kendo 22.03.04, 17:27 to sie zrewanzowalam Itus:-))) na osobisty kacik.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Itka 22.03.04, 17:30 Itus niewiem co myslalam wpisujac sie we wtorku._))) dopiero przed chwileczka sobie uzmyslowilam, ze to poniedzialek dzisiaj hi,hi, i przyszlam sprawdzic swa pomylke, a,zgonie to na wiek :-)))) pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 03.04.04, 23:30 cala przyjemnosc po mojej stronie Itus :-))))))))) a bylo mi naprawde milunio, tak sobie zdziebko"poskakac" z forum na forum....:)) Milej nocy zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 11.04.04, 10:34 tez robilam podobne torciki, zaraz po przyjezdzie tutaj. na biszkoptowym spodzie kladlam najrozmaitrze "wypelniacze" dekorujac to bita smietana z roznymi dodatkami. Czynilam to regularnie co sobote, az pewnego dnia przestalam sie miescic w ciuszki i zaprzestalam ;)))))))) Milego spedzania Wielkanocy i udanego swieta z siostra, dolanczam sie do gratulaci dla Twojej siostry....-sto lat zycze.! Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 12.04.04, 21:45 o juz wjestes???? wiesz ,dobry sposub z zelatyna, zrobilam kedys z nia taki rybny tort,pychota, jestem lakomczuchem wielkim i jak cos mi podpasuje to bez zastanowienia "pozeram" choc ostatnio przyhamowalam wszystkie lakocie, usch,,,starosc nie radosc-od powietrza sie chyba zaczyna tyc ;)) pytalam dzis siostrzenicy, a wiec jest pewna,ze jest u nas skondesnsowane mleko w puszcze, spyta w pracy kolezanki jak sie to zwie i wtedy wyprobuje Mzurka Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Itka 12.04.04, 22:31 ale gapiszon jestem gdzie czytam tam pisze . to tu mialo byc: dawaj dawaj Jtka, nie ociagaj siem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Itka 12.04.04, 22:35 bo my taka spolka wysigółka;-) tylko kendus nam gdzies umknal:) i jeden meski osobnik;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 28.04.04, 20:29 dziekuje za pamiec i zyczonka Iteczko.... zycze milego wieczoru;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 07.06.04, 21:24 odpoczelas juz Iteczko????? to do pisania dalej;)) milego wieczoru/nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 07.06.04, 22:15 fajnie Ituniu... szybko mam dzis licznik sie krecil, ze w glowie pokrecilo rowniez, dziekuje za mily wieczor ide nana.... DOBRANOC do jutra...PA;.. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Itka 09.06.04, 16:38 Jtulka pomocy potzrebowska jestem od Ciebie :) otoz slyszalam dzis w radio piosenke, ktora wpadla mi okrutnie do ucha. a wiem, ze Ty potrafisz kumac co czyje wiec cytuje: jestem twoim aniolem troska, smutkiem cos tam cos tam. fajne slowa i muzyka wpadajaca w ucho. spiewa jakas kobitka i facet, raczej mlodzi. i za diabla nie wiem czyje to glosy. do nikogo kogo znam mi nie pasuja. a moze to jakie dyskopolo czy cuś?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Itka 09.06.04, 16:39 aaaaa spiewaja cos na styl ich troje choc nie jest to glos ani wisniewskiego ani solistki. ale ich troje nie lubie wiec nie powiedz mi, ze to jednak oni spiewaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Itka 06.07.04, 11:44 Itusia po raz kolejny slyszalam te piosenke i nigdy nie moge wpasc na zapowiedz kto to spiewa. a slowa sa takie moze cos Ci powiedza: refren: a ja bede twoim aniolem twoim smutkiem zalem gwiazdka na twoim niebie ......... obok ciebie a potem wlacza sie facecik a potemz now kobitka: spij zamknij oczy snij snij...... dalej nie pamuietam:( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 31.07.04, 20:07 Itulko powiedz mi prosze, to od Ciebie dostalam recepte na swieze grzybki w sloiku, teraz chce zrobic miejsce na inny sloiczki a te grzybki musimy zjesc, co sie z nimi robilo po otworzeniu sloika bo zapomnialam.... miala byc jakas salatka papusna???????????????? nigdzie nie moge znalesc tych watkow w/w przepisu. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 01.08.04, 12:20 przesliczne dzieki Itus alem sie naszukala wczoraj,,,chyba przysleplam jeno na sobote... jutro otwieram sloiczek.... i jak sie nie odezwalam do wieczora poniedzialkowego to znaczy nie przezylam degustacji(zart) hi,hi, usciski i buziaczki wielkie za pomoc. ** milej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Itka 06.08.04, 20:40 Jtulka jak bedziesz on line na gg pusc mi znak. nie mam Ciebie w kontaktach bo ja jestem taka gapa i wszytsko mi ucieklo:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Itka 09.09.04, 20:44 a jak nastroj dzisiaj?? :)))) moc optymizmu posylam do Ciebie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Itka 26.09.04, 11:40 Jitusia :))))) kolejna prosba na odszukanie MP3 : Iwan &Delfin "jej piekne czarne oczy" jesli juz cos znalazlam to albo tekst albo inne MP3. czy szukasz w jakims specjalnym programie MP3 , ktore dadza latwo sie znalezc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Itka 28.09.04, 20:28 dziekuje za karteczke :*** nie mecz sie tak bardzo, Itunia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 15.02.05, 10:52 a gdzie sa Twoje dziendoberki ituniu???????????????? zapodzialas sie gdziesik?? ,chyba nie wpadlas w zaspe sniegowa ?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 14.03.05, 18:18 itusia ,kochanie, przeslij malej adresik...bo chce juz poslac ksiazke dalej;) mala ma adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Itka 19.05.05, 08:59 a pod ktora poduche sie itunia sie schowala?? liscik na poczcie gazetowej czeka na odpowiedz:)) pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś