gucia.2 25.02.10, 20:23 jestem uboga, czy faceci zwracają uwagę na majątek kobiety (lub jego brak)? wydaje mi się że niestety nie mam szans na stały związek w tej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: pytanie 25.02.10, 21:19 Mysle, ze tak, wszak czymze jest majatek? Liczy sie dobre serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: pytanie 25.02.10, 21:33 Guciu :) takimi nie warto zawracać sobie głowy Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: pytanie 26.02.10, 22:13 Mysle ze masz - nie majatek jest najwazniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gucia.2 Re: pytanie 27.02.10, 16:39 nie jest najważniejszy, ale jest brany pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
facettt alez skad. 27.02.10, 18:19 gdy jestes mloda piekna seksowna i inteligentna - to majatek masz w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
gucia.2 Re: alez skad. 27.02.10, 20:05 a jeżeli nie mam tych zalet? jestem stracona? Odpowiedz Link Zgłoś
coodrich Re: alez skad. 02.03.10, 13:19 Co Ty w ogóle gadasz? Jeśli jakiś facet odrzuci Cię z powodu kasy, to tym lepiej dla Ciebie! Przecież nie to jest najważniejsze (a nawet istotne) w związku! Może powiem coś, co jest wyświechtanym sloganem, ale sądzę, że wielu facetów się z tym zgadza, że to co masz w środku jest najważniejsze! Oczywiście wygląd też się liczy, ale moim zdaniem najważniejszy jest charakter. A kasą się nie przejmuj w tym kontekście! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
czarujacy_padalec Re: alez skad. 02.03.10, 14:16 prawda jest taka, ze jesteś przegrana po stokroć i nigdy nie zbudujesz prawdziwego związku, czeka Cie samotność i zgorzknienie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: alez skad. 02.03.10, 21:08 gdy sie w tym wieku nie ma tych naturalnych zalet - to ja bardzo przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt alez chetnie. 03.03.10, 21:56 gucia.2 napisała: > proszę a ja buzi poprosze. na tym swiecie nic za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: pytanie 11.03.10, 09:12 Nie - to kobiety zwracają uwagę na majątek faceta.Facet zwraga uwagę na wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Re: pytanie 17.03.10, 16:57 no no, z czasem niestety i bywa tak że uaktywniaja mu sie diody materialne ..Ale to z duzym "czasem"....(apropo wspolnych planow zyciowych) Odpowiedz Link Zgłoś
agni-123 Re: pytanie 05.04.10, 14:58 A ja myślę,że faceci chcą tylko wygody i żeby nie być za kogoś odpowiedzialnym.Nieważne czy bogata,ale by niczego poza przygoda nie chciała.Tacuy są dzisiejsi faceci i to jest przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
handcare Re: pytanie 21.04.10, 11:23 agni-123 napisała: > A ja myślę,że faceci chcą tylko wygody i żeby nie być za kogoś > odpowiedzialnym.Nieważne czy bogata,ale by niczego poza przygoda nie > chciała.Tacuy są dzisiejsi faceci i to jest przykre. do autorki wątku: przecież faceci są od tego, zeby zarabiać, mamuta przynosić do jaskini i takie tam ;) Więc co ma do rzeczy to, czyś bogata czy biedna - on ma o wszystko zadbać ;) Potem wprawdzie zejdzie na zawał tudzież inne choróbska powstałe z powodu przepracowania i stresu, ale... to już inna historia. A na powżnie do agni-123: Twoja inteligencja mnie poraża... Niemal spadłem z krzesła... hand Odpowiedz Link Zgłoś
lewiatan0 Re: pytanie 23.04.10, 11:26 "Tacuy są dzisiejsi faceci"... tia. A wszystkie dzisiejsze kobiety są tępe, lecą na obszerny portfel i sportowy samochód. Nie to co kiedyś... nasze prababcie nawet nie słyszały o samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
noemka2 Re: pytanie 27.05.10, 20:08 Witam.Nieładnie tak wypowiadać się za <wszystkie kobiety>bo niewszystkie takie są!W tej wypowiedzi napewno uraziłeś wiele kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
noemka2 Re: pytanie 27.05.10, 20:22 Jak dlamnie to mnie śmieszy takie określenie<UBOGI-A,BOGATY-A> Jak ktoś Cię pokocha całym sercem,to nieważne są dobra majątkowe! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pytanie 01.06.10, 11:16 Znaczenie ma przede wszystkim,czy da sie razem wytrzymac dluzej niz tydzien.Nie ma natomiast wiekszego znaczenia dla faceta,ile kasy ma kobieta.I calkowita to prawda z tym mamutem,z ta roznica ze jesli sie juz tworzy zwiazek,to przewaznie oboje pracuja.I trzepia wtedy kase razem :) Odpowiedz Link Zgłoś