carrymoon 29.08.10, 19:43 było super :D miejsce świetne, zabawa pierwsza klasa :D po raz kolejny okazało się, że potrafimy się bawić i nie potrzeba do tego luksusów, wystarczy dobra wola i humor. ja chce jeszcze !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indirectus Re: Marzkaf dzięki :) 29.08.10, 20:14 Było super. Dziękuję wszystkim za interesująco spędzony czas, w miłej i kulturalnej atmosferze, wśród wzajemnego zrozumienia. Po raz kolejny udało nam się dowieść, że motocykliści potrafią się bawić w cywilizowany sposób i nie jest do tego potrzebne nie wiadomo ile alkoholu;) A następnym razem będzie jeszcze lepiej. Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Marzkaf dzięki :) 29.08.10, 20:28 indirectus napisał: > że motocykliści potrafią się bawić w cywilizowany sposób i nie jest do tego > potrzebne nie wiadomo ile alkoholu;) to tam był alkohol?! hmm nie pamiętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Marzkaf dzięki :) 29.08.10, 20:30 Tiaaa........ Podejrzewam Indi, że bawiliśmy się na dwóch różnych imprezach!! Na mojej bowiem hektolitry alkoholi wlewały się do gardeł bandy rozwrzeszczanych, brudnych i złych motocyklistów oraz motocyklistek, przy wściekłych dźwiękach diabolicznej muzyki lejącej się z radia. Do tego te stosy kiełbas , te słoje ze smalcem , te gary żurku i ogórki małosolne w beczkach!!! Orgie, ruje i porubstwo, oraz Sodomia i Komora naraz!!! Zadnej kultury , zero dostojeństwa i manier!! Oni nawet SPALI NA STOŁACH!!! i pod stołami też!! Nigdy więcej nie dam się namówic na taką imprezę!!!! Też mi coś!! Marzeno!! Żeby mi to było przedostatni raz!!!! :D:D:D :> :> Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaszpilazapominalska Re: Marzkaf dzięki :) 30.08.10, 00:26 Marzka,wielkie dzięki za tak udaną imprezkę.Mam nadzieję,że się nie gniewasz,bo nie chcieliśmy zrobic Ci przykrości(wiesz o co kaman). Impra super w doborowym jak zawsze towarzystwie;-)Dzięki o Wielka!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Marzkaf dzięki :) 30.08.10, 07:56 Marzena, jesteś WIELKA. Dawno nie byłem na tak kameralnej, wyważonej, bezalkoholowej imprezie gdzie w tle sączyły sie ciche tony Chopina i Pendereckiego. carrymoon napisała: > było super :D > miejsce świetne, zabawa pierwsza klasa :D po raz kolejny okazało się, że > potrafimy się bawić i nie potrzeba do tego luksusów, wystarczy dobra wola i humor. Carry, do tego jeszcze dobry stół jest potrzebny :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Marzkaf dzięki :) 30.08.10, 08:38 Marzka wielkie dzięki za imprezowy weekend jak zawsze było cudownie... hahahaha myśle, że Arsi idealnie podsumowała to co się działo... jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia już w krótce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: Marzkaf dzięki :) 30.08.10, 09:06 O rany, nie wiem, czy wytrzymalibyśmy takie tempo przez dwa dni ;) Jeden wystarczył, żeby mnie sponiewierać... Spanie na stole rządzi! Tylko schiza miałam, że spadnę i bałam się poruszyć ;) Dzięki Marzkaf! Dzięki Łobuzy! Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Marzkaf dzięki :) 30.08.10, 09:16 chyba juz wszystko zostało napisane.... Kochana wielkie dizeki za weekend ;) i możliwośc spotkania się z Wami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuphar Re: Marzkaf dzięki :) 30.08.10, 09:27 i ja sie dopisze to co chciałabym napisać jest juz do poczytania wyżej hahaha było suuuuper:D super też was było spotkać pogadać pośmiać się, i nawet te ostatnie 40 km w deszczu warto było przejechać i zmoknąć do suchej nitki, żeby was zobaczyć hahaha kto był i wpadł w tą chmure wie o czym mowa :D z powrotem też miałam szeroki uśmiech na twarzy pomimo tych kilometrów w deszczu,wiec podsumowując, stwierdzam że pogoda to rzecz podrzędna jeśli jest takie towarzystwo :D buziaki dla wszystkich i jeszcze raz Marzenko dzieki, ściskam mocno:D Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: Marzkaf dzięki :) 31.08.10, 09:56 Nie ma tak dobrze, to jeszcze nie koniec podziękowań - jeszcze my z Azbestem. Trzeba było dojść do siebie po tych hektolitrach płynów z żurkiem włącznie ;)) W każdym razie zasada "A po stołach nie rzygajcie (tylko śpijcie)" została zachowana, nocne gadki i densy też. Dobrze było widzieć Wasze mordki :)) Marzena - szacun za miejscówę i spotkanie, gdyby pogoda jeszcze dopisała na 100 procent, to byłoby za idealnie, a to już gruba przesada! ;) ------- ===R6=== www.motormax.pl gg 1131742 Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: Marzkaf dzięki :) 01.09.10, 21:04 To ja Wam dziękuję, za wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś