cza_ha 16.01.04, 19:11 Edzioszka, Edzioszka tak pogawari k'mnie troszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 19:24 Witaj Cza_ho! :) pogawędźmy.. hyhy, ku pokrzepieniu serc posłużę na wstępie znanym filmowym komplimentem - Jack do Rose na tonącym Titanicu: "wygranie tego biletu było najszczęśliwszą rzeczą, jaka mogła mnie spotkać" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 19:41 Kłaniam Waćpani, w pas. Ten statek 'Queen' się nazywa, kładę areszt na Waćpanią, to bez biletu się obywa Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 19:53 my tu Waćpan poggaduszki wiedziem - z czego kontentam wielce, a na Warszawce trwa balet przebierańców: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=10185764&v=2&s=0 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 19:54 Filmy to moje lubimoje pole-są i inne- Jack rację miał; Rose bym zmienił czut. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:03 hyhy, może rozpoczniemy lekcję schlebiania? przede wszystkim bądź oryginalny - wyrzuć ze swego repertuaru banalne, płaskie komplementy w rodzaju: "jesteś najlepsza".. lepiej powiedzieć "uwielbiam Twoją pierwszą powieść, szkoda, iż wydano ją tylko w Nowej Zelandii i nigdzie nie można jej dostać" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:13 " Bardzo ładny komplecik=żakiecik! Z wyprzedaży poświątecznej u Harods'a ? " Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:05 Warszawa w karnawale ! rzuciłem okiem: Grand Prix Aniela: " aha przybieglam sobie /../.szybciutko." :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:11 zauważyłam, iż wszyscy są na bieżąco i kompetentnie poinformowani - dobry znak, najwidoczniej to co piszemy stanowi zajmującą lekturkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:19 To jeszcze nic, to czas teraźniejszy, w przyszłości, to dopiero. Będą na literki razdiewat' - już nie oni, normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:26 nie wiem co stanowi normę, jednakoż stwierdzenie "zwulgaryzowałem wypowiedź, bo dałem się sprowokować i ponieść emocjom" - to żadne tłumaczenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:37 Norma jest stała.Nie używam wobec pań=nie wyrażam zgody aby one.Poza tym,na full Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:49 alf na grzywce, odpryskujący lakier na brudnych paznokciach, spluwanie co jakiś czas, uzupełniane wypowiedzi "przecinkami" - dla niektórych to jest normalka.. a może norma zależy raczej od stopnia uświadomienia danej grupy społecznej? bo skoro nam wadzi coś, czego inni zdają się nie dostrzegać.. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:57 Masz klasę nie tylko na okrasę - możesz to wziąć do siebie. Ja wchodzę w tłum i robię bum bum, ale częściej- spokojnie tłumaczę i przyznam wyniki są, jak czasem Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 21:15 hyhy, faktycznie, klasę mam, nawet sześć.. szkoła była na górce, sił zbrakło.. człek wagarowo tanie wino degustował - najczęściej w pobliskim lasku <ku uciesze pana od przyrody wzrastającym> albo pijalni "U Renatki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 21:22 Ha,to widzę,że nie dowidzę. Znów byłem w ogródku,a dalej na pstrym koniku jeżdżę Odpowiedz Link Zgłoś