IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:09
Spieszyłem się na spotkanie. Podałem ulicę. Nie wiedział. Podałem z 7
okolicznych, Nie wiedział. podałem nazwę osiedla nie wiedział....
No nic, jedźmy Puławską na razie...
Chciałem się skoncentrować, ale usłyszałem, że szofer miał operację raka
krtani, ze szczegółami.
Na koniec wywiózł mnie od złej strony i szedłem jeszcze dwa kilometry pieszo.
No i witaj aspiryno od rana!
:(
aha, nie zamawiajcie 96 25!!!
w Warszawie.
drogo (+40%) i nie tą drogą.
Obserwuj wątek
    • laelia Re: taxi 15.02.02, 11:12
      Współczuję, kiedyś spotykałam się z taxówkarzem więc pewnie mam skrzywienie
      ale... to łgarze, wstrętne typy, bezduszne...
      i niech se chorują
      • Gość: x®♂∞♀ Re: taxi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:19
        mam nadzieje że nie z tym moim się spotykałaś
        emerytem
        :)
    • mathildae Re: taxi 15.02.02, 11:20
      loverboy, powinien jezdzic Bezpieczna Taksowska;-)
      • Gość: x®♂∞♀ Re: taxi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:29
        mathildaeaea, będę Ci posłuszny w określonym przez Ciebie zakresie...
        widzę, że wciąż żyjesz moją walentynką :)
        • mathildae Re: taxi 15.02.02, 11:38
          tiaaa, kolega (ten co mu forwardowalam) wciaz sie na mnie jakos podejrzanie
          patrzy;-)

• mario2 Re: taxi 15.02.02, 11:20
      XP- znam lepsze nr taxi niz ta co nia jechales :o)) 8 marca jest piatek- nie?-
      robimy Vikinga?
      • Gość: x®♂∞♀ Re: taxi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:25
        a jak się robi Vikinga?
        :o)
        ta data trochę tendencyjna:)
      • aniela_ Re: taxi 15.02.02, 11:26
        aha panowie taksowkarze bardziej gadatliwi sa niz panowie fryzjerzy i bardziej
        nawet niz sycylijskie kobiety. ale drogę jak dotąd znali lepiej ode mnie.
        • laelia Re: taxi 15.02.02, 11:29
          Broń Boże z emerytem! Młody, a co do drogi to akurat nie to nam było w głowie.
          • aniela_ Re: taxi 15.02.02, 11:30
            zbaczaliście na bezdroża w okolice manowców i wrzosowisk ?
          • Gość: x®♂∞♀ Re: taxi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:31
            eh... jak mogłaś!
            ale to już koniec?
        • Gość: x®♂∞♀ Re: taxi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:30
          no właśnie, ale ten miał przerwę na operację raka i zapomniał dróg
          opowiedzieć? :)
          • Gość: mina Re: taxi IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 12:53
            to jest kij w porownaniu z brukselskimi taksowkarzami. jeden oczywiscie tez nie
            wiedzial gdzie jest podana przeze mnie ulica, pokazalam mu na mapie, to nie byl
            pewien jak dojechac, wiec musialam go pilotowac. w bylo to na poczatku mojej
            emogracyji, biedna mala minusia w obcym miescie. drugi taksiarz sie we mnie
            zakochal i z tej milosci jechal pod prad i na czerwonym. nie odrywajac wzroku
            od wstecznego lusterka zamiast na droge gapil sie na przerazona minusie,
            pieprzac caly czas od rzeczy jaka ta minusia piekna. i kurwa nawet mi nie
            policzyl taniej, jak mnie wreszcie dowiozl na miejsce!!! ten incydent sprawil,
            ze blyskawicznie opanowalam system komunikacji miejskiej:))))
            • Gość: leziox Re: metro IP: *.arcor-ip.net 15.02.02, 21:07
              Warszawiacy oraz Wawy mieszkańcy.Dodajcie sobie otuchy,przecież już niedługo
              stacje metra wyrosną w naszej stolicy wspaniałej jak muchomory po deszczu i nie
              dadzą taksówkarzom związać końca z końcem,gdyż wszyscy będą się metrem
              przemieszczać.
              No,może jeszcze nie wy,ale już dzieci waszych wnuków dożyją czasów,kiedy to w
              naszej stolicy będzie więcej,niż 7 stacji metra.Całkiem możliwe,że po 100
              latach liczba ta wzrośnie nawet do 10-ciu.
              • jasmina_tdi Re: metro 15.02.02, 21:09
                ale ja nie dozyje setki!!!!! mam siedziec nastepne 73 lata w pracy??? ja
                chceeeeeeeeeeee do doooooooooooooooooooooooomuuuuuuu........:((((((((((

Gość portalu: leziox napisał(a):

> Warszawiacy oraz Wawy mieszkańcy.Dodajcie sobie otuchy,przecież już niedługo
                > stacje metra wyrosną w naszej stolicy wspaniałej jak muchomory po deszczu i nie
                >
                > dadzą taksówkarzom związać końca z końcem,gdyż wszyscy będą się metrem
                > przemieszczać.
                > No,może jeszcze nie wy,ale już dzieci waszych wnuków dożyją czasów,kiedy to w
                > naszej stolicy będzie więcej,niż 7 stacji metra.Całkiem możliwe,że po 100
                > latach liczba ta wzrośnie nawet do 10-ciu.

• Gość: leziox Re: metro IP: *.arcor-ip.net 15.02.02, 21:20
                  Jasmina,nie pozostaje ci więc nic innego,jak tylko u lezia wykupić abonament
                  miesięczny i będziesz dowożona do pracy i z pracy motórem wsk-125 z dopalaczem
                  wykręconym z miga 21,co dostarczy ci niezapomnianych przeżyć i pozwoli na czas
                  się wyrobić na randki,oraz do kina albo na wszystko razem wzięte.
                  • jasmina_tdi Re: metro 15.02.02, 21:22
                    lezio, kochanie - wytycz tylko droge zabytkową trasa a la kocie łby, a melduje
                    sie z kaskiem:))) Taka podróz na pewno dostarczyłąby mi nie zapomnianych
                    przezyc!!!!! mialabym o czym plotkowac w kiblu z kolezankami :))))

> Jasmina,nie pozostaje ci więc nic innego,jak tylko u lezia wykupić abonament
                    > miesięczny i będziesz dowożona do pracy i z pracy motórem wsk-125 z dopalaczem
                    > wykręconym z miga 21,co dostarczy ci niezapomnianych przeżyć i pozwoli na czas
                    > się wyrobić na randki,oraz do kina albo na wszystko razem wzięte.

• Gość: leziox Re: metro IP: *.arcor-ip.net 15.02.02, 21:26
                      Trasa zabytkowa zawsze się znajdzie,ale jeszcze ci nie mówiłem,że po
                      kamienistym bruku najlepiej jeździ mnie się motórem zaraz po deszczu,co
                      przysparza wrażeń jeszcze lepszych,niż po wypalonych 10 skrętach marychy.
                      • jasmina_tdi Re: metro 15.02.02, 21:29
                        tylko zdejmij mi potem komary z zebow :))))
                        i jakies szczegóły a propos wrazeń zapodawaj :)))) 10 skretów marychy moze i
                        sobie jestem wstanie wyobrazić, ale przeznaczenia tych mokrych i wyslizganych
                        kamieni jakos - nie :)))

> Trasa zabytkowa zawsze się znajdzie,ale jeszcze ci nie mówiłem,że po
                        > kamienistym bruku najlepiej jeździ mnie się motórem zaraz po deszczu,co
                        > przysparza wrażeń jeszcze lepszych,niż po wypalonych 10 skrętach marychy.

• Gość: x®♂∞♀ Re: metro IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 21:42
                          jeśli chodzi o marychę to jestem jak obeliks do napoju magicznego do niej
                          ustosunkowany
                          • jasmina_tdi Re: metro 15.02.02, 21:54
                            oj brzydko!!!!!! ja nawet fajek nie pale,a co dopiero-maryche!

ość portalu: x®♂∞♀ napisał(a):

> jeśli chodzi o marychę to jestem jak obeliks do napoju magicznego do niej
                            > ustosunkowany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka