Gość: malwinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:17 Witam, szukam WOLNEGO mężczyzny w wieku 38-44 lata na dalszą drogę życia/formalną lub nieformalną/ Mam 42 lata, młodą duszę,2 dzieci, ciemnooka i ciemnowłosa,uczciwa i zaradna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wowa Re: szukam mężczyzny IP: 10.30.133.* 21.02.04, 11:23 hahaha ales mnie rozbawila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swatek Re: szukam mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:47 Jest tutaj taki jeden wolnego stanu, majętny - i podejrzewam, że chętny. TYlko nie wiem, czy dasz radę jego namówić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka Re: szukam mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 13:34 CZyżbyś miał siebie na myśli? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swatek Re: szukam mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 14:58 Nie, kolegę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka Re: szukam mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 15:27 Szkoda, więc czemu o nim piszesz? Ja traktuję to serio, a widzę, że na tym forum nabijają się z ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swatek Re: wyluzuj, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 17:11 żartowanie nie oznacza to samo, co nabijanie się :) p.s.: ale jakbyś go uwiodła, to dostałabyś medal tego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka Re: wyluzuj, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 18:25 wyluzowałam, spadam...papatki P.S. nie zależy mi na medalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: szukam mężczyzny IP: *.olszynka-lubanska.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 21:56 Ja naprzyklad dalam swoja oferte na stronke www.sigles_polen.com i takze mam dzieci.Pozdrawiam oraz powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_1972 Re: szukam mężczyzny 26.02.04, 06:51 Gość portalu: EWA napisał(a): > Ja naprzyklad dalam swoja oferte na stronke www.sigles_polen.com i takze mam > dzieci.Pozdrawiam oraz powodzenia ! takiej stronki nie ma Service Unavailable The server is temporarily unable to service your request. Please try again later Odpowiedz Link Zgłoś