12:16 Janku! Ale ja Cię nie zamierzam wyrzucać z mojej poczty! No chyba, że przez najbliższą godzinę, nie odpiszesz mi na list! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 13:48 Janku śpiesz się z odpisywaniem na ten list.... ...każdy ma za sobą większe lub mniejsze porażki ,z których prędzej czy póżniej się otrząśniemy.wierzę,że finalnie niepowodzenia mogą pomóc osiągnąc sukces.Podobnie jak Ty strasznie długo leczę smutek po stracie drogich mi osób ,co wcale nie zmienia mojego patrzenia na życie przez pryzmat uczuć.Nie ma dla mnie granicy rozsądku..... i może tu jest diabeł pogrzebany???Pozdrowienia dla Was i miłego dnia(bo dziśiaj taka pogoda u mnie ,że tylko siąść na ławce i ,wygrzewać się w słońcu i myślec o niebieskich migdałach_czego i Wam życzę.) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Magdy i Jasmin IP: *.ipartners.pl 06.08.01, 14:52 Zazdroszczę Ci Magdo, ja muszę w biurze to i tamto. Jasmin hmmmm, chyba się spóźniłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 06.08.01, 15:05 Hmmmmmmm.....ostatnia szansa......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasminy IP: *.ipartners.pl 06.08.01, 15:08 Właśnie siadł serwer z pocztą na arenie. Szkoda, że już po wszystkim. Nie odpowiedziałem na czas........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 06.08.01, 16:42 Po wszystkim czyli po czym??? Eh Janku Janku.... Kombinujesz jak każdy facet! Lepiej od razu powiedz, co Ci leży na wątrobie... pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 07.08.01, 15:01 Ja nie kombinuję. To tak dla ogólnej wiadomości. Zaczynam widywać Cię tylko oczami wyobraźni. I widzisz do czego to prowadzi. Nocne e-maile, po których otrzymuję burę. Ech, wstrętne kobiety, nawet nie napiszą ani słowa, a człowiek zaczyna spać z monitorem. Z klawiaturą jak z poduszką. Długa epistoła i dwa zdania odpowiedzi. I kto tu znika, faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 08.08.01, 11:32 Hmmmmm, czy Ty w ogóle zamierzasz wrócić znad gorących mórz południowych? Tydzień minął, a nawet więcej jakby dobrze policzyć. I co? I kto tu kazał obiecywać, że będzie na forum? Człowiek pisze, nikt nie odpowiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:52 Moja droga, 10 dni minęło (jak by nie liczyć) w związku z tym wyjdź z ukrycia. Zakręci taka mężczyźnie w głowie i znika i szukaj Jej gdzieś za Alpami nad Adriatykiem. Znam ja tylko Jej rozmiar biustu i kilka innych śladowych danych. Pojadę ja gdzieś na plażę we Włoszech i co ? Potem będą wszystkie mówić, że takiego tylko biusty interesują, a nie osobowość czy intelekt. Ech, a mówią, że to mężczyźni znikają. A ja byłem taki wstrzemięźliwy i się wzdragałem przed piękną Jasmin i romantyczną Magdą. Mam ja za swoje. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do BABY IP: 212.244.106.* 14.08.01, 09:30 Gość portalu: Janek napisał(a): > Moja droga, 10 dni minęło (jak by nie liczyć) w związku z tym wyjdź z ukrycia. > > Zakręci taka mężczyźnie w głowie i znika i szukaj Jej gdzieś za Alpami nad > Adriatykiem. Znam ja tylko Jej rozmiar biustu i kilka innych śladowych danych. > Pojadę ja gdzieś na plażę we Włoszech i co ? Potem będą wszystkie mówić, że > takiego tylko biusty interesują, a nie osobowość czy intelekt. > Ech, a mówią, że to mężczyźni znikają. A ja byłem taki wstrzemięźliwy i się > wzdragałem przed piękną Jasmin i romantyczną Magdą. > Mam ja za swoje. > > Pozdrowienia Twoja cierpliwośc została wynagodzona - wróciłam - wypoczeta , opalona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 10:46 Jak mnie nie było to się nie mogłeś doczekać kiedy wrócę a jak juz jestem i mam ochtę porozmawiać to nie ma Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 11:19 Jestem, ale mnie zatkało, że jednak jesteś. Pomyślałem sobie kilka dni temu, że to co mówiłaś, że wrócisz było jednak puszczone tak lekko. Straciłem wiarę, że jednak się pojawisz. Cieszę się. Bardzo. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 11:33 Myślisz ,że mogłabym zostac na stałe? Mogłabym - 38 stopni , czysciutki Adriartyk. owoce morza i campari bez ograniczen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 11:49 Zacząłem wątpić, że wrócisz na forum o takim temacie. Bądź co bądź to niektóre Panie bóg wie co sobie myślą, czytając temat takiego wątku. Trochę pusto tu było bez Ciebie, choć jak pewnie zauważyłaś pogaduszki w wątku były przednie. Powiedz, czy jeszcze gdzieś wyjeżdżasz, bo jeśli tak, to znowu będę niepocieszony.... Pozdrowienia P.S. Jutro wolny dzień, święto, może byśmy się spotkali i porozmawiali o wszystkim i niczym? Sorry, że tak szybko, ale ledwo zdążyłem się poznać, a już Ciebie nie było, więc nie chcę powtórki... Mój e-mail: ja_nek@poczta.arena.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 11:59 Bardzo chętnie ale nie jutro- mam już inne plany. A co do wyjazdów - na razie nie ale moze we wrzesniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 13:23 Rozumiem, nie ma sprawy. Moja propozycja była od samego początku mało prawdopodobna co do spełnienia. Ale duzi chłopcy lubią dostawać niespodzianki. Słuchaj, wiem, że to głupie pytanie, ale czy Ty jesteś gwiazdką? Jeśli posługujesz się nią do zrozumiesz, jeśli nie to zapomnij o pytaniu. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 13:27 Prawdę mówiąc nie zrozumiałam pytania ale ostatecznie jestem blondynką. Nie wiem czy zwróciłes uwage ,ze napisałam że chcetnie. Poprostu nie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 13:45 Zwróciłem uwagę na słowo "chętnie" po prostu palnąłem głupstwo, bo dziewczynie nie proponuje się spotkania już za chwilę, bo: 1/ każdy ma swoje plany, 2/ dziewczynie trzeba dać trochę czasu, aby mogła się przygotować. B a r d z o się cieszę, że się zobaczymy. Po prostu coś we mnie nie może się doczekać Ciebie. Głupie no nie? Zaczynam zachowywać się jak nastolatek. Czy to oznaka braku dojrzałości? Retoryczne pytanie, ale odpowiem sobie, że nie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 13:47 Chcesz pozostac całkowicie tajemniczy czy cos mi o sobie napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 13:50 ....i jeszcze jedno: nie uważam blondynek za głupsze. Byłbym idiotą, gdybym wychodził z takiego założenia. U kobiet cenię bowiem charakter ponad walory fizyczne. Po prostu ktoś przysłał mi coś dziwnego, a gwiazdka była umieszczona jako nadawca. Myślałem, że to Ty. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 14:01 To dobrze że liczy sie dla Ciebie także intelekt-chociaż w kwestii urody mysle ze nie mam sie absolutnie czego wstydzić. a to ze jestem blondynka jest czasami calkiem niezłym wytłumaczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 14:10 "...w kwestii urody mysle ze nie mam sie absolutnie czego wstydzić" Hmmmm, pobudzasz mą wyobraźnię... A ja tak się starałem, nie budować żadnego Twojego obrazu w myślach. W jakiej dzielnicy mieszkasz? Powiedz, czym wyróżniasz się w tłumie kobiet? (coś z intelektu lub coś innego...) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 14:13 Długie jasne włosy,kobieca figura( to się chyba nazywa zmysłowa?),w tej chwili ładnie opalone ciało,tatuaż ......... A może tak napisałbys coś o sobie? Ile masz wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 15:55 Opis mojej osoby: wiek już znasz, a więc dalej włosy ciemne (kiedyś miałem blond), 178 cm wzrostu (kilka lat temu mierzone), szczupły, trudno powiedzieć abym był wysportowany (ale zgrzyt!), odporny na opaleniznę (a więc stricte biały), krótko przycięte wąsy i bródka. Kurcze nie chodzę na siłownię, a powinienem? Gimnastykuję częściej głowę, to na usprawiedliwienie. Korci mnie zapytać: gdzie masz ten tatuaż? I ważniejsze może, jaki to motyw? A teraz pora na Ciebie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 16:22 Chyba bardzo się starałes żeby się tak skrytykować. Uspokoiłes mnie nieco tym wzrostem - ja nie jestem specjalnie wysoka (166)ale uwielbiam buty na wysokich obcasach.Im wyzszych tym lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 16:31 To dlatego, że ludzka natura lubi budować sobie różne wizje i wyobrażenia innych ludzi. Ja burzę takie próby, które oczywiście są nieświadome, ale które później przeszkadzają. Ale nie powiedziałaś co z tym tatuażem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 16:42 Więc jednak trochę przesadziłes opisujac swoja osobę,prawda? Poniewaz jesteś zagadkowy jak sfinks zachowam się podobnie - nic Ci nie powiem o tatuazu - jezeli się spotkamy to może sam zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 16:59 Jestem szczupły i trudno powiedzieć, abym był wysportowany. To szczera prawda. A że rzuciłem: "ale zgrzyt" to był żart bo wiele kobiet woli umięśnionych facetów, jakby to coś im załatwiało w życiu. Myślą, że przy takim są bardziej bezpieczne. Co do sfinksa, rzeźba bardziej zagadkowa niż do niedawna sądzono, ale ja powiedziałem o sobie więcej niż Ty, więc jak mogę być bardziej zagadkowy? A co do tatuażu, stoję o zakład, że mi go nie pokażesz (jeśli jest ukryty głęboko). Obiecanki - cacanki, a głupiemu radość. Wstrętne (kochane) kobiety, jak uroczo nas czarują! Pokaże - nie pokaże, Pokaże - nie pokaże, Pokaże - nie pokaże, Pokaże - nie pokaże........... Ech! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 17:04 Faktycznie umięsniony facet daje kobiecie poczucie bezpieczeństwa ale do czasu. Ja sama jestem silna psychicznie a zawsze trafiają mi sie faceci którzy pomimo imponujacej muskulatury mają psychikę małego chłopca. Horror. I naprawdę uważasz że napisałes o sobie więcej niz ja? Idę do domciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 17:33 Mam takie wrażenie. Ale powiedz co chcesz jeszcze wiedzieć? Mam nadzieję, że w domu masz internet. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 16.08.01, 09:07 Niestety , internet nie ale moze kiedyś. Co chciałabym wiedziec? Czym sie zajmujesz, jakies zainteresowania ( oprócz znanaego mi juz z tematu tego Forum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 16.08.01, 11:37 Od jakiegoś czasu masz wiadomość w skrzynce. Mogę bowiem słać do Ciebie, ale trudniej mi odczytać wiadomości od Ciebie (mogę to tylko robić w domu). Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 11:49 Zacząłem wątpić, że wrócisz na forum o takim temacie. Bądź co bądź to niektóre Panie bóg wie co sobie myślą, czytając temat takiego wątku. Trochę pusto tu było bez Ciebie, choć jak pewnie zauważyłaś pogaduszki w wątku były przednie. Powiedz, czy jeszcze gdzieś wyjeżdżasz, bo jeśli tak, to znowu będę niepocieszony.... Pozdrowienia P.S. Jutro wolny dzień, święto, może byśmy się spotkali i porozmawiali o wszystkim i niczym? Sorry, że tak szybko, ale ledwo zdążyłem się poznać, a już Ciebie nie było, więc nie chcę powtórki... Mój e-mail: ja_nek@poczta.arena.pl Odpowiedz Link Zgłoś