gosiasv Re: Zimówka 12.01.10, 00:00 trzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Zimówka 12.01.10, 00:42 cholerka no 3 jakby nie patrzył..choc ja bym powiedziala 4...i wciąz sie wkurzam bo do tej pory nie wiem czy jadę czy nie..,ale czekam wciąz na dobre wieści:) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Zimówka 12.01.10, 08:29 Ale "czy" pytajne czy "czy" wzięte liczebniczo? Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: DRUGIE PODSUMOWANIE ;) 12.01.10, 09:45 witajcie :) ... no więc (bo od "więc" zdanie się nie zaczyna :D)w kategorii skowronek nikt juz GosiSV zwycięstwa nie zdoła odebrać (GRATULACJE BABO :D) ... natomiast w kategorii sówka na prowadzenie wysunęła się Eve500 (a tuż za nią ze stratą 1 wpisu do liderki plasuje sie Avocado, a następnie ... niespodzianka... Gosia SV) ... powodzenia na finiszu dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: DRUGIE PODSUMOWANIE ;) 12.01.10, 13:20 szkoda, że mi się rozsypały wpisy, ale nie dało rady Was prześcignąć, niestety następnym razem! oby :) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: DRUGIE PODSUMOWANIE ;) 12.01.10, 20:56 Skoro Gosiasv jest zwyciężczynią w kategorii skowronek i plasuje się na 3-cim miejscu w kategorii sówka, to ja chciałam zadać nieśmiałe pytanie: Gosia , kiedy Ty śpisz? PS A może Ty śpisz bardzo szybko? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: DRUGIE PODSUMOWANIE ;) 12.01.10, 22:25 już odpowiadałam na to pytanie ;) śpię w międzyczasie , a szczegóły opowiem na zimówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: DRUGIE PODSUMOWANIE ;) 12.01.10, 23:59 deeeeeewaaaa czyli łabądek :) Odpowiedz Link Zgłoś
eve-500 Re: DRUGIE PODSUMOWANIE ;) 13.01.10, 00:00 zaś mi to gdzieś uciekło w eter 2 już tylko Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv DWA :) 13.01.10, 00:00 DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,D WA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DW A,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA ,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA, DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,D WA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DW A,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA ,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA, DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,D WA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DW A,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA ,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA, DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,D WA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DW A,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA ,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA, DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,D WA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DW A,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA ,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA, DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,D WA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DW A,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA ,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA, DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,DWA,D WA, Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 JEDEN!!!!! 14.01.10, 00:00 Już za chwileczkę, już za momencik ;) Został jeden, słownie: jeden dzień :) (niektórym wprawdzie dwa - tak jak mnie - ale co tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eve-500 zerooooo 14.01.10, 23:59 no i stało się zero wyskoczyło!!! no i co teraz będziemy odliczać?!! Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Zimówka 15.01.10, 00:00 I juuuuuuż!!!! Poooooszło! Bawcie się dobrze już dziś, dołączę do Was jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv ...i stało się nastała godzina 00.00 15.01.10, 00:02 czekamy z niecierpliwością na WAS :))) do rychłego zobaczenia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv ...i stało się nastała godzina 00.00 15.01.10, 06:04 ostatni wpis, skowronkowe 0 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: Zimówka 15.01.10, 08:41 no, Goha, upiekło Ci się - jest mniej niż 200 postów do podliczenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: OSTATECZNE WYNIKI 15.01.10, 10:04 ishka napisała: > no, Goha, upiekło Ci się ... tja :D ... prawdziwa ze mnie szczęściara kat. "Skowronek" wygrywa GosiaSV kat. "Sówka" wygrywa Eve500 (tu fanfary ;D) .... nagrody zostaną wręczone na zimówce :D Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: OSTATECZNE WYNIKI 15.01.10, 10:27 ishka napisała: > > > no, Goha, upiekło Ci się > > ... tja :D ... prawdziwa ze mnie szczęściara No to Goha 200 ......lat :>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
eve-500 Re: OSTATECZNE WYNIKI 15.01.10, 18:12 goha66 napisała: > kat. "Skowronek" wygrywa GosiaSV > kat. "Sówka" wygrywa Eve500 > > (tu fanfary ;D) .... nagrody zostaną wręczone na zimówce :D Puhu tu sówka eve :) jupiiii Chciałam pogratulować "SKOWRONKOWI" Odpowiedz Link Zgłoś
eve-500 Re: OSTATECZNE WYNIKI 16.01.10, 00:01 no to moje ostatnie sówkowe :) 00 jutro się widzimy :D Odpowiedz Link Zgłoś
eve-500 Re: OSTATECZNE WYNIKI 16.01.10, 00:02 eve-500 napisała: > jutro się widzimy :D co ja piszę DZIŚ SIĘ WIDZIMY!! Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: OSTATECZNE WYNIKI 16.01.10, 05:25 Dla nas też dopiero dziś jest ZERO. Startujemy! Do zobaczenia za parę godzin! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: OSTATECZNE WYNIKI 17.01.10, 19:33 Gratulacje dla sówki:)))) i jeszcze raz olbrzymie dzięki za medal :) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: OSTATECZNE WYNIKI 19.01.10, 00:01 z przyzwyczajenia ... minus dwa? Ale jeśli teraz zaczęłabym odliczać do letniego, Goha by mnie zabiła. A przecież dostałam nagrodę pocieszenia, piękny (i praktyczny) kieliszeczek na rzemyczku i zamierzam długo i owocnie z niego korzystać :) Odpowiedz Link Zgłoś