Dodaj do ulubionych

Happy Valentine Samanta i Czort

IP: 204.174.215.* 14.02.02, 15:48
Dla moich dwoch virtualnych girlfriends,
Moze troche jak na polski czas spoznione ale wczesnoporanne, przesiakniete
zapachem oceanu i osniezonych gor oraz siwerzym podmuchem wiosny rozowych
kwiatow kwitnacych japonskich wisni, z daleka, goraco przesyla...
pamietacie?
oxoxoxoxox
Sam
Obserwuj wątek
    • emperor Re: Happy Valentine Samanta i Czort 14.02.02, 16:01
      eeeeeeeee!!!!! uwaga !!!!!
      te kobitki sa pod moim skrzydlem:)
      • jasmina_tdi Re: emperor 14.02.02, 16:07
        Rozwód!!!!!!

emperor napisał(a):

> eeeeeeeee!!!!! uwaga !!!!!
        > te kobitki sa pod moim skrzydlem:)

• emperor Re: emperor 14.02.02, 16:10
          nie!!!
          zonka, co moje to twoje:)

jasmina_tdi napisał(a):

> Rozwód!!!!!!

• Gość: Sam Re: emperor IP: 204.174.215.* 14.02.02, 16:14
            Sluchaj emeror z jednym skrzydlem, jezeli rzeczywiscie tak je lubisz, usznuj to
            miejsce i daj sie im wypowiedziec i przyjac zyczenia...
            odrobina taktu...
            nikt tu nic nie chce ci wykrasc
            dobrze wiesz
            znajdz sobie inne miejsce na pogaduszki z kim tam chcesz
          • Gość: Sam Re: emperor IP: 204.174.215.* 14.02.02, 16:15
            Sluchaj emeror z jednym skrzydlem, jezeli rzeczywiscie tak je lubisz, usznuj to
            miejsce i daj sie im wypowiedziec i przyjac zyczenia...
            odrobina taktu...
            nikt tu nic nie chce ci wykrasc
            dobrze wiesz
            znajdz sobie inne miejsce na pogaduszki z kim tam chcesz
            • emperor Re: emperor 14.02.02, 16:24
              no dobra,
              jak juz chcesz im zyczenia zlozyc to nie w taki sposob,
              najlepiej przelewem
              bankowym, z dopiskiem "walentynki" ,
              albo serduszka namalowene na dwusetkach:)

pozdrawiam
              emperor

Gość portalu: Sam napisał(a):

> Sluchaj emeror z jednym skrzydlem, jezeli rzeczywiscie tak je lubisz, usznuj to
              >
              > miejsce i daj sie im wypowiedziec i przyjac zyczenia...
              > odrobina taktu...
              > nikt tu nic nie chce ci wykrasc
              > dobrze wiesz
              > znajdz sobie inne miejsce na pogaduszki z kim tam chcesz

• Gość: Sam Re: emperor IP: 204.174.215.* 14.02.02, 16:27
                Sluchaj your highness,
                jak chcesz im jeszcze cos wiecej o sobie powiedzc, to nie krepuj sie...
                Wygladasz zeczywiscie na faceta z klasa
                • emperor Re: emperor 14.02.02, 16:34
                  alez dziekuje ci bardzo,
                  jak na dzentelmena przystalo, rozmawiam tylko o pieniadzach:)

Gość portalu: Sam napisał(a):

> Sluchaj your highness,
                  > jak chcesz im jeszcze cos wiecej o sobie powiedzc, to nie krepuj sie...
                  > Wygladasz zeczywiscie na faceta z klasa

• jasmina_tdi Re: emperor / czort / samanta/ sam 14.02.02, 16:15
            no tak już dużo lepiej :))))) tylko na co mi dwie pyskate baby???? :)))
            a tak wogole - to nie psujmy samowi wątku!

buziaki walentynkowe dla wszystkich i spadamy stąd :)

emperor napisał(a):

> nie!!!
            > zonka, co moje to twoje:)
            >
            >
            >
            > jasmina_tdi napisał(a):
            >
            > > Rozwód!!!!!!
            >

• Gość: Samanta No dobra! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:32
              A teraz zabierac swoje tyleczki stad bo bede z Samem rozmawiac! I nie pchac sie w ten trojkat prosze
              !
              Ps.Troche zartem troche serio mowie.:)
              • Gość: samanta Sam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:36
                Sam ....kurcze jak milo zobaczyc ten nick po tak dlugim czasie.Od razu poczulam zapach jeziora i
                szuwarow:)))))) Dzieki za zyczenia walentynkowe ! Ja tez sle duuuuuzo buziaczkow w strone Twojego
                ziemskiego raju .Czego Ci zycze? Ty przeciez wiesz...prawda? :-********************************S
                • Gość: Sam Re: Samanta IP: 204.174.215.* 14.02.02, 16:42
                  Dzieki Samanto!
                  Bardzo chciale, zeby choc przez moment byl to troche specjalny dla Ciebie i
                  Czorta dzien.
                  Wiem, ze to nie jest zbyt wiele, ale na tyle tylko nie dzisiaj stac.
                  Jeszcze raz
                  big OXOXOXOXOXO
                  Sam
                  • Gość: samanta Re: Sam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 16:44
                    Doceniam i domyslam sie ,ze niezbyt chetnie przechodziles metamorfoze;) Tym bardziej buziaczki dla
                    cieM:)))))))))))))
                    • Gość: Sam Re: Samanta IP: 204.174.215.* 14.02.02, 16:59
                      Pisze dzisiaj tak jakos jakby mi lzy zalewaly oczy i nie widzial klawiatury...
                      Ciekawe..
                      Widze, ze nie zapomnialas jeszcze jak to sie wszystko, co pisze, czyta.
                      • samanta1 Re: Samanta 14.02.02, 17:09
                        Oczywiscie ,ze nie zapomnialam .Ty wiesz ze ja o wiele bardziej lubie Sama...Marudne to z mojej
                        strony bo sama czasami probowalam zachecic Cie do ewaluowania :) Nie lubie tego swieta i chyba
                        juz nigdy nie polubie ..Ty pewnie tez. Dobrze,ze to jeszcze tylko pare godzin ,moze prysna gdzies w
                        mroki glupie mysli. Powinnismy sobie dzisiaj zafundowac wycieczke gdzies w nature. Popic dobrego
                        wina ,pogadac o najwiekszych glupotach tego swiata ..odpoczac od myslenia ,choc na chwile.
                        • Gość: Sam Re: Samanta IP: 204.174.215.* 14.02.02, 17:14
                          Zgadzam sie.
                          pomyslalem jednak, ze bylby to najbardziej odpowiedni moment zeby reanimowac
                          Sama.
                          • samanta1 Re: Samanta 14.02.02, 17:20
                            Nawet nie wiesz ...eee,pewnie wiesz ,bo pisalam Ci. Brakowalo mi Sama i juz!:) A wiesz co?
                            Ktoregos dnia czytalam stare watki i ...zgadnij na co trafilam?:) Na watek w ktorym sie poznalismy .
                            Ale fajnie sie czytalo .Chyba zaczynam miec oznaki starzenia..takie wspominanie. ;)
                            • Gość: Sam Re: Samanta IP: 204.174.215.* 14.02.02, 17:33
                              Mysle, ze fajnie by bylo pozbierac te 'stare watki' i zlozyc to w jakas mala
                              biografie nicka, albo cos w tym rodzaju. To by mozna bylo nawet sprzedac!
                              Tez mi sie wydaje, ze fajnie sie te starocie czyta...
                              • mario2 Re: Samanta 14.02.02, 17:37
                                ich möchte euch alles gute zum Tag der Liebe wünschen!
                                • Gość: samanta mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:11
                                  Danke mein Bruder :)
                                  • mario2 Re: mario 14.02.02, 18:13
                                    Bitte meine Schwester- kannst Du noch was Sagen?
                                    • Gość: samanta Re: mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:28
                                      Niewiele ze szkoly pamietam braciszku .troche slow pamietam,cos tam rozumiem ale na pisanie w
                                      tym jezyku raczej sie nie odwaze:) Mario ,czy mozesz...no wiesz... Daj spokoj,nie dzisiaj.
                                      • mario2 Re: mario 14.02.02, 18:33
                                        warum hast Du Angst?
                              • Gość: samanta Re: Sam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:07
                                Czytac ..tak ,ale sprzedawac naszych mysli nie zamierzam:) Wiesz co zauwazylam dzisiaj ,ze u nas
                                panowei troche ten dzien traktuja jak Swieto Kobiet.Wielu panow odwiedzilo kwiaciarnie.U Ciebie jest
                                podobnie?
                                • mario2 Re: Sam 14.02.02, 18:11
                                  bei mir ist anders - die Frauen gehen zur sex-shopen und kaufen sich heisse
                                  Sachen!
                                  • oxymoron Re: marys23 14.02.02, 18:31
                                    powiedz nam czy to chociaz smieszne co tu piszesz, czy to moze czwarta wojna
                                    swiatowa sie szykuje?
                                    • Gość: samanta Panowie!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:34
                                      Ruhe bitte! czyli prosze o spokoj! zadnej wojny ! Nie dzisiaj ,nie w tym watku...Nie pieprzcie mi i tak
                                      niezbyt wesolego dnia,oki?:))))))
                                • Gość: Sam Re: Samanta IP: 204.174.215.* 14.02.02, 18:20
                                  Tutaj wszystkie tego rodzaju "swieta" sa potwornie zkomercjalizowane!
                                  Troche szoda, ze Polska adoptuje tego rodzaju amerykanskie smieci.
                                  Tutaj po takim czyms jak Valentine podaje jakie obroty zrobily sklepy w tym
                                  czasie. nikt nie mowi o tym ile osob wyznalomilosc albo zakochalo sie...
                                  Swieto sie udalo wtedy kiedy sklepy mialy duzy utarg.
                                  Cos takiego odbiera ci resztki ochoty do swietowania. Napychanie kiesy
                                  sklepikarzom albo wspomaganie gospodarki nie wiele ma wspolnego ze
                                  spontanicznoscia uczuc.
                                  Sa takie siweta, ktore wrosly w nasza osobista albo narodowa tradycje i
                                  obchodzimy je, tak od serca i z potrzeby. Reszta to chyba po to zeby nie
                                  uslyszec: A inni to pamietali!!!
                                  U nas juz od paru tygodni dekoracje i towar wielkanocny konkuruje z
                                  valentynowym!?!
                                  Straszne. Nie chce sie czasami wchodzic do sklepow.
                                  Milego wieczoru Samanta Pozniej wypije za Twoje zdrowie
                                  oxox
                                  Sam
                                  • Gość: samanta Re: Sam/anta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:31
                                    No tak,to ja jednak wole polskie Walentynki :) Polacy jednak maja cos z dawnego rycerstwa jakby nie
                                    patrzec . Jesli mi sil starczy i nastroj bede miala odpowiedni to tez za Twoje zdrowie wypije mala
                                    szklaneczke ukochanej zubrowki z soczkiem.Buziaczki:-***S
    • czort Re: Happy Valentine Samanta i Czort 14.02.02, 18:22
      dziekuje, sam, dziekuje bardzo!!! dopiero przeczytalam:)))))
      • mario2 Re: Happy Valentine Samanta i Czort 14.02.02, 18:25
        jo Ci tysz pszaja
      • Gość: Sam Re: Happy Valentine Samanta i Czort IP: 204.174.215.* 14.02.02, 18:47
        Juz mialem jechac Cie szukac gdzies tam na szczycie gory w Taplarach.
        Ja to tam specjalnie dzisiaj nie swietuje, ale perfidia mi podsunela taki
        pomysl, zeby sie do Was odezwac wlasnie dzisiaj.
        Sznuje Cie i wszystko co robisz.
        To moze nie bardzo romantycznie brzmi, ale przynajmniej szczerze...
        oxox
        Sam
        • czort Re: Happy Valentine Samanta i Czort 14.02.02, 18:53
          Sam, wiesz, ze ten szacunek znaczy dla mnie duzo wiecej, niz jakiekolwiek
          okrzyki innych panow:)))
          z zyczliwoscia - czort
          • Gość: Sam Re: Happy Valentine Samanta i Czort IP: 204.174.215.* 14.02.02, 19:00
            Fajna jestes Czort! Dzieki
            Mysle, ze rozumiemy sie bez slow.
            Milego wieczoru
            Twoje zdrowie....za dziewiec godzin!
            oxox
            Sam
            • czort Re: Happy Valentine Samanta i Czort 14.02.02, 19:05
              dziekuje, sam, szczerze dziekuje! i prosze o reke :))) cala - piekarza!
              • Gość: Sam Re: Happy Valentine Samanta i Czort IP: 204.174.215.* 14.02.02, 19:10
                A mozesz mi jeszcze tylko powiedziec co zrobilas z palcem?
                Nie musisz jak nie chcesz,
                Sam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka