aariel 14.01.04, 17:36 ...chociaz dopiero srode mamy. Szukam pomyslow i natchnienia: jakie Wy macie plany? Moze jakies szalone pomysly? A moze polecacie jakis film, albo jakas knajpke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosimail Re: Ja juz o weekendzie... 14.01.04, 17:46 Ja też myślę o weekendzie, niestety spędzę go przy komputerze pisząc pracę magisterską. Dziś Promotor wyznaczył mi ostateczny termin złożenia mego dzieła na 28 stycznia. W sumie sama sobie jestem winna, bo już rok zwlekam z obroną. Ale jakbym miała czas to wybrałabym się do kina na Młodego Adama albo Trio z Belleville. A później do Pod pretekstem na lampke czerwonego winka i miły koncercik... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Ja juz o weekendzie... 14.01.04, 17:51 Moj plan jest dosc prosty! Prawie 44 godziny w pociagu, zeby spedzic 6 godzin w domu i 14 z Moim Sloneczkiem:) To bedzie piekne...:) NAstepny tez juz mam zaplanowany i kolejny rowniez:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Ja juz o weekendzie... 14.01.04, 18:04 Karol, nie narzekaj, mógłbyś nie mieć pieniędzy na te podróże, a tak, to te godziny w pociągu nabierają innego znaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Ja juz o weekendzie... 14.01.04, 19:22 ja wcale nie narzekam, ja sie ciesze, gdybym narzekal, to bym nie jechal:) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a pochwale sie :P 14.01.04, 20:15 aaa, a ja widzialam Mlodego Adama :-))) i w sumie nie mam o nim zdania, czyli jak sie go nie zobaczy to nic sie nie traci...taki film zrobiony chyba dla scislego grona znajomych... no zle powiedzialam, warto go zobaczyc dla Ewana, ale nawet nie dla jego gry, gdyz jest tak jednowymiarowy...a no i swoje wdzieki prezentuje w calej okazalosci!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: pochwale sie :P 14.01.04, 20:49 Kobiety....:) Wam to tylko jedno w glowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ponczo79 Re: pochwale sie :P 14.01.04, 21:11 czesc to ja Ponczo wczesnie bylem znany jako Clumsy ale zapomnialem hasla zeby sie moc zalogowac i dltego zmienilem imie. Jezeli chodzi o weekend to jade do Warszawy spotkac sie ze znajomymi z akademika i przy okazji spotkam sie z Asia o ktorej wam pisalem. Pozdrawiam i zycze milego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 weekend już za 3dni 14.01.04, 21:20 weekend jak sie domyślacie zapowiada sie bardzo bardzo fajnie i już nie mogę się doczekać . Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Ja juz o weekendzie... 14.01.04, 21:32 Żadne tam wielkie plany. Chłopina zjeżdża do domu. Czyli tradycyjnie w pozycji horyzontalnej przyjdzie mi spędzić dwa dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb weekend i "Usmiech Mona Lizy" (dla aariel) :-) 14.01.04, 21:53 No wiec moja kolezanka potwierdzila to co przeczytałam wczesniej o tym filmie: nudny, zrobiony pod Julie Roberts, marna (damska) kopia "Stowarzyszenia umarłych poetów". Jednym słowem mozna sobie darowac a jak juz sie to ktos uprze, to lepiej poczekac na VHS/DVD. Ja w kazdym razie sie nie wybiore :-)) Co do weekendu - mam juz zarys, szczególy dogram w piatek. Sobotni wieczór napewno spedze z moja kolezanka z dziecinstwa, ktora po 2,5 letnim pobycie w Polsce, wraca do Australii gdzie wyprowadziła sie w wieku 15 lat. Planujemy wieczór z winem, sushi (jest mistrzynia w wykonaniu roznych jego odmian) oraz z plotkami. Pewnie zejdzie nam sie cala noc. W niedziele - moze wybiore sie do kina na "Trio z Belville" - musze to zobaczyc. Aha - nie wiem czy w najblizszy weekend, ale napewno w niedlugim czasie, chce zwiedzic ogrod, ktory jest na dachu BUW przy ul. Dobrej. Podobno jest niesamowity, a ja jeszcze nie tam nie byłam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Raclette 14.01.04, 22:24 a my z sebkiem zrobimy raclette..aparat dostalismy na gwiazdke, dzisiaj wieczorem nakupowalismy wszystko co trzeba: ziemniaki, szynki typu parmenska, miesko do grillowania no i oczywiscie pelno gatunkow sera raclette. Ale bedziemy sie obzerac w weekend !!!! dzis zreszta tez, bo zrobilismy sobie "swieto lenia" przy pizzy i piwie!!! piwie Lech z Polski, dobrze schlodzonym...po prostu pycha!!! buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Raclette 14.01.04, 22:33 kasienka80 napisała: > a my z sebkiem zrobimy raclette..aparat dostalismy na gwiazdke, dzisiaj > wieczorem nakupowalismy wszystko co trzeba: ziemniaki, szynki typu parmenska, > miesko do grillowania no i oczywiscie pelno gatunkow sera raclette. Ale > bedziemy sie obzerac w weekend !!!! > dzis zreszta tez, bo zrobilismy sobie "swieto lenia" przy pizzy i piwie!!! > piwie Lech z Polski, dobrze schlodzonym...po prostu pycha!!! > buziaki Napisz mi Kasieńko, jak Wam smakował ser raclette. :-)! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Raclette 15.01.04, 08:03 Napisze napisze, na razie wiem, ze go lubie nie roztopiony na chlebku :-))) bo nie jest taki strasznie smierdzacy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: weekend i "Usmiech Mona Lizy" (dla aariel) :- 14.01.04, 22:25 a ja chcialam na ten film isc!!!!! tzn mam go sobie odpuscic? Sebek sie ucieszy, bo juz nosem krecil haha Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a a ja znow sie pochwale :-) 15.01.04, 09:07 ze "Trio ..." tez widzialam i bardzo fajny jest i koniecznie trzeba zaobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: weekend i "Usmiech Mona Lizy" (dla aariel) :- 15.01.04, 10:12 monisb napisała: > Aha - nie wiem czy w najblizszy > weekend, ale napewno w niedlugim czasie, chce zwiedzic ogrod, ktory jest na > dachu BUW przy ul. Dobrej. Podobno jest niesamowity, a ja jeszcze nie tam nie > byłam :-( To jest jedno z moich ulubionych miejsc. Potrafie tam latem spedzic caly dzien. Ale jesli tam jeszcze nie bylas, to ja bym Ci radzila poczekac do wiosny, bo wtedy bedzie najpiekniej (no i latem tez). Bo teraz jest pewnie buro i zimno i mokro. A miejsce na pewno Ci sie spodoba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: weekend i "Usmiech Mona Lizy" (dla aariel) :- 15.01.04, 15:56 Nie wiem dlaczego sądzilam ze ten ogrod na dachu BUW jest całoroczny. W takim razie kolejny powod mojego niecierpliwego oczekiwania wiosny. Jak tylko zrobi sie slonecznie i cieplo, to napewno tam sie wybiore :-) Dzieki aariel za info Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: weekend i "Usmiech Mona Lizy" (dla aariel) :- 15.01.04, 16:01 monisb napisała: > Nie wiem dlaczego sądzilam ze ten ogrod na dachu BUW jest całoroczny. Ja nie napisalam, ze nie jest caloroczny. Nie wiem czy teraz jest czynny, chodzilo mi tylko o to, ze pewnie teraz nie jest tam tak ladnie jak wiosna i latem. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Ja juz o weekendzie... 14.01.04, 23:07 Szalony weekend... Jeśli masz legitmację studencką to ---> Sopot i oferta dla studentów - 70 PLN doba w Grand hotelu - nie ma nic piękniejszego niż wstając z łóżka widzieć plażę i słyszeć szum morza... dam za to wszystkie pieniądze świata. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Ja juz o weekendzie... 15.01.04, 08:05 o rany, szkoda, ze tak pozno sie o tym dowiedzialem. Egon, jak beda jeszcze jakies takie fajne akcje i bedziesz wiedzial daj koniecznie znac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Hej hej 15.01.04, 08:07 czesc Karolku, a ty tak wczesnie? ja za chwile mam angielski :-))) caluski Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja juz o weekendzie... 15.01.04, 10:17 egon.olsen napisał: > Szalony weekend... Jeśli masz legitmację studencką to ---> Sopot i oferta d > la > studentów - 70 PLN doba w Grand hotelu - nie ma nic piękniejszego niż wstając > z łóżka widzieć plażę i słyszeć szum morza... dam za to wszystkie pieniądze > świata. Juz nie mam legitymacji :((( Oj, a wiele bym dala, zeby zobaczyc morze o tej porze roku... rozmarzylam sie. Napiszecie nam jak bylo, jak wrocicie? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Ja juz o weekendzie... 15.01.04, 10:35 >aariel napisała Oj, a wiele bym dala, zeby zobaczyc morze o tej porze roku... rozmarzylam sie. > Napiszecie nam jak bylo, jak wrocicie? Ja również sie rozmażyłam......morze zdarza mi się widzieć raz w roku przez dokładnie 3 tygodnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anetchen Re: Ja juz o weekendzie... 15.01.04, 11:03 Ja tez już czekam z utęsknieniem na piątek, bo czeka mnie cd weekendu z filmami Almodovara. Kocham Almodovara!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja juz o weekendzie... 15.01.04, 11:06 anetchen napisała: > Ja tez już czekam z utęsknieniem na piątek, bo czeka mnie cd weekendu z filmami > > Almodovara. Kocham Almodovara!!!!!! A ktore filmy konkretnie? JA TEZ GO KOCHAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anetchen Re: Ja juz o weekendzie... 15.01.04, 11:28 Kupilismy sobie niedawno na dvd 5 sztuk: Drżące Ciało, Kika, Czym sobie na to wszystko zasłużyłam, Pośród ciemności, Kwiat mojego sekretu, z których trzech ostatnich wczesniej nie oglądałam. Oczywiście to nie są te wszystkie najlepsze - najlepsze dla mnie to mimo wszystko Wysokie obcasy, Porozmawiaj z nią i Wszystko o mojej matce. Chciałabym mieć w domu wszystkie jego dostępne w Polsce filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Ja juz o weekendzie... 15.01.04, 16:03 Z tych trzech ostatnich mam wrażenie, że najlepszy jest Kwiat Mojego Sekretu. Czym ja sobie na to zasłużyłam i Pośród Ciemności to pierwszy etap jego twórczości diametralnie wlaśnie inny od Kiki, czy Drżącego Ciała. Tak czy inaczej miłego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
anetchen Re: Ja juz o weekendzie... 15.01.04, 17:01 Wiem, że sa wcześniejsze, dlatego bardzo chcialam je zobaczyć - jak to się wszystko zaczęło. Czym sobie.... i Posród ciemności już oglądałam w zeszły weekend. Ten o zakonnicach zwyczajnie mnie powalił. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja juz o weekendzie... 15.01.04, 16:06 anetchen napisała: > najlepsze dla mnie to mimo wszystko Wysokie obcasy, Porozmawiaj z nią i > Wszystko o mojej matce. Chciałabym mieć w domu wszystkie jego dostępne w Polsce > > filmy. Wiesz, ze ja tez bym wymienila te trzy jako moje ulubione??? A tak w ogole to myslalam, ze po filmie "wszystko o mojej matce" nie da sie zrobic nic lepszego, no i sie bardzo milo rozczarowalam "porozmawiaj z nia". Genialny po prostu! A miesiac temu kupilam Zwierciadlo z filmem "Wszystko o mojej matce" :) Odpowiedz Link Zgłoś