mella5 27.01.04, 18:08 Ha, udało mi się właśnie założyć konto na wyborczej i teraz będę buszować na zoha forumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetbang Re: Ha 27.01.04, 20:05 i tak z zaskoczenia :/ nic nam nie powiedział żebysmy mogli się odpowiednio przygotować :/ oj gospodarzu gospodarzu Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ha 27.01.04, 19:31 A wiec witam nowego forumowicza a wlasciwie forumowiczke cheyba;)Niech twa wena bedzie cudowna:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ha 27.01.04, 21:12 Nooooo kurcza blada moja wina z góry przepraszam wszystkich i wszystkie ... Ela to dobra dziewczynka i z mego zaproszenia zawitała na forum :D. Chociaż mieszka daleko to sercem będzie z nami blisko ... no nie ;D. Serdecznie witam :). Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Ha 27.01.04, 21:28 Witamy jak zwykle bardzo serdecznie,a juz z polecenia gospodarza to i całuski przesyłamy :P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ha 27.01.04, 22:34 Ty Czarna nie bądź taka zbyt trendy ... ja rozumiem powitać serdecznie, ale z tymi całuskami to spokojnie :P. Jak chcesz to mi możesz dać buzi :D. Odpowiedz Link Zgłoś
mella5 Re: Ha 28.01.04, 18:00 dziękuję za serdeczne powitanie, co do weny to się postaram, chociaż nie będę pisać wierszy (w straciu z prozą życia w postaci budzika dzwoniącego o 6 rano poezja nie ma szans ;)) a co do całusków to ja też chyba wolę zoha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Ha 28.01.04, 19:35 Mella witam i ja Cie milutko... zostalas przyjemnie przyjeta bo przyszlas z zaproszeniem, ja przyczlapalam bez ,jako nowa,,,, tak po prostu tylko sie wpisalam,,,, pozdrawiam cieplutko,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ha 29.01.04, 15:48 No właśnie Kendo ... jak trafiłaś, bo ja poczatkowo myślałem, że to Ejno przyciągnęła Ciebie na forum. Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Ha 29.01.04, 17:33 Zoh sama tak jakos Was znalazlam,,,, ale chyba moge zostac,???? jak sie juz wydalo ze bez zaproszenia przyszlam a z Ejno wlasnie "chwycilam" pierwszy kontak i wydalo mi sie ciekawie,zeby zostac,,,,, a nazw tego forum mnie rozbawila i dlatego tu zabawilam.... Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ha 29.01.04, 20:54 No ba jesne że możesz zostać ... nie ma nawet najmniejszego sprzeciwu. Zapytałem bo musiałem zaspokoić moją ciekawość ... hehehehe ... sorry jeśli odniosło to negatywny skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ha 29.01.04, 19:10 No to jest nas jakas garstka:) Ciekawe czy jeszcze kogos przyniesie:)??? Odpowiedz Link Zgłoś