aariel 06.02.04, 10:53 Czemu nic nie powiedzialas????????????????????? Spoznione zyczenia urodzinowe Ci pragne zlozyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 STO LAT !! 06.02.04, 10:56 Ja się dołączam i życzę Ci jak najwięcej Szczęścia, Zdrowia (ach, jaka zaskakująco nieprzewidująca Chiara:), miłości, i spełnienia marzeń!! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Sprawdzilam dokladniej 06.02.04, 10:58 i chyba przedwczoraj miala urodzny. Wtedy co dostalas bukiet kwiatow... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 No wlasnie 06.02.04, 11:11 A my ciotki wogole nie pokapowalysmy o co chodzi:o)))) A co z baza danych, jaki wstyd:o( Ale wszystkiego niebianskiego, spoznione ale szczere sto lat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby i ja jeszcze!! 06.02.04, 11:15 Spełnienia mazeń i realizaji zamierzonych celów i w golewszystkiego naj,naj, naj!! Ja nie mam dostępu do bazy więc jestem trochę usprawiedliwiona:)) (grunt to zawsze mieć wymowkę) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby i ja!! 06.02.04, 11:16 ale literówki zrobiłam:(, więc powtarzam: Spełnienia marzeń i realizacji zamierzonych celów i w ogóle wszystkiego naj, naj, naj!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka 4.02.!!! 06.02.04, 11:25 Bo to trzeba wpisywać w Calendar, a nie w Database!!! (Ech... to jest dopiero wymówka, nie?) Spełnienia marzeń Ci życzę, żeby Ci się udawało wszystko, co sobie zaplanujesz, a oprócz tego jak najwięcej takich niespodzianek jak ta z bukietem kwiatów ostatnio. Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: 4.02.!!! 06.02.04, 14:33 wlasnie, ja calendar sprawdzam ciagle, ale database juz mi sie nie chcialo :( spoznione, ale serdeczne zyczenia przesylam!!!! wszystkiego naj, naj, najlepszego i spelnienie dzisiejszego marzenia :** Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: Segovia! Mialas wczoraj urodziny???? 06.02.04, 13:05 :)))))))) miałam ogromne dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
monisb i ja się dołaczam do życzeń 06.02.04, 13:36 Chociaz mocno spóźnione, ale bardzo, bardzo serdeczne życzenia. Obys zawsze była szczesliwa, zdrowa i otoczona kochającymi Cię ludźmi Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś