men_ 13.02.02, 18:59 jak w koncu z tą jaszczurką było, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:00 tutaj???publicznie??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:03 Hi, hi - a pamięta Uneczka, może to dawno było, hę ?:)) Ja tam sie w swoich wspomnieniach troszke gubię, hi, hi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:06 pamietam jak wczoraj..... o kurde,moze to było wczoraj???:)) tak!to było wczoraj! yesterday.....lalala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:08 Ja tez pamiętam, prawie :)) Przed skonczeniem szkoły czy po skonczeniu, he ?:)) musze pomysleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:10 to pytanie do Uneczki?:)) oooooo,jak pózno, wstyd sie przyznac hihi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:13 Nie, menik głosno myślał o sobie - tylko jeszcze której szkoły ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:15 men_ napisał(a): > Nie, menik głosno myślał o sobie - tylko jeszcze której szkoły ?:)) buuuuuuuuuu podstawówki?:( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:19 No jeszcze sobie przypominam - ale przez nauczycielke nie był mole-cos-tam :)) chyba, z reszta tego słowa wtedy nie było :)) Na koloniach czy obozie, kurde - nie pamietam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:21 no niech sobie robi te burze mózgu i pamieci ja zaczekam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:25 Nie pamiętam, gdzie schowałem zapiski z lat młodości ..:))) Chyba, że zaczne od jakiegoś drinka - może to zrobi burzę ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:30 memuary pisał przeczuwając ze wielkim będzie? :)) niech pije,bedzie spiewaaaaał...,wyspiewa wszystko a potem go zbanują hihi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:33 No nie wiem, tamte lata ciekawe, ale ostatnie tez bardzo - cos sie odmładzam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:35 hm,albo dusze sprzedał diabłu i sie nie starzeje albo z czego innego w celu utrzymania młodosci korzysta hm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:39 W mleku kozim sie napewno nie kapie ... A poza tym wszedzie, gdzie możliwe otacza sie coraz młodszym "otoczeniem" :)) p.s. a profilaktycznie duszę tez juz dawno sprzedał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:40 a miał w ogóle?????te duszę? zd??? to chyba niemozliwe buuuuu nie dosc,ze sprzedał to jeszcze cudzą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:43 Dopóki nie umiał sie podpisywać to miał :)) a potem to juz cyrograf podpisał Czy Uneczka tez chce podpisac, hę ?:)) p.s.: a alkoholu nie bedę pił dzisiaj: bo faktycznie alkohol i cos tam jeszcze rozwiązuje mi jezyk :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:46 niech pije,tylko z umiarem i kompa wyłączy bo oona robi juz papa a nie chce jutro przeczytac na forum wyznan Menika pod wpływem al...:))) paaaaaaaaaaa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:48 a woli Uneczka te pod wpływem czegos innego ?:)) papa **** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 09:16 a co by to mogło być,hę??:)) wpływowy człowieku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Uneczko, to 14.02.02, 09:39 jak spotkasz mena, to powiedz mu, ze przyznalem mu order sw.Walentego, jako najwiekszemu lovelaskowi tego forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, to 14.02.02, 09:41 ok a damski odpowiednik lovelasa forumowego istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:09 Aaaaaaaaaaaaaaaa - nie strasz :))) Gość portalu: oona napisał(a): > pamietam jak wczoraj..... > o kurde,moze to było wczoraj???:)) > tak!to było wczoraj! > yesterday.....lalala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:11 hihi a co w tym strasznego niby?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:15 hi, hi - no niby nic, ale jak tyle latek straconych, to może Uneczka teraz chce odrabiać, hę ?:))z menikiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OONA Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:16 to propozycja?hihi (tym razem bez NIE?):))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:20 mhm ..., ma wprowadzać ją w ten tajemniczy ogróóóóó rozk-czegoś tam ?:))) tez bez NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:23 ale pszczółek i kwiatków to jej nie bedzie pokazywał w tym ogródku czasem?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:27 Kena i Barbi tez nie :)) To moze na przykładzie (nie wteorii) piesków, hę ?:)) Czy Uneczka woli, żeby menik to na dzaiłaniach matematycznych wyjasnił ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:31 brrrrr niech juz beda te pieski bo znowu zacznie dzielic zamiast lączyć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:35 Przeciez ja nie chciałem dzielić, tylko co najwyżej wyciągać "pierwistek" :)) Ale Uneczka nie potraktuje Menika, jak małe dzieci jaszczurki, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:37 Uneczka zadnemu zwierzatku nigdy krzywdy nie zrobiła to i Menika hihi oszczedzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:41 Taaaaak, ogród rozkoszy, w "pijanym widzie rozkoszy, hę ? brrrrrrrrrr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:43 brrrrr niech nie straszy bo jej sie co złego przysni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, to 13.02.02, 19:46 e tam, nic strasznego :) To mamusia wbijała Uneczce do główki, że to straszne ?:)) raj, eden, ekstaza, miód malina - i czyja będzie wina ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:48 co mamusia wbiła to ktos inny wybił:))) paaaaaaa***:))))) Odpowiedz Link Zgłoś