tadeusz_ski.51 17.09.10, 21:46 mojej absencji na forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_konkretna Re: A tu jest powód 18.09.10, 08:02 piękne grzybki, ale co tam robi mój koszyk??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Ciiiiiiiiiii Konkretna... 18.09.10, 20:24 po co się przyznałaś? Teraz się wszyscy domyślą... oj narobiłaś bigosu! Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Ciiiiiiiiiii Konkretna... 19.09.10, 07:46 no to piszę oświadczenie ,że nie byłam z Tobą na grzybach , a ten koszyk gdzieś mi się zapodział ,może zostawiłam w lesie jak uciekałam przed złym wilkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Taaaaaaaa, oświadczenie 19.09.10, 09:41 Teraz to możesz załączyć tu nawet zaświadczenie z Gminy i tak nikt Ci nie uwierzy! No i widzisz jak ta kobieca dociekliwość może dwoje ludzi narazić? Widzisz? A zresztą, moja już mi natarła uszu, to się nie będę tłumaczył a jakby co, to wiesz gdzie dać sygnał, przywiozę oba koszyki. Ci "zawodowi grzybiarze" pewnie jeszcze stoją przy drogach, to zaś będziemy mieć alibi! Spoko Konkretna, co się martwisz? Są grzyby? Są! No to o co biega? Nazbieraliśmy i na żadne tam takie bara bara nie było czasu, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Taaaaaaaa, oświadczenie 19.09.10, 11:26 Grzybów w tym roku pod dostatkiem. Jadłam je pod różnymi postaciami,..już nie mogę na nie patrzeć .....ale samo chodzenie po lesie jest wielką przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nooooo, ja to potwierdzam! 19.09.10, 17:39 Chodzenie tak ale leżenie w parze jest jeszcze większą przyjemnością! Tylko zalecam miejsca zarośnięte mchem, które wcześniej należy dobrze oczyścić z gałązek i obadać, czy aby w pobliżu nie ma kopca mrówek Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Nooooo, ja to potwierdzam! 19.09.10, 20:00 eeee tam, żadne leżenie na łonie natury nie jest przyjemne, wspomniałeś o mrówkach,.....a kleszcze , a pająki ??.........a jakby jaki dzik wyszedł zza krzaczka ?? wolę chodzić ... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 No patrzcie jaka wygodna? 21.09.10, 10:24 1_konkretna napisała: > eeee tam, żadne leżenie na łonie natury nie jest przyjemne... --------- A na czym? Na tapczanie, dywanie czy łóżku wodnym? Mnie tam wszystko jedno, oczywiście jeśli już mówimy o łonie, preferuję taką sytuację, że to kobieta leży na czymś tam nawet na łonie natury a ja tak pośrednio... Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: No patrzcie jaka wygodna? 21.09.10, 11:39 ....i Tobie jest właściwie obojętne na czym leży kobieta.... nooooo,nieżle kombinujesz...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: No patrzcie jaka wygodna? 23.09.10, 18:24 A czy Ty przejmowałabyś się na czym leży mężczyzna gdybyś była na nim? Odpowiedz Link Zgłoś