Dodaj do ulubionych

mam ochotę

23.01.04, 10:57
mam ochotę pogadać z facetami o kobietach
Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 14:43
      Taki ciekawy temat i nikt nie ma nic do powiedzenia!
      • debi_bebi Re: mam ochotę 23.01.04, 15:52
        Bo tu nie ma facetów!
        • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:19
          to pogadajmy o takich którzy by mogli być
          • debi_bebi Re: mam ochotę 23.01.04, 16:22
            Mogliby być z krwi i kości. I mięśni też, oczywiście.
            • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:28
              ja takiego jednego spotkałam!szczęściara jestem,co?a ty?
              • debi_bebi Re: mam ochotę 23.01.04, 16:34
                Miałam mniej szczęścia, tacy jacyś eteryczni byli, że nie było za co złapać.
                • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:36
                  kto szuka to znajdzie.ale faceci to dziwny gatunek,prawda?
                  • debi_bebi Re: mam ochotę 23.01.04, 16:41
                    Ale ta dziwność sprawia, że sa interesujący. Według ciebie co w nich jest
                    najbardziej interesującego?
                    • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:45
                      że to co dla nas jest wazne dla nich jest nie do pojęcia.
                      Lubię jak podrywają,zawsze jakąś metodą!
    • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:50
      kończę pracę.zasiądę do komputera w poniedziałek.jak będziesz miała ochote to
      mozemy pogadać .pozdrawiam!
    • aszter Re: mam ochotę 27.01.04, 14:30
      Witajcie kobiety a co tak naprawde lubicie w nas (oprucz wiadomych miesni)
      pozdrawiam
      • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 15:26
        Wkońcu ktoś konkretny do pogadania!
        Najważniejsze jest jak facet daje poczucie bezpieczeństwa.Czasami lubimy się
        poczuć jak małe , bezbronne kobietki.
        • dark_ahios Re: mam ochotę 27.01.04, 16:58
          marzena konkretny - co mialas na mysłi??:P
        • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 17:04
          a co ty uważasz za męskie?
          • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 27.01.04, 18:18
            czesc - tu facet
            taaa - poczucie bezpieczenstwa, to faktycznie lubicie
            ale chyba nie jest to jedyna potrzeba co? ;)
            o mięśniach nie pisze bo to chyba strata czasu
            zreszta przekonałem się (budująco) że to mało ważne - chyba wazniejsze są
            posladki hehehe
            to znaczy miło jest popatrzeć na wypracowaną klatę i ładny brzuch i nie blady
            bęben no ale po ubraniu się trzeba czasem z gościem pogadać i nie tylko ile
            pompek robi ;)
            ale czekam jeszcze na info co lubicie, no i może jakiś przykład podrywu....??
            • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 19:19
              a jak byś mnie poderwał??czekam na coś oryginalnego.
              • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 27.01.04, 19:27
                wszystko zależy od sytuacji, od miejsca, pogody itp
                inaczej w knajpie, na plazy, w sklepie, autobusie...
                wszystkie miejsca są dobre ;)
                ale wole te mniej oczywiste typu knajpa bo to standardowe i zwykle dziewczyna
                jest przygotowana na zaczepki i wszystko jest sztuczne
                lepiej jest w innej sytuacji, zresztą chyba nie jestem "miszczem" - mam kilka
                przemyśleń na ten temat, kilka doświadczeń ale bez przesady
                zresztą, czy ja wiem, czy zdradzać te małe sposobiki?.... hahaha
                • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 19:33
                  pewnie,że tak!Zapewne sie przydadzą!Przecież my kobietki mozemy róniez
                  podrywać facetów.A ty lubisz byc podrywany przez kobiety?
                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 27.01.04, 19:40
                    pewnie że lubie, bardzo. czasem nie pozwala to zasnąć. no i różnie się przecież
                    kończy hehehe
                    twierdze ze to nic złego jeżeli dziewczyna zaczepia chłopaka, w sumie to nawet
                    lubie takie śmiałe dziewczyny. na pewno bardziej od szarych myszek z
                    psiapsiułkami które tylko chichoczą - trzeba wiedziec czego się chce!!
                    to jak to jest z tym podrywaniem?pierwsza zaczepiasz czy obserwujesz i
                    wybierasz? i może jednak napisz co jest najgorsze żebym nie palił na wstępie
                    mostów..
                    • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 19:45
                    • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 19:47
                      kończę prace.zapraszam jutro od rana.Zależy mi na rozmowie.
                      • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 27.01.04, 19:49
                        ja tez już kończe robote
                        jutro znowu od 8.00
                        pewnie bede
                        do "napisania"
                        • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 08:07
                          Jestem juz w pracy,możemy pogadać!
                          • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 08:27
                            czesc
                            juz tez jestem, jezeli dobrze pamietam ;) to pisaliśmy o podrywaniu
                            tak sobuie myśle że chyba jednak nie powinienem wszystkiego zdradzać bo
                            przecież to Was podrywam i z Wami flirtuje.
                            jak pare rzeczy podpowiem to już chyba po sprawie a na pewno utrudnie sobie
                            sytuacje
                            przynajmniej te kobitki które to przeczytają dostrzega że faktycznie tak się
                            dzieje jak pisze...
                            no nie wiem...
                            • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 09:01
                              mógłbys cos zrobic dla nas (kobiet) i sprzedać kilka sposobów podrywu!
                              chyba ,ze nie chcesz!
                              W takim razie pogadajmy o czym chcesz.Jestem otwarta na propzycje.
                              • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 09:16
                                nie nie, to chyba jednak świetny temat ;)
                                sorki ze długo nie odpisuje ale musze się z tym ukrywac, szefu obserwuje hehehe
                                no to musze powiedzieć ze chyba standardowo zaczynam od spojrzenia a później
                                jeżeli moje spojrzenie jest odwzajemniane przechodze dalej to znaczy pod „bele”
                                pretekstem pytam o coś lub proszę o pomoc. na ulicy potrafie pytać o ulice
                                nawet w miejscu gdzie mieszkam. może to głupie ale działa. wszystko zalezy od
                                sytuacji i humoru jaki mam. nie traktuje tego jako sport, dziewczyna musi
                                naprawde zwrócić moją uwage, nie jestem gigolo czy cos takiego,. sam tez nie
                                powalam przecież dziewczyn wyglądem czy cos tam.. ale to miłe jeżeli widze ze
                                moje zaczepki potrafią zaciekawić dziewczyne
                                • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 09:23
                                  powiem szczerze,że ja uwielbiam czuć wzrok faceta na sobie,oczy mówia czasami
                                  więcej niz słowa.
                                  Czasmi lubię jak facet gra w otwarte karty i mówi wprost,że mu sie podobam i
                                  wtedy sie umawiamy lub nie(jak mi typ nie odpowiada)
                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 09:48
                                    oj każdy to chyba lubi, zresztą ja uwielbiam jak to dziewczyna mnie tak
                                    zaczepia, zwykle gram na wytrzymałość wzroku, nigdy nie „odwracam” oczu, wręcz
                                    przeciwnie. tylko że na początku trudno powiedzieć że „typ jest beznadziejny”.
                                    duzo prowadze rozmów p[rzez telefon – zawsze się zastanawiam jak osoba wygląda
                                    i czasem przy naprawde sexownym głosie. miłej trozmowie okazuje się ze jednak
                                    cos nie pasuje, często jest wrecz odwrotnie – głos nie pasuje do wyglądu. tak
                                    samo z charakterem, beznadziejny typ może być swietnym facetem a z landrynkiem
                                    można się nudzic
                                    • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 10:18
                                      Tak naprawdę to nie mam ideału faceta.Ważne ,aby zaiskrzyło od razu.Chociaż
                                      czasami "chemia" działa po jakims czasie(ale w moim przypadku to rzadkie).A ty
                                      masz swój ideał kobiety?
                                      • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 10:31
                                        prawda jest taka że zawsze sobie wyobrażam ideał ale podobaja mi się różne
                                        dziewczyny, ideału chyba tak naprawde nie mam, włosy można zafarbować, teraz
                                        już nawet kolor oczu ;) kiedys myślałem że śa to blondynki ale chyba już nie na
                                        100%, jak widze powalającą mnie brunetke to wtedy ideałem sa brunetki hehehe
                                        ale mam słabość do rudych. nie zrozum mnie źle – to nie znaczy że jestem
                                        kobieciarzem – to nie tak. nie mam 100 procentowego ideału – chyba bym wtedy
                                        oszalał jakby poznawane dziewczyny nie spełniały tych warunków ;)
                                        a jak u Ciebie to wygląda?
                                        • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 10:43
                                          Ja równiez nie mam konkretnego typu urody.Czasami pociaga mnie facet o
                                          chłopięcej urodzie ,czasami typowy macho(rzadko, ale bywa),a jeszcze kiedy
                                          indziej ktoś zupełnie niepozorny.Czasami wystarczy gest lub słowo a juz mnie
                                          kręci.Myślę,że ja jestem nieprzewidywalna dla innych a czasami dla siebie
                                          również.
                                          • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 10:51
                                            ale może różne typy facetów jednak coś łączy? oczywiście oprócz koloru
                                            sznurówek ;)
                                            może właśnie jakies wspólne gesty, może jednak sa w jednym typie mimo że różni
                                            bardzo (niewiem jak to możliwe) albo w danym momencie ten typ pasuje, czasem
                                            chcesz być dzieckiem i potrzebujesz opieki, czasem dominujesz i chcesz karcić
                                            czy cos takiego...
                                            to możesz siebie okreslić jako osobę kochliwą?
                                            • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 11:04
                                              jestem kochliwa,ale czasami jeden gest potrafi "odkochać "natychmiast.Ale jak
                                              zakocham się i kocham to na całego!Poswięcam sie bez reszty i zatracam w
                                              miłosci.
                                              • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 11:10
                                                o kurcze – ale to zabrzmiało
                                                czy to jest bezpieczne?? a co się dzieje jeżeli ta miłość okazuje się fałszywa
                                                albo że jej tak naprawde nigdy nie było? nienawidzisz go? akceptujesz? czy
                                                (chyba głupie) „zpostajecie przyjaciólmi”, utrzymujesz znajomości z „ex”?
                                                • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 11:15
                                                  wystraszyłam cię?to przepraszam.faktycznie moze dość brutalnie to zabrzmiało!
                                                  A jeśli chodzi o eks to w wiekszosci są to układy kumpelskie.Jak mogłabym
                                                  nienawidzieć kogos z kim sypiałam, było mi dobrze?
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 11:19
                                                    przyjażń to za duzo i to nie mozliwe!
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 11:20
                                                    nie wystraszyłas mnie, powaznie brzmiało ;)
                                                    w życiu różnie bywa i różne są rozstania. to jak patrzysz na nowe dziewczyny
                                                    swoich byłych chłopaków? pewnie zależy to też od tego kto zakończył związek i
                                                    jak to zrobił, ale czy porównujesz się do tych „nowych” czy raczej nie?
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 11:27
                                                    jeżeli to ja zerwałam toproblem jest niewielki,a jak to ja zostałam porzucona
                                                    to z tą "drugą" sie porównuje (chyba naturalne).Musze się jakos podbudować
                                                    i "ona" zawsze jest gorsza.Z czasem przechodzi.A ty tolerujesz facetó swich
                                                    byłych?
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 12:21
                                                    „ona zawsze gorsza” - ;) tez mam takie podejscie, tylko ze nie mam ogólnie
                                                    dobrego zdania o facetach wiec zwykle mam na początku negatywne podejście,
                                                    zresztą „mek” ma racje – złotego środka nie ma ale myśle ze może coś
                                                    podpowiedzieć, przynajmniej jakieś sposobiki na początek znajomości ;)
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 12:49
                                                    Trudno powiedzieć.A ty jabys zaczął "podryw" ,znają troszeczkę moje
                                                    preferencje?
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 12:58
                                                    ;) świetnie to rozegrałaś, ale niestety musisz troszeczkę przyblizyc
                                                    sytuacje... tak z rozpędu? nie da rady. nie wiem jeszcze czy jestes w moim
                                                    typie przecież... ;)
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 13:43
                                                    To było pytanie hipotetyczne.Ale widzę ,że nie masz chęci zdradzać tajemnicy
                                                    tego podrywu .Ale nic nie szkodzi.
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 14:05
                                                    oj coś ty, raczej chciałem żebyś zbudowała sytuacje. opisała miejsce itd. nie
                                                    ma powodu tego kończyć, wręcz przeciwnie...
                                                    moze źle się wyraziłem, za to przepraszam
                                                    jakbym nie chciał to przeciez już dawno bym to zakończył, prawda?
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 15:08
                                                    ok!
                                                    Załużmy ,że sptykasz mnie w sklepie.Duży hipermarket.Jestem tak zaoferowana
                                                    zakupami,że nie dostrzegam nikogo wokoło.I... co ty robisz?
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 15:29
                                                    powoduje że sama „wpadasz na mnie”
                                                    i to ja jestem ofiarą Twojej wpadki
                                                    no ale oczywiście nie jestem mieczakiem, nic mi się nie dzieje. ale jest Ci
                                                    głupio bo coś tam się troche na mnie przy tym wylało no i przeciez jestes na
                                                    tyle tym zatroskana że godzisz się na spotkanie... oj chyba to się nie spodoba,
                                                    sorki że mało wyrafinowane ale taka myśl na szybko
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 15:39
                                                    wcale nie za mało wyrafinowane.A kto powiedział,że aby poderwać dziewczynę
                                                    trzeba wyskoczyć z czymś oryginalnym.Stare metody są sprawdzone i
                                                    działają.Zapewne,że jesli wydałbyś mi sie sympatyczny to na pewno bym się z
                                                    tobą umówiła.
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 15:44
                                                    Jestem ciekawa,czy masz o mnie jakies wyobrażenie?
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 15:48
                                                    no to się zarumieniłem hehehehe
                                                    bo ja zaczepiam tylko sympatyczne dziewczyny, stąd wybór ;))
                                                    szkoda że to teoria... i pewnie jestes akurat w Suwałkach ;)
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 15:56
                                                    pomyłka-jestem z centrum!!!!Zgadnij:miasto pubów i fabryk!
                                                    Ale sympatyczna to jestem!
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 16:31
                                                    kot z samych swoich tez był z centralnej Polski - "z miasta Łodzi" ;)
                                                    nigdy nie byłem w Łodzi ale naprawde słyszałem że fajni ludzie tam mieszkają a
                                                    knajpy mają klimat. oczywiscie blokowiska to nic miłego no ale ludzie dają
                                                    klimat nie beton ;)
                                                    a jak sobie wyobrażam? mam 1000 pomysłów. mysle ze masz ciemne długie włosy i
                                                    jasne oczy. i jak?
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 16:49
                                                    sorrki,ale właśnie kończę pracę.Jutro zaczynam o 11.Mam nadzieję,że to jeszcze
                                                    nie koniec naszej konwersacji.Bardzo mi sie miło z tobą rozmawia. pa.pa
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 16:57
                                                    to do jutra, jutro ja do 16.00 ;)
                                                    mam nadzieje na kontynuacje wątku...
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 11:14
                                                    Już jestem!Przyznam szczerze ,że czekam na dalszy ciąg rozmowy!
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 29.01.04, 11:25
                                                    ja również! do której dzisiaj?
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 12:03
                                                    Do 20!!!!!!!!!!!!Mam dzisiaj kocioł w pracy więc mogę z opóznieniem
                                                    odpisywać.Przepraszm!A wogóle to skąd jestes?
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 29.01.04, 12:08
                                                    teraz z Wrocławia ale czuje sie bardziej jeleniogórzaninem :)
                                                    a ja dzisiaj do 16.00 - juz dawno o tej nie wyszedłem ;|
                                                    to trafiłem z Twoim wyglądem?
                                                  • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 12:26
                                                    Jak super!Ja uwielbiam to miasto!Kiedyś często przejeżdzałam przez nie,jadąc
                                                    do Srebnej Góry!A z wyglądem to nie trafiłeś(mam nadzieję,że nie
                                                    zawiodłm),Jestem blondynką(farbowaną!!!!!!!!!),mam zielone oczy!
                                                    A ty wogóle jak się ma na imię?
                                                  • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 29.01.04, 12:54
                                                    Marcin, sorki że sie wcześniej nie przedstawiłem.
                                                    piszesz o Wrocławiu? Trudno zaprzeczyć hahaha. mieszkałem tez w Warszawce ale
                                                    Wrocław jednak fajniejszy - tez jest gdzie pójść wieczorami.
                                                    pisałem Ci że nie mam takiego "określonego" typu. a masz proste włosy czy
                                                    raczej filuternie zakręcone?
                                                  • Gość: mek Re: mam ochotę IP: 10.30.133.* 28.01.04, 11:44
                                                    Czesc Wam!Mysle,ze zaden facet nie ma gotowego scenatriusza jak poderwac
                                                    atrakcyjna/oczywiscie dla niego/babke.Zmienia sie to,tak jak zmieni sie
                                                    podejscie do milosci,sexu i wielu innych spraw.Niemniej jednak odrobina
                                                    szalenstwa zawsze sie przyda.
    • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 13:04
      Mam proste długie włosy!
      Może napiszesz cos więcej o sobie?(wiek,czym się zajujesz itp.)
      • Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 29.01.04, 13:13
        wiedziałem że padnie to pytanie. to może lepiej na priv zamiast forum?
        jasinskim@pf.pl
        • Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 13:46
          Jeżeli nie chcesz to nie musimy o tym rozmawiać.Jestem za żeby zacząć
          rozmawiac przez maile.rafa-75@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka