aiwa7 10.02.04, 21:32 Zastanawiam sie czy są jakieś osoby które nas tylko czytają! Jeżeli tak to może się ujawinicie?? :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
segovia Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 10.02.04, 23:45 ja ;) czasami jak mam chwilę w pracy, to czasami podgladam, czasami zdarza mi się zacząć coś pisać, ale zaraz mam kogoś za plecami i zamykam okno... Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia_79 Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 11.02.04, 08:35 Ja podobnie. Napisałam moze z 5 postów, a tak to tylko czytam. Często mam ochotę coś napisać, ale ponieważ zaglądam tu tylko w pracy, to nie bardzo mogę. Mam nadzieję, że nikt nie ma nam "czytającym" tego za złe? Bo to trochę tak jakbym was podglądała. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 11.02.04, 15:33 Ja czasem zaglądam żeby sprawdzić gdzie się Chiara76 zgubiła :-) pozdrowienia z forum aranżacja wnętrz izalil Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 cześć Znajomej:)) 11.02.04, 15:47 a bywam i tu i tam choć tu u nas ostatnio trochę też się nerwowo robiło, ale na ogół spokojnie:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anula-22 Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 11.02.04, 20:03 Hej ten watek sprowokował mnie do ujawnienia sie...sledze wasze poczynania az wstyd sie przyznac jakies dobre 3 miesiace moze troszke dłuzej...weszłam tu z ciekawosci...na poczatku dla zabicia czasu i nudy...a teraz popadłam w jakas obsesje co 2 tyg zagladam tu regularnie...jakis magnetyzm tego miejsca przyciaga mnie...nie potrafi mu sie oprzec i zdarza sie ze noca czytam "zaległosci" jako miła lekturke tuz przed zasnieciem...nigdy nic nie pisałam...brak "odwagi"? hihi watki ktore były poruszane zawsze sa omowione nalezycie "nic dodac nic ujac"...lenistwo!;) miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
pinezka13 Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 12.02.04, 10:42 Czesc!!! Ja wlasciwie tylko czytam, ale systematycznie i od dosc dawna.Sympatyczne to forum, a czemu tylko czytam??? Z lenistwa?? Zawsze wolalam dostawac listy niz na nie odpisywac, a poza tym wiele tematow jest tak doglebnie omowionych, ze wydaje mi sie zbyteczne powtarzanie tego co ktos juz napisal. pozdrawiam z zimowego Krakowka. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 To Pinezka13 zabieraj sie do dyskusji :o) 12.02.04, 11:29 NO i moglabys wzmocnic szeregi Krakusow!!! Kazda nowa osoba na pewno moze cos nowego dodac od siebie! Wiec koniec z lenistwem! Pozdrowienia Kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: To Pinezka13 zabieraj sie do dyskusji :o) 12.02.04, 12:48 kurczak1976 napisała: > NO i moglabys wzmocnic szeregi Krakusow!!! > Kazda nowa osoba na pewno moze cos nowego dodac od siebie! Wiec koniec z > lenistwem! No własnie, rownież wzywam wszystkich Krakusów do czynnego uczestnictwa:) Miło Cię poznać; swego czasu myślałam, że nikt tu z Krakowa nie pisze, oprócz Kurczaka of course - ale on na obczyźnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 12.02.04, 17:33 ja ;) kiedyś, na początku funkcjonowania tego forum nawet chyba napisałam kilka postów, a potem... jakoś tak nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 12.02.04, 18:20 Chciałem się tu zaczepić ,ale czy to forum jest tylko dla kobiet, bo tak sobie czytam i widzę, że tu same kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: do servus_lca 12.02.04, 18:25 Nieprawda! Są tez faceci poszukaj dobrze ale swoią drogąjest ich niewielu więc tym bardziej pisz do nas!!! Pozdrawiam i witam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 12.02.04, 18:47 Fajnie same nowe nicki :)) ale tak się zastanawiam bo co niektórzy czytają nas od dłuższego czasu w milczeniu także zdanie jakieś wyrobione mają i w sumie to tacy starzy forumowicze......ale ciągle nie poznani :) Także piszcie, wypisujcie róbcie co chcecie...a co do servus_lca to powinieneś wypowiadać sie za 2 albo nawet za 3 facetów bo u nas są braki jeżeli chodzi o mężczyzn ciagle rządza kobiety..........nie jest to najgorsze ;) ale ratj honor płci męskiej :))) Pozdro staro-nowych forumowiczów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Honor 12.02.04, 19:59 Postaram się uratować honor mężczyzn i wpowiadać się częściej:) Mam nadzieję, że inni obecni tu mężczyżni tez nie będą gorsi:) Witam i pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Honor 12.02.04, 20:37 Ja tez witam wszystkich i zachecam do pisania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 forumowi mezczyzni 16.02.04, 10:10 Nasi forumowi mezczyzni sie pozakochiwali w forumowych kobietach no i ....znikneli !!!! Karolek byl, a teraz nie ma, a obiecywal :-((((((( hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
minka001 Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 12.02.04, 22:00 jeszcze ja..czytam dosc regularnie..w wolnych chwilach od ok. 4 miesiecy..bardzo sympatyczne miejsce..:) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Ja też witam wszystkich :-) 13.02.04, 07:36 Anula22 - zaglądanie na forum co 2 tygodnie to NIE jest obsesja. Tu są tacy, co po prostu muszą włączyć komputer codziennie rano, zanim jeszcze otworzą drugie oko... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ja też witam wszystkich :-) 14.02.04, 10:24 Ciekawe ile jeszcze osób to czyta, a nie mają konta e-mail w gazecie i nie mogą nic napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja też witam wszystkich :-) 14.02.04, 13:03 servus_lca napisał: > Ciekawe ile jeszcze osób to czyta, a nie mają konta e-mail w gazecie i nie mogą > > nic napisać? To nie jest zadna wymowka ;) Ja zalozylam konto na gazecie specjalnie, zeby moc pisac na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
nenne Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 13.02.04, 18:49 Ja :) Czytuje, podgladam, raczej nie zabieram glosu. Ale kibicuje Wam pozytywnie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 13.02.04, 22:13 nenne napisała: > Ja :) Czytuje, podgladam, raczej nie zabieram glosu. Ale kibicuje Wam > pozytywnie i pozdrawiam. A moze jednak zaczniesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
teje Re: czy ktoś nas tylko czyta?? 14.02.04, 01:03 Witam Weszłam tu dopiero dziś i od razu się ujawniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Ja tez witam :) 14.02.04, 13:04 teje napisała: > Witam > > Weszłam tu dopiero dziś i od razu się ujawniam :) Milo mi i pisz tu duzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
llingua dzień dobry 16.02.04, 08:37 czytelniczką forum jestem od dawna, ale teraz postanowiłam swoje bierne uczestnictwo zamienić na bardziej aktywne:)) i oto mój pierwszy post, witam wszystkich starych (bez urazy) i nowych bywalców. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Rowniez dzien dobry:o) 16.02.04, 09:41 A skad stukasz llinguo? Czuj sie jak u siebie Pozdrowienia Kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
ulka24 a to jeszcze ja 16.02.04, 10:18 a to jeszcze i ja wam wszystkim wesole dzien dobry mowie i jednoczesnie witam, bo dopiero dzis na to forum trafilam...i zostane, jesli-rzecz jasna-mozna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: a to jeszcze ja 16.02.04, 11:39 KArolek nie zginal, tylko mnie nie bylo, ale tearz juz wrocilem i chyba niestety troche w tej Danii zabawie:(, a tak bardzo cchialem pojechac na weekend do Polski, ale nie wiem czy dam rade:( Odpowiedz Link Zgłoś