onlyania 09.02.02, 08:29 kto pogada na prive, bo ja nie wiem do kogo zagadac, a nie wszyscy chca gadki tak optymistycznej osoby jak ja w ponoc milo sie zapowiadajacym dniu..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxymoron Re: a ze mna????? 09.02.02, 08:32 a to zagadaj do mnie onlyaniu. chcialemtroche z maryjka pogadac ale ona nie chce. milosc widac! tak juz to z tymi rzeczami bywa...mowia, ze slepa. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a ze mna????? 09.02.02, 08:35 wiem wuku.... i dziekuje i tobie i wujence.... oksymoronowi tez....... ale mi dzis takiego bardziej latwego kontaktu potrzeba..... Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: a ze mna????? 09.02.02, 08:42 aniu, only zostalo mi jeszcze tylko pietnascie minut na kontakt, potem znikam jak duch, to tylko latwy kontak moge, tylko latwy... to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a ze mna????? 09.02.02, 08:45 oki nic nie szkodzi.....ale chyba zaraz pojde spac..... Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: a ze mna????? 09.02.02, 08:54 a ja za piec minut zmieniam sie potwornie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puuuuuuuuuuucccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh do rymu bedzie: duch byeeeeeeeeeeeeeee aniu only, tez idziesz juz spac? """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ------------------------------------- .......................... ,,,,,,,,,,,,,,, dobra noc Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ze mna????? 09.02.02, 08:45 Jak chce z Toba pogadac, Only- to mi z watku nawiewasz :((. Odpowiedz Link Zgłoś