dorotii3
16.06.10, 13:00
Bardzo chciałabym podziękować całemu teamowi Śląsk za pomoc, którą mi udzieliliście po moim wypadku.
Goha, Tobie za to, że jesteś, że wszystko ogarniasz i no co tu ukrywać, takiej opieki jak u Ciebie to ja nie miałam jak żyję (nie pozwoliłam mi samej nic zrobić... :D :D :D
Piotr, dziękuję za przemiłe towarzystwo kiedy Gohy chwilowo nie było i udostępnienie laptopa :D
Beatka i Staszek - ogromne dzięki za transport do szpital i z, za przewiezienie mojej hondzi, za to, że nie musieliśmy czekać na Ogólnej Izbie Przyjęć, za opiekę medyczną...:D :D :D
Alutka i Jacek - dziękuję za załatwienie wizyty u ortopedy, za hehe zastrzyki (fajnie brzmi nie?), za miłe towarzystwo i za całą logistykę :D :D :D
Nieświnka, dziękuję Ci, że się mną opiekowałaś i za towarzystwo :D :D :D
Angie i jej połówce za transport do Gohy i Piotra :D :D :D
Wszystkim, których nie wymieniłam dziękuję za pomoc, całemu teamowi dziękuję raz jeszcze za to, że nie musiałam pokrywać kosztów transportu, dostałam forumową kasę, którą wręczyłam koledze, co przyjechał po mnie busem (do domu miałam 600 km).
Jestem chyba pierwszym tak poważnym przypadkiem na zlocie, który nie wrócił o własnych siłach a sprzęt uszkodzony, ale mam nadzieję, żę ostatnim...
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI ZA WSZYSTKO, ZA OPIEKĘ, DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE :D :D :D
Mam nadzieję, że te słowa chociaż trochę oddadzą moją ogromną wdzięczność i sorki, że dopiero teraz ...