Dodaj do ulubionych

ZUPKA PIECZARKOWA z serkiem topionym......

10.02.02, 18:30
mniam, mniam :)))))) PYCHOTA :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: ZUPKA PIECZARKOWA z serkiem topionym...... IP: *.turboline.skynet.be 10.02.02, 19:03
      kremik z porow ze smietana tez niezly:)))
      • Gość: x®♂∞♀ Re: ZUPKA PIECZARKOWA z serkiem topionym...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 21:19
        sorry:
        placki ziemniaczane
        wiecznie żywe!
        • Gość: marsylka Re: ZUPKA PIECZARKOWA z serkiem topionym...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 21:27
          a ja ciągle się nie mogę doczekać napoleonki z kremem budyniowym! A zeby
          powrócić do baranków...makaronkiem sojowym z warzywkami też nie pogardzę...
    • Gość: karina Re: ZUPKA PIECZARKOWA z serkiem topionym...... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 22:22
      dziękuje :)
    • Gość: feainne Re: ZUPKA PIECZARKOWA z serkiem topionym...... IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 22:22
      ..ze grzecznie zapytam, to jak ty te zupke robisz???:-)
      • Gość: karina Re: ZUPKA PIECZARKOWA z serkiem topionym...... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 22:30
        hi hi - to moja specjalność
        gotujesz warzywa (25 min), potem je wyrzucasz, odlewasz troche wywaru i
        mikserkiem mieszasz z serkiem śmietankowym, a do reszty wywaru dajesz duuuzo
        podduszonych pieczarek ( najpierw je trzesz ) , a potem mieszasz wszystko
        razem. Podawac z makaronem, albo czym chcesz. Pychotka :)))))))
        • Gość: feainne Re: ZUPKA PIECZARKOWA z serkiem topionym...... IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 22:31
          ...ladnie pachnie...jutro wyprobuje przepis:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka