men_ 15.02.02, 21:47 To bydle ma tyle koników,że nie nadązam za nim :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 21:50 przyjme. ja tam mam dobre serce i nad kazda sierotka sie ulituje. ps. men, znalazlam te duze oczka. tak ze nie musisz juz wysylac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi BIORE BIORE BIORE 15.02.02, 21:53 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co sie bedziesz meczyc kotku :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: BIORE BIORE BIORE IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 21:54 sminka spadaj!!! ja bylam pierwsza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BIORE BIORE BIORE 15.02.02, 21:55 ale ja mam lepsze airbagi :))))) Gość portalu: mina napisał(a): > sminka spadaj!!! ja bylam pierwsza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: BIORE BIORE BIORE IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 21:56 no nie wiem nie wiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BIORE BIORE BIORE 15.02.02, 21:57 ale ja wiem :)))) dobra -mozemy go zlicytowac! Gość portalu: mina napisał(a): > no nie wiem nie wiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: BIORE BIORE BIORE IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 21:58 nie bedziemy sie przeciez klocic, ktora ma lepsze cyce:))) proponuje spole. co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BIORE BIORE BIORE 15.02.02, 21:59 a kto tu mowi o popiersiu???? :)) oj brzydko! wpedzasz mena w nerwice :)) w spółe wchodze :)))))) Gość portalu: mina napisał(a): > nie bedziemy sie przeciez klocic, ktora ma lepsze cyce:))) > proponuje spole. co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: BIORE BIORE BIORE IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:04 baba z baba zawsze sie dogada:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BIORE BIORE BIORE 15.02.02, 22:10 noooooooooo.... to teraz hajda na mena!!! Ty go zagadaj a ja mu kluczyki świsnę :))) ość portalu: mina napisał(a): > baba z baba zawsze sie dogada:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: BIORE BIORE BIORE 15.02.02, 22:20 A ja tak Jasminke lubię ...:)) jeszcze ???? jasmina_tdi napisał(a): > noooooooooo.... to teraz hajda na mena!!! Ty go zagadaj a ja mu kluczyki > świsnę :))) > > ość portalu: mina napisał(a): > > > baba z baba zawsze sie dogada:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BIORE BIORE BIORE 15.02.02, 22:21 jeszcze to ja mam dreszcze!!! decyduj sie! :) napisał(a): > A ja tak Jasminke lubię ...:)) jeszcze ???? > > jasmina_tdi napisał(a): > > > noooooooooo.... to teraz hajda na mena!!! Ty go zagadaj a ja mu kluczyki > > świsnę :))) > > > > ość portalu: mina napisał(a): > > > > > baba z baba zawsze sie dogada:))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 21:56 Dałbym Uneczce, ale boje sie o Nią ..:)) Nim pomyślę, gdzie chce jechać, to już jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 21:57 to ja mam pomysl. daj smince i mnie na spole, podzielimy sie jakos Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 21:59 genialny pomysł!!! bedziemy jezdzic co drugi tydzien, a men robi przeglad, myje i tankuje :)))) Gość portalu: mina napisał(a): > to ja mam pomysl. daj smince i mnie na spole, podzielimy sie jakos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:02 chwila moment. od tankowania to ja tutaj jestem! kurwa wlasnie wychlalam w knajpie 5 chinskich piw, a potem sie okazalo, ze jedne takie siki - i to butelczyna 0,33 - kosztuje 4 euro. naprawde mam ochote zwymiotowac tym syfem i niech mi chociaz polowe oddadza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 21:58 to moze nie mysl tyle, tylko na droge patrz! men_ napisał(a): > Dałbym Uneczce, ale boje sie o Nią ..:)) > Nim pomyślę, gdzie chce jechać, to już jestem Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 22:01 W tygodniu szofern odprowadza go do wrocka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:02 zmien mu traske na beneluksy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 22:04 eeeeeeeeeeeeeeeeee..... i tak bym takiego japonskiego złoma nie chciala :))) symetrie w ogrodzie by mi psuł :)))) a kierowca zostaje w tym wrocku??? hehehehehe men_ napisał(a): > W tygodniu szofern odprowadza go do wrocka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:05 wlasnie menik! opisz nam kierowce! nim sie tez od biedy podzielimy hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 22:07 kierowca niczego sobie i za duzo nie gada - bierzemy towara bez ogladania :) Gość portalu: mina napisał(a): > wlasnie menik! opisz nam kierowce! nim sie tez od biedy podzielimy hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 22:08 Jasmina go widziała :))) On Ją tez :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 22:09 tak i podobno nawet nie umarł po tym :)))) men_ napisał(a): > Jasmina go widziała :))) On Ją tez :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 22:11 Bo ma zonke 2 lata młodsza od Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! 15.02.02, 22:10 ja bardzo chetnie wezme rownowaznosc nissanika, na cholere mi samochod, tramwaje jeszcze w wawie sa, a z rownowartoscia latwiej...... no jak menik, zgadzasz sie??? co sie baby kloca, nie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Oddam w dobre ręce nissana maxim-e 3,5 l. !!! IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:13 no ale co z tym kierowca? przystojny chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, 15.02.02, 22:19 to go wywal - jego ból :))) men_ napisał(a): > bo go wywalę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:20 my biedaczka przygarniemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, 15.02.02, 22:21 ciiiiiiiiiiiiiiii...!!!! popsulas wszystko!! tera go nie wywali! Gość portalu: mina napisał(a): > my biedaczka przygarniemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:22 o ja glupia, bezmyslna cipa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 22:25 no dobrs a co do tytułowego wątku, to za iloma konikami men w ogóle może nadążyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, 15.02.02, 22:31 za swoim??? hihihi Gość portalu: x®♂∞♀ napisał(a): > no dobrs a co do tytułowego wątku, to za iloma konikami men w ogóle może > nadążyć? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, 15.02.02, 22:23 Przynajmniej Mina to litościwa dusza (?). Bo ta druga (ze ślicznymi oczetami) to tylko .., fruuuuu ... brrrrrrrrr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, 15.02.02, 22:24 no co tylko????co tylko??? dokończ men!!!! men_ napisał(a): > Przynajmniej Mina to litościwa dusza (?). > Bo ta druga (ze ślicznymi oczetami) to tylko .., fruuuuu ... > brrrrrrrrr > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:25 ty sie men wyrazaj z czcia i nabozenstwem o mojej smince, bo ci morde skuje! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, 15.02.02, 22:32 ja w mamusie minusie tez litosciwa....... prawda mamusiu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Przestańcie Baby z tym szoferem, IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:35 no a jak:))) Odpowiedz Link Zgłoś