the_dzidka 13.03.04, 18:27 Na ryneczku na straganach pojawiły się piękne tulipany :) Na boisku pod domem dzisiaj po raz pierwszy chłopcy grają w kosza, a huśtawka dla dzieci piiiiiiiszczy!!... Wiosna przyszła. Nie spłoszmy jej :) Ćććććć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Chyba przyszła? 13.03.04, 18:32 the_dzidka napisała: > Wiosna przyszła. Nie spłoszmy jej :) Ćććććć... Trzeba zaprosić na pączka, poplotkować, zachęcić do zostania... O! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Chyba przyszła? 13.03.04, 18:32 > Trzeba zaprosić na pączka Nie, na nowalijki :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Chyba przyszła? 13.03.04, 18:34 the_dzidka napisała: > Nie, na nowalijki :) Co Ty, to przecież same nawozy :-D A pączek to stare, dobre E-coś-tam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Chyba przyszła? 13.03.04, 18:35 > Co Ty, to przecież same nawozy :-D Gdzie nawozy, tam nawozy. Przestań szrzeyć defektyzm :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: Chyba przyszła? 14.03.04, 12:47 Jest już napewno !!! Spotkałem ją w sobote w trakcie wycieczki rowerowej do Kampinosu ... Jeszce nie w pełnej krasie ale pączki na drzewach, bazie i nieśmiało pojawiające się leśne kwiatki są niechybnym znakiem że Wiosna rozpoczeła już swoje królowanie. ... i jeszce to ptasie, wiosenne świergotanie ... Agorz Zauroczony Wiosną ------------------------------------- "Nie XTR-y napędzają rowery" Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Chyba przyszła? 15.03.04, 07:45 agorz napisał: > Jeszce nie w pełnej krasie ale pączki na drzewach, bazie i nieśmiało > pojawiające się leśne kwiatki są niechybnym znakiem że Wiosna rozpoczeła już > swoje królowanie. I na kasztanowcach też widziałam dizś z samego rana ;-) Nie powiem, spodobał mi się ten widok. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Chyba przyszła? 15.03.04, 12:44 catalina1 napisała: > I na kasztanowcach też widziałam dizś z samego rana ;-) Nie powiem, spodobał mi > > się ten widok. > A po mnie dziś w aucie pajączek spacerował. Zjechałem na parking i ostrożnie odstawiłem gościa na trawę. :-))) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Chyba przyszła? 15.03.04, 14:46 > A po mnie dziś w aucie pajączek spacerował. Zjechałem na parking i ostrożnie > odstawiłem gościa na trawę. :-))) Ja też, ja też! Tzn. ja odstawiłam biedronke, bo głupolka tak się upiła wiatrem i słońcem, że maszerowała po asfalcie :)) Niestety, dwóch innych nie zdążyłam - zostały przekształcone w placuszki z kropeczkami :-/ Odpowiedz Link Zgłoś