aariel 17.03.04, 13:48 www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=81 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skay5 Re: Do fanow herbaty 17.03.04, 13:58 ja nie jestem smakoszka herbaty...ale teraz popijam i wiecie co? bardzo się cieszę, że za godz. do domku!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Biala herbata 17.03.04, 14:41 Mi sie zdarzylo ze dwa razy pic biala herbate. Ale ona chyybanie jest popularna u nas, prawda? Widzieliscie ja w sklepach spozywczych? skay5 napisała: > ja nie jestem smakoszka herbaty...ale teraz popijam i wiecie co? bardzo się > cieszę, że za godz. do domku!!!!!!!!!!!! Ale Ci fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Biala herbata 18.03.04, 21:27 Tak. W takim pudełku z misiem pandą. Z serii bio-active czy cos podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Misio panda 19.03.04, 11:41 ann.k napisała: > Tak. W takim pudełku z misiem pandą. Z serii bio-active czy cos podobnego. > Kojarze misia pande :) Bede musiala se zakupic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Do fanow herbaty 18.03.04, 13:59 Ja uwielbiam herbaty owocowe. Z suszu, nie z torebek. W herbaciarniach można sobie zakupić mieszanki. są rewelacyjne. I polecam "Same Fusy" na starym mieście - egzotyka w dzbanku herbaty... Odpowiedz Link Zgłoś