kanuk 24.03.04, 13:12 od Wenery- Wenus . planeta obiecanek finansowych. czesto na nich sie konczy. zimny kosmos jest. jak diament afleka dla dzej lo. na nic. trombity po prochnicy. szukajcie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka różniste są Venuski 24.03.04, 14:08 jak najbardziej realne i uosobione <miałam przyjemność poznać osobiście> www.jandscup.pl/zdj/76.jpg lata świetlne stąd kosmos01.w.interia.pl/wenus.jpg a i wiosenno-italskie, o tych mniej chlubnych nie wspominam www.slownik-online.pl/kopalinski/3D283756DE1EF2B5C12565B3000E5C28.php mnie się po wenusjańsku złocisze nie trzymają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll nagły zgon jest z Marsa 24.03.04, 15:14 choroby z Wenus? a ludzie z Księżyca... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: nagły zgon jest z Marsa 24.03.04, 15:21 czy jesteś aby tym samym Fnollem, któren to para się amatorszczym wierszoklectwem i tajnikami Psyche? tak się mi kojarzy przynajmniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: nagły zgon jest z Marsa 24.03.04, 15:38 ciesze sie ,ze wreszcie wzielismy sie za conieco wieksze temata i porzadkujemy nasz System Operacyjno-Galaktyczny. Bo po wojnach Gwiezdnych imperium kontratakuje, a na koniec wroci Jedi. Wtedy moze byc juz za pozno. Zyjmy wiec teraz , dbajac o ciaglosc czasoprzestrzenna dana nam oj dana dana. Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka Re: nagły zgon jest z Marsa 24.03.04, 15:51 hyhy, i tak oto wiodąc rozważania o wszechświecie - podśpiewujemy pod nosem ludowe piesjenki.. homo sum, humani nihil, a me alienum puto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: nagły zgon jest z Marsa 24.03.04, 21:20 I moze bysmy cos udziergali? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: nagły zgon jest z Marsa 25.03.04, 05:10 Czekaj, jak tylko Zalogowana to przeczyta :) Odpowiedz Link Zgłoś