brezly 03.03.04, 09:11 Znaczy ruch w immobiliach. Kanuk, co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Dynamika w nieruchomosciach 03.03.04, 09:27 A stagnacja w nieruchomosciach to szrot czy zlomowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dynamika w nieruchomosciach 03.03.04, 09:35 Szrot na pewno nie nalezy do nieruchomosci, wszak. Inaczej by nie daly rady go przez granice od Niemca via Zgorzelec na gieldy. Stagancja w nieruchomosciach zda mi sie stanem zgodnym z prawem naturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dynamika w nieruchomosciach 03.03.04, 09:52 Che, che, zupelnie zapomnaialm o mobilnym szrocie. Obecnie zyjemy w czasach, gdzie prawo naturalne jest gwalcone, najczesciej przez nauke. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dynamika w nieruchomosciach 03.03.04, 10:15 To jest ciekawy problem. Mam na ten temat dyletancka teorie, ale zachowam ja na jakis kontakt o charakterze trunkowym. Znaczy, o prawo naturalne mi chodzi, nie o szrot mobilny, lawetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Dynamika w nieruchomosciach 03.03.04, 12:42 w temacie szprotow : lawice sa mobilne. pozniej sie ustatkowuja na pokladzie lawety i nieruchomieja w bukiecie garnirowanym, tudziez oleju. domy drozeja , aby nastepnie pod koniec cyklu wzrostu zrzucic conieco ze swej wartosci rynkowej. przykladow w zyciu az nadto. i podto. ze nie wspomne o uskoku swietego Andreasa. no to papandreu , pomyslnych zakupow, glodnemu chleb! Odpowiedz Link Zgłoś