Dodaj do ulubionych

Polska Narodem??????

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.02.04, 09:56
Wlasnie ciekawi mnie czy Polki i Polacy zaliczaja siebie do narodu czystego.
Ile razy kompiecie sie w tygodniu.
Ja wlasciwie codziennie
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Polska Narodem?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:03
      Codziennie??? Szalona!!! Ja np. się kąpię w każdą ostatnią sobotę miesiąca.
    • Gość: Antek Re: u nas w Lipcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:05
      to w sobotę wszyscy sie kąpią - oczywiście, jak wczesniej duzo deszczówki się
      nazbiera.
    • Gość: adas M ty sie ewunia, chyba w komposcie kapiesz.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:13
      :)
      • Gość: ewunia K Re: ty sie ewunia, chyba w komposcie kapiesz..... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.02.04, 10:24
        nie naprawde mam wode z kranu i to nie saiada a wlasnego. Czyz to az tak dziwne
        aby dziennie zmyc z brudu wlasne cialo, no chyba ze wiekszosc woli smiedziowaty
        nalot grzyba na sobie???? Ale mysle ze tak nie jest
    • makary0 Re: Polska Narodem?????? 03.02.04, 10:23
      O jeżu, ewuniu, ta ty sexaromat tracisz w ten sposób ;((
    • Gość: solo Re: Polska Narodem?????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:48
      A co to, my się z gównem bili, żeby tak się od razu pucować.Najważniejsze, żeby
      siurdak był zawsze czysty, bo to nie wiadomo, kiedy nam się co przydarzy, ot i
      cała filozofia...
    • Gość: dedes Polska czystym Narodem?????? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 00:55
      Dyć ja pamietom swojum ostatnium kompiel,
      Przeciec toć byłoć żeć w tna noc co żeć była całkim josna. Dopieroć po dwu
      miesiocah kak kozaki w wiosku prijechali, to ony nam powiedzialy, że to cos
      rupnelo w kakijs tagja czy rzec co, a pamietam to noc jeszcze bo to wtedy moj
      tatko co zawsze spol w wolunkach umyl sia a w nocy jak lupnelom to zleciol z
      zapiecka i podziol ze to kora boza , zeb on sie myl, i potomy ostatnik roz
      kopalim sie w ety noc . Pozdrawlaiju zeb to pomorek .
      Nu ja durak , durak toć jak germancy szli z frontom oni nam podzieli zec to
      jakij metero z kusmosa lupnal w zimia w dolnaja tunguska . hej
      Tera ja z nadwora klikom bom onucy na piec lozyl a to straszni capi , hej
      • Gość: Jorg Re: Polska czystym Narodem?????? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.02.04, 21:24
        Synek ty dupcys??? ty je hanys abo jaki trypel skrojcowany z gadzinom
      • Gość: dedes Re: Polska czystym Narodem?????? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 00:32
        Hej, juzim ja onuca z pieca zdjal ale tu i nadal copi bom kuzy w doma trzymam
        bu kota ja ni nimam, hej a kuza wszystko zyzre, nawet myszo i scura ,hej
        a na noc to ja i owca dom przygoniom bo to cieplok i milom ;), hej.
    • Gość: zahedan Re: Polska Narodem analfabetów IP: *.protonet.pl 04.02.04, 09:26
      ewuniu!!!! poprawnie to kąpiel a nie kompiel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka