Gość: ewunia.K IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.02.04, 09:56 Wlasnie ciekawi mnie czy Polki i Polacy zaliczaja siebie do narodu czystego. Ile razy kompiecie sie w tygodniu. Ja wlasciwie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Polska Narodem?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:03 Codziennie??? Szalona!!! Ja np. się kąpię w każdą ostatnią sobotę miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: u nas w Lipcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:05 to w sobotę wszyscy sie kąpią - oczywiście, jak wczesniej duzo deszczówki się nazbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas M ty sie ewunia, chyba w komposcie kapiesz.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:13 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewunia K Re: ty sie ewunia, chyba w komposcie kapiesz..... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.02.04, 10:24 nie naprawde mam wode z kranu i to nie saiada a wlasnego. Czyz to az tak dziwne aby dziennie zmyc z brudu wlasne cialo, no chyba ze wiekszosc woli smiedziowaty nalot grzyba na sobie???? Ale mysle ze tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Polska Narodem?????? 03.02.04, 10:23 O jeżu, ewuniu, ta ty sexaromat tracisz w ten sposób ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Polska Narodem?????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:48 A co to, my się z gównem bili, żeby tak się od razu pucować.Najważniejsze, żeby siurdak był zawsze czysty, bo to nie wiadomo, kiedy nam się co przydarzy, ot i cała filozofia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedes Polska czystym Narodem?????? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 00:55 Dyć ja pamietom swojum ostatnium kompiel, Przeciec toć byłoć żeć w tna noc co żeć była całkim josna. Dopieroć po dwu miesiocah kak kozaki w wiosku prijechali, to ony nam powiedzialy, że to cos rupnelo w kakijs tagja czy rzec co, a pamietam to noc jeszcze bo to wtedy moj tatko co zawsze spol w wolunkach umyl sia a w nocy jak lupnelom to zleciol z zapiecka i podziol ze to kora boza , zeb on sie myl, i potomy ostatnik roz kopalim sie w ety noc . Pozdrawlaiju zeb to pomorek . Nu ja durak , durak toć jak germancy szli z frontom oni nam podzieli zec to jakij metero z kusmosa lupnal w zimia w dolnaja tunguska . hej Tera ja z nadwora klikom bom onucy na piec lozyl a to straszni capi , hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorg Re: Polska czystym Narodem?????? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.02.04, 21:24 Synek ty dupcys??? ty je hanys abo jaki trypel skrojcowany z gadzinom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedes Re: Polska czystym Narodem?????? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 00:32 Hej, juzim ja onuca z pieca zdjal ale tu i nadal copi bom kuzy w doma trzymam bu kota ja ni nimam, hej a kuza wszystko zyzre, nawet myszo i scura ,hej a na noc to ja i owca dom przygoniom bo to cieplok i milom ;), hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Polska Narodem analfabetów IP: *.protonet.pl 04.02.04, 09:26 ewuniu!!!! poprawnie to kąpiel a nie kompiel Odpowiedz Link Zgłoś