Dodaj do ulubionych

Pilot do Wieży

16.01.04, 19:11
Edzioszka, Edzioszka tak pogawari k'mnie troszka.
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 19:24
      Witaj Cza_ho! :) pogawędźmy.. hyhy, ku pokrzepieniu serc posłużę na wstępie
      znanym filmowym komplimentem - Jack do Rose na tonącym Titanicu: "wygranie tego
      biletu było najszczęśliwszą rzeczą, jaka mogła mnie spotkać" ;)
      • cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 19:41
        Kłaniam Waćpani, w pas.
        Ten statek 'Queen' się nazywa, kładę areszt na Waćpanią, to bez biletu się obywa
        • edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 19:53
          my tu Waćpan poggaduszki wiedziem - z czego kontentam wielce, a na Warszawce
          trwa balet przebierańców:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=10185764&v=2&s=0
          ;)
        • cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 19:54
          Filmy to moje lubimoje pole-są i inne- Jack rację miał; Rose bym zmienił czut.
          • edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:03
            hyhy, może rozpoczniemy lekcję schlebiania? przede wszystkim bądź oryginalny -
            wyrzuć ze swego repertuaru banalne, płaskie komplementy w rodzaju: "jesteś
            najlepsza".. lepiej powiedzieć "uwielbiam Twoją pierwszą powieść, szkoda, iż
            wydano ją tylko w Nowej Zelandii i nigdzie nie można jej dostać" ;)
            • cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:13
              " Bardzo ładny komplecik=żakiecik! Z wyprzedaży poświątecznej u Harods'a ? "
          • cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:05
            Warszawa w karnawale ! rzuciłem okiem: Grand Prix Aniela:
            " aha przybieglam sobie /../.szybciutko." :)
            • edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:11
              zauważyłam, iż wszyscy są na bieżąco i kompetentnie poinformowani - dobry znak,
              najwidoczniej to co piszemy stanowi zajmującą lekturkę ;)
              • cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:19
                To jeszcze nic, to czas teraźniejszy, w przyszłości, to dopiero. Będą na literki
                razdiewat' - już nie oni, normalni.
                • edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:26
                  nie wiem co stanowi normę, jednakoż stwierdzenie "zwulgaryzowałem wypowiedź, bo
                  dałem się sprowokować i ponieść emocjom" - to żadne tłumaczenie..
                  • cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:37
                    Norma jest stała.Nie używam wobec pań=nie wyrażam zgody aby one.Poza tym,na full
                    • edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:49
                      alf na grzywce, odpryskujący lakier na brudnych paznokciach, spluwanie co jakiś
                      czas, uzupełniane wypowiedzi "przecinkami" - dla niektórych to jest normalka..
                      a może norma zależy raczej od stopnia uświadomienia danej grupy społecznej? bo
                      skoro nam wadzi coś, czego inni zdają się nie dostrzegać..
                      • cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 20:57
                        Masz klasę nie tylko na okrasę - możesz to wziąć do siebie. Ja wchodzę w tłum i
                        robię bum bum, ale częściej- spokojnie tłumaczę i przyznam wyniki są, jak czasem
                        • edzioszka Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 21:15
                          hyhy, faktycznie, klasę mam, nawet sześć.. szkoła była na górce, sił zbrakło..
                          człek wagarowo tanie wino degustował - najczęściej w pobliskim lasku <ku
                          uciesze pana od przyrody wzrastającym> albo pijalni "U Renatki" ;)
                          • cza_ha Re: Pilot do Wieży 16.01.04, 21:22
                            Ha,to widzę,że nie dowidzę. Znów byłem w ogródku,a dalej na pstrym koniku jeżdżę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka