malen_a 10.02.04, 09:59 do kogo wysylacie kartki, czy tylko do tych ukochanych jedynych :) jestem ciekawa, bo ja wysylam do rodzicow, rodzenstwa, przyjaciol :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beauty_baby Re: walentynki 10.02.04, 10:10 Tylko do mojego A. ponieważ walentynki to dla mnie święto zakochanych ale wiele osób robi podobnie jak Ty, wysyłają lub obdarowują wszystkich, których kochają, mówiąc, że to święto miłości. Fajnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: walentynki 10.02.04, 10:18 Ja jakos nie przywiazuje uwagi do tego dnia wiec raczej nigdy nic nie wysylam i nie organizuje jakis specjalnych rzeczy. Nie wiem, ja wole jak cos mnie zaskoczy, okazywanie milosci na codzien nie przy jakims tam wymyslonym swiecie. Ale dla tych co lubia walentynki-MILEGO DNIA :O) Odpowiedz Link Zgłoś
slicznotka1977 Re: walentynki 10.02.04, 10:30 ja do nikog nie wysyłam z reguły ale sama pewnie dostnę znowu mnóstwo kartek. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: walentynki 10.02.04, 11:39 Walentynki za dni parę, ... kartki wysylam do znajomych, przyjaciół, rodziców... Nie wiem, jak będzie z A. to nasze pierwsze walentynki. I właśnie z okazji nich zdążyliśmy sie pokłócic. o prezenty. on chciał, żebym z nim poszła sobie wybrać prezent dla siebie samej. Wydaje mi się, że prezent ma być jednocześnie niespodzianką. Zna mój gust i preferencje (z zastrzeżeniem ciuchów, bo nie jest to dobry materiał na prezenty). Uparł się na te prezenty. a ja chciałabym nieco spontaniczności... zaskoczenia... romantyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: walentynki 10.02.04, 20:05 W moim kalendarzu nie ma czegoś takiego jak Walentynki. To jakiś sztuczny wytwór w naszej kulturze i bardzo mnie boli, że się nasz naród nim tak zachłysnął. Na szczęście moja połóweczka uważa tak samo jak ja. Uznaliśmy jednak, że wypada święto miłości świętować więc świętujemy dwa razy w roku. Na święto majowe i na świeto Kupały. Wtedy jest ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
azja.pl Re: walentynki 11.02.04, 13:01 Ja wysylam anonimowe smsy z internetu do wiekszosci moich znajomych, ale zastanawiam sie w tym roku nad wysylaniem kartek do paru kolezanek, ktore lecza swoje zlamane serca i moze to by je podnioslo troche na duchu... Odpowiedz Link Zgłoś