sudakm 23.01.04, 10:57 mam ochotę pogadać z facetami o kobietach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 14:43 Taki ciekawy temat i nikt nie ma nic do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:19 to pogadajmy o takich którzy by mogli być Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: mam ochotę 23.01.04, 16:22 Mogliby być z krwi i kości. I mięśni też, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:28 ja takiego jednego spotkałam!szczęściara jestem,co?a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: mam ochotę 23.01.04, 16:34 Miałam mniej szczęścia, tacy jacyś eteryczni byli, że nie było za co złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:36 kto szuka to znajdzie.ale faceci to dziwny gatunek,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: mam ochotę 23.01.04, 16:41 Ale ta dziwność sprawia, że sa interesujący. Według ciebie co w nich jest najbardziej interesującego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:45 że to co dla nas jest wazne dla nich jest nie do pojęcia. Lubię jak podrywają,zawsze jakąś metodą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:50 kończę pracę.zasiądę do komputera w poniedziałek.jak będziesz miała ochote to mozemy pogadać .pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aszter Re: mam ochotę 27.01.04, 14:30 Witajcie kobiety a co tak naprawde lubicie w nas (oprucz wiadomych miesni) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 15:26 Wkońcu ktoś konkretny do pogadania! Najważniejsze jest jak facet daje poczucie bezpieczeństwa.Czasami lubimy się poczuć jak małe , bezbronne kobietki. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_ahios Re: mam ochotę 27.01.04, 16:58 marzena konkretny - co mialas na mysłi??:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 17:04 a co ty uważasz za męskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 27.01.04, 18:18 czesc - tu facet taaa - poczucie bezpieczenstwa, to faktycznie lubicie ale chyba nie jest to jedyna potrzeba co? ;) o mięśniach nie pisze bo to chyba strata czasu zreszta przekonałem się (budująco) że to mało ważne - chyba wazniejsze są posladki hehehe to znaczy miło jest popatrzeć na wypracowaną klatę i ładny brzuch i nie blady bęben no ale po ubraniu się trzeba czasem z gościem pogadać i nie tylko ile pompek robi ;) ale czekam jeszcze na info co lubicie, no i może jakiś przykład podrywu....?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 19:19 a jak byś mnie poderwał??czekam na coś oryginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 27.01.04, 19:27 wszystko zależy od sytuacji, od miejsca, pogody itp inaczej w knajpie, na plazy, w sklepie, autobusie... wszystkie miejsca są dobre ;) ale wole te mniej oczywiste typu knajpa bo to standardowe i zwykle dziewczyna jest przygotowana na zaczepki i wszystko jest sztuczne lepiej jest w innej sytuacji, zresztą chyba nie jestem "miszczem" - mam kilka przemyśleń na ten temat, kilka doświadczeń ale bez przesady zresztą, czy ja wiem, czy zdradzać te małe sposobiki?.... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 19:33 pewnie,że tak!Zapewne sie przydadzą!Przecież my kobietki mozemy róniez podrywać facetów.A ty lubisz byc podrywany przez kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 27.01.04, 19:40 pewnie że lubie, bardzo. czasem nie pozwala to zasnąć. no i różnie się przecież kończy hehehe twierdze ze to nic złego jeżeli dziewczyna zaczepia chłopaka, w sumie to nawet lubie takie śmiałe dziewczyny. na pewno bardziej od szarych myszek z psiapsiułkami które tylko chichoczą - trzeba wiedziec czego się chce!! to jak to jest z tym podrywaniem?pierwsza zaczepiasz czy obserwujesz i wybierasz? i może jednak napisz co jest najgorsze żebym nie palił na wstępie mostów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 27.01.04, 19:47 kończę prace.zapraszam jutro od rana.Zależy mi na rozmowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 27.01.04, 19:49 ja tez już kończe robote jutro znowu od 8.00 pewnie bede do "napisania" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 08:07 Jestem juz w pracy,możemy pogadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 08:27 czesc juz tez jestem, jezeli dobrze pamietam ;) to pisaliśmy o podrywaniu tak sobuie myśle że chyba jednak nie powinienem wszystkiego zdradzać bo przecież to Was podrywam i z Wami flirtuje. jak pare rzeczy podpowiem to już chyba po sprawie a na pewno utrudnie sobie sytuacje przynajmniej te kobitki które to przeczytają dostrzega że faktycznie tak się dzieje jak pisze... no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 09:01 mógłbys cos zrobic dla nas (kobiet) i sprzedać kilka sposobów podrywu! chyba ,ze nie chcesz! W takim razie pogadajmy o czym chcesz.Jestem otwarta na propzycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 09:16 nie nie, to chyba jednak świetny temat ;) sorki ze długo nie odpisuje ale musze się z tym ukrywac, szefu obserwuje hehehe no to musze powiedzieć ze chyba standardowo zaczynam od spojrzenia a później jeżeli moje spojrzenie jest odwzajemniane przechodze dalej to znaczy pod „bele” pretekstem pytam o coś lub proszę o pomoc. na ulicy potrafie pytać o ulice nawet w miejscu gdzie mieszkam. może to głupie ale działa. wszystko zalezy od sytuacji i humoru jaki mam. nie traktuje tego jako sport, dziewczyna musi naprawde zwrócić moją uwage, nie jestem gigolo czy cos takiego,. sam tez nie powalam przecież dziewczyn wyglądem czy cos tam.. ale to miłe jeżeli widze ze moje zaczepki potrafią zaciekawić dziewczyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 09:23 powiem szczerze,że ja uwielbiam czuć wzrok faceta na sobie,oczy mówia czasami więcej niz słowa. Czasmi lubię jak facet gra w otwarte karty i mówi wprost,że mu sie podobam i wtedy sie umawiamy lub nie(jak mi typ nie odpowiada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 09:48 oj każdy to chyba lubi, zresztą ja uwielbiam jak to dziewczyna mnie tak zaczepia, zwykle gram na wytrzymałość wzroku, nigdy nie „odwracam” oczu, wręcz przeciwnie. tylko że na początku trudno powiedzieć że „typ jest beznadziejny”. duzo prowadze rozmów p[rzez telefon – zawsze się zastanawiam jak osoba wygląda i czasem przy naprawde sexownym głosie. miłej trozmowie okazuje się ze jednak cos nie pasuje, często jest wrecz odwrotnie – głos nie pasuje do wyglądu. tak samo z charakterem, beznadziejny typ może być swietnym facetem a z landrynkiem można się nudzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 10:18 Tak naprawdę to nie mam ideału faceta.Ważne ,aby zaiskrzyło od razu.Chociaż czasami "chemia" działa po jakims czasie(ale w moim przypadku to rzadkie).A ty masz swój ideał kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 10:31 prawda jest taka że zawsze sobie wyobrażam ideał ale podobaja mi się różne dziewczyny, ideału chyba tak naprawde nie mam, włosy można zafarbować, teraz już nawet kolor oczu ;) kiedys myślałem że śa to blondynki ale chyba już nie na 100%, jak widze powalającą mnie brunetke to wtedy ideałem sa brunetki hehehe ale mam słabość do rudych. nie zrozum mnie źle – to nie znaczy że jestem kobieciarzem – to nie tak. nie mam 100 procentowego ideału – chyba bym wtedy oszalał jakby poznawane dziewczyny nie spełniały tych warunków ;) a jak u Ciebie to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 10:43 Ja równiez nie mam konkretnego typu urody.Czasami pociaga mnie facet o chłopięcej urodzie ,czasami typowy macho(rzadko, ale bywa),a jeszcze kiedy indziej ktoś zupełnie niepozorny.Czasami wystarczy gest lub słowo a juz mnie kręci.Myślę,że ja jestem nieprzewidywalna dla innych a czasami dla siebie również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 10:51 ale może różne typy facetów jednak coś łączy? oczywiście oprócz koloru sznurówek ;) może właśnie jakies wspólne gesty, może jednak sa w jednym typie mimo że różni bardzo (niewiem jak to możliwe) albo w danym momencie ten typ pasuje, czasem chcesz być dzieckiem i potrzebujesz opieki, czasem dominujesz i chcesz karcić czy cos takiego... to możesz siebie okreslić jako osobę kochliwą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 11:04 jestem kochliwa,ale czasami jeden gest potrafi "odkochać "natychmiast.Ale jak zakocham się i kocham to na całego!Poswięcam sie bez reszty i zatracam w miłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 11:10 o kurcze – ale to zabrzmiało czy to jest bezpieczne?? a co się dzieje jeżeli ta miłość okazuje się fałszywa albo że jej tak naprawde nigdy nie było? nienawidzisz go? akceptujesz? czy (chyba głupie) „zpostajecie przyjaciólmi”, utrzymujesz znajomości z „ex”? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 11:15 wystraszyłam cię?to przepraszam.faktycznie moze dość brutalnie to zabrzmiało! A jeśli chodzi o eks to w wiekszosci są to układy kumpelskie.Jak mogłabym nienawidzieć kogos z kim sypiałam, było mi dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 11:19 przyjażń to za duzo i to nie mozliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 11:20 nie wystraszyłas mnie, powaznie brzmiało ;) w życiu różnie bywa i różne są rozstania. to jak patrzysz na nowe dziewczyny swoich byłych chłopaków? pewnie zależy to też od tego kto zakończył związek i jak to zrobił, ale czy porównujesz się do tych „nowych” czy raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 11:27 jeżeli to ja zerwałam toproblem jest niewielki,a jak to ja zostałam porzucona to z tą "drugą" sie porównuje (chyba naturalne).Musze się jakos podbudować i "ona" zawsze jest gorsza.Z czasem przechodzi.A ty tolerujesz facetó swich byłych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 12:21 „ona zawsze gorsza” - ;) tez mam takie podejscie, tylko ze nie mam ogólnie dobrego zdania o facetach wiec zwykle mam na początku negatywne podejście, zresztą „mek” ma racje – złotego środka nie ma ale myśle ze może coś podpowiedzieć, przynajmniej jakieś sposobiki na początek znajomości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 12:49 Trudno powiedzieć.A ty jabys zaczął "podryw" ,znają troszeczkę moje preferencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 12:58 ;) świetnie to rozegrałaś, ale niestety musisz troszeczkę przyblizyc sytuacje... tak z rozpędu? nie da rady. nie wiem jeszcze czy jestes w moim typie przecież... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 13:43 To było pytanie hipotetyczne.Ale widzę ,że nie masz chęci zdradzać tajemnicy tego podrywu .Ale nic nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 14:05 oj coś ty, raczej chciałem żebyś zbudowała sytuacje. opisała miejsce itd. nie ma powodu tego kończyć, wręcz przeciwnie... moze źle się wyraziłem, za to przepraszam jakbym nie chciał to przeciez już dawno bym to zakończył, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 15:08 ok! Załużmy ,że sptykasz mnie w sklepie.Duży hipermarket.Jestem tak zaoferowana zakupami,że nie dostrzegam nikogo wokoło.I... co ty robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 15:29 powoduje że sama „wpadasz na mnie” i to ja jestem ofiarą Twojej wpadki no ale oczywiście nie jestem mieczakiem, nic mi się nie dzieje. ale jest Ci głupio bo coś tam się troche na mnie przy tym wylało no i przeciez jestes na tyle tym zatroskana że godzisz się na spotkanie... oj chyba to się nie spodoba, sorki że mało wyrafinowane ale taka myśl na szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 15:39 wcale nie za mało wyrafinowane.A kto powiedział,że aby poderwać dziewczynę trzeba wyskoczyć z czymś oryginalnym.Stare metody są sprawdzone i działają.Zapewne,że jesli wydałbyś mi sie sympatyczny to na pewno bym się z tobą umówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 15:44 Jestem ciekawa,czy masz o mnie jakies wyobrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 15:48 no to się zarumieniłem hehehehe bo ja zaczepiam tylko sympatyczne dziewczyny, stąd wybór ;)) szkoda że to teoria... i pewnie jestes akurat w Suwałkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 15:56 pomyłka-jestem z centrum!!!!Zgadnij:miasto pubów i fabryk! Ale sympatyczna to jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 16:31 kot z samych swoich tez był z centralnej Polski - "z miasta Łodzi" ;) nigdy nie byłem w Łodzi ale naprawde słyszałem że fajni ludzie tam mieszkają a knajpy mają klimat. oczywiscie blokowiska to nic miłego no ale ludzie dają klimat nie beton ;) a jak sobie wyobrażam? mam 1000 pomysłów. mysle ze masz ciemne długie włosy i jasne oczy. i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 28.01.04, 16:49 sorrki,ale właśnie kończę pracę.Jutro zaczynam o 11.Mam nadzieję,że to jeszcze nie koniec naszej konwersacji.Bardzo mi sie miło z tobą rozmawia. pa.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 28.01.04, 16:57 to do jutra, jutro ja do 16.00 ;) mam nadzieje na kontynuacje wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 11:14 Już jestem!Przyznam szczerze ,że czekam na dalszy ciąg rozmowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 29.01.04, 11:25 ja również! do której dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 12:03 Do 20!!!!!!!!!!!!Mam dzisiaj kocioł w pracy więc mogę z opóznieniem odpisywać.Przepraszm!A wogóle to skąd jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 29.01.04, 12:08 teraz z Wrocławia ale czuje sie bardziej jeleniogórzaninem :) a ja dzisiaj do 16.00 - juz dawno o tej nie wyszedłem ;| to trafiłem z Twoim wyglądem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 12:26 Jak super!Ja uwielbiam to miasto!Kiedyś często przejeżdzałam przez nie,jadąc do Srebnej Góry!A z wyglądem to nie trafiłeś(mam nadzieję,że nie zawiodłm),Jestem blondynką(farbowaną!!!!!!!!!),mam zielone oczy! A ty wogóle jak się ma na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 29.01.04, 12:54 Marcin, sorki że sie wcześniej nie przedstawiłem. piszesz o Wrocławiu? Trudno zaprzeczyć hahaha. mieszkałem tez w Warszawce ale Wrocław jednak fajniejszy - tez jest gdzie pójść wieczorami. pisałem Ci że nie mam takiego "określonego" typu. a masz proste włosy czy raczej filuternie zakręcone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Re: mam ochotę IP: 10.30.133.* 28.01.04, 11:44 Czesc Wam!Mysle,ze zaden facet nie ma gotowego scenatriusza jak poderwac atrakcyjna/oczywiscie dla niego/babke.Zmienia sie to,tak jak zmieni sie podejscie do milosci,sexu i wielu innych spraw.Niemniej jednak odrobina szalenstwa zawsze sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 13:04 Mam proste długie włosy! Może napiszesz cos więcej o sobie?(wiek,czym się zajujesz itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: mam ochotę IP: 217.30.159.* 29.01.04, 13:13 wiedziałem że padnie to pytanie. to może lepiej na priv zamiast forum? jasinskim@pf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam ochotę IP: *.inetia.pl 29.01.04, 13:46 Jeżeli nie chcesz to nie musimy o tym rozmawiać.Jestem za żeby zacząć rozmawiac przez maile.rafa-75@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś