halina501 12.10.09, 10:27 Dziękuję. Miło jest łyknąć sobie kawki w Waszym towarzystwie. Dobrego dnia.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: O,kawa:)) 12.10.09, 10:31 na jesienne, zimnie poranki, gorącej kawy, fliżanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: O,kawa:)) 12.10.09, 10:40 Z czarną kotką na kolanach,papużką w klatce i sporą brodawką na brodzie bardziej wskazane jest mi zioło w szklance a nie kawa w filiżance ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: O,kawa:)) 12.10.09, 14:30 A ja sobie przyszłam tu z kawką ,a kawka forumowa już tu na mnie czekała:)))Ładny serwisik:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Dzień dobry:) 13.10.09, 08:10 kilka łyków szatana, dobry humor od rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek O kawie... 13.10.09, 11:15 "... jednym z najbardziej wyjątkowych [gatunków kawy] jest kawa luwak (kopi luwak). Jest to najdroższa kawa świata, której kilogram kosztuje 3,6–4 tys. zł. Ziarna wydobywa się z odchodów indonezyjskiego łaskuna muzanga (Paradoxurus hermaphroditus) z rodziny łaszowatych, który zjada tylko najlepsze owoce kawy. Po częściowym nadtrawieniu w żołądku zwierzęcia kawa traci gorzki smak i zyskuje lepszy aromat..." smacznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: O kawie... 13.10.09, 12:16 Natura,Panie,natura . Nic nie może się zmarnować. Smacznego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O kawie... 13.10.09, 14:37 Natura dziś dopieszcza deszczem, kawa ratuje przed zaśnięciem? Wypije kawy łyków kilka, snu odejdzie pokusy chwilka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O,kawa:)) 15.10.09, 18:44 Na stole przy kawie, jesienny bukiet stawiam na ławie Teresie oraz innym jesiennym solenizantom, bukiet Jesień niesie... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: O,... 22.10.09, 13:15 Kawa,kawusia. Zabrakło mielonej ,ale jest rozpuszczalna. Podać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: O,... 24.10.09, 11:09 Dzisiaj pozwoliłam sobie pospać do godz.10... Naśniło mi się ,oj,naśniło.Nie wypadłam w tym śnie najlepiej. Pozostaje mi tylko wierzyć w to,że sen jest przeciwieństwem jawy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O,... 30.10.09, 12:13 halina501 napisała: > Dzisiaj pozwoliłam sobie pospać do godz.10... > Naśniło mi się ,oj,naśniło.Nie wypadłam w tym śnie najlepiej. > Pozostaje mi tylko wierzyć w to,że sen jest przeciwieństwem jawy;)) ostatnio sypiam mocno jak kamień zrywam się rano szybko z łóżka wyskakuję i... oczywiście tym skokiem wskakuję w jawę tak szybko, że zapominam natychmiast w jakim śnie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O,... 04.11.09, 09:19 dziś myślalam, że śnię jeszcze o puchu białym a to nie sen, tylko jawa biała, bielutka na ulicach, za oknem zima idzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: O,... 05.11.09, 11:34 wczoraj rano ze śniegiem wystartowała, wieczorem władzę z jesienią przegrała:) Odpowiedz Link Zgłoś