nianiaa 05.03.10, 19:53 ..........eeeeeeeeeeeeeeooooooooooo......ooooooooo!!!!!!!!Halo!!!!!Gdzieżescie wy?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: Eeeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooooooooo....... 07.03.10, 12:08 odkopujemy się powoli bo nas śnieg zasypał znowu! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Witaj Nianiu:) 07.03.10, 12:09 dobrze, że jesteś i kalendarza pilnujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Pilnuję,ale... 03.06.10, 14:38 ....ale co z tego?Chyba się już wszystkim całkiem odechciało pisać.Albo przenieśliście się na jakieś inne forum.Pozdrówka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pilnuję,ale... 06.06.10, 22:14 cieszę się, że chociaż jedna osoba pilnuje, gdy mnie nie ma:) przeleciałam się przez okoliczne forumy i wiesz co Nianiu… my i tak dobrze się tu trzymamy:) wszędzie cisza i głusza...jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Pilnuję,ale... 07.06.10, 10:22 To mnie pocieszyłaś ta wiadomością ,znaczy ,że jednak nie uciekliśmy wszyscy do realnego świata:))Cieszę się ,że też się odnalazłaś Urszulko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pilnuję,ale... 20.06.10, 09:29 odnalazłam się, wróciłam, ....przypłynęłam:) Odpowiedz Link Zgłoś