czarna33 18.02.04, 20:22 To tak na przekór bezsenności..a może nie na przekór.Z jednej strony bym już poległa a z drugiej jakoś mi czasu szkoda.I tak nie wiem..klikać na "Dobranoc" czy jeszcze wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: Sennośc 18.02.04, 21:14 No właśnie cały dzień wisi mi nad głową ta senność ... na szczęśćie kurzo- jajczano-koguci temat rozmowy na GG z Czarną pobudził mnie lekko do życia ;). Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Sennośc 18.02.04, 21:21 I nie jest to bynajmniej rozmowa o seksie..no może trochę:)My tak tylko o zwierzątkach:P Poszła sobie sennośc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Sennośc 18.02.04, 21:53 Jednak dość ograniczony dobór zwierzątek macie tylko drób, a inne ptaszki ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Sennośc 18.02.04, 21:55 Orły..sokoły??My tak grzecznie tylko o kurkach jak to ten nooo...kogut bez kurki..i z kurką..ale raczej jak ona bez niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Sennośc 18.02.04, 22:45 Ja to nigdy nie wiedzialam jak to te kurki robia, no i do tej pory nie wiem na czym to u nich polega. Eh, ale nie zbaczajac z tematu .....spac mi sie juz chce strasznie, no ale nie bez powodu. Dzis mialam dzien pelen wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Sennośc 12.03.04, 21:46 Co mi ostatnio jest ze sen mnie tak wczesnie ogrania, ciagle chodze niedospana i juz mysle by iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Sennośc 14.03.04, 01:00 Jak wyżej. A właściwie wcale mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Sennośc 15.03.04, 22:17 A tak i mnie dopadła dziś senność i w zasadzie nawet nie jestem zły z tego powodu, bo w głowie rodzi się powoli taka niesamowita lekkość myśli i ukojenie. Teraz jeszcze tylko złapać jakiś pozytywny sen ... :d.obranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Sennośc 16.03.04, 20:44 Całkowicie odpowiedni wątek jak dla mnie bo zdycham po robocie........ Odpowiedz Link Zgłoś