gosiasv 23.06.10, 21:20 www.lastfm.pl/festival/1527077+XII+Motopiknik+%22Free+Group+Panther%22 www.ostrowiec.gremium.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiasv POLECAM 23.06.10, 21:24 iledzisiaj.pl/index.php/bad-boys-blue/1294-pierwszy-weekend-lipca-w-radzyniu-bedzie-sie-dzialo.html przybywajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: POLECAM 24.06.10, 08:15 gosiasv napisała: > polecam ... itd ... :D ... to ja też chciałam "polecić" test21.hosting.dzial.studencki.pwr.wroc.pl/viewpage.php?page_id=5 ... nie wszystkie pewnie wiedzą, że nasze pierwsze spotkanie (naprawdę w "sladowej" ilości osobowej) odbyło się właśnie w Maniowie (rok później już sam zorganizowałyśmy Kazimierz :)) ... tam poznałam m.in. Jagdam, która w sobotni poranek przywiozła nam świeże i pachnace bułki :) mam nadzieję, że po kilku latach przerwy ten zlot i jego atmosfera będą takie jak bywało "drzewiej", czyli przyjazny i bezpieczny. więc jeśli komuś "po drodze" i nie boi się bardzo spartańskich warunków ... ;) P.S. koledzy z Polit. Wro. podtrzymują starą i piękną tradycję wpuszczania dziewczyn ze free, niestety z przyczyn ekonomicznych od tego roku za koszulkę zlotową czy znaczek trzeba bedzie zapłacić. pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: POLECAM 04.07.10, 10:23 kilka fotek z parady :)gdzies tam jestem na 4 i 5 fotce z moim synkiem iledzisiaj.pl/index.php/aktualnosci/1324-radzynska-parada-motocykli-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja_w Re: POLECAM 04.07.10, 15:48 A ja byłam tydzień temu na Gryf Party:) Najbardziej podobał mi się Białoruski zespół death metalowy. Grali same kołysanki, aż się pospałam. A to w parku maszyn. img810.imageshack.us/i/img1256x.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: POLECAM 04.07.10, 22:01 tradycja_w napisała: > A to w parku maszyn ... jaka fajna zielono-czarna ... "trajka" :D P.S. na babozlotach takie pojazdy są oczywistą oczywistością :). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś