zalogowana 28.03.04, 16:06 Jakim językiem mówicie? Bo ja językiem frezji:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalogowana Kurde balans ! 28.03.04, 16:08 Zapomniałam o kleju:) rozrywka.interia.pl/o_tobie/horoskop/kwi Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka imię róży 28.03.04, 16:35 płomienna czerwień, aczkowiek gustuję raczej w chłodniejszych tonacjach rozrywka.interia.pl/o_tobie/horoskop/kwi/opis?znak=23 www.magnolia.kujawy.com.pl/rosa.htm być może podświadomie pragnę wytłumić namiętności - przekorność mną powoduje.. piękna acz nieco chimeryczna.. PS. albo biełaja kak w piesjenkie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia gozdzikowym 28.03.04, 17:27 czyli slusznym: rozrywka.interia.pl/o_tobie/horoskop/kwi/opis?znak=25 Odpowiedz Link Zgłoś
teschiner mi wychodzi ze 28.03.04, 17:43 jablkowym - jak nadejdzie czas to bedzie slodki i pachnacy, uwodzacy i kuszacy - a narazie jest niedojrzaly Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka znakozodiakalne, a zarazem pesymistyczne 28.03.04, 18:30 prognozy na nadchodzący tydzień samisobie.clan.pl/horoskop.htm ;) Odpowiedz Link Zgłoś