Dodaj do ulubionych

O której zapalą ten znicz?

IP: 192.168.5.* 08.02.02, 09:53
W SLC Igrzyska . To impreza ekstra. A o której zapala znicz?
A może zapalić tez znicz wirtualny? Gazetowy wirtualny znicz olimpijski
zapala...
o godz.....i ktoś musi wygłosić formułe:
Pierwsze Gazetowe Zimowe Igrzyska uważam za otwarte!
Potem mozna już jeździć, ślizgać się, skakać i wszystko śniegowe robić , nawet
pić zmrożoną wódę tylko nie można wojować.
To co zapalamy?
narciarz
Obserwuj wątek
    • forward Re: O której zapalą ten znicz? 08.02.02, 09:55
      A może ben Laden coś zapali? o pardon podpali?
      • Gość: narciarz Re: O której zapalą ten znicz? IP: 192.168.5.* 08.02.02, 10:02
        Niby oczywisty , niby - żart. Wybacz , aleś ty glupi palant !
        Jasne że nie proponuję niczego powaznego.Taka zabawa. Dla jednych smieszne dla
        innych nie, ale twoj wtret świadczy żeś półidiota.Nie podejmuj rozmowy jeśli
        nadal we łbie ci się plącza takie koncepcyjki.
        narciarz
        • anka1 Re: O której zapalą ten znicz? 08.02.02, 10:10
          to byla raczej anty-koncepcyjka.a Forward ostatnio jest w wisielczym humorze,
          ale na pewno nie idiota z Niego!
          • Gość: kubek Re: O której zapalą ten znicz? IP: 192.168.5.* 08.02.02, 10:12
            Humor humorem ale po co pisze takie kretynizmy? Jeśli pisze to znaczy że udawał
            ze nie jest idiota , a drzemia w nim pokłady kretynizmu. Bo niby co to , żart?
            Madry żart w wydaniu mądrego faceta.
            kubek
            • anka1 Re: O której zapalą ten znicz? 08.02.02, 10:25
              a zejdzcie z Forwarda ok? kazdemu sie zdarza wpis ociekajacy cynizmem.
              • Gość: narciarz Re: O której zapalą ten znicz? IP: 192.168.5.* 08.02.02, 10:31
                Zgoda. I zgodzisz się że to nie jest postawa , którą kazdy musi akceptować.
                Określa jakość rozmówcy. Rzeczywiście nie ma o czym gadać.
                Ale znicz może trzeba zapalić?
                O której? Kto?
                Czyu nikt nie chce robić konkurencji SLC?
                narciarz
                • anka1 Re: O której zapalą ten znicz? 08.02.02, 13:47
                  ocenianie kogos po jednym poscie to wlasnie okresla poziom rozmowcy.
                  • forward Re: Słodko-pierdzący Narciarz 08.02.02, 13:50
                    Słodko-pierdzący kretynku Narciarzu, będę tak dowcipkował jak mi się podoba. I
                    nic na to dupku nie poradzisz, bo mamy pluralizm.
                    • anka1 Re: Słodko-pierdzący Narciarz 08.02.02, 13:54
                      Forward Ty zdaje sie jestes nie tylko w wisielczym humorze ale w ogloe jak w
                      tym przyslowiu < i skuczno i grustno i niet komu w mordu dat>:)
                      • forward Re: Słodko-pierdzący Narciarz 08.02.02, 13:57
                        A co będę z takim dziadostwem forumowym Narciarz + Kubek dyskutował. Idźcie to
                        małego Busha da wam medale za propagandę.
                        • Gość: narciarz ReForward IP: 192.168.5.* 08.02.02, 16:50
                          No to Forwardzie słówko do ciebie.
                          Tak dla żartu bo jest pluralizm to wolno. Spotkany realnie dostałbyś w pysk tak
                          na dzień dobry za to jak się do mnie odezwałeś. Następnie kolejny raz , za to
                          co o mnie powiedziałes. Ale ty cham jestes i to mogłoby byc mało to zarobiłbyś
                          w pysk po raz trzeci, i to powinno wystarczyć.
                          Zastanawiaj się co piszesz, zastanawiaj się ! Jeśli dla ciebie zabawnym jest
                          terrorystyczne możliwe działanie nienormalnych ludzi i to takze miesci się w
                          regułach pluralizmu, to ja ci pluralistycznie obije mordę żebyś zdanie zmienił.
                          Jeśli natomiast wydaje ci się że dlatego bo masz ochotę to wirtualnie mnie
                          zwymyślasz, to dam ci możliwość i możesz to zrobić realnie. Tylko się pojaw.
                          Jeśli uważasz że jesteś forumowym wyjadaczem i nic ci to ,proponuję nie badź
                          tak ufny w swobodę. Buźkę masz jedna i może szkoda , żeby ją deformować.
                          I jak jestem kubek to proponuję wycofaj się z idiotycznej przepychanki słownej
                          i powiedz gdzie cie znaleźć. O resztę się nie martw.
                          kubek
            • forward Re: O której zapalą ten znicz? 08.02.02, 20:41
              Słuchaj nie ucz mnie kultury, bo jestem chamem i taki już zostanę więc daruj
              sobie te kazania. Sam się wcisnąłeś, sam sobie jesteś winny.Na drugi raz nie
              umoralniaj na siłę obcych ludzi.
              • samanta1 Do narciarza 08.02.02, 20:56
                Forwrdzik palnal nieprzemyslany zart a Ty od razu zakwalifikowales go go kretynow i to mi sie nie
                podoba,nawet bardzo. Anka bardzo trafnie to ujela mowiac ze po jednym wpisie nie nalezy oceniac
                czlowieka. I dczep sie laskawie od niego kolego.
                • Gość: narciarz Re: Do Forward i Samanta IP: 192.168.5.* 08.02.02, 21:08
                  Forward - Nie zamierzam cie uczyć . To nie jest moja rola ani mam po temu
                  chęc.Jedynie to nie ja wcinam sie z idiotycznym żartem w podjęty przez ciebie
                  temat , a odwrotnie. Jesli zdarzy sie coś palnąć można sie wycofać. Ty
                  proponujesz stawiać się i ubliżac mi. Powtarzam - chcesz to realnie , a nie
                  tutaj stosownie ci podziękuję.
                  myślę ,że nie ma o czym mówić.
                  Samanta - nie wydaje mi się aby Forward potrzebowal adwokata. Ja tym bardziej
                  nie potrzebuję uwag o odczepianiu się.
                  A co do jednej nieprzemyślanej wypowiedzi...wiesz 11 września ubieglego roku to
                  też było raz. I jeśli ktoś naciśnie spust wycelowanej w ciebie broni to też ,
                  tylko raz.
                  Cała sprawa nie warta funta kłaków, ale jeśliby coś się naprawdę za kilka
                  godzin w SLC wydarzyło w taki sposób, że słowa Forwarda byłyby prorocze to
                  wydaje mi się że on sam tez nie czułby się najlepiej.
                  Bawcie się jak wam się podoba, ja robię to samo, ale jednak są granice
                  narciarz
                  • samanta1 Re: Do Forward i Samanta 08.02.02, 21:26
                    To nie o to chodzi czy potrzebuje adwkata czy nie.Chlopak jest mlody,porywczy .Ma czasmi zly humor a
                    nawet wisielczy jak dzisiaj ale to nie znaczy,ze jest idiota .Nie wiem czy jestes tu "nowy" czy "stary" ale
                    ja znam Forwarda i wiem ,ze jest dobrym czlowiekiem .Nie oceniaj go tak pospiesznie zanim nie
                    poznasz. Mnie do tej pory zdrarza sie chlapnac cos glupiego a co dopiero dziwic sie Forwrdowi.
                    To jest dobry chlopak i nie musiales od razu tak na niego naskakiwac
                  • forward Re: Z szacunkiem do nas 08.02.02, 21:27
                    Pachnie panem w., nie czytam wpisów dłuższych niż trzy zdania. Odczep się od
                    Samanty bo ją kocham, jest królową tego forum, a ja jestem jej rycerzem. Jak ci
                    coś nie pasuję to idź do szkółki niedzielnej fałszywcu,bo sam prowokujesz i
                    nauczaj.
                    • samanta1 Forward 08.02.02, 21:42
                      A wiesz Forwardzik ,ze mi ta sama mysl do glowy przyszla co Tobie ?No ...o tym zapachu mowie:)))))
                      Jestes kochany chlopak Forwardzik .Chyba dobry duch mnie powlokl swojego czasu na ta
                      Rontice.Naprawde wzruszyles mnie bardzo. Buziaczki:)
                      • Gość: narciarz Re: Forward i Samanta IP: 192.168.5.* 08.02.02, 21:58
                        Obydwoje sie mylicie co do osoby. I to nie ulega kwestii.
                        Szacunek - owszem tak. Ale zapewne nie przysluguje autorom takich bzdur jak ta
                        z terrorysta ibn Ladenem.
                        Jesli jesteś innego zdania , to dziwne.
                        Dalej sie upierasz ,że zabawne byloby podpalenie znicza Igrzysk przez jakąś
                        grupę terrorystyczną?
                        Przestań pajacować, bo to nie na miejscu.
                        narciarz
                        • Gość: samanta Re: Forward i Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 22:08
                          oczywiscie ze sie nie upiera! jeszcze nie dotarlo? Coraz bardzie jestem przekonana patrzac na Twoja
                          upierdliwosc ,ze jednak mamy tu do czynie nia z niejakim W. Daj juz chlopakowi spokoj dobrze?Nie wracajmy do
                          tego tematu.
                          • forward Re: Forward 09.02.02, 00:53
                            Jestem pełnomocnikiem emira ben Ladena na Polskę. Możesz teraz donieść na mnie
                            elektronicznie do CIA.Jesteś taki sam jak Amerykanie lubisz zaczepiać innych a
                            gdy ktoś ci odda robisz z tego aferę.
                            • Gość: samanta Re: Forward IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 01:29
                              Ciiiiiii ..Forward.Juz oki. Zajrzyj do skrzyneczki.
                              • anka1 Re: Forward 09.02.02, 11:40
                                ja wiem jaki jestes i zaden Narciarz czy ktos inny tego nie zmieni!
                                tez zajrzyj do skrzyneczki!
                            • mwewe Re: Forward 09.02.02, 16:38
                              F. zamiast uderzyc sie w czolo i powiedziec: sorry,
                              wyskoczylem jak kretyn z tym bin Ladenem, to jeszcze
                              sie jego pelnomocnikiem mianujesz i oglaszasz swiatu
                              zes glupek do kwadratu.

• anka1 Re: Forward 09.02.02, 16:54
                                czy nie macie ciekawszego zajecia niz czepianie sie do Forwarda za 1 post?
                                • Gość: samanta WATEK ZAMKNIETY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 17:52
                                  Z PRZYCZYNM TECHNICZNYCH.PROSIMY O NIE UMIESZCZANIE TU WPISOW.
                                  • Gość: wrew Re: WATEK ZAMKNIETY IP: 10.0.4.* 09.02.02, 19:37
                                    Gość portalu: samanta napisał(a):

> Z PRZYCZYNM TECHNICZNYCH.PROSIMY O NIE UMIESZCZANIE TU WPISOW.

Wszystko działa bez zarzutu.

Pan W., którego dobrze znam, nie zmienił nicka.

Forwardzie, napisałem tylko 3 zdania, aby dotarło to i do Ciebie.
                                    • forward Re: WATEK ZAMKNIETY 10.02.02, 00:46
                                      O moje netowe upiorki bardzo was lubię ale nie znudziło wam się tutaj ze mną?
                                      Nie będę za nic nikogo przepraszał, a jak będę miał ochotę to mianuję się
                                      pełnomocnikiem Pana Boga, złotej rybki a nawet św. Mikołaja.Guzik wam do tego.
                                      • samanta1 Re: WATEK ZAMKNIETY 10.02.02, 01:19
                                        Fisiol jezdes Forwardzik i za to Cie lubie:)
                                        • forward Re: WATEK ZAMKNIETY 10.02.02, 01:21
                                          Miło spotkać o tak późnej porze.
                                          • samanta1 Re: WATEK ZAMKNIETY 10.02.02, 01:55
                                            Forwardzik a Ty co tak ostatnio jak ten duch po nocy sie blakasz,he?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka