Dodaj do ulubionych

POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM

IP: *.tnt35.chi5.da.uu.net 25.07.01, 06:51
GRATULOJE BABY TWOJEJ FIGURCE;IM WIEKSZE TYM WIECEJ DO PIESZCZENIA.JESZCZE
JEDNA SPRAWA, JESTEM Z CHICAGO
Obserwuj wątek
    • Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 212.244.106.* 25.07.01, 09:36
      Ale porozmawiać mozemy......
      • Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM(DO BABY) IP: *.tnt35.chi5.da.uu.net 25.07.01, 09:52
        Gość portalu: Baby napisał(a):

> Ale porozmawiać mozemy......

Z WIELKA PRZYJEMNOSCIA I NA ROZNE TEMATY.CHOCIAZ CHCIALBYM WIEDZIEC CZ JESTES W
        MOJEJ OKOLICY.
        • Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM(DO BABY) IP: 212.244.106.* 25.07.01, 10:01
          Musze Cie zmartwić - mieszkam Warszawie.
          • Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM(DO BABY) IP: *.tnt55.chi5.da.uu.net 25.07.01, 16:26
            Gość portalu: Baby napisał(a):

> Musze Cie zmartwić - mieszkam Warszawie.

ZECZYWISCIE MNIE ZMARTWILAS.APROPOS,STOLICA PIEKNE MIASTO TEZ SIE W NIEJ KOCHALEM
            BEDAC NA STUDIACH.
            • Gość: Janek Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 00:55
              I jak Cię znaleźć w takim wielkim mieście?
              • Gość: Baby Re: Do BABY IP: 212.244.106.* 26.07.01, 09:27
                Na przykład na Forum.
                • Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.ipartners.pl 26.07.01, 14:02
                  A mozna bliżej?
                  • Gość: Baby Re: Do BABY IP: 212.244.106.* 27.07.01, 09:12
                    A co chciałbys wiedziec?
                    • Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.ipartners.pl 27.07.01, 09:53
                      Na przykład przedział wiekowy: 21-30, 31-40, a moze pow. 41 lat. Pytam bo w
                      podobnym wątku ktoś mówił, że ma 50-tkę.
                      A poza tym w jakiej dzielnicy Warszawy mieszkasz?
                      Masz e-mail, za pomocą którego można z Tobą porozmawiać?
                      Pozdrowienia
                      • Gość: Baby Re: Do BABY IP: 212.244.106.* 27.07.01, 15:45
                        Lat 27 , blondynka , niebieskie oczy.
                        A dzisaj jestem ostatni dzien w pracy bo wyjezdzam .
                        Ale wracam za 10 dni.
                        • Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 20:14
                          Zazdroszczę Ci. Spotkamy się wtedy?
                          • Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 20:22
                            Aha, jeszcze jedno: jestem w Twoim wieku. A tak na marginesie, czy jesteś wolna?
                            Hmmm, kluczowe pytanie późno zadane.
                            Dużo słońca na tym urlopie, ciepłej wody w jeziorach i co tam jeszcze zechcesz.
                            Pozdrowienia
                            • Gość: SEX Re: Do BABY IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 27.07.01, 21:35
                              BABYGość portalu: Janek napisał(a):

> Aha, jeszcze jedno: jestem w Twoim wieku. A tak na marginesie, czy jesteś wolna
                              > ?
                              > Hmmm, kluczowe pytanie późno zadane.
                              > Dużo słońca na tym urlopie, ciepłej wody w jeziorach i co tam jeszcze zechcesz.
                              > Pozdrowienia
                              HEJ,HEJ JANEK ;TO BYL MOJ WATEK.I PRZY OKAZJI ZYCZE CI SPOTKANIA Z BABY.CZESC.
                              • Gość: DO JANKA Re: Do BABY IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 27.07.01, 21:39
                                Gość portalu: SEX napisał(a):

> BABYGość portalu: Janek napisał(a):
                                >
                                > > Aha, jeszcze jedno: jestem w Twoim wieku. A tak na marginesie, czy jesteś
                                > wolna
                                > > ?
                                > > Hmmm, kluczowe pytanie późno zadane.
                                > > Dużo słońca na tym urlopie, ciepłej wody w jeziorach i co tam jeszcze zech
                                > cesz.
                                > > Pozdrowienia
                                > HEJ,HEJ JANEK ;TO BYL MOJ WATEK.I PRZY OKAZJI ZYCZE CI SPOTKANIA Z BABY.CZESC.

• Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.01, 02:37
                                  Wybacz SEX, ale nie mogłem się powstrzymać. Dzięki za zrozumienie.
                                  Ja też sobie życzę spotkania z BABY. 10 dni, przecież to wieczność! A ona mnie
                                  jeszcze trzyma w niepewności czy w ogóle. Katusze.
                                  Pozdrowienia dla SEX i BABY
    • Gość: DO JANKA Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt61.chi5.da.uu.net 28.07.01, 06:21

> GRATULOJE BABY TWOJEJ FIGURCE;IM WIEKSZE TYM WIECEJ DO PIESZCZENIA.JESZCZE
      > JEDNA SPRAWA, JESTEM Z CHICAGO

HEJ JANEK GDYBYM BYL W WARSZAWIE TO TAK BYM NIE NAPISAL . WTEDY MUSIALABY BABY
      SAMA ZADECYDOWAC.ALE DLA NIEJ TO LEPIEJ BO MA JAK WIDAC WYBOR A MY JAK NARAZIE
      JADNA BABY,A WLASCIWIE TO JA JUZ ODPADLEM CZYLI ZOSTALES SAM NA SCENIE.MYSLE ZE
      SOBIE PORADZISZ.SEX
      • Gość: Janek Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.ipartners.pl 28.07.01, 11:49
        Wiem, że miałbym konkurencję. I wiem, że nie byłoby mi łatwo.
        Czy Ty już odpadłeś? Nigdy nic nie wiadomo. Jeśli nie przypadnę Jej do gustu,
        to Ty masz przecież zielone światło. I nie będzie miało znaczenia, gdzie Ty
        jesteś, a gdzie ja. To kobiety nas wybierają, a nie my je. I wcale nie ma
        pewności, że mam teraz przewagę nad Tobą.

"MYSLE ZE SOBIE PORADZISZ.SEX".
        No, no, ja bym chyba tak nie umiał powiedzieć konkurentowi. Dlatego dzięki.
        Pozdrowienia
    • Gość: X Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.vancouver32.dialup.canada.psi.net 30.07.01, 08:19
      Stary, pomyliles forum. Na twoim miejscu rozejzalbym sie za tlusta African American, ( po polsku: Murzynka)
      • Gość: to X Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt15.chi1.da.uu.net 30.07.01, 08:49
        Gość portalu: X napisał(a):

> Stary, pomyliles forum. Na twoim miejscu rozejzalbym sie za tlusta African Amer
        > ican, ( po polsku: Murzynka)

Listen smart asshole I don''t need your advise,if I do I would look for you in the
        Quare section
    • Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 212.244.106.* 30.07.01, 10:56
      To nie bedą jeziora tylko Adriatyk.
      Odezwę się jak wróce - bedziesz na Forum?
      • Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM-do Janka IP: 212.244.106.* 30.07.01, 11:01
        To nie bedą jeziora tylko Adriatyk.Odezwe się jak wróce- będziesz na Forum?
    • Gość: jasmina Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 194.181.38.* 30.07.01, 11:05
      Czy Twój nick oznacza że jesteś wulkanem sexu, czy jest
      to tylko Twoje pobożne życzenie?! A w tej Ameryce to nie
      macie biuściastych babek? Gdzie Ty mieszkasz? Wprawdzie
      moje popiersie bije na głowę cale Stany, ale mógłby.
      zaspokoić kobiecą ciekawość...
      pozdrawiam
      Jasmina
      • Gość: Pete Re:szalejąca jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 11:23
        Ależ Ty lubisz się przechwalać! Aż mi dech zapiera! A co do Twojego popiersia
        to nie wierzę !!!
        • Gość: jasmina Re:do wścibskiego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 11:42
          Nie masz wyjścia: musisz uwierzyć na słowo.... Poza tym
          mam bardzo stresującą pracę więc muszę sobie poszaleć!
          Śledzisz mnie?!

Gość portalu: Pete napisał(a):

> Ależ Ty lubisz się przechwalać! Aż mi dech zapiera! A co do Twojego popiersia
          > to nie wierzę !!!

• Gość: Pete Re:do spiętej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 11:53
            Nie,nie śledze Cie, ale mnie zaciekawiłaś!!! A po wzmiance o popiersiu tym
            bardziej mnie interesujesz! pozdrawiam!
            • Gość: Jasmina Re:do wyluzowanego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:03
              Nie chcę Cię martwić, ale oprócz biustu mam jeszcze mózg.
              Podobno też jest całkiem niezły, więc jeśli chcesz
              poślinić się do mojego dekoltu to musisz się trochę
              bardziej postarać.
              pozdrawiam
              Jasmina

> Nie,nie śledze Cie, ale mnie zaciekawiłaś!!! A po wzmiance o popiersiu tym
              > bardziej mnie interesujesz! pozdrawiam!

• Gość: Pete Re:do omnibusa Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:07
                Nie wątpilem w Twój mózg, dlatego piszę do Ciebie i dyskutuje z Tobą! A na
                marginesie dyskusja ta jest bardzo ciekawa! W sprawie dekoltu- to nie teraz bo
                podobno jest już bardzo spocony! Może po chłodnym prysznicu i dalszej
                pasjonujacej wymianie myśli! Papa
                • Gość: jasmina Re:do lizusa Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:16
                  No proszę... Potrafisz być całkiem milutki jak zechcesz!
                  To lubię! A co do dekoltu to spocony czy nie to i tak jest
                  atrakcyjny.

> Nie wątpilem w Twój mózg, dlatego piszę do Ciebie i dyskutuje z Tobą! A na
                  > marginesie dyskusja ta jest bardzo ciekawa! W sprawie dekoltu- to nie teraz bo
                  > podobno jest już bardzo spocony! Może po chłodnym prysznicu i dalszej
                  > pasjonujacej wymianie myśli! Papa

• Gość: Pete Re:do całkiem miłej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:18
                    Widzisz, Ty też potrafisz byc czarująca i miła jak tylko zechcesz! A co do
                    dekoltu to miałem taką nadzieję! Ale juz nie poruszam tego tematu bo znów się
                    zwstydzisz i zaczniej być dla mnie niemiła!
                    • Gość: Jasmina Re:do zarozumiałego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:31
                      Niby kiedy to tak straszliwie się zawstydziłam?! Widzę, że
                      bardzo byś chciał hehehehe...... I bez tego mogę być dla
                      Ciebie niemiła. Wystarczy mój kiepski humor: stymulacje z
                      zewnątrz są zazwyczaj zbędne...

> Widzisz, Ty też potrafisz byc czarująca i miła jak tylko zechcesz! A co do
                      > dekoltu to miałem taką nadzieję! Ale juz nie poruszam tego tematu bo znów się
                      > zwstydzisz i zaczniej być dla mnie niemiła!

• Gość: Pete Re:do wahającej się Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:34
                        A zły humor płynie z pracy czy z fazy cyklu? Bolesna faza? Poczekam na radosną
                        owulację! No to zdradź może co tam u Ciebie słychać w tych spoconych rejonach?
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: jasmina Re:do Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:39
                          Masz kłopot z interpretacją skarbie! Nie napisałam, że
                          teraz mam zły humor, tylko mogę go dopiero mieć!
                          Co do biustu, to niedługo dorobię się własnego strumyczka!
                          Zgadnij, którędy płynie.......

> A zły humor płynie z pracy czy z fazy cyklu? Bolesna faza? Poczekam na radosną
                          > owulację! No to zdradź może co tam u Ciebie słychać w tych spoconych rejonach?
                          > Pozdrawiam!

• Gość: Pete Re:do płynącej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:43
                            Oooooooo, taki strumyczek to ma fajnie! Tu dotknie, tam przepłynie!!! Chciałbym
                            byc na jego miejscu ale zamiast środkiem (doliną) wolałbym płynąć szczytami i
                            tam na trochę przystawać (nr1.) Co ty na to? A jak wysokie są te szczyty?
                            • Gość: Jasmina Re:do rozpływającego się Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:47
                              Jak na razie, dla Ciebie za wysokie! Prawda, że potrafię
                              być milutka?!
                              Buziak
                              jasmina

> Oooooooo, taki strumyczek to ma fajnie! Tu dotknie, tam przepłynie!!! Chciałbym
                              >
                              > byc na jego miejscu ale zamiast środkiem (doliną) wolałbym płynąć szczytami i
                              > tam na trochę przystawać (nr1.) Co ty na to? A jak wysokie są te szczyty?

• Gość: Pete Re:do ust jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:51
                                Zaskakujesz mnie !!!!!!!Tak milutka-Ty?! Jejku,one sa aż taaak wysokie? fiu
                                fiu! Jak tak dalej pójdzie to stwierdzę że z Ciebie bardzo milutka osóbka!! Aż
                                sam się sobie dziwię i płynę gorami i górami, ale do szczytu nie moge się
                                dostać!!! A usta też musisz miec super!
                                • Gość: Jasmina Re:do wiadomości Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:56
                                  Zaskakujesz mnie... Przed minutą śmiertelnie się
                                  obraziłeś, a teraz bierzesz się do całowania?! Masz tak
                                  nieziemsko krótką pamięć czy tak bardzo chcesz mi zajrzeć
                                  w ten spocony dekolt?

> Zaskakujesz mnie !!!!!!!Tak milutka-Ty?! Jejku,one sa aż taaak wysokie? fiu
                                  > fiu! Jak tak dalej pójdzie to stwierdzę że z Ciebie bardzo milutka osóbka!! Aż
                                  > sam się sobie dziwię i płynę gorami i górami, ale do szczytu nie moge się
                                  > dostać!!! A usta też musisz miec super!

• Gość: Pete Re:dekoltu Jasmin! IP: 195.136.251.* 30.07.01, 13:00
                                    Jak ktoś mi się podoba (z rozmowy bo jeszcze Cie nie widziałem) to wydatnie
                                    skraca mi się pamięć co do negatywów! A w sprawie dekoltu- to nie ukrywam że
                                    przyjemnie byłoby mi zajrzeć i ewentualnie popieścić (jak ktoś by napisał że
                                    nie to musiałby być obłudny)!!! Nie ukrywam że stale mnie do tego zachęcacsz!
                                    • Gość: jasmina Re:ust Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 13:14
                                      Drogie usta Pete!
                                      Do niczego was nie zachęcam! Wręcz przeciwnie: usiłuję,
                                      jak na razie, bezskutecznie, ostudzić wasz zapał! Hej
                                      usta! A gryziecie czasami?!

> Jak ktoś mi się podoba (z rozmowy bo jeszcze Cie nie widziałem) to wydatnie
                                      > skraca mi się pamięć co do negatywów! A w sprawie dekoltu- to nie ukrywam że
                                      > przyjemnie byłoby mi zajrzeć i ewentualnie popieścić (jak ktoś by napisał że
                                      > nie to musiałby być obłudny)!!! Nie ukrywam że stale mnie do tego zachęcacsz!

• Gość: Pete Re:strażak Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 13:29
                                        Tak czasem jak ktoś jest niemiły to te usta potrafią kąsać! Natomiast dla
                                        miłych i ciekawych usta i ząbki lekko przygryzają szczyty i wzgórki (nr. 1 i
                                        nr.2)!!!! wybieraj więc!
                                        • Gość: jasmina Re:do groźnego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:02
                                          Jestem tylko słabą kobietą! Jak możesz stawiać mnie przed
                                          tak okropnym wyborem.... I teraz sama nie wiem co robić:
                                          jak będę niemiła to mnie zagryziesz... Ale jak będę miła,
                                          to też mnie zagryziesz..... Co robić?!

> Tak czasem jak ktoś jest niemiły to te usta potrafią kąsać! Natomiast dla
                                          > miłych i ciekawych usta i ząbki lekko przygryzają szczyty i wzgórki (nr. 1 i
                                          > nr.2)!!!! wybieraj więc!

• Gość: Pete Re:do niewinne Jasmin! IP: 195.136.251.* 30.07.01, 15:20
                                            Ale myślę że to drugie ugryzienie (przygryzienie) sprawiłoby Ci wiele
                                            przyjemności w przeciwieństwie do opcji pierwszej!!! Wybieraj więc!
                                            • Gość: jasmin Re:do groźnego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:33
                                              Jest jeszcze trzecia opcja, o której zapomniałeś: to JA
                                              ugryzę Ciebie! Co Ty na to?! Tylko nie wiem, czy by Ci się
                                              spodobało....

> Ale myślę że to drugie ugryzienie (przygryzienie) sprawiłoby Ci wiele
                                              > przyjemności w przeciwieństwie do opcji pierwszej!!! Wybieraj więc!

• Gość: Pete Re:do gryzącej Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 15:35
                                                A to zależy w co Słoneczko - co prawda preferuję ssania, ale jakbyś zrobila to
                                                umiejętnie to...! Fajna ta opcja1 Wchodzę w to!
                                                • Gość: jasmina Re:do świntucha Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:39
                                                  A wchodź sobie w co chcesz tylko mnie w to nie mieszaj....
                                                  A co do ssania, to sądzę, że nawet pomimo starczego wieku
                                                  sam sobie dosięgniesz... Baw się dobrze tylko wcześniej
                                                  włóż zęby do szklanki....

> A to zależy w co Słoneczko - co prawda preferuję ssania, ale jakbyś zrobila to
                                                  > umiejętnie to...! Fajna ta opcja1 Wchodzę w to!

• Gość: Pete Re:do dziewicy Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 15:42
                                                    Ojej, już się obrażasz! Nie rozczarowuj mnie co do siebie i swojej
                                                    dowcipności!!! Niestety niedługo kończe pracę, więc czekam na Twój kontakt
                                                    mailowy - xxxxx7@wp.pl lub jutro na forum!!! Proszę nie zwiedź mnie i napisz
                                                    lub badź!!!
                                                  • Gość: SEX Re:do dziewicy Jasmin IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 15:57

> Ojej, już się obrażasz! Nie rozczarowuj mnie co do siebie i swojej
                                                    > dowcipności!!! Niestety niedługo kończe pracę, więc czekam na Twój kontakt
                                                    > mailowy - xxxxx7@wp.pl lub jutro na forum!!! Proszę nie zwiedź mnie i napisz
                                                    > lub badź!!!

HEJ PETE ,LADNA MASZ PRACE,POWIEDZ CO ROBISZ OPRUCZ ROMANSOWANIA NA FORUM?
                                                  • Gość: jasmina Re:do Sexa IP: 194.181.38.* 30.07.01, 16:45
                                                    Dobre pytanie! Wrodzona nieśmiałość nie pozwoliła mi go
                                                    zadać!
                                                    A Ty, Sex, dlaczego krzyczysz?! I nie odpowiedziałeś na
                                                    moje pytanie! Podjedź kawałek do góry to na pewno je
                                                    zobaczysz....

>
                                                    > HEJ PETE ,LADNA MASZ PRACE,POWIEDZ CO ROBISZ OPRUCZ ROMANSOWANIA NA FORUM?

• Gość: SEX Re:DO JASMINA IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 17:11
                                                    Gość portalu: jasmina napisał(a):

> Dobre pytanie! Wrodzona nieśmiałość nie pozwoliła mi go
                                                    > zadać!
                                                    > A Ty, Sex, dlaczego krzyczysz?! I nie odpowiedziałeś na
                                                    > moje pytanie! Podjedź kawałek do góry to na pewno je
                                                    > zobaczysz....
                                                    >
                                                    >
                                                    > Gość portalu: SEX napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > HEJ PETE ,LADNA MASZ PRACE,POWIEDZ CO ROBISZ OPRUCZ ROMANSOWANIA NA FORUM?
                                                    >
                                                    PRZEPRASZM,PRZEOCZYLEM.PEWNO ZE JESTEM WULKANEM SEXU ZWLASZCZA WTEDY KIEDY SA
                                                    DUZE GORY DO ZALANIA.W AMERYCE SA DUZE POPIERSIA.ALE JAK WIDAC NIE WPADLY JESZCZE
                                                    NA TO FORUM.
                                                  • Gość: jasmina Re:DO sexa IP: 194.181.38.* 30.07.01, 17:15

A może to Ty nie wpadłeś na to, aby się porządnie
                                                    rozejrzeć i poszukać!

> PRZEPRASZM,PRZEOCZYLEM.PEWNO ZE JESTEM WULKANEM SEXU ZWLASZCZA WTEDY KIEDY SA
                                                    > DUZE GORY DO ZALANIA.W AMERYCE SA DUZE POPIERSIA.ALE JAK WIDAC NIE WPADLY JESZC
                                                    > ZE
                                                    > NA TO FORUM.

• Gość: SEX Re:DO JASMINA IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 17:27
                                                    Gość portalu: jasmina napisał(a):

>
                                                    > A może to Ty nie wpadłeś na to, aby się porządnie
                                                    > rozejrzeć i poszukać!
                                                    >
                                                    >
                                                    > > PRZEPRASZM,PRZEOCZYLEM.PEWNO ZE JESTEM WULKANEM SEXU ZWLASZCZA WTEDY KIEDY
                                                    > SA
                                                    > > DUZE GORY DO ZALANIA.W AMERYCE SA DUZE POPIERSIA.ALE JAK WIDAC NIE WPADLY
                                                    > JESZC
                                                    > > ZE
                                                    > > NA TO FORUM.
                                                    >
                                                    WPADLEM OCZYWISCIE NA TO I MYSLE ZE W KONCU SIE KTORAS ODEZWIE.JEZELI NIE TO
                                                    ZNACZY NIE SZUKA PO DRUGIE NIE MA KOMPUTERA PO TRZECIE NIE WIE O MNIE PO CZWARTE
                                                    MUSZE ZAMKNAC KOMPUTER I WYJSC NA WYCIECZKE PIESZA PO PIATE GDYBYM TO ZROBIL NIE
                                                    MIALABYS MNIE DO ROZMOWY. JAK WIDZISZ RADZISZ MI COS NA CZYM BYS SAMA STRACILA.
                                                  • Gość: jasmina Re:DO sexa IP: 194.181.38.* 30.07.01, 17:40
                                                    Straciła?????? Nie pochlebiaj sobie! Napisałeś do mnie dwa
                                                    zdania i sądzisz, że umieram ze szczęścia?!
                                                    Nie dziwne że dużych biustów musisz szukać aż za oceanem:
                                                    tam chyba wszyscy mają Cię dosyć skarbie :-)))))
                                                    I zmień do cholery czcionkę! Nie jestem ślepa!

> WPADLEM OCZYWISCIE NA TO I MYSLE ZE W KONCU SIE KTORAS ODEZWIE.JEZELI NIE TO
                                                    > ZNACZY NIE SZUKA PO DRUGIE NIE MA KOMPUTERA PO TRZECIE NIE WIE O MNIE PO CZWART
                                                    > E
                                                    > MUSZE ZAMKNAC KOMPUTER I WYJSC NA WYCIECZKE PIESZA PO PIATE GDYBYM TO ZROBIL NI
                                                    > E
                                                    > MIALABYS MNIE DO ROZMOWY. JAK WIDZISZ RADZISZ MI COS NA CZYM BYS SAMA STRACILA.

• Gość: SEX Re:DO JASMINA IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 17:56
                                                    Czciake juz zmieniam; okej!.Chyba zakoncze ten dialog bo ja do ciebie z rozami
                                                    a ty do mnie z kolcami.
                                                  • Gość: jasmina Re:do Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 16:42
                                                    O rany... mm kłopot z policzeniem tych iksów....zastanowię
                                                    się czy napisać!

> Ojej, już się obrażasz! Nie rozczarowuj mnie co do siebie i swojej
                                                    > dowcipności!!! Niestety niedługo kończe pracę, więc czekam na Twój kontakt
                                                    > mailowy - xxxxx7@wp.pl lub jutro na forum!!! Proszę nie zwiedź mnie i napisz
                                                    > lub badź!!!

• Gość: Pete Re:do niezdecydowanej Jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 09:13
                                                    Oj widze że nie wyszło Coi policzenie tych iksów i nie napisałaś! a szkoda!!!
                                                    wiele miłego w ten sposób Cie ominęło!!
                                                  • Gość: jasmina Re:do zarozumiałego Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 09:27
                                                    Oj widzę, że się zmartwiłeś!
                                                    Co konkretnie rozumiesz pod słowem "miłego"? Twoje
                                                    przechwałki :-))))) ?

> Oj widze że nie wyszło Coi policzenie tych iksów i nie napisałaś! a szkoda!!!
                                                    > wiele miłego w ten sposób Cie ominęło!!

• Gość: Pete Re:do poprostu Jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 09:41
                                                    za dużo chcialabys wiedzieć! policz te iksy i napisz to się dowiesz, a nie
                                                    będziesz tego żalowała!
                                                  • Gość: jasmina Re:do poprostu Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 09:45
                                                    Może kilka zdań zachęty, bo jak na razie, nie czuję się
                                                    jakoś szczególnie podekscytowana....

> za dużo chcialabys wiedzieć! policz te iksy i napisz to się dowiesz, a nie
                                                    > będziesz tego żalowała!

• Gość: Pete Re:do zachęcającej jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 09:50
                                                    A więc uważaj: będzie interesująco (w sensie intelektualnym), dowcipnie (żarty)
                                                    przejmująco (w sensie erotycznym) i pouczająco (w sensie doświadczeń i
                                                    poglądów).
                                                    A na koniec zupelna niespodzianka - ale o niej w mailu!

Czekam!
                                                  • Gość: aga Re:odp.do Pete IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 10:09
                                                    dołączam się jeżeli pozwolicie...Najbardziej zainteresowała mnie kwestia
                                                    pouczających doświadczeń???Proszę o rozwinięcie wątku .
                                                  • Gość: Pete Re:odp.do aga IP: 195.136.251.* 31.07.01, 10:14
                                                    Żaluję bardzo ale na to to trzeba sobie zasłużyć! ta wiedza jest tylko dla
                                                    wybranych, bo inaczej nie bylaby żadną tajemnicą! Postaraj się!
                                                  • Gość: jasmina Re:do obłudnego Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 10:20
                                                    No i po co ja nieszęsna policzyłam te iksy! Zachęcasz całe
                                                    forum żeby się starało?! Ale numer......

> Żaluję bardzo ale na to to trzeba sobie zasłużyć! ta wiedza jest tylko dla
                                                    > wybranych, bo inaczej nie bylaby żadną tajemnicą! Postaraj się!

• Gość: Pete Re:do zmartwionej jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 10:22
                                                    Wciąż tylko na Ciebie czekam pod tymi iksami! Czekam na odp. na maila!
                                                  • Gość: aga Re:do wymagającego Pete IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 10:38
                                                    Oj chyba niepotrzebnie weszłam w paradę ,bo już stałeś się <obłudny>.A zresztą
                                                    ty czkasz na Jasmine i nawet moja" stójka w zwisie "chyba cię nie zachwyci .A
                                                    mogło być tak intrygująco...Poooozdrowionka rudowłosa Aga
                                                  • Gość: jasmina Re:do Agi IP: 194.181.38.* 31.07.01, 10:43
                                                    Aga, nie bierz tego do siebie! Ja po prostu jestem jedna
                                                    na milion, i dlatego on na mnie leci!
                                                    pozdrawiam
                                                    Jasmina

Gość portalu: aga napisał(a):

> Oj chyba niepotrzebnie weszłam w paradę ,bo już stałeś się <obłudny>.A zr
                                                    > esztą
                                                    > ty czkasz na Jasmine i nawet moja" stójka w zwisie "chyba cię nie zachwyci .A
                                                    > mogło być tak intrygująco...Poooozdrowionka rudowłosa Aga

• Gość: Pete Re:do agi IP: 195.136.251.* 31.07.01, 11:05
                                                    Jasmin na razie wygrywa!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: jasmina Re:do milutkiego Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 11:10
                                                    Wiesz co, zaczynam Cię lubić!
                                                    A tak nawiasem mówiąc, to skąd wiesz, że ona przegrywa???
                                                    Jakieś konszachty za moimi plecami?!

> Jasmin na razie wygrywa!!!!!!!!!!

• Gość: Pete Re:do słodziutkiej jasmin IP: 195.136.251.* 31.07.01, 11:16
                                                    Bardzo mnie to cieszy i daje nadzieję na...! A to dlaczego na razie przegrywa
                                                    to wiesz gdzie możemy komentować!
                                                  • Gość: jasmina Re:do Pete IP: 194.181.38.* 31.07.01, 11:21
                                                    Na nic Ci nie daję nadziei i lepiej od razu wbij to sobie
                                                    do tej niebieskookiej główki!
                                                    Sam zacząłeś pierwszy komentować!

AGA!!!!! BROŃ SIĘ!!!! HEHEHEHEHEHE,,,,,,,,

> Bardzo mnie to cieszy i daje nadzieję na...! A to dlaczego na razie przegrywa
                                                    > to wiesz gdzie możemy komentować!

• Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 11:55
            Będę czekał, nawet jeśli wątek opustoszeje.
            Przestaję lubić wszystkie nacje, które mieszkają nad Adriatykiem, a zwłaszcza
            Włochów. Oni się ponoć strasznie kobietom podobają i techniki podrywania kobiet
            mają we krwi.
            Kiedy się odezwiesz z powrotem?
            Pozdrowienia
            • Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 17:15
              No tak Pete zajął się Jasminą, Jasmina Petem.
              A ja nie wiem BABY jednego: jak mam liczyć te 10 dni: od 27-ego czy 30-ego, czy
              Ty już wyjechałaś i piszesz z terenu? Jeśli tak to moglibyśmy trochę
              porozmawiać jeszcze...
              • Gość: Janek Do Pete, Jasmin i Agi IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 11:10
                Słyszałeś to Pete? Lecisz na nią! Swoją drogą, ja się nie dziwię...
                Gdyby nie to, że czekam, aż BABY odezwie się do mnie, wzięlibyśmy Jasmin w dwa
                ognie. Żadna twierdza nie wytrzymałaby naszego naporu. Chyba, że Aga przyszłaby
                w sukurs...Wtedy siły byłyby wyrównane. Wiem, wiem nie potrzeba Ci pomocy...
                Pozdrowienia
                • Gość: jasmina re: do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 11:14
                  To się chyba nazywa męska solidarność, co?! Nie proponuj
                  żadnych trójkątów ani czworokątów, bo on gotów wejść w ten
                  interes!
                  Tak poza tym, to z mojej twierdzy odpadło już kilka
                  cegiełek! On ma niebieskie oczy...................

Gość portalu: Janek napisał(a):

> Słyszałeś to Pete? Lecisz na nią! Swoją drogą, ja się nie dziwię...
                  > Gdyby nie to, że czekam, aż BABY odezwie się do mnie, wzięlibyśmy Jasmin w dwa
                  > ognie. Żadna twierdza nie wytrzymałaby naszego naporu. Chyba, że Aga przyszłaby
                  >
                  > w sukurs...Wtedy siły byłyby wyrównane. Wiem, wiem nie potrzeba Ci pomocy...
                  > Pozdrowienia

• Gość: Janek Do Jasminy IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 13:05
                    Nie uznaję trójkatów, czworokątów i w ogóle nie lubię geometrii, ale kocham
                    anatomię.
                    Skoro Twa twierdza słabnie, nie przyczynię się do Twej zguby. Mam nadzieję, że
                    podpiszecie gdzieś traktat pokojowy. Ostatniego słowa nie traktuj dosłownie...
                    Aj! czyżbym już oberwał?
                    A ja czekam, aż znad morza powróci małomówna BABY, bym mógł omówić z Nią zasady
                    wzajemnej hmmmmm.... inkorporacji?
                    • Gość: jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 13:16
                      Wieści z ostatniej chwili: moja twierdza uzbroiła się w
                      dodatkowy mur i fosę nie do przebycia! Nasz uroczy Pete
                      już dobrze wie dlaczego.... Poza tym chyba w końcu wziął
                      się do pracy bo zamilkł.
                      Ja też nie uznaję geometrii ani innych tego typu
                      kombinacji i zdania nie zmienię....
                      Co do BABY to chyba muszę prześledzić waszą
                      korespondencję, bo jak na razie nie wiem kim się tak mocno
                      ekscytujesz :-)))))

> Nie uznaję trójkatów, czworokątów i w ogóle nie lubię geometrii, ale kocham
                      > anatomię.
                      > Skoro Twa twierdza słabnie, nie przyczynię się do Twej zguby. Mam nadzieję, że
                      > podpiszecie gdzieś traktat pokojowy. Ostatniego słowa nie traktuj dosłownie...
                      > Aj! czyżbym już oberwał?
                      > A ja czekam, aż znad morza powróci małomówna BABY, bym mógł omówić z Nią zasady
                      >
                      > wzajemnej hmmmmm.... inkorporacji?

• Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 14:06
                        Będziesz rozczarowana i zawiedziona, bo niewiele mojej korespondencji z Baby na
                        forum i w ogóle. Czy jest się czym ekscytować? T r u d n o powiedzieć, ale
                        powiedziałem, że będę na forum, do czasu kiedy powróci. To kwestia lojalności,
                        chociaż znam ją z trzech (?) może czterech zdań z forum.
                        Jeśli okaże się, że zwinęła żagle i odpłynęła (jest nad morzem), no cóż...
                        Wtedy n i e c h y b n i e moje dziesięć pułków stanie u bram Twoich dwóch
                        niebosiężnych twierdz i nie straszne mi będą Twe mury. Oblężenie będzie trwało
                        do skutku, chyba, że otworzysz mi bramy, a wtedy z Twoich dwóch szczytów
                        zbliżymy się do Niebios. Będziemy jak bogowie na Olimpie, a nektar i ambrozja
                        będą lać się strumieniami.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 14:15
                          Cooooooooooo??????
                          Z braku laku i kit dobry?!
                          Mam w tym momencie nadzieję, że nie wróci, a Tobie życie
                          upłynie na dobijaniu się do mych zamkniętych na głucho
                          bram!
                          Obraziłam się na amen......

I to tylko dlatego, że ona ma niebieskie oczy, a ja nie!
                          Och......

> Będziesz rozczarowana i zawiedziona, bo niewiele mojej korespondencji z Baby na
                          >
                          > forum i w ogóle. Czy jest się czym ekscytować? T r u d n o powiedzieć, ale
                          > powiedziałem, że będę na forum, do czasu kiedy powróci. To kwestia lojalności,
                          > chociaż znam ją z trzech (?) może czterech zdań z forum.
                          > Jeśli okaże się, że zwinęła żagle i odpłynęła (jest nad morzem), no cóż...
                          > Wtedy n i e c h y b n i e moje dziesięć pułków stanie u bram Twoich dwóch
                          > niebosiężnych twierdz i nie straszne mi będą Twe mury. Oblężenie będzie trwało
                          > do skutku, chyba, że otworzysz mi bramy, a wtedy z Twoich dwóch szczytów
                          > zbliżymy się do Niebios. Będziemy jak bogowie na Olimpie, a nektar i ambrozja
                          > będą lać się strumieniami.
                          > Pozdrawiam

• Gość: Janek Do urażonej (ale dlaczego?) Jasmin IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 14:48
                            Dlaczego "Z braku laku" i dlaczego "i kit dobry?!"
                            Cudownie się z Tobą rozmawia, ale ten lak i kit... OK wiem, że to żart.

"a Tobie życie upłynie na dobijaniu się do mych zamkniętych na głucho
                            bram!"
                            Może znajdę jakiś klucz...

"I to tylko dlatego, że ona ma niebieskie oczy, a ja nie!"
                            Twoje oczy też są piękne. Twe włosy, ciało, och! o n e są naprawdę wspaniałe.
                            Twoja talia ze wszystkimi rozkosznymi zakątkami. Ach! I nogi. Brak słów!
                            popatrz na siebie w lustro! Zrozumiesz me zachwyty.
                            Co do Baby: kolor oczu i włosów ma charakter drugorzędny. A tak swoją drogą:
                            gdybym zaproponował Ci prywatną konwersację przez nasze konta e-mailowe już
                            teraz, powiedziałabyś, że jestem typem, który wykorzystuje nieobecność jednej
                            by być z drugą. A to nie leży w moim charakterze. Więc chyba jestem porządku,
                            choć moze mi się to nie będzie opłacać. To się nazywa kobieca przewrotność, jak
                            byś nie zrobił jest źle.
                            Co do bram: nie zamykaj ich... Bo nigdy nie wiadomo, kiedy....
                            Pozdrawiam

• Gość: jasmina Re: do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 14:59
                              Ech..... Ciężkie z wami życie wstrętne chłopy.... Nie
                              żebym chciała zaraz dać Ci swojego maila, ale jak długo
                              masz tu zamiar usychać z tęsknoty??? Lubię facetów, którzy
                              bywają w porządku, choć to pojęcie bardzo względne, nie
                              sądzisz?

> Dlaczego "Z braku laku" i dlaczego "i kit dobry?!"
                              > Cudownie się z Tobą rozmawia, ale ten lak i kit... OK wiem, że to żart.
                              >
                              > "a Tobie życie upłynie na dobijaniu się do mych zamkniętych na głucho
                              > bram!"
                              > Może znajdę jakiś klucz...
                              >
                              > "I to tylko dlatego, że ona ma niebieskie oczy, a ja nie!"
                              > Twoje oczy też są piękne. Twe włosy, ciało, och! o n e są naprawdę wspaniałe.
                              >
                              > Twoja talia ze wszystkimi rozkosznymi zakątkami. Ach! I nogi. Brak słów!
                              > popatrz na siebie w lustro! Zrozumiesz me zachwyty.
                              > Co do Baby: kolor oczu i włosów ma charakter drugorzędny. A tak swoją drogą:
                              > gdybym zaproponował Ci prywatną konwersację przez nasze konta e-mailowe już
                              > teraz, powiedziałabyś, że jestem typem, który wykorzystuje nieobecność jednej
                              > by być z drugą. A to nie leży w moim charakterze. Więc chyba jestem porządku,
                              > choć moze mi się to nie będzie opłacać. To się nazywa kobieca przewrotność, jak
                              >
                              > byś nie zrobił jest źle.
                              > Co do bram: nie zamykaj ich... Bo nigdy nie wiadomo, kiedy....
                              > Pozdrawiam
                              >

• Gość: sex Re: http://.bearchive.com/ IP: *.tnt33.chi5.da.uu.net 31.07.01, 19:15
      Hej dziewczyny, ktos zucil pytanie co to znaczy duzy biust.Zobaczci sobie
      powyzsza strone zeby nie bylo watpliwosci
    • Gość: Sex Re:To juz teraz wszystko wiem IP: *.tnt33.chi5.da.uu.net 31.07.01, 19:47
      dlaczego na forum takie pustki po godz.4tej. Poprostu towarzystwo skonczylo
      prace.E chyba sie przeniose spowrotem do Kraju,bo jak widze tam praca juz
      zaczyna byc przyjemnoscia.A tutaj w tym US ludzie chodza do pracy z potrzeby.
      • Gość: Janek Re:To juz teraz wszystko wiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 20:59
        Pusto, kurcze, bo pracują (pracowali) do teraz. W końcu trzeba popracować na
        zbytki tego świata.
        Pozdrowienia
        • Gość: Janek Do cichej Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:51
          "Ech..... Ciężkie z wami życie wstrętne chłopy.... "
          Zaraz tam wstrętne. To taka babska kokieteria. Kurcze, korci mnie aby się z
          Tobą umówić i to od dłuższego czasu.
          Mam pytanie, czy jeśli uschnę z tęsknoty, czy upoisz mnie w ostatniej chwili i
          utrzymasz na tym ziemskim padole przy życiu?
          Co do względności, masz rację. Jest taki miły (facet) na początku, a potem
          okazuje się, że niekoniecznie. Myślę, że to kwestia naszych oczekiwań względem
          innych i rozczarowań, gdy wytworzony wizerunek mija się z rzeczywistością. My
          faceci także tworzymy takie wizerunki i także zdarza się, że rozczarowujemy
          się. Prosta recepta: mniej oczekiwań, mniej rozczarowań.
          Pozdrowienia dla nieziemskiej Jasmin
        • Gość: aga Re:do JasminJankaPete IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:14
          Wrócłam...może nie do końca aby walczyć,ale aby troszkę zamącić te Wasze
          trele.Ponoć przegrywam,a jeszcze nie stanęłam do żadnej potyczki...isn\t it
          funny?Czekam na zestaw konkurencji i zobaczymy...Pozdrowienia dla "rywalki"
          Jasmine .aga
          • Gość: Janek Re:do JasminJankaPete IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:31
            Witamy w kąciku wzajemnej adoracji, gdzie obelga i brak grzeczności wstępu nie
            ma. Ale jak Cię tu zapytać o ten biust. Poprzedniczka Twa przesłania mi i
            Pete''owi Stany. A Ty co nam przesłonisz?
            • Gość: Aga Re:do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:42
              Tylko mi nie mów ,że nic nie widzisz??może nie dysponuję rozmiarem jasmin,ale
              jest na co popatrzeć.Tylko czemu Wy<meżczyżni> przywiązujecie taką wagę do
              biustu?A inne walory...Pozdrowienia i miłego oglądania
              • Gość: Janek Do Agi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:58
                "Ciemność, widzę ciemność" Przecież noc jest to jak mam to ocenić?

"Tylko czemu Wy<meżczyżni> przywiązujecie taką wagę do biustu?A inne walory?"

Nie przesadzaj, uwielbiam obfite rozkoszności, ale nie jest to klucz moich
                poszukiwań kobiety. A wiesz to nawet ciekawe, bo wśród kobiet, które poznałem i
                uznaję za ciekawe i atrakcyjne pod wieloma względami nie było takiej z dużym
                biustem. Tak więc inne walory najpierw zwracają moją uwagę i uwierz jest wśród
                nich inteligencja, rozsądek itd. A przecież jestem wzrokowcem bo jestem
                mężczyzną!
                Dlaczego przywiązuję uwagę do większego biustu? Bo jest wspaniały! Banał mi
                trochę wyszedł. Może dlatego, że nie potrafię do końca uzasadnić dlaczego tak
                podobają mi się obfite biusty.
                Pozdroienia
                • Gość: AGA Re: Do jANKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 02:15
                  O chwała ci za to!!!!inteliencja -konieczna w stu %,ale rozsadek może
                  zmieszałaby w połowie z spntanicznością,nie uznawaniem granic takim carpe
                  diem.Co ty na to?Czyż to nie wspaniąła mieszanka ?Życie jest takie krótkie .że
                  trzeba je jeść garsciami.powoli idę do łózia,bo dzisiejszy dzień obfitowł w
                  zbyt wiele atrakcji:skasowałm prawie mój samochód ,bo ktos zapomniał,że drodze
                  podporządkowanej nie ma się pierwszeństwana.3_aj za mnie kciuki w jutrzejszej
                  walce z ubezpieczycielami.Do usłyszenia
    • Gość: sex Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt13.chi1.da.uu.net 01.08.01, 08:47
      Puk,Puk,-to ja sex; sprawdzam obecnosc.Wszyscy sa?.Sa ,to super i widze ze nowi
      entuzjasci i entuzjastki entuzjastow dochodza.Janek mam propozycje nie do
      odrzucenia.Trzeba zawiazac Klub Milosnikow Kobiet z Duzym Biustem.Ja mysle ze
      Ty to zorganizujesz a ja jak przyjade ze Stanow to ci pomoge w
      kwalifikacjach.Ja mysle zeby zaczac od rozmiaru"D" w dol.Oczywiscie to bedzie
      prawdziwy Pagent i wszystkie talenty beda brane pod uwage.
    • Gość: jasmina Re: do janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 09:33
      A jak bardzo Cię korci????? :-))))
      Co do względności, to ja zazwyczaj oszczędzam sobie
      rozczarowań i na nic się nie nastawiam. Kwestia tylko
      tego, że ta druga strona wyobraża sobie bóg wie co i
      potem wychodzą różne takie..... Chodzi o to, że nie
      jestem blondynką we wszystkich znaczeniach tego słowa...
      Sam rozumiesz, że kłopoty gotowe.....
      • Gość: Janek Do Jasminy i SEXa IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 12:52
        Jejku strasznie mnie korci, żeby się z Tobą umówić, wierz mi. POWAŻNIE!
        Intrygujesz mnie, chciałbym zapytać o Twój adres e-mailowy, ale "zabrałem"
        kobietę SEX-owi, oczywiście wirtualnie i co teraz? Zrejterować i zaproponować
        spotkanie Innej? Trochę to byłoby nie fair. Ale zaraz, zaraz, właściwie to
        przecież już mam Twój e-mail. Między młotem a kowadłem, niedługo zamienię się w
        osła Sancho Pansy, ale jak on skończył...

Kiedy ja mam randkę w ciemno, to wyobrażam sobie Tą dziewczynę jako kogoś
        najzupełniej zwyczajnego, ani pięknej ani bardzo brzydkiej. Wtedy nie ma
        wizualnego rozczarowania.

A do SEX-a, nie bardzo lubię struktury i sformalizowanie. Poza tym chyba
        jeszcze Nas trochę mało, aby powstał Klub Miłośników Kobiet Z Dużym Biustem.
        Pytanie natury formalnej: czy ma to być klub tylko męski, czy Panie też mogą
        być miłośniczkami dużego biustu? Chyba, że to byłoby jakieś lobby, wspierające
        nasze działania.
        • Gość: Jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 12:58
          Możecie założyć sobie ten klubik dla sfrustrowanych
          amatorów damskich popiersi, ale pod warunkiem, że to JA
          zostanę przewodniczącą! :-))))
          Tak poza tym, to skąd masz mój adres? No dobra: wiem
          skąd..... Trudno tu o anonimowość. Zawsze możesz zrobić
          z niego odpowiedni użytek... Pete zdążył się śmiertelnie
          obrazić... Zresztą wcale mu się nie dziwię: też bym się
          na siebie obraziła :-)))) Zobaczymy, co Ty
          wymyślisz............
          • Gość: janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 13:28
            Dlaczego zaraz sfrustrowanych?
            "....ale pod warunkiem, że to JA zostanę przewodniczącą!"

Skład osobowy zarządu jeszcze nie był dyskutowany, ale weźmiemy to pod uwagę.

"Pete zdążył się śmiertelnie obrazić... Zresztą wcale mu się nie dziwię: też
            bym się na siebie obraziła."

Moze to nieładne i niesolidarne, ale cieszę się odrobinę, że Mu się nie udało.
            Pete nie bądź obrażony. Dobrze, już dobrze, świnia jestem no.
            Pozdrowienia
            • Gość: jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 14:45
              No nie przesadzaj z samokrytyką: zostaw coś dla mnie!
              Poza tym, dlaczego cieszysz się tylko odrobinę?! Gdzie
              Twój zapał?
              pozdrawiam....

Gość portalu: janek napisał(a):

> Dlaczego zaraz sfrustrowanych?
              > "....ale pod warunkiem, że to JA zostanę przewodniczącą!"
              >
              > Skład osobowy zarządu jeszcze nie był dyskutowany, ale weźmiemy to pod uwagę.
              >
              > "Pete zdążył się śmiertelnie obrazić... Zresztą wcale mu się nie dziwię: też
              > bym się na siebie obraziła."
              >
              > Moze to nieładne i niesolidarne, ale cieszę się odrobinę, że Mu się nie udało.
              > Pete nie bądź obrażony. Dobrze, już dobrze, świnia jestem no.
              > Pozdrowienia

• Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 15:58
                No dobrze, niech Ci będzie, że cieszę się bardziej.
                I po co ja to mówię, skoro Ty już dajesz mi do zrozumienia bym pozwolił Tobie
                się krytykować.
                Pozdrowienia dla Szatynki
                • Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 16:04
                  Jasne, że Cię skrytykuję: uwodzisz chyba już z połowę
                  forum, a jak któraś naiwna z natury niewiasta, zaczyna
                  się na to nabierać, to zasłaniasz się jakąś Baby....
                  Niezły z Ciebie numerek :-)))) Jeszcze kilka dni i nasza
                  blondynka będzie skuteczniejsza od chińskiego muru!
                  • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 16:22
                    "Jasne, że Cię skrytykuję: uwodzisz chyba już z połowę forum"

Ależ skąd, no może w tym wątku.

Jako prawdziwy mężczyzna żadną kobietą się nie zasłaniam i jestem szczery,
                    kiedy mówię, że katusze przezywam jak ten osioł z "Don Kichota". Najpierw mówi
                    Taka czy zaczekasz, a kiedy mówię, że tak, to Inna ma do mnie wyrzut.
                    A czy Ty wiesz, jak trudno jest mężczyźnie czekać, kiedy Ty mnie tak kusisz?
                    Nie wspomnę już o Magdzie, na Nią też trudno nie zwrócić uwagi.

A BABY może będzie skuteczna, ale jeśli się nie odezwie to zwinę żagle.
                    Przybiję wtedy do przystani Jasmin. A tam połyskujące w słońcu Alpy przywrócą
                    mi wiarę w szczęście. Wpłynę do doliny, gdzie ponoć płynie strumień między
                    szczytami i tam wysiądę z łodzi. Udam się doliną w górę rzeki i stamtąd wyruszę
                    by zdobyć zapierające dech w mych piersiach Mt Blanc!!!
                    Pozdrawiam
                    • Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 16:29
                      Drogi Janku!
                      Jako prawdziwa kobieta nie mam sumienia przerywać Ci
                      snucia Twoich wizji..... Po drugie, nie odczuwam
                      jakiejkolwiek potrzeby stawania do wyścigu, którego
                      finałem będzie rozwinęcie przez Ciebie żagli...... Choć
                      mogłoby to być niezwykle ciekawe. Mam nadzieję, że Baby
                      zjadły conajmniej rekiny! Miłego dnia.......:-)))))
                      • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 16:41
                        Czy tu trwa jakiś wyścig? Skądże!!! niczyj z nikim, nie bierz tego w ten sposób.
                        Czyżbyś była już zdegustowana, zmęczona?
                        Morze morzem, ale Alpy chciałbym odwiedzić... Z Tobą. Chciałbym powspinać się z
                        Tobą, nie żartuję! Wtedy, kiedy tylko zechcesz. Ale nie przez najbliższy
                        tydzień, proszę.
                        Adres Twego portu zdobyłem podstępem wszak nie po to, by pozotał nie
                        wykorzystany. Rewanzuje się swoim.
                        Port zwany BABE moze już nie istnieje. Moze to był tylko miraż dla dwóch
                        chłopców jednego z Mazowsza, drugiego z USA. Kto wie?
                        Pozdrowienia
                        • Gość: Jasmin Re: Do Janku IP: 194.181.38.* 01.08.01, 16:46
                          Twoja wnikliwość mnie przeraża :-((((((((((
                          Z tymi wyścigami to był żart.... Naprawdę! Ja nie muszę
                          się ścigać bo i tak zawsze wygrywam :-))))))
                          Wybierasz się na urlop???? Ale Ci dobrze........
                          A Alpy wolę zimą, bo uwielbiam jeździć na nartach....
                          Pozdrawiam
                          J.
                        • Gość: Magda Re: Do Jasmin i Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:52
                          Janku teraz pokazałeś serce na dłoni.Jesteś chętny do wędrówek,szczery,
                          miły,pomysłowy.Oj,oj,oj jaka szkoda ,ze zapatrzony jesteś TYLKO w Jasmine i
                          TYLKO z Nią w te Alpy.Może ze mną choć w Beskidy?
                          • Gość: jasmina Re: Do Magdy IP: 194.181.38.* 01.08.01, 17:18
                            Coś Ty.... Ja to tylko taka przykrywka... Za tydzień wraca
                            Baby, a wtedy oboje się ulotnią na jakiś odległy, miły
                            wątek.... buhuhuhuuuuuuuuuu......:-(((((

Gość portalu: Magda napisał(a):

> Janku teraz pokazałeś serce na dłoni.Jesteś chętny do wędrówek,szczery,
                            > miły,pomysłowy.Oj,oj,oj jaka szkoda ,ze zapatrzony jesteś TYLKO w Jasmine i
                            > TYLKO z Nią w te Alpy.Może ze mną choć w Beskidy?

• Gość: Janek Re: Do Magdy IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 17:49
                              Magdo, z Alpami to były tylko takie tam... bezeceństwa męskie skierowane do
                              kobiety. No wiesz, uruchomiona ciężka męska wyobraźnia, której tylko jedno w
                              głowie. Ale na pociechę powiem, że nie tylko taka wyobraźnia w tej mojej głowie.
                              Beskidy, bliskie i też niczego sobie. No tak, ale mi to się tak jednoznacznie
                              kojarzy. Ale co ja zrobię?
                              Proszę nie czerwień się jesteśmy dorośli. Jeśli takie skojarzenia Ci się nie
                              podobają, to przepraszam, ale cóż jest w nas mężczyznach coś z małego chłopca,
                              który lubi zabawę. Tylko zabawko o Niebo wspanialsze.
                              Pozdrawiam
                              • Gość: Jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 17:58
                                Nooooo taaaak.....
                                W końcu jestem tylko dużym biustem, na którym każdy może
                                sobie poużywać i powciskać bzdury......
                                Jest mi smutno... Byłoby mi nawet wtedy, gdybyś się okazał
                                lepszy niż Janek z 4 pancernych.....
                                :-(((((((((((((((((((((((((((((((

> Magdo, z Alpami to były tylko takie tam... bezeceństwa męskie skierowane do
                                > kobiety.
                              • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 19:12
                                Czasy gdy się czerwieniłam bezpowrotnie minęły,a szkoda.Teraz pozostała mi
                                tylko cięta riposta.Porównanie do wszelakich górotworów było całkiem zgrabne i
                                chyba byłabym strasznym drętwiakiem gdyby mnie to uraziło.strasznie mnie korci
                                dowiedzieć się bliżej co mieści ta Twoja wyobrażnia i jak daleko ona sięga albo
                                raczej gdzie jej granica?Dla mnie mężczyzna bez wyobrażni odpada w
                                przedbiegachi cenię bardzo otwartą głowę.Póżnopopołudniowe Buziaki w
                                policzek.Magda.
    • Gość: gadula Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.ym1.on.wave.home.com 01.08.01, 19:18
      ...ciagnie do boga co?
      • Gość: Janek Do Jasmin i Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 21:52
        "W końcu jestem tylko dużym biustem, na którym każdy może
        sobie poużywać i powciskać bzdury...... "

Czyżbym Cię Jasmin zawstydził? nie wierzę. Jesteś urocza. Mówiłem wielokrotnie,
        że nie tylko To się liczy.
        • Gość: Janek Do Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:06
          Hmmmmm, to było jak muśnięcie motyla. Takie zmysłowe....

Pozdrawiam i przesyłam całuska
          • Gość: Janek Re: Do Magdy i Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 01:28
            Kiedy tak śpicie, siedzę przy Was i nasycić oczu nie mogę.
            Rozrzucone włosy, pierś unoszona miarowym, regularnym oddechem. Rozluźnione
            mięśnie twarzy i lekki uśmiech. Nocne odzienie skrywające me marzenia, ale i na
            to przyjdzie czas. Innej nocy...
            Byłem u Was. Chciałem coś zostawić. Kwiat, chociaż jeden, ale zawahałem się...
            Czar prysł. Dobranoc
            • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 09:13
              ...drzazga mojej wobrażni czasem zapala się od słowa ,a czasem od zapachu soli
              i czuję jak pode mną przestępuje z nogi na nogę okręt i ocean jest niezmierzony
              też bez żadnego brzegu.Zamknięta w łupinie drzewa jestem cudownie wolna(...)
              oczekiwanie jest moją porą ,a najlepiej jest czekać na Ciebie tyle
              wieczorów...POOOOOBUDKA ,a to coś <mam nadzieję miłego> za moją wczorajszą
              nieobecność.Miłego dnia.
              • Gość: Jasmina Re: Do Janka :-)))))) IP: 194.181.38.* 02.08.01, 09:39
                Witaj Słoneczko........
                Myślałam, że to tylko taki rozkoszny sen..... a to
                jednak byłeś TY........
                Tylko dlaczego ugryzłeś mnie w szyję????
                • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 10:53
                  Ja nie gryzę, ja całuję. To pewnie niecny Zizi ugryzł tak delikatnie, że nie
                  spostrzegłaś.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Jasmin Re: Do Janka!!!!!! IP: 194.181.38.* 02.08.01, 10:57
                    Oooooooooooooooo....... zazdrosny?!
                    A więc to jednak był sen.........................
                    szkoda.......
                    • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:08
                      Ja znoszę granice między snem a rzeczywistością. (tylko najpierw trochę nad tym
                      muszę popracować)
                      Nie jestem zazdrosny.
                      Tej nocy znów będę z Tobą, obiecuję.
                      • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:11
                        No cóż... nie pozostaje mi nic innego, jak uwierzyć w
                        sen na jawie i czekać czekać czekać hrrrrrrrr......
                        • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:20
                          Ostatniej nocy nie chrapałaś. Ale cóż każdy poszukiwacz skarbów musi zmagać się
                          z trudnościami, aby dotknąć niezmierzonych skarbów El Dorado.
                          Pozdrowienia
                          • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:22
                            Ręce precz od Vietnamu!!!!!!
                        • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 11:21
                          Kompletnie mnie ignorujesz.Zostawiam was więc samych .Pa,Pa.<Czyzby ten
                          romantyzm cię przeraził ?Pozdrowienia dla Jasmin.magda
                  • Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:25
                    Mój galeon płynie targany wichrami by dotrzeć do Twego okrętu. Choć najeżony
                    armatami groźnymi, kapitan jego tęsknie spogląda na morze.
                    Przez dzień, przez noc, przez dzień i noc. I wypatrzy i znajdzie.
                    To coś (ale co) było rozkoszne. Ciemno jeszcze było, a ja niedoświadczony...
                    Pozdrowienia
                    • Gość: Janek Re: Do Magdy IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:31
                      Nie odchodź Magdo proszę. Wszak do Katowic tak mi daleko.
                      Nie ignoruję Cię, ale odpierać muszę wyrzuty i pisać po kilkakroć co Ty...
                      Brakować mi Ciebie będzie...
                      Pozdrawiam z nadzieją
                      • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:37
                        Oj Janku Janku....
                        Jedna na końcu świata, druga w Katowicach.... Nie
                        mógłbyś się tak skupić na Warszawie?!

• Gość: Magda Re Do Kpt.Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 11:53
                      Myślałby kto,że Ty do mnie płyniesz tym galeonem?Chyba straszna burza targa
                      Twoim stateczkiem ,bo raz ciska cię do portu Jasmin a raz <na jakiś czas> do
                      mojego.Ale jak na prawdziwego marynarza przystało :kobieta w każdym
                      porcie,co??Zastanów się nad radą Jasmin ,te katowice chuuuulernie daleko i
                      czymże jest błękit mych oczu w porównaniu z bezkresną czernią "węgielków"
                      Jasmin.Pozdrowienia,oczywiście.
                      • Gość: Jasmin Re: do Magdy IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:59
                        Ja mam zielone oczy.... Niestety Zizi pominął chyba ten
                        drobny szczegół...... no cóż..... :-)
    • Gość: Jasmin Re: do Magdy IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:44
      Magdo! Janek ma rację: nie odchodź, bo zrobi się nudno i
      pusto! Poza tym, ja bardzo lubię się dzielić, więc
      Jankiem się podzielę!!!! :-)))
      • Gość: Janek Do Pań IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:51
        Obiecuję, że nie wykorzystam.... słów Jasmin o dzieleniu się.
        Ach Jasmin, muszę zrewidować swoje podejście do Ciebie. Ale nie, Zizi już
        dokonuje abordażu. Poczekam chwilę...
        Pozdrawiam
        • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 11:54
          No cóż, nie sądzę, abyś doczekał się czegokolwiek
          ciekawego......
          • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:58
            Czy wiesz, że i największe twierdze padają?
            Zamki też...
            Daj mi dzień by zapoznać się z warunkami zawieszenia broni
            • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 12:01
              Czyżby Zizi potraktował mnie jak twierdzę??? Chyba jest
              coś, o czym nie wiem, a już zwłaszcza te "wieszaki"
              hmmmm.....
              • Gość: Magda Re: Do Janka i Jasmin IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 12:21
                Jak mus to mus.Odpieraj Janku ataki i szukaj drogi do zielonych<sorry za te
                czarne ,ale podążałam tropem Zizi>oczu Jasmin.:)))))))))magda
                • Gość: Jasmin Re: Magda IP: 194.181.38.* 02.08.01, 12:23
                  No Magda! Chyba nie zamierzasz się ulotnić?! :-(
                  • Gość: Magda Re: Do Jasmin IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 12:38
                    Chyba na razie Was opuszczę,muszę trochę pozarabiać dukatów...ale już niebawem
                    odrodzę się jak Fenix z popiołow.Miłego dnia Jasmin i powodzenia z "Żelowym
                    Zizi".Pozdrowienia.Magda
                    • Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 12:48
                      Jasmin tylko czeka, aż odpłyniesz by wtedy zadać mi cios.
                      Jeśli musisz odpłynąć, nie odpływaj daleko, niech widzę Twe maszty na
                      horyzoncie.
                      Ahoj!
                      • Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 12:53
                        Rozczaruję Cię: nie zamierzam Ci czegokolwiek zadawać.
                        Choć coś w tym musi być: kilka maili, jedno spotkanie i
                        faceci giną w niewyjaśnionych okolicznościach.....
                        • Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 13:17
                          Błękit? To mój ulubiony kolor.
                          Błękitne jak niebiosa, czarowne i urzekające. Pogodny to port, choć tak daleki.
                          Zawinę tam, gdy surowe żywioły Jasmin połamią me maszty i ostawią jak rozbitka.
                          I przyjdzie czas, gdy podniesion z otchłani, naprawię nadwątlony mój okręt.
                          Rozwinę żagle i wpłynę do tego portu.
                          A wtedy Beskidy czy Tatry, będę Tam, by zażywać rozkoszy Tych wzgórz, szczytów
                          i dolin, które szumią w mej głowie jak wino.
                          Pozdrawiam Marzenie
                          • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 16:26
                            Ja nie znikam, zawsze potem odpowiadam. Mówię co, jak i dlaczego. Czy chcę
                            dalej czy nie. Tak jest fair.
                            Jeśli poproszę Cię o spotkanie, to następnego dnia po randce powiem, że dalej
                            chcę lub nie. Będziesz wiedziała, czy zwinąłem żagle.
                            Pozdrowienia

Kurczę, zaczynam ogladać się za każdą spotykaną na ulicy szatynką

Pozdrowienia
                            • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 16:36
                              A co robisz w sytuacji, gdy Ty mówisz "tak", a kobieta
                              "nie" lub na odwrót????? Bo chyba nie powiesz mi, że
                              panie nic tu nie mają do powiedzenia......
                              pozdrawiam :-))))

mam nadzieję, że nie oglądasz się, jadąc samochodem....
                              • Gość: Janek Re: Do Janka IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 16:59
                                Jeśli ja mówie "tak", a Ona nie, to znaczy ze podjęła decyzję, że nie uznała
                                mnie za godnego uwagi. To jest jej wybór, ja go uszanuję. Dostałem, kiedyś
                                kosza od kogoś kogo pokochałem, więc jakoś sobie poradzę i tym razem.
                                Ale kiedy Ona mówi "tak", a ja "nie"... jeszcze nie miałem takiego przypadku.
                                Prawda jest taka, że to Wy nas wybieracie, a nam się wydaje, że jest odwrotnie.

Oglądam się nawet jak jeżdżę...ale tylko na chwilę. Dlatego na wszelki wypadek
                                nie podjeżdżam komuś za bardzo do bagażnika.
                                Pozdrowienia
                                • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 17:22
                                  No cóż, w każdym bądź razie czekam na maila.....
                                  Jeśli zobaczę kogoś, za kim wlecze się sznur samochodów,
                                  a przed nim będzie pusto, to na pewno będziesz Ty! Będę
                                  się rozglądać w drodze do domu :-)))))))
                                  pozdrawiam
                                  J.

p.s. ja naprawdę mam zielone oczy.... nie wiem, co wy
                                  wszyscy z tymi czarnymi... Zizi nieźle namieszał :-)
                                  • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 18:31
                                    A którędy i czym najczęściej jeździsz?
                                    Mój samochód ma kolor zielony, taki kolor mają podobno moje oczy. Ale nie
                                    dobierałem specjalnie.
                                    Pozdrowienia
                                    E-mail będzie.
                                    • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 18:39
                                      Zielone oczy mówisz............ A już myślałam, że
                                      absolutnie nic nas nie łączy :-)))))
                                      Na parkingu mam srebrnego Nissana, a na ścianie srebrną
                                      Toyotę RSC..... marzenie....hmmmmmmm........
                                      No Janku! JUŻ jest wieczór....... Nie każ mi czekać do
                                      rana.... mam popsuty komputer w domu..... nie będę mogła
                                      spać...........
                                      J.
                                      • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 18:53
                                        Podaj jeszcze raz swój e-mail, bo nazbierało się tyle wiadomości, że nie mogę
                                        znaleźć tej jednej
                                        • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 18:57
                                          No to masz problem :-))))))))))))))))))))))))))))
                                          • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 19:21
                                            Problem jest wtedy, kiedy ktoś nie czyta poczty.
                                            Potwierdź moją wiadomość
                                            Pozdrowienia
                                            • Gość: jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 19:43
                                              Z chęcią bym poczytała to i owo, gdyby było co! Skrzynka
                                              jest pusta.......
                                              jasmina_tdi@interia.pl
                                • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 00:44
                                  Wrociłam,ale jak widać na załączonym obrazku nic tu po mnie,bo mailujecie już
                                  sobie potajemnie.Janku drogi nie cierpię ławeczek rezerwowych ,a Ty starasz
                                  mnie tam trzymać do czasu jak Jasmin wyrzuci Cię za burtę ?Nigdy nie byłam i
                                  nie będę ta drugą.Oglądając się za szatynkami mnie nigdy nie dostrzeżesz,a
                                  szkoda ,bo nie wiesz co tracisz!!Powodzenia z Jasmin,staraj się ,bo schowała
                                  właśnie pazurki...:-)))))Wieczorne uściski dla Was obojga-Magda
                                  • Gość: Janek Do Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 01:56
                                    W życiu nie ma czegoś takiego jak ławki rezerwowe. Przynajmniej u mnie. Jeśli
                                    mailuję z Jasmin, to dlatego, że jesteś tak daleko. T y l k o tu tkwi problem.
                                    Nie we mnie. A BABY, czy traktuje mnie poważnie po Tych kilku zdaniach
                                    wymienionych przed Jej wyjazdem? Jest coś przez co myślę, że nie traktuje mnie
                                    poważnie.
                                    U w a ż n y "czytacz" zauważy pewne pytanie i brak odpowiedzi z Jej strony,
                                    bynajmniej nie dlatego, że jest nad Adriatykiem.
                                    Powiem Ci jeszcze jedno flirtuję na kilku wątkach, ale zachowuję granice, by
                                    nikt nie poczuł się dotknięty. jeśli Ciebie dotknąłem, wybacz mi. Brak
                                    doświadczenia mści się na mnie.

Wiem, co tracę, pamiętaj, że mężczyźni mają aż nazbyt bujną wyobraźnie (i nie
                                    mówię o rozmiarze Twojego biustu, co by sugerował temat wątku). Ja na kobiety
                                    patrzę całościowo by mieć jakiś obraz tego co widzę.
                                    Przygotowałem sobie wcześniej krótki liścik, ale widzę, że trwało to za długo.
                                    Ale przeczytaj...

"Witaj Magdo. Jak obiecałem jestem.
                                    Tęskny mój wzrok i Twoja bliskość w mej wyobraźni...
                                    Nie piszę tego by się Tobą bawić. To tęsknota za szczęściem, którego każdy
                                    pragnie. A czego pragnie? nie tylko seksu, ale i prozaicznej bliskości,
                                    przytulenia i ciepła. Seks przychodzi później, prawda?

Twe włosy, hmmmm, jakiego są koloru? Czy są długie, nie wiem, boję się dotknąć.
                                    Linia szyi ma barwę alabastru? Zgaduję.
                                    Ramię ponad okryciem, nie zsunę ramionczka. Choć kusi mnie, odstąpię. To byłoby
                                    za wiele. Jeszcze nie teraz. Uczynisz to kiedyś dla mnie? Patrzę jak w obraz,
                                    zginie on rano, więc trzeba sycić wzrok. Drżę jak liść przed Tobą, czy wątpisz?
                                    To co spowite szatami poniżej obiecuje niesamowitość, radość i szczęście. Dalej
                                    nie spoglądam... Boję się utracić to co już widzę. Tak jak zmęczony wędrowiec
                                    zstępuje z wysokich gór i ciągnie ku dolinie. Ale sam Tego nie zrobię.
                                    Poprowadzisz mnie? Nie znam Twych zakątków. Czy źle, że marzę o ich poznaniu?

Samiec nie Twój wróg, samiec nie Twój wróg. Ale samcem, cóż zostanie.
                                    Śpij słodko"

Traktuję Cię poważniej niż myślisz. W mych słowach w i ę c e j szczerości i
                                    tęsknoty niż na to wygląda. I gdybym miał do Katowic bliżej, nie zastanawiałbym
                                    się.
                                    Wiem, że napisany przeze mnie liścik może mieć teraz inny posmak.
                                    W życiu powstają scenariusze inne niż myślimy. Czy sądzisz, że mailowanie moje
                                    z Jasmin, może oznaczać coś więcej niż dotychczas?. Może tak, ale zapominasz,
                                    że istnieć może też przyjaźń. osoby, które zechcą się spotkać i którym tak
                                    dobrze rozmawia się na forum mogą być poza nim zupełnie sobie obce i nie
                                    rozumieć się. I nic im nie wyjdzie poza miłą rozmową na jeden raz.
                                    W tym kontekście nie ma lepszych i bliższych, gorszych i dalszych
                                    Nie ma przegranych ani ławek rezerwowych. Uwierz mi, moje słowa to nie tylko
                                    ładne słówka, ale i coś więcej. Choć może trudno mi już wierzyć.
                                    Jakoś gorzko się zrobiło. Moja wina.
                                    • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 10:39
                                      Drogi Janku!

Jeśli wszystkim kobietom, będziesz pisać to samo, to
                                      zrobi Ci się jeszcze bardziej gorzko! Zapewniam Cię.....
                                      Trochę inwencji młody człowieku!!!

:-)))))) uśmiech jest dla Magdy.....
                                      • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 11:56
                                        Nie o inwencję tu chodzi, ale o zgodność zeznań.
                                        Nie mam innych wersji dla różnych dziewczyn. Gdyby było inaczej nie byłbym
                                        sobą. To kwestia bycia w porządku wobec innych ludzi.

Pozdrowienia
                                        • Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 12:15
                                          Szkoda.... Kobiety zazwyczaj oczekują, że facet będzie
                                          traktował je inaczej, niż wszystkie inne :-))) No,
                                          przynajmniej ja to bardzo lubię,,,, ale ja mam
                                          przewrócone w głowie, więc nie ma sprawy.....
                                          • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 12:41
                                            Nie zrozumiałaś mnie.
                                            Ja nie traktuję każdej kobiety tak samo. Intuicja damska zaczyna Cię zawodzić...
                                            Skąd możesz poza tym wiedzieć, że facet, którego spotykasz traktuje Cię tak
                                            samo jak inne lub inaczej? Nigdy nie wiesz. On Ci nie powie.

"...ale ja mam przewrócone w głowie, więc nie ma sprawy..."
                                            Wiem.

Ale powiedz mi o sobie coś wiecej, ja powiedziałem już tak wiele, a Ty?
                                            Masz poniżej, czy powyżej 30-stki? Czy mieścisz się w wadze 55-80 kg?
                                            Nie traktuj tego jako obostrzenia, ale po prostu widziałem dziś w drodze do
                                            pracy seksowną brunetkę i zaczynam zastanawiać się jak wyglądasz. A może to
                                            byłaś Ty?

Aha nie lubię anorektyczek.
                                            • Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 13:35

> "...ale ja mam przewrócone w głowie, więc nie ma sprawy..."
                                              > Wiem.
                                              >

Cooooooooo??????? Co to ma znaczyć????? I chcesz się
                                              pomimo to ze mną spotkać?! No ciekawe......
                                              • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 14:56
                                                Hmmmm, widzę, że nie powinieniem wierzyć w żadne Twoje słowo.
                                                Lekcja nr 2
                                                Wbrew pozorom nie potakiwać. Chyba, że w uzasadnionych przypadkach w których
                                                występuje wyraźna sugestia.

Pozdrowienia
                                                • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 15:09
                                                  Hmmmmmm..... a jaka była lekcja nr 1??????? Chyba coś
                                                  przeoczyłam.... Jesteś niesprawiedliwy! Od razu: "w
                                                  żadne".... Lepiej faktycznie czekaj na sugestie...:-)))
                                                  pozdrawiam....

> Hmmmm, widzę, że nie powinieniem wierzyć w żadne Twoje słowo.
                                                  > Lekcja nr 2
                                                  > Wbrew pozorom nie potakiwać. Chyba, że w uzasadnionych przypadkach w których
                                                  > występuje wyraźna sugestia.
                                                  >
                                                  > Pozdrowienia

• Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 15:25
                                                    Ja już zapomniałem o co chodziło, a Ty zaraz, że jestem niesprawiedliwy i
                                                    czekaj na sugestie.
                                                    Czy ktoś już Ci powiedział, że ładnie dziś wyglądasz, że Twój dekolt wygląda
                                                    zmysłowo, że pachniesz tak, że czuję zawrót głowy?

Pozdrowienia
                                                  • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 15:38
                                                    Załóżmy, że Ty byłeś pierwszy......:-)))))
                                    • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 16:18
                                      Drogi Janku ,przygotowany wcześniej liścik był na prawndę przepyszny ,choć jak
                                      widzę był kroplą goryczy dla Jasmin(czeo bardzo żałuję ,bo nie lubię jak tak
                                      się dzieje).Nie urazileś mnie,ale po prostu szkoda ,że kierujesz się selekcja
                                      naturalną wg. klucza kilometrów.Czy znajomość na odległość aż/tylko 300 km jest
                                      gorsza,bezowocna,nie wnosząca niczgo miłego w nasze życie?????Chyba tak
                                      sądzisz.Ale to tylko miłe pogawędki na tematy różniste ....A na marginesie
                                      ,podaj mi parę informacji w celu upewnienia się czy przypadkiem się nie
                                      poznaliśmy;Jesteś brunetem ,po 30, Twoje nazwisko zacz. się na M ? Magda
                                      • Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 03.08.01, 16:31
                                        Jestem brunetem poniżej 30-stki, pierwsza litera nazwiska to G.

Pozdrowienia
                                        • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 03.08.01, 16:52
                                          Och.... widzę, że oprócz koloru oczu, mamy wspólne także
                                          inicjały....... To chyba przeznaczenie :-)))))
                                    • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 16:44
                                      Janku zyczę Ci na prawdę szczerze ,aby tęsknota za szczęściem i obcowaniem z
                                      drugą osobą wreszcie znalazła swój kres.Co do życiowych scenariuszy ,aż nadto
                                      dobrze wiem jakie los może nam płatać fgle ,po których nic nie zostaje jak
                                      dawniej i wszystko diametralnie się zmienia.A włosy mam rude...pa
                                      • Gość: Janek Do Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 01:57
                                        "Czy znajomość na odległość aż/tylko 300 km jest gorsza,bezowocna,nie wnosząca
                                        niczgo miłego w nasze życie?????Chyba tak sądzisz"
                                        Co do kilometrów: to był głos rozsądku z mojej strony. Jak często moglibyśmy
                                        się widywać, gdybyś się zgodziła? W pewnym momencie wyłącznie wirtualny kontakt
                                        nie wystarcza.
                                        Taka znajomość nie jest gorsza i nie musi być bezowocna. Wnosi w nasze życie
                                        radość i czasem smutki, czasem rozterki.

"Ale to tylko miłe pogawędki na tematy różniste..."
                                        Obrona, kropla zawodu, wybacz, że tak wyszło.

"Janku zyczę Ci na prawdę szczerze ,aby tęsknota za szczęściem i obcowaniem z
                                        drugą osobą wreszcie znalazła swój kres.Co do życiowych scenariuszy ,aż nadto
                                        dobrze wiem jakie los może nam płatać fgle ,po których nic nie zostaje jak
                                        dawniej i wszystko diametralnie się zmienia.A włosy mam rude"
                                        Dziękuję. Rude - jak namiętności, których kolor łączy ludzi...
                                        Rozważam Twe słowa z powyżej.
                                        Dziś jestem w Warszawie, jutro jakieś zrządzenie losu rzucić mnie może do
                                        Katowic... Nikt nie jest niczego pewien w swoim życiu. My też nie możemy. Może
                                        to głupie, ale nie wiadomo co przyniesie jutro. Za dwa dni Jasmin może dać mi
                                        kosza i wyrzucić ze swej poczty elektronicznej. Mogę ja, albo Ona mi nie
                                        przypaść do gustu, to się zdarza.

Żałuję, że jesteś tak daleko.
                                        Gdyby nie to, chciałbym Cię spotkać i porozmawiać o wszystkim. Naprawdę.
                                        Wyczuwam w Tobie delikatność i wyobraźnię. Jakąś s u b t e l n o ś ć, którą
                                        nie każda kobieta ma, ale która to cecha zwraca m o j ą uwagę. Może się komuś
                                        wydawać, że taka cecha jest nudna i nieistotna, ale dla mnie ma znaczenie. Duże.
                                        Nie odchodź z Tego forum. P r o s z ę. Zależy mi na tym by czytać od Ciebie.
                                        Wydajesz mi się pokrewną duszą. Masz coś w sobie, co jest mi bliskie, ledwo
                                        uchwytne, by to opisać.

Zostańmy przyjaciółmi.
                                        Mój adres:
                                        ja_nek@poczta.arena.pl

Rozmowy z Tobą są dla mnie czymś (wiem, że to głupio brzmi) ważnym. Daję Ci ten
                                        adres NIE dlatego, byś była jakąś drugą. Nie po to by spotykać się z kilkoma
                                        równocześnie. NIE W TYM RZECZ.
                                        Nie po to, bym mógł zbliżyć się do Ciebie, kiedy Jasmin da mi kosza. Chcę z
                                        Tobą rozmawiać: i poważnie i frywolnie. Jak przyjaciele. Żadna ławka rezerwowa -
                                        odróżnij to. Ja nikogo nie kolekcjonuję, a pomyślałaś sobie o tym prawda?
                                        Jakaś cząstka mojego umysłu potrzebuje kontaktu z Tobą. Mozemy pogadać o
                                        wszystkim. Intryguje mnie Twój umysł. Nie powiem, że Twe ciało nie ma dla mnie
                                        znaczenia. Udowodniłem, że pobudza mą wyobraźnię.
                                        Śpisz już, kiedy to piszę. A ja usnąć nie mogę.
                                        Chciałbym teraz dotknąć Twej twarzy, zanurzyć palce we włosy...
                                        Smutno, bo dokonałem dziś jakiegoś wyboru.
                                        Niełatwo było.
                                        Pozdrowienia
                                        • Gość: Janek Do Pań IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 17:33
                                          Czy wszystkie dziewczyny obdarzone tak fenomenalnie przez Naturę wyjechały na
                                          plaże, w góry lub gdzie indziej?
                                          No tak, a człowiek musi podziwiać ekran komputera.
                                          A może coś robię nie tak, że już nikogo ani widu ani słychu?
                                          Pozdrowienia
                                        • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 01:33
                                          Cześć Janku!dwa razy przeczytalam Twój list,aby dobrze zinterprtować Twoje
                                          słowa.I oto moje drobne konkluzje.Wolisz na początek dobre wiadomości czy
                                          złe?Jeżeli jesteśmy pokrewnymi duszami to pewnie wybierzesz złe,a więc
                                          zaczynam...Przemówił Twój ''głos rozsadku''-Nie powinien ,bo najważniejsze jest
                                          "serce"(szeroko w tym momencie rozumiane).Co do "kropli zawodu,lub obrony" to
                                          nie było ani jednego ani drugieg,bo w życiu nie nastawiam się na coś na zapas,a
                                          raczej czekam na miłe niespodzianki od losu.I na koniec mega gafa z Twojej
                                          strony;"...pozwoli zbliżyć się do siebie kiedy Jasmin da mi kosza..."Nie kumam
                                          czaczy czy powinnam Cię wtedy pocieszyć?,Czy wtedy zaczniesz mnie traktować
                                          jako hipotetyczną "nie-koleżankę"/????......................A teraz przestaje
                                          gderać i myślę ,że nie powinno Ci być przykro z wyboru jakiego dokonałeś ,bo
                                          jestem przekonana ,że już jutro dzień zaskoczy Cię czymś miłym od J.Ja wyznaję
                                          takie zasady 1.nigdy nie żałuję swoich decyzji 2.kieruję sie uczuciami 3.Jeżeli
                                          uznam,ze znalazłam swoje miejsce w życiu-przestanę zadawać pytania.A jeśli
                                          przestanę zadawać pytania,umrę.A ponadto liścik był przemiły,proszę o
                                          więcej,jezeli nie zniecheciły Cię moje kąśliwe uwagi.....delikatna jestem
                                          iłatwo mnie urazić,ale to chyba właściwa cecha kobiety?.Pozrawiam.Magda
                                          • Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 06.08.01, 12:12
                                            Wy kobiety oczekujecie od nas mężczyzn, abyśmy byli rozsądnymi. Abyśmy nie żyli
                                            marzeniami, tylko mocno chodzili po ziemi, bo dom, rodzina, poważne sprawy.
                                            Pogardzacie marzycielami, a kiedy on skoncetruje się na rzeczach poważnych -
                                            pracy, zdobywaniu forsy, mówicie, że przestaje Was kochać, przestał być czuły.
                                            Wiem, że Ty myślisz inaczej.
                                            Kiedyś żyłem marzeniem, za miesiąc to moje Dawne Marzenie bierze ślub z innym.
                                            Właśnie dlatego, że bardziej myślałem Sercem, a nie głową było mi bardzo trudno
                                            otrząsnąć się. Pomimo, że miałem Świadomość wszystkich scenariuszy również
                                            czarnych. Potrzebowałem wielu miesięcy, aby uwolnić się od Tego marzenia. Dziś
                                            boję się aż tak marzyć. Te same marzenia, które uskrzydlają, nie pozwalają
                                            spać, później są jak zmory i ciężko jest żyć. Ale dziś jestem wolny.

"I na koniec mega gafa z Twojej strony;"...pozwoli zbliżyć się do siebie kiedy
                                            Jasmin da mi kosza..."
                                            Pełne zdanie brzmiało: "Za dwa dni Jasmin może dać mi kosza i wyrzucić ze swej
                                            poczty elektronicznej"
                                            Nie oczekuję pocieszenia od jednej kobiety dlatego, że druga daje kosza, to
                                            byłoby żałosne z mojej strony.
                                            A co do hipotetycznej "nie-koleżanki". Ludzie zyją obok siebie, znają się
                                            przyjaźnią, łączą, rozstają, potem szukają dalej. A jeśli za pół roku lub
                                            wcześniej poproszę Cię o spotkanie, to odmówisz mi dlatego, że spotkałem się z
                                            Jasmin? Czy powiesz mi: nie chcę być druga, chcę być jedyna? A myślisz, że ja
                                            nie szukam Tej jedynej? Nie jestem kolekcjonerem ani nie działam na kilku
                                            frontach.

"A teraz przestaje gderać i myślę ,że nie powinno Ci być przykro z wyboru
                                            jakiego dokonałeś"
                                            Nie chciałem, abyś Ty poczuła się dotknięta.
                                            Kąśliwe uwagi mnie nie urażają, skłaniają raczej do myślenia. I uwielbiam z
                                            Tobą rozmawiać.

"delikatna jestem i łatwo mnie urazić,ale to chyba właściwa cecha kobiety?"
                                            Jak najwłaściwsza. Lubię delikatne kobiety, pod warunkiem, że nie należą do
                                            kategorii "porcelanowych". Ty na szczęście na taką nie wyglądasz.

Będę tu i będę pisał. Wiesz, że czekam z niecierpliwością na każdą wiadomość od
                                            Ciebie? Przepraszam za krople goryczy, to czasem wychodzi z człowieka. A ze
                                            mnie szczególnie, kiedy słyszę o marzycielach i rozsądku. Wybacz następnym
                                            razem się poprawię.

Pa
                                            • Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 06.08.01, 12:16
                                              Janku!

Ale ja Cię nie zamierzam wyrzucać z mojej poczty! No
                                              chyba, że przez najbliższą godzinę, nie odpiszesz mi na
                                              list! :-)))
                                            • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 13:48
                                              Janku śpiesz się z odpisywaniem na ten list....

...każdy ma za sobą większe lub mniejsze porażki ,z których prędzej czy póżniej
                                              się otrząśniemy.wierzę,że finalnie niepowodzenia mogą pomóc osiągnąc
                                              sukces.Podobnie jak Ty strasznie długo leczę smutek po stracie drogich mi osób
                                              ,co wcale nie zmienia mojego patrzenia na życie przez pryzmat uczuć.Nie ma dla
                                              mnie granicy rozsądku..... i może tu jest diabeł pogrzebany???Pozdrowienia dla
                                              Was i miłego dnia(bo dziśiaj taka pogoda u mnie ,że tylko siąść na ławce i
                                              ,wygrzewać się w słońcu i myślec o niebieskich migdałach_czego i Wam życzę.)
                                              Magda
                                              • Gość: Janek Do Magdy i Jasmin IP: *.ipartners.pl 06.08.01, 14:52
                                                Zazdroszczę Ci Magdo, ja muszę w biurze to i tamto.

Jasmin hmmmm, chyba się spóźniłem....
                                                • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 06.08.01, 15:05
                                                  Hmmmmmmm.....ostatnia szansa.........
                                                • Gość: Janek Do Jasminy IP: *.ipartners.pl 06.08.01, 15:08
                                                  Właśnie siadł serwer z pocztą na arenie.
                                                  Szkoda, że już po wszystkim. Nie odpowiedziałem na czas........
                                                  • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 06.08.01, 16:42
                                                    Po wszystkim czyli po czym??? Eh Janku Janku....
                                                    Kombinujesz jak każdy facet! Lepiej od razu powiedz, co
                                                    Ci leży na wątrobie...

pozdrawiam

J.
                                                  • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 07.08.01, 15:01
                                                    Ja nie kombinuję. To tak dla ogólnej wiadomości.

Zaczynam widywać Cię tylko oczami wyobraźni. I widzisz do czego to prowadzi.
                                                    Nocne e-maile, po których otrzymuję burę.

Ech, wstrętne kobiety, nawet nie napiszą ani słowa, a człowiek zaczyna spać z
                                                    monitorem. Z klawiaturą jak z poduszką.
                                                    Długa epistoła i dwa zdania odpowiedzi. I kto tu znika, faceci?
                                                  • Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 08.08.01, 11:32
                                                    Hmmmmm, czy Ty w ogóle zamierzasz wrócić znad gorących mórz południowych?
                                                    Tydzień minął, a nawet więcej jakby dobrze policzyć. I co? I kto tu kazał
                                                    obiecywać, że będzie na forum?
                                                    Człowiek pisze, nikt nie odpowiada....
                                                  • Gość: Janek Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:52
                                                    Moja droga, 10 dni minęło (jak by nie liczyć) w związku z tym wyjdź z ukrycia.

Zakręci taka mężczyźnie w głowie i znika i szukaj Jej gdzieś za Alpami nad
                                                    Adriatykiem. Znam ja tylko Jej rozmiar biustu i kilka innych śladowych danych.
                                                    Pojadę ja gdzieś na plażę we Włoszech i co ? Potem będą wszystkie mówić, że
                                                    takiego tylko biusty interesują, a nie osobowość czy intelekt.
                                                    Ech, a mówią, że to mężczyźni znikają. A ja byłem taki wstrzemięźliwy i się
                                                    wzdragałem przed piękną Jasmin i romantyczną Magdą.
                                                    Mam ja za swoje.

Pozdrowienia
                                                  • Gość: Baby Re: Do BABY IP: 212.244.106.* 14.08.01, 09:30

> Moja droga, 10 dni minęło (jak by nie liczyć) w związku z tym wyjdź z ukrycia.
                                                    >
                                                    > Zakręci taka mężczyźnie w głowie i znika i szukaj Jej gdzieś za Alpami nad
                                                    > Adriatykiem. Znam ja tylko Jej rozmiar biustu i kilka innych śladowych danych.
                                                    > Pojadę ja gdzieś na plażę we Włoszech i co ? Potem będą wszystkie mówić, że
                                                    > takiego tylko biusty interesują, a nie osobowość czy intelekt.
                                                    > Ech, a mówią, że to mężczyźni znikają. A ja byłem taki wstrzemięźliwy i się
                                                    > wzdragałem przed piękną Jasmin i romantyczną Magdą.
                                                    > Mam ja za swoje.
                                                    >
                                                    > Pozdrowienia

Twoja cierpliwośc została wynagodzona - wróciłam - wypoczeta , opalona...

• Gość: Baby Re: do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 10:46
      Jak mnie nie było to się nie mogłeś doczekać kiedy wrócę a jak juz jestem i mam
      ochtę porozmawiać to nie ma Ciebie
      • Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 11:19
        Jestem, ale mnie zatkało, że jednak jesteś.
        Pomyślałem sobie kilka dni temu, że to co mówiłaś, że wrócisz było jednak
        puszczone tak lekko.
        Straciłem wiarę, że jednak się pojawisz. Cieszę się. Bardzo.

Pozdrowienia
        • Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 11:33
          Myślisz ,że mogłabym zostac na stałe? Mogłabym - 38 stopni , czysciutki
          Adriartyk. owoce morza i campari bez ograniczen.
          • Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 11:49
            Zacząłem wątpić, że wrócisz na forum o takim temacie. Bądź co bądź to niektóre
            Panie bóg wie co sobie myślą, czytając temat takiego wątku.
            Trochę pusto tu było bez Ciebie, choć jak pewnie zauważyłaś pogaduszki w wątku
            były przednie.
            Powiedz, czy jeszcze gdzieś wyjeżdżasz, bo jeśli tak, to znowu będę
            niepocieszony....

Pozdrowienia

P.S. Jutro wolny dzień, święto, może byśmy się spotkali i porozmawiali o
            wszystkim i niczym?
            Sorry, że tak szybko, ale ledwo zdążyłem się poznać, a już Ciebie nie było,
            więc nie chcę powtórki...
            Mój e-mail: ja_nek@poczta.arena.pl
            • Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 11:59
              Bardzo chętnie ale nie jutro- mam już inne plany.
              A co do wyjazdów - na razie nie ale moze we wrzesniu.....
              • Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 13:23
                Rozumiem, nie ma sprawy. Moja propozycja była od samego początku mało
                prawdopodobna co do spełnienia.
                Ale duzi chłopcy lubią dostawać niespodzianki.
                Słuchaj, wiem, że to głupie pytanie, ale czy Ty jesteś gwiazdką? Jeśli
                posługujesz się nią do zrozumiesz, jeśli nie to zapomnij o pytaniu.

Pozdrowienia
                • Gość: Baby Re: do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 13:27
                  Prawdę mówiąc nie zrozumiałam pytania ale ostatecznie jestem blondynką.
                  Nie wiem czy zwróciłes uwage ,ze napisałam że chcetnie.
                  Poprostu nie jutro.
                  • Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 13:45
                    Zwróciłem uwagę na słowo "chętnie" po prostu palnąłem głupstwo, bo dziewczynie
                    nie proponuje się spotkania już za chwilę, bo:
                    1/ każdy ma swoje plany,
                    2/ dziewczynie trzeba dać trochę czasu, aby mogła się przygotować.

B a r d z o się cieszę, że się zobaczymy. Po prostu coś we mnie nie może się
                    doczekać Ciebie. Głupie no nie?
                    Zaczynam zachowywać się jak nastolatek.
                    Czy to oznaka braku dojrzałości? Retoryczne pytanie, ale odpowiem sobie, że nie.

Pozdrowienia
                    • Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 13:47
                      Chcesz pozostac całkowicie tajemniczy czy cos mi o sobie napiszesz?
                    • Gość: Janek Re: Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 13:50
                      ....i jeszcze jedno: nie uważam blondynek za głupsze. Byłbym idiotą, gdybym
                      wychodził z takiego założenia. U kobiet cenię bowiem charakter ponad walory
                      fizyczne.
                      Po prostu ktoś przysłał mi coś dziwnego, a gwiazdka była umieszczona jako
                      nadawca. Myślałem, że to Ty.

Pozdrowienia
                      • Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 14:01
                        To dobrze że liczy sie dla Ciebie także intelekt-chociaż w kwestii urody mysle
                        ze nie mam sie absolutnie czego wstydzić.
                        a to ze jestem blondynka jest czasami calkiem niezłym wytłumaczeniem.
                        • Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 14:10
                          "...w kwestii urody mysle ze nie mam sie absolutnie czego wstydzić"

Hmmmm, pobudzasz mą wyobraźnię... A ja tak się starałem, nie budować żadnego
                          Twojego obrazu w myślach.
                          W jakiej dzielnicy mieszkasz?
                          Powiedz, czym wyróżniasz się w tłumie kobiet? (coś z intelektu lub coś
                          innego...)

Pozdrowienia
                          • Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 14:13
                            Długie jasne włosy,kobieca figura( to się chyba nazywa zmysłowa?),w tej chwili
                            ładnie opalone ciało,tatuaż .........
                            A może tak napisałbys coś o sobie? Ile masz wzrostu?
                            • Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 15:55
                              Opis mojej osoby: wiek już znasz, a więc dalej włosy ciemne (kiedyś miałem
                              blond), 178 cm wzrostu (kilka lat temu mierzone), szczupły, trudno powiedzieć
                              abym był wysportowany (ale zgrzyt!), odporny na opaleniznę (a więc stricte
                              biały), krótko przycięte wąsy i bródka. Kurcze nie chodzę na siłownię, a
                              powinienem? Gimnastykuję częściej głowę, to na usprawiedliwienie.

Korci mnie zapytać: gdzie masz ten tatuaż? I ważniejsze może, jaki to motyw?

A teraz pora na Ciebie.

Pozdrowienia
                              • Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 16:22
                                Chyba bardzo się starałes żeby się tak skrytykować.
                                Uspokoiłes mnie nieco tym wzrostem - ja nie jestem specjalnie wysoka (166)ale
                                uwielbiam buty na wysokich obcasach.Im wyzszych tym lepszych.

• Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 16:31
                                  To dlatego, że ludzka natura lubi budować sobie różne wizje i wyobrażenia
                                  innych ludzi. Ja burzę takie próby, które oczywiście są nieświadome, ale które
                                  później przeszkadzają.
                                  Ale nie powiedziałaś co z tym tatuażem.

Pozdrowienia
                                  • Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 16:42
                                    Więc jednak trochę przesadziłes opisujac swoja osobę,prawda?
                                    Poniewaz jesteś zagadkowy jak sfinks zachowam się podobnie - nic Ci nie powiem
                                    o tatuazu - jezeli się spotkamy to może sam zobaczysz.
                                    • Gość: janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 16:59
                                      Jestem szczupły i trudno powiedzieć, abym był wysportowany. To szczera prawda.
                                      A że rzuciłem: "ale zgrzyt" to był żart bo wiele kobiet woli umięśnionych
                                      facetów, jakby to coś im załatwiało w życiu. Myślą, że przy takim są bardziej
                                      bezpieczne.
                                      Co do sfinksa, rzeźba bardziej zagadkowa niż do niedawna sądzono, ale ja
                                      powiedziałem o sobie więcej niż Ty, więc jak mogę być bardziej zagadkowy?
                                      A co do tatuażu, stoję o zakład, że mi go nie pokażesz (jeśli jest ukryty
                                      głęboko).
                                      Obiecanki - cacanki, a głupiemu radość.

Wstrętne (kochane) kobiety, jak uroczo nas czarują!
                                      Pokaże - nie pokaże, Pokaże - nie pokaże, Pokaże - nie pokaże, Pokaże - nie
                                      pokaże...........
                                      Ech!

Pozdrowienia
                                      • Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 14.08.01, 17:04
                                        Faktycznie umięsniony facet daje kobiecie poczucie bezpieczeństwa ale do czasu.
                                        Ja sama jestem silna psychicznie a zawsze trafiają mi sie faceci którzy pomimo
                                        imponujacej muskulatury mają psychikę małego chłopca. Horror.
                                        I naprawdę uważasz że napisałes o sobie więcej niz ja?

Idę do domciu.

• Gość: Janek Do BABY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 17:33
                                          Mam takie wrażenie.
                                          Ale powiedz co chcesz jeszcze wiedzieć?

Mam nadzieję, że w domu masz internet.

Pozdrowienia
                                          • Gość: Baby Re: Do Janka IP: 212.244.106.* 16.08.01, 09:07
                                            Niestety , internet nie ale moze kiedyś.
                                            Co chciałabym wiedziec? Czym sie zajmujesz, jakies zainteresowania ( oprócz
                                            znanaego mi juz z tematu tego Forum).
                                            • Gość: Janek Do BABY IP: *.ipartners.pl 16.08.01, 11:37
                                              Od jakiegoś czasu masz wiadomość w skrzynce. Mogę bowiem słać do Ciebie, ale
                                              trudniej mi odczytać wiadomości od Ciebie (mogę to tylko robić w domu).

Pozdrowienia

Janek
            były przednie.
            niepocieszony....

Pozdrowienia

wszystkim i niczym?
            były przednie.
            niepocieszony....

Pozdrowienia

wszystkim i niczym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka